!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτοδικείο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ερωτοδικείο
Δηλαδή στον πλανήτη χάπι, ανατολικό προάστιο του Δυτικισταν, το να πεις σε μια συζήτηση "θα σε κάνω , θα σε ρανω" είναι κατακριτεο, αλλά είναι απολυτως λογικό να την πετάξεις την άλλη από το σπίτι της με το έτσι θέλω, γιατί έτσι , αφού. Fuck logic.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ το έριξα επίτηδες, κάτω από το γραφείο. Η σωστή γυναίκα σκύβει, το πιάνει και το δίνει στον αφέντη όπου εκεινος θα της διαβάζει με στόμφο τα απαραίτητα εκείνα εδάφια, όσο εκεινη παραμένει κατω, και θα τα επαναλαμβάνει η ίδια οταν παίρνει ανάσες και μπορεί να μιλήσει. Ενα κουμπάκι ειπαμε, και λάστιχο. Ανετο, απο την κόμφορτ γραμμή των λιβάις.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:41Να μου δώσετε και μένα αυτό το εγχειρίδιο "πως να είσαι σωστή γυναίκα " γιατί κάπου πρέπει να μου παραπεσεvantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:38
Θα έπρεπε να ξέρεις τον ρόλο σου σαν σωστή γυναικα (ο οποίος φυσικα και θα ήταν όχι απλά να μην πας, αλλά να μην τολμήσεις καν να το σκεφτείς αυτο, και μόνο να κανεις τα φυσιολογικά μουτράκια σου). Να μην παρεκκλίνεις ουτε κατά διάνοια απ'αυτόν. Αλλιώς θα τιμωρηθείς με μαστίγιο και καρότο.![]()
- vantono
Μα μιλάμε σε περίπτωση που πάει και κάτσει (σε τραπέζι) αλλουνού αφού. Πολύ βαρυ, ασήκωτοCecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:43 Δηλαδή στον πλανήτη χάπι, ανατολικό προάστιο του Δυτικισταν, το να πεις σε μια συζήτηση "θα σε κάνω , θα σε ρανω" είναι κατακριτεο, αλλά είναι απολυτως λογικό να την πετάξεις την άλλη από το σπίτι της με το έτσι θέλω, γιατί έτσι , αφού. Fuck logic.
Οι σωστές γυναίκες. Οι αδιάβατες υπό αυτές τις συνθήκες ούτε να τον φτυσουμε. Άσε που δαγκώνουμε κιόλας άμα πλησιάσει ο αδαήςvantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:47Εγώ το έριξα επίτηδες, κάτω από το γραφείο. Η σωστή γυναίκα σκύβει, το πιάνει και το δίνει στον αφέντη όπου εκεινος θα της διαβάζει με στόμφο τα απαραίτητα εκείνα εδάφια, όσο εκεινη παραμένει κατω, και θα τα επαναλαμβάνει η ίδια οταν παίρνει ανάσες και μπορεί να μιλήσει. Ενα κουμπάκι ειπαμε, και λάστιχο. Ανετο, απο την κόμφορτ γραμμή των λιβάις.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:41Να μου δώσετε και μένα αυτό το εγχειρίδιο "πως να είσαι σωστή γυναίκα " γιατί κάπου πρέπει να μου παραπεσεvantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:38
Θα έπρεπε να ξέρεις τον ρόλο σου σαν σωστή γυναικα (ο οποίος φυσικα και θα ήταν όχι απλά να μην πας, αλλά να μην τολμήσεις καν να το σκεφτείς αυτο, και μόνο να κανεις τα φυσιολογικά μουτράκια σου). Να μην παρεκκλίνεις ουτε κατά διάνοια απ'αυτόν. Αλλιώς θα τιμωρηθείς με μαστίγιο και καρότο.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να μη την έστελνες κύριε εξυπνε και μύστηvantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:50Μα μιλάμε σε περίπτωση που πάει και κάτσει (σε τραπέζι) αλλουνού αφού. Πολύ βαρυ, ασήκωτοCecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:43 Δηλαδή στον πλανήτη χάπι, ανατολικό προάστιο του Δυτικισταν, το να πεις σε μια συζήτηση "θα σε κάνω , θα σε ρανω" είναι κατακριτεο, αλλά είναι απολυτως λογικό να την πετάξεις την άλλη από το σπίτι της με το έτσι θέλω, γιατί έτσι , αφού. Fuck logic.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Χωρισε φίλε μου βαρύ κι ασηκωτε σαν το Λουμίδη .vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:50Μα μιλάμε σε περίπτωση που πάει και κάτσει (σε τραπέζι) αλλουνού αφού. Πολύ βαρυ, ασήκωτοCecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:43 Δηλαδή στον πλανήτη χάπι, ανατολικό προάστιο του Δυτικισταν, το να πεις σε μια συζήτηση "θα σε κάνω , θα σε ρανω" είναι κατακριτεο, αλλά είναι απολυτως λογικό να την πετάξεις την άλλη από το σπίτι της με το έτσι θέλω, γιατί έτσι , αφού. Fuck logic.![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Καραμελίτσα
Γιατί υπερβολική; Ο άλλος με άφησε έξω να κοιμάμαι σε στρώματα, θα τον σουτάρω από ασφάλεια. Τα πράγματά του ας τα πάρει κανάς άστεγος.Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:37Να, άλλη υπερβολική από εδώ. Για ένα λάθος θα πετάξεις 4 χρόνια; Εκτός και αν το φαινόμενο είναι συχνό, τότε αλλάζει. Το ζητούμενο είναι να καταλάβει στην προκειμένη όπως το παρουσιάζει (γιατί δεν ξέρουμε) ότι σε πρόσβαλε και δεν θα πρέπει να ξαναγίνει. Αν το έχει κάνει πολλές φορές τότε έγκειται στην ανοχή σου.Καραμελίτσα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:32Όπως πχ να αλλάξεις κλειδαριές, και μετά να τον χωρίσεις.Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:28
Δεν είναι ανάγκη να αντιδράσεις άσχημα και υπερβολικά εκείνη την στιγμή... υποτίθεται ότι συζείτε, θα τα βρείτε αργότερα, στο σπίτι... αν δεν σε τουμπάρει όπως την δικιά του.
