Βάλε μύτη να μπορούμε να κρίνουμε.taliban έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:07αν εξαιρέσεις τα γένια που έχει και είναι σαν άστεγος ναι μοιάζω.Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:13[user] Taliban [/user] πες μας κάτι. Μοιάζεις έστω και λίγο με το άβατάρ σου;Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:36
Τι θα πει τι να τον κάμεις, να τον γιατροπορέψεις.
Αφήνουν τέτοια παλικάρια; (ΑΝ μοιάζει έστω και λίγο με αυτόν στο άβαταρ).
Ευχαριστώ για το λινκ, θα το τσεκάρω όταν με πιάσει η επόμενη καταναλωτική τρέλα (δλδ σε κανά δυο μέρες).
αλλά με μικρότερη μύτη.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Σόρρυ αλλά δεν νιώθω καλά, ανακατεύεται το στομάχι μου.
Ο vagabondo ειναι ικανός να κρατήσει σκρινσοτ και να το ανεβάσει ανα πασα στιγμή, εδώ βρήκε σχόλιο που εκανα πριν 2 μήνες και το ανέβασε. Και μόνο που σκέφτομαι κάτι αρνητικό για εκείνον με μισώ, δεν θέλω να δω εδώ μέσα κάτι άσχημο γι αυτόν στο μέλλον, σε ανύποπτη χρονική στιγμή.
Ο vagabondo ειναι ικανός να κρατήσει σκρινσοτ και να το ανεβάσει ανα πασα στιγμή, εδώ βρήκε σχόλιο που εκανα πριν 2 μήνες και το ανέβασε. Και μόνο που σκέφτομαι κάτι αρνητικό για εκείνον με μισώ, δεν θέλω να δω εδώ μέσα κάτι άσχημο γι αυτόν στο μέλλον, σε ανύποπτη χρονική στιγμή.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Εμένα πάει, πέρασε η ώρα του μπάνιου, τώρα το νερό θα κρύωσε. Δεν πειράζει, την άλλη Κυριακή πάλι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τον μπανάρουμε. Νεξτ.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:56 Σόρρυ αλλά δεν νιώθω καλά, ανακατεύεται το στομάχι μου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εγώ έχω φυσικό αέριο, οπότε μπορώ να περιμένω όσο χρειαστεί.
Άμα θες έλα να κάνεις σε μένα, έχω και καμιά 30αρια αφρόλουτρα να διαλέξεις. Και δεν θα σε χρεώσω, γιατί υπήρξες πάντα ευγενικός.
Κλαίω με Bazoomba 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Εντάξει, μείναμε κι εμείς με πχορουμικά blue balls μια φορά, μη το κάνουμε θέμα, ρωτήστε κι άλλους τι περνάνε. 
Εισαι τρελή; Και να χάσω το σεντόνι της Κάσπερ; Δεν σφάξανε...Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:58Εγώ έχω φυσικό αέριο, οπότε μπορώ να περιμένω όσο χρειαστεί.![]()
Άμα θες έλα να κάνεις σε μένα, έχω και καμιά 30αρια αφρόλουτρα να διαλέξεις. Και δεν θα σε χρεώσω, γιατί υπήρξες πάντα ευγενικός.
Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:56 Σόρρυ αλλά δεν νιώθω καλά, ανακατεύεται το στομάχι μου.
Ο vagabondo ειναι ικανός να κρατήσει σκρινσοτ και να το ανεβάσει ανα πασα στιγμή, εδώ βρήκε σχόλιο που εκανα πριν 2 μήνες και το ανέβασε. Και μόνο που σκέφτομαι κάτι αρνητικό για εκείνον με μισώ, δεν θέλω να δω εδώ μέσα κάτι άσχημο γι αυτόν στο μέλλον, σε ανύποπτη χρονική στιγμή. να τα εκτυπώσει και να του τα στείλει συστημένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 05 Μαρ 2023, 21:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Γιατί σε μισείς;Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:56 Σόρρυ αλλά δεν νιώθω καλά, ανακατεύεται το στομάχι μου.
Σύνελθε.
Παρατηρητής...
Μετά που θα το γράψει λέμε ρε άνθρωπε. ΠφφφφBazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:00Εισαι τρελή; Και να χάσω το σεντόνι της Κάσπερ; Δεν σφάξανε...Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:58Εγώ έχω φυσικό αέριο, οπότε μπορώ να περιμένω όσο χρειαστεί.Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:56
Εμένα πάει, πέρασε η ώρα του μπάνιου, τώρα το νερό θα κρύωσε. Δεν πειράζει, την άλλη Κυριακή πάλι.![]()
Κάθε βδομάδα ρε μαν; Θα μαζέψεις, κάνε λίγο κράτει.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
vagabondo έγραψε: 05 Μαρ 2023, 21:01Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:56 Σόρρυ αλλά