Ωχ τον ηπιες θα ορμηξουνΠάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:40
Εγώ ψωνίζω το χρυσελιά, έχει λογική τιμή και καλή γεύση. Καλά κάνω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Ποιοι αγοραζετε τα βραβευμενα ελληνικα ελαιολαδα;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Γιατί ρε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:02Ωχ τον ηπιες θα ορμηξουνΠάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:40
Εγώ ψωνίζω το χρυσελιά, έχει λογική τιμή και καλή γεύση. Καλά κάνω;![]()
Κάποτε πολύ παλιά έπαιρνα από το χωριό αλλά μια χρονιά μου πούλησαν πικρό λάδι, το οποίο ήταν μόνο για τηγάνι, τσακώθηκα και τέλος.
the end
σιγά βρε, ωραίο θα είναι, και δεν υπάρχει και θέμα αν κάνει καλά. Θα υπήρχε θέμα αν μπορούσε να αγοράσει με 5 ευρώ το λίτρο ντενεκέ σπίτι του απο την Μάνη και έλεγε όχι, καλύτερα το χρυσελιά, να ειμαι σίγουρος κλπ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:02Ωχ τον ηπιες θα ορμηξουνΠάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:40
Από ό,τι θυμάμαι τον πλήρωνα 17.000 δρχ τον τενεκέ. Λίγο πριν το €
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 26 Σεπ 2018, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
αχά, άρα έχει δίκιο ο γγ, πήγες χρυσελιά για να είσαι σίγουρος, ε;Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:04 Γιατί ρε;
Κάποτε πολύ παλιά έπαιρνα από το χωριό αλλά μια χρονιά μου πούλησαν πικρό λάδι, το οποίο ήταν μόνο για τηγάνι, τσακώθηκα και τέλος.
Όπως και να έχει τσαντίστηκα με αυτό που έγινε και το έκοψα και τσαντίστηκα ακόμα περισσότερο γιατί με είχαν χώσει να πάω να το πάρω κιόλας... τρεις τενεκέδες.
the end
ναι έτσι είναι γενικά, αν δεν έχεις δικό σου άνθρωπο τελικά προτιμάς το σουπερμαρκετ νομίζω. Αλλά αν έχεις να τον εμπιστευτείς νομίζω δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης.
παντως ο γγ εχει ένα δίκιο, αν δεν υπήρχε θέμα χρημάτων και τιμής/αξίας, μας συνέφερε όλους να πάνε μόνο μέσω λιανικής αλυσίδας. Αν θέλαμε καλό λάδι θα δίναμε 50 ευρώ το μπουκάλι και θα είχαμε όποτε το θέλαμε.
παντως ο γγ εχει ένα δίκιο, αν δεν υπήρχε θέμα χρημάτων και τιμής/αξίας, μας συνέφερε όλους να πάνε μόνο μέσω λιανικής αλυσίδας. Αν θέλαμε καλό λάδι θα δίναμε 50 ευρώ το μπουκάλι και θα είχαμε όποτε το θέλαμε.
Εγώ νομίζω αυτό το λάδι αν διοχετευοταν στην λιανική αγορά θα έριχνε την τιμή του λαδιού γενικά.
the end
Πικρό είναι και το λάδι από τις αγριελιές που υπάρχουν πολλές στην Μάνη.Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:04 Κάποτε πολύ παλιά έπαιρνα από το χωριό αλλά μια χρονιά μου πούλησαν πικρό λάδι, το οποίο ήταν μόνο για τηγάνι, τσακώθηκα και τέλος.
Κάποιοι στην Μάνη ρίχνουν μαζί με τις ελιές τους και κανά τσουβάλι αγριελιές. Αν βάλουν πολλές πίκρισε το λάδι.
Τελευταία κάποιοι πληρώνουν διπλή τιμή για να τους δώσουν καθαρό λάδι από αγριελιές, γιατί το θεωρούν πιό υγιεινό.
Πικρό είναι και το περσινό ή το προπέρσινο.Μηχανικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:40Πικρό είναι και το λάδι από τις αγριελιές που υπάρχουν πολλές στην Μάνη.Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:04 Κάποτε πολύ παλιά έπαιρνα από το χωριό αλλά μια χρονιά μου πούλησαν πικρό λάδι, το οποίο ήταν μόνο για τηγάνι, τσακώθηκα και τέλος.
Κάποιοι στην Μάνη ρίχνουν μαζί με τις ελιές τους και κανά τσουβάλι αγριελιές. Αν βάλουν πολλές πίκρισε το λάδι.
Τελευταία κάποιοι πληρώνουν διπλή τιμή για να τους δώσουν καθαρό λάδι από αγριελιές, γιατί το θεωρούν πιό υγιεινό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 26 Σεπ 2018, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αυτά συμβαίνουν, εσύ τουλάχιστον τσακώθηκες! Ο βλάκας ο πρώην γαμπρός μου δεν έκανε κιχ, όταν του "έκαψαν" στο ελαιοτριβείο την παραγωγή της χρονιάς του. Απλά άλλαξε ελαιοτριβείο.Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:04Γιατί ρε;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:02Ωχ τον ηπιες θα ορμηξουνΠάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 19:40
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Α... και δεν έπαιρνα λάδι από Μάνη... Από το Δεσύλλα έπαιρνα.
the end
-
stergiosbik
Να πανε να μαζεψουν αγρια ραδικια και να πιουν απο το νερο που θα τα βρασουν.Μηχανικός έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:40Πικρό είναι και το λάδι από τις αγριελιές που υπάρχουν πολλές στην Μάνη.Πάνας έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:04 Κάποτε πολύ παλιά έπαιρνα από το χωριό αλλά μια χρονιά μου πούλησαν πικρό λάδι, το οποίο ήταν μόνο για τηγάνι, τσακώθηκα και τέλος.
Αμα ξαναζητησουν γενικα πικρο προιον,γραψε μου!
Της Μάνης είναι καλύτερο.
Όταν αγοράζω άγρια χόρτα, ζητάω να βγάλουν από μέσα τα ραδίκια.stergiosbik έγραψε: 26 Σεπ 2018, 20:46 Να πανε να μαζεψουν αγρια ραδικια και να πιουν απο το νερο που θα τα βρασουν.
Αμα ξαναζητησουν γενικα πικρο προιον,γραψε μου!![]()
Δεν μου αρέσουν τα πικρά χόρτα. Σε άλλους αρέσουν και κάνουν το ανάποδο από εμένα.
Χόρτα χωρίς καλό λάδι, δεν λένε τίποτα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-