Κι ακόμα το κάνω. Βρίσκεις κάποια αλλαγή στη γνώμη μου;talaipwros έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:11τιποτα, θυμαμαι κατι για κλαουζεβιτς που κοροιδευεςvatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:08Ο ίδιος είμαι, γιατί το λες;talaipwros έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:07
εμ, κατσε εισαι ο ιδιος βατραχος που τα λεγαμε πριν λιγες μερες ή καποιος αλλος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κορονοϊός από την κινα
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- Dwarven Blacksmith
Το Περλ Χάρμπορ ήταν χόαξ των Δημοκρατικών.vatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:03 Όταν στις ΗΠΑ παρομοιάζουν τον ιό ως το Περλ Χάρμπορ της γενιάς τους, εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα πού θέλουν να καταλήξουν.
Δηλαδή;Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:13Το Περλ Χάρμπορ ήταν χόαξ των Δημοκρατικών.vatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:03 Όταν στις ΗΠΑ παρομοιάζουν τον ιό ως το Περλ Χάρμπορ της γενιάς τους, εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα πού θέλουν να καταλήξουν.
-
talaipwros
καλα το αφηνω στους αναγνωστες, παρεα με το σχολιο για το Περλ Χαρμπορvatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:12Κι ακόμα το κάνω. Βρίσκεις κάποια αλλαγή στη γνώμη μου;
Μη μου τα γυρίζεις τώρα. Τι έγραψα που συνιστά αλλαγή γνώμης;talaipwros έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:15 καλα το αφηνω στους αναγνωστες, παρεα με το σχολιο για το Περλ Χαρμπορ
-
talaipwros
vatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:17Μη μου τα γυρίζεις τώρα. Τι έγραψα που συνιστά αλλαγή γνώμης;talaipwros έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:15 καλα το αφηνω στους αναγνωστες, παρεα με το σχολιο για το Περλ Χαρμπορ
vatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:05Να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Κίνα. Πιστεύω είναι προφανής η συσχέτιση.talaipwros έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:04α ναι, για πες πεςvatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:03 Όταν στις ΗΠΑ παρομοιάζουν τον ιό ως το Περλ Χάρμπορ της γενιάς τους, εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα πού θέλουν να καταλήξουν.
Εγώ έγραψα πού οδηγεί συνειρμικά μία τέτοια δήλωση. Δεν είπα ότι ενστερνίζομαι την άποψη ότι πρέπει να καταστραφεί η Κίνα. Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά;talaipwros έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:18vatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:17Μη μου τα γυρίζεις τώρα. Τι έγραψα που συνιστά αλλαγή γνώμης;talaipwros έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:15 καλα το αφηνω στους αναγνωστες, παρεα με το σχολιο για το Περλ Χαρμπορvatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:05Να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Κίνα. Πιστεύω είναι προφανής η συσχέτιση.
-
talaipwros
δεν ελεγες για Πρεπει, ελεγες οτι δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενοvatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:19Εγώ έγραψα πού οδηγεί συνειρμικά μία τέτοια δήλωση. Δεν είπα ότι ενστερνίζομαι την άποψη ότι πρέπει να καταστραφεί η Κίνα. Αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά;talaipwros έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:18vatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:05
Να καταστρέψουν ολοκληρωτικά την Κίνα. Πιστεύω είναι προφανής η συσχέτιση.
vatraxos έγραψε: 01 Απρ 2020, 20:46 Για φτιάχτε ένα σενάριο πολέμου εσείς οι επίδοξοι Κλαούζεβιτς να δούμε πώς το έχετε φτιάξει εκεί στους λαβυρίνθους του μυαλού σας.
Και εξακολουθώ να το πιστεύω.talaipwros έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:21
δεν ελεγες για Πρεπει, ελεγες οτι δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο
vatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:03 Όταν στις ΗΠΑ παρομοιάζουν τον ιό ως το Περλ Χάρμπορ της γενιάς τους, εύκολα συνάγεται το συμπέρασμα πού θέλουν να καταλήξουν.
