Null έγραψε: 14 Ιαν 2023, 20:22 Τώρα στο star μπλόκο στο κόμμα ανήγγειλε ο Μητσοτάκης. Προσπαθούν να το εμποδίσουν να κατέβει ακόμα και αν δεν είναι πρόεδρος ο Κασιδιάρης
https://www.in.gr/2023/01/14/politics/m ... kasidiari/
.
Null έγραψε: 14 Ιαν 2023, 20:22 Τώρα στο star μπλόκο στο κόμμα ανήγγειλε ο Μητσοτάκης. Προσπαθούν να το εμποδίσουν να κατέβει ακόμα και αν δεν είναι πρόεδρος ο Κασιδιάρης
Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν χωρίς να παραβιάσουν το Σύνταγμα.Null έγραψε: 14 Ιαν 2023, 20:22 Τώρα στο star μπλόκο στο κόμμα ανήγγειλε ο Μητσοτάκης. Προσπαθούν να το εμποδίσουν να κατέβει ακόμα και αν δεν είναι πρόεδρος ο Κασιδιάρης
Υποθέτω πως αυτή είναι η αισιόδοξη εκδοχή.George_V έγραψε: 04 Σεπ 2021, 21:26Φωτό της Αθηνας μετα απο 5ετη ηγεσια Κασιδιαρη...Ju-87 έγραψε: 04 Σεπ 2021, 21:16
Όπως τον Χίτλερ τον κορόιδευαν και τον παρομοίαζαν με τον Τσάρλι Τσάπλιν αλλά τελικά τον ψήφισαν και τον φάγανε στην μάπα, έτσι τώρα κορόιδευουν το κόμμα του Ηλία αλλά σε λίγα χρόνια καλώς εχόντων των πραγμάτων όλοι αυτοί θα ψηφίζουν Κασιδιάρη μονοκουκι.
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ναι το είχες πει, αλλά γίνεται;
Ισως να εχει προνοήσει και για το ενδεχόμενο που δεν κατέβει το κόμμα στις εκλογές.
Ενώ η φυλάκιση όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΑ σου φαίνεται συνταγματικά δικαιολογημένη;lonelyrider έγραψε: 15 Ιαν 2023, 01:05 Μεγάλη πολιτική αλητεία να ψηφισει ρυθμιση ο Μητσοτακης για να αποτρεψει την εισοδο κασιδιαρη στη βουλη. Χωρις να ειμαι ειδικος, αυτό δεν είναι και αντισυνταγματικό?
ΥΓ δεν ειμαι φαν κασιδιαρη , τον θεωρω ακραιο και επικινδυνα ευεξαπτο. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει με πολιτικαντικες αλχημειες να του απαγορευτει η εισοδος στη βουλη αν αυτο ο λαος αποφασισει δινοντας του τις αντιστοιχες ψηφους.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Οχι βεβαια.Beria έγραψε: 15 Ιαν 2023, 01:20Ενώ η φυλάκιση όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΑ σου φαίνεται συνταγματικά δικαιολογημένη;lonelyrider έγραψε: 15 Ιαν 2023, 01:05 Μεγάλη πολιτική αλητεία να ψηφισει ρυθμιση ο Μητσοτακης για να αποτρεψει την εισοδο κασιδιαρη στη βουλη. Χωρις να ειμαι ειδικος, αυτό δεν είναι και αντισυνταγματικό?
ΥΓ δεν ειμαι φαν κασιδιαρη , τον θεωρω ακραιο και επικινδυνα ευεξαπτο. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει με πολιτικαντικες αλχημειες να του απαγορευτει η εισοδος στη βουλη αν αυτο ο λαος αποφασισει δινοντας του τις αντιστοιχες ψηφους.
Μπράβο μαλάκα Κούλη ,βάλε κι άλλο αυτογκόλΑρίστος έγραψε: 14 Ιαν 2023, 20:23Null έγραψε: 14 Ιαν 2023, 20:22 Τώρα στο star μπλόκο στο κόμμα ανήγγειλε ο Μητσοτάκης. Προσπαθούν να το εμποδίσουν να κατέβει ακόμα και αν δεν είναι πρόεδρος ο Κασιδιάρης
https://www.in.gr/2023/01/14/politics/m ... kasidiari/
.
Αυτό ούτε στην Γερμανία δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν με το NPD που είναι όντως νεοναζιστικό και υπάρχουνlonelyrider έγραψε: 15 Ιαν 2023, 01:05 Μεγάλη πολιτική αλητεία να ψηφισει ρυθμιση ο Μητσοτακης για να αποτρεψει την εισοδο κασιδιαρη στη βουλη. Χωρις να ειμαι ειδικος, αυτό δεν είναι και αντισυνταγματικό?
Μαραθώνιος Sons of Anarcy ή διάβασες το Siege;Magistrus έγραψε: 15 Ιαν 2023, 01:19 Το μόνο που μπορεί να κάνει ο Κασιδιάρης για να ενώσει τους Ελληνες είναι να φτιάξει μιά συμμορία τυπου ΑΒ (Aryan Brotherhood) για να πάρει στα χέρια του την παραοικονομία του υποκόσμου. Με έδρα φυσικά την οικεία του φυλακές Κορυδαλλού.
Θα μάχεται τις αντιστοιχες συμμορίες της Αλβανικής Μαφιας, των συμμοριων ρομά και τι άλλους επιστήμονες έχει εκει μέσα..
Ετσι ναι! θα ξεβρωμίσει και η χώρα απο τα παράσιτα και θα κάνει και καλές μπαζες η ΕΛΑΣ..