μισο μιλαω με ξαδελφο στο τηλ κ τον εκβιαζω να ψηφισει οτι του πωΕσθήρ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:26 Σουβλιτσα και λοιπους σας ευχαριστω πολυ!![]()
Αγι,για να το πουμε αυτο που λες,πρεπει και να το ξερουμε.Εγω παντως δεν το ξερω,αν το ξερουν οι αλλες κοπελες καλως.
Και δεν εινα θεμα ντιβας.Απλα μενα δεν μου αρεσουν τα σκυλαδικα ή τετοιου τυπου.Ρεμπετικα ναι,αλλα δεν τα τραγουδαω.
Τωρα αν θες να σου τραγουδισω ενα ωραιο τουρκικο τραγουδι που ξερω,στα τουρκικα κιολας,στο τραγουδαω.Δεν ειναι τυπου σκυλαδικου παντως,ειναι καλο.
ΥΓ.Ο εξαρχιδης και εμενα με αφησε ΑΦΩΝΗ!! Θεος!!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
Re: Πχορουμ έχεις ταλέντο!!! (2019)
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
User_601
Δεν νομιζω να το ξερεις,δεν ειναι γνωστο στο ευρυ κοινο.Ειναι απο εναν πολυ καλο μουσικο Τουρκο τον Toygar Ιşıklı ,που γραφει πολυ για κινηματογραφο και σειρες.Δεν ειναι δηλαδη καποιο κομματι πχ σμυρνιωτικο παλιο και κατι τετοιο που κατι μου λεει οτι αναμενεις.Σουβλίτσα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:33 Πρέπει, όπως πρωτάθηκε, να γίνει σύνοψη των τραγουδιών σε μια λίστα γιατί έτσι χάνονται τα μαργαριτάρια
αχ Εσθηρ, ποιό τούρκικο λες?
Αλλα πραγματικα ο ανθρωπος γραφει πολυ ωραια μουσικη.
ΥΓ.Το dudaktan kalbe.(Απο τα χειλη στην καρδια)
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ας τα συμμαζέψει ένας και είτε τα βάζουμε σε άλλο νήμα κλειδωμένο, είτε στο αρχικό αν θέλει ο Κομήτης.Σουβλίτσα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:33 Πρέπει, όπως πρωτάθηκε, να γίνει σύνοψη των τραγουδιών σε μια λίστα γιατί έτσι χάνονται τα μαργαριτάρια
είναι ένα που μου το είχε στείλει ένα παλληκάρι από εδώ και είναι τόσο ωραίο!Εσθήρ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:39Δεν νομιζω να το ξερεις,δεν ειναι γνωστο στο ευρυ κοινο.Ειναι απο εναν πολυ καλο μουσικο Τουρκο τον Toygar Ιşıklı ,που γραφει πολυ για κινηματογραφο και σειρες.Δεν ειναι δηλαδη καποιο κομματι πχ σμυρνιωτικο παλιο και κατι τετοιο που κατι μου λεει οτι αναμενεις.Σουβλίτσα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:33 Πρέπει, όπως πρωτάθηκε, να γίνει σύνοψη των τραγουδιών σε μια λίστα γιατί έτσι χάνονται τα μαργαριτάρια
ΥΓ.Το dudaktan kalbe.(Απο τα χειλη στην καρδια)
Spoiler
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
άει ρεΑγις έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:15 Κοριτσαροι* πειτε το '' Μαζι μου δεν ταιριαζεις'' ( Δεν θελω τα ματακια σου ) να σας ακουσουμε και σε κατι εκτος εντεχνιλας
*δλδ Ντιβες
δεν έχω κάτι πιο κοντινό, και το λατρεύω επίσης
https://vocaroo.com/eYv6hKyhF61
νε ανάσες, νε λαρύγγι, νε γειτόνοι με απόμειναν
τέλος γι απόψε, τραυμάτισα τις φωνητικές μου χορδές
*δεν του κάνω καντάδα, υπόψιν ε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
User_601