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
vatraxos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:31Και εξακολουθώ να το πιστεύω.talaipwros έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:21
δεν ελεγες για Πρεπει, ελεγες οτι δεν υπαρχει τετοιο ενδεχομενο
viewtopic.php?f=13&t=18355&start=7380Δεν έχω μόνο εγώ δηλαδή ευσεβείς πόθους
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
αν εχω αντιληφθει σωστα το alter ego σου γνωριζεις αρκετα ... δεν μπορεις να αποκλεισεις μια Κινα μονος σου ενω οι υπολοιποι εχουνε ανοιχτα αεροδρομια σε αυτη ... πρεπει να περιχαρακωθειςopsimasmenos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:09Απαντώ γρήγορα και χωρίς να εμβαθύνω στο σκεπτικό σου μιας και δεν γνωρίζω πολλά, αλλά αν είναι δύσκολο το κλείσιμο των συνόρων τότε θα μπορούσε να έβαζε σε καραντίνα τους ταξιδιώτες και όχι τη χώρα.nostromos έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:01οι περισσοτεροι που φωναζαμε απο την αρχη ειχαμε καλη αλλα no mainstream ενημερωση ...ειναι δυσκολο στον κοσμο ετσι οπως ειναι δομημενος να προχωρησει σε κλεισιμο συνορων για απροσδιοριστο χρονο χωρις να καταρρευσει το μοντελο ...αυτο εξηγει ισως το deny μιας σειρας ηγετων ... αν δεχθουμε κατι περισσοτερο θα πρεπει να παμε σε αποδοχη οτι ηγετες οπως ο Τζονσον η ο Τραμπ να ειναι στο κολπο που εννοεις (και δεν μιλαω φυσικα για το φοβο του οικονομικου κοστους ) ... το να ειναι και αυτοι ενταγμενοι στη νεοταξιτικη ατζεντα θα σημαινε οτι εχει χαθει καθε ελπιδαopsimasmenos έγραψε: 08 Απρ 2020, 16:44
Πάρα πολλοί, και εσύ μαζί, φωνάζατε, πολύ πριν κουνηθούνε ("τα ζώα μου αργα"), κλείστε το ένα, κλείστε το άλλο, ως μη οφείλατε και δεχοσασταν επίθεση. Πως λοιπόν εσείς βλέπατε αυτό που ερχόταν και αυτοί ηταν πέρα βρέχει. Ξεχνιέται η φράση τους;;; "είμαστε έτοιμοι, τον περιμένουμε τον λεγάμενο".
Και εννοούσαν ότι είναι έτοιμοι στα νοσοκομεία.
..... Βρες το λάθος.....
Αν ήταν έτοιμοι έπρεπε να κλείσουν τα μπορτερς.
Σήμερα θα κυκλοφορούσαμε ελεύθερα.
Αυτό είναι το λάθος τους και δεν σβήνει με το τεράστιο λάθος των Κινέζων.
Δε σβήνει, και εξαιτίας της απίστευτης φράσης που ξεστομιζουν ότι περιμένουν και δεύτερο κύμα. Παραμένουν στο ίδιο τέμπο.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Θα επιθυμούσες στρατιωτικά αντίποινα με κίνδυνο να ξεσπάσει γενικευμένος πόλεμος; Αξίζει το όποιο κόστος σε ανθρώπινες ζωές προκειμένου να "πάρει η Κίνα ένα μάθημα"; Καλώς ή κακώς (κακώς κατά τη γνώμη μου) έχουν και αυτοί πυρηνικά. Πιστεύεις ότι δεν έχουν καμία δυνατότητα ανταποδοτικού χτυπήματος; Τι θα γίνει αν καταφέρουν να στείλουν 2-3 πυραύλους σε αμερικανικό ή ιαπωνικό πχ έδαφος; Τι θα γίνει με όλους τους ξένους πολίτες που εργάζονται στην Κίνα;
Οικονομικά μέτρα πρέπει να παρθούν και καλώς να γίνει. Αλλά συζητάμε πραγματικά για πόλεμο;
-
talaipwros
ο στοχος ειναι να παρθουν οικονομικα μετρα, κουρεμα ομολογων, προστιμα, μεταφορα εργοστασιων κλπST48410 έγραψε: 08 Απρ 2020, 17:46Θα επιθυμούσες στρατιωτικά αντίποινα με κίνδυνο να ξεσπάσει γενικευμένος πόλεμος; Αξίζει το όποιο κόστος σε ανθρώπινες ζωές προκειμένου να "πάρει η Κίνα ένα μάθημα"; Καλώς ή κακώς (κακώς κατά τη γνώμη μου) έχουν και αυτοί πυρηνικά. Πιστεύεις ότι δεν έχουν καμία δυνατότητα ανταποδοτικού χτυπήματος; Τι θα γίνει αν καταφέρουν να στείλουν 2-3 πυραύλους σε αμερικανικό ή ιαπωνικό πχ έδαφος; Τι θα γίνει με όλους τους ξένους πολίτες που εργάζονται στην Κίνα;
Οικονομικά μέτρα πρέπει να παρθούν και καλώς να γίνει. Αλλά συζητάμε πραγματικά για πόλεμο;
αν οι κινεζοι αρχισουν να κατασχουν εργοστασια, τοτε θα υπαρξει κλιμακωση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-