Z
Ενώ αυτό που είπες δεν ήταν βαρύ. Και σε συγχώρησε... κανόνισε να της κάνεις πάλι τέτοιο σκηνικό.vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:50Μα μιλάμε σε περίπτωση που πάει και κάτσει (σε τραπέζι) αλλουνού αφού. Πολύ βαρυ, ασήκωτοCecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:43 Δηλαδή στον πλανήτη χάπι, ανατολικό προάστιο του Δυτικισταν, το να πεις σε μια συζήτηση "θα σε κάνω , θα σε ρανω" είναι κατακριτεο, αλλά είναι απολυτως λογικό να την πετάξεις την άλλη από το σπίτι της με το έτσι θέλω, γιατί έτσι , αφού. Fuck logic.![]()
Γιατί θα πήγαινες να κάτσεις στο τραπέζι του άλλου;Καραμελίτσα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:52Γιατί υπερβολική; Ο άλλος με άφησε έξω να κοιμάμαι σε στρώματα, θα τον σουτάρω από ασφάλεια. Τα πράγματά του ας τα πάρει κανάς άστεγος.Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:37Να, άλλη υπερβολική από εδώ. Για ένα λάθος θα πετάξεις 4 χρόνια; Εκτός και αν το φαινόμενο είναι συχνό, τότε αλλάζει. Το ζητούμενο είναι να καταλάβει στην προκειμένη όπως το παρουσιάζει (γιατί δεν ξέρουμε) ότι σε πρόσβαλε και δεν θα πρέπει να ξαναγίνει. Αν το έχει κάνει πολλές φορές τότε έγκειται στην ανοχή σου.
- Καραμελίτσα
Α, οκ, θα είχα γυρίσει σπίτι απλώς.Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:54Γιατί θα πήγαινες να κάτσεις στο τραπέζι του άλλου;Καραμελίτσα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:52Γιατί υπερβολική; Ο άλλος με άφησε έξω να κοιμάμαι σε στρώματα, θα τον σουτάρω από ασφάλεια. Τα πράγματά του ας τα πάρει κανάς άστεγος.Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:37
Να, άλλη υπερβολική από εδώ. Για ένα λάθος θα πετάξεις 4 χρόνια; Εκτός και αν το φαινόμενο είναι συχνό, τότε αλλάζει. Το ζητούμενο είναι να καταλάβει στην προκειμένη όπως το παρουσιάζει (γιατί δεν ξέρουμε) ότι σε πρόσβαλε και δεν θα πρέπει να ξαναγίνει. Αν το έχει κάνει πολλές φορές τότε έγκειται στην ανοχή σου.
Z
- vantono
Το ποιος δαγκώνει άσε να το γνωρίζουμε καλύτερα εμείς οι μάστερς/μύστες, αγαπητή. Εδώ σας παίζει τριφασική μπαλίτσα ο καμεραμαν που ειναι ο ορισμός του άμπαλου (σε γενικοτερη συμπεριφορα μιλάω, οχι σε αμιγώς ερωτικό/σεξουαλικο επιπεδο, όπου δεν γνωρίζω τις επιδόσεις του δια να εκφέρω άποψη, αν και υποθέτω απο περιγραφές σας οτι ειναι αρκετά καλές). Οταν πέσετε σε πραγματικό μύστη και Πατριάρχη (όχι υπο την φεμινιστική έννοια, αλλά την υπερσυμπαντικοδιαγαλαξιακή, αυτή του Πατρός+Άρχοντος) δεν θα υπάρχει καμία απολυτως σωτηρία ως θήραμα δια εσάς. Θα είστε ωσάν ανυπεράσπιστο σβερκωμένο Zarkadaki στα δόντια του βασιλέως λέοντα, υποταγμένο στις ορέξεις του!Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:50Οι σωστές γυναίκες. Οι αδιάβατες υπό αυτές τις συνθήκες ούτε να τον φτυσουμε. Άσε που δαγκώνουμε κιόλας άμα πλησιάσει ο αδαήςvantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:47Εγώ το έριξα επίτηδες, κάτω από το γραφείο. Η σωστή γυναίκα σκύβει, το πιάνει και το δίνει στον αφέντη όπου εκεινος θα της διαβάζει με στόμφο τα απαραίτητα εκείνα εδάφια, όσο εκεινη παραμένει κατω, και θα τα επαναλαμβάνει η ίδια οταν παίρνει ανάσες και μπορεί να μιλήσει. Ενα κουμπάκι ειπαμε, και λάστιχο. Ανετο, απο την κόμφορτ γραμμή των λιβάις.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 19:41
Να μου δώσετε και μένα αυτό το εγχειρίδιο "πως να είσαι σωστή γυναίκα " γιατί κάπου πρέπει να μου παραπεσε![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 02 Νοέμ 2020, 20:02, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- Καραμελίτσα
Έσωσες μια σχέση με την καίρια παρέμβασή σου.
Z
Τι σχέση να σώσω, μια ευκαιρία δεν έδωσες 0 ανοχή... δεν ξέρουμε αν ο κατηγορούμενος έχει υποπέσει ξανά σε τέτοιο σφάλμα!Καραμελίτσα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:05Έσωσες μια σχέση με την καίρια παρέμβασή σου.