Ω ναι,μου αρεσουν πολυ αυτου του τυπου,θενκς!Σουβλίτσα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:44είναι ένα που μου το είχε στείλει ένα παλληκάρι από εδώ και είναι τόσο ωραίο!Εσθήρ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:39Δεν νομιζω να το ξερεις,δεν ειναι γνωστο στο ευρυ κοινο.Ειναι απο εναν πολυ καλο μουσικο Τουρκο τον Toygar Ιşıklı ,που γραφει πολυ για κινηματογραφο και σειρες.Δεν ειναι δηλαδη καποιο κομματι πχ σμυρνιωτικο παλιο και κατι τετοιο που κατι μου λεει οτι αναμενεις.Σουβλίτσα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:33 Πρέπει, όπως πρωτάθηκε, να γίνει σύνοψη των τραγουδιών σε μια λίστα γιατί έτσι χάνονται τα μαργαριτάρια
ΥΓ.Το dudaktan kalbe.(Απο τα χειλη στην καρδια)Spoiler
-
User_601
Πολυ ωραιο!!!!!! Μπραβο βρε νυχτα!νύχτα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:45άει ρεΑγις έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:15 Κοριτσαροι* πειτε το '' Μαζι μου δεν ταιριαζεις'' ( Δεν θελω τα ματακια σου ) να σας ακουσουμε και σε κατι εκτος εντεχνιλας
*δλδ Ντιβες
νε ανάσες, νε λαρύγγι, νε γειτόνοι με απόμειναν![]()
![]()
τέλος γι απόψε, τραυμάτισα τις φωνητικές μου χορδές![]()
νύχτα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:45άει ρεΑγις έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:15 Κοριτσαροι* πειτε το '' Μαζι μου δεν ταιριαζεις'' ( Δεν θελω τα ματακια σου ) να σας ακουσουμε και σε κατι εκτος εντεχνιλας
*δλδ Ντιβες
![]()

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νε ανάσες, νε λαρύγγια, νε γειτόνοι αλλά ναιαιαιαιαιαιαι.νύχτα έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:45άει ρεΑγις έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 22:15 Κοριτσαροι* πειτε το '' Μαζι μου δεν ταιριαζεις'' ( Δεν θελω τα ματακια σου ) να σας ακουσουμε και σε κατι εκτος εντεχνιλας
*δλδ Ντιβες
![]()
Είστε απίστευτοι βρε παλιόπαιδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οσο για το ντιβες - οκ ψηφισε ο ξαδελφος
- ναι ειναι ντιβες ναι γουσταρω αριστεια ναι δεν ειμαστε ολοι ισα κ ομοια - διωξτε την καταρα της κομθουνιστιλας απο την σκεψη σας .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Οι στίχοι αυτοί γράφτηκαν μεταξύ σοβαρού κι αστείου τον καιρό που ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 16:58 Πολύ ωραίος ο Πορφύριος (σε ό,τι επίσης έχει ανεβάσει), ωστόσο οι στίχοι δεν ξεπερνούν ένα πρωτοβάθμιο επίπεδο...
Στο μεταξύ ο Crimson Sixballs το έβγαλε σε χρόνο dt. Προχθές το βράδυ τού έδωσα στίχους. Μπράβο, CSX, γαμάς και δέρνεις. Να κάμομε κι ένα με καλύτερο υλικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν θα δυσκολευτειτεhellegennes έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 23:06Οι στίχοι αυτοί γράφτηκαν μεταξύ σοβαρού κι αστείου τον καιρό που ήμουν φαντάρος στην Αλεξανδρούπολη.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 27 Νοέμ 2019, 16:58 Πολύ ωραίος ο Πορφύριος (σε ό,τι επίσης έχει ανεβάσει), ωστόσο οι στίχοι δεν ξεπερνούν ένα πρωτοβάθμιο επίπεδο...
Στο μεταξύ ο Crimson Sixballs το έβγαλε σε χρόνο dt. Προχθές το βράδυ τού έδωσα στίχους. Μπράβο, CSX, γαμάς και δέρνεις. Να κάμομε κι ένα με καλύτερο υλικό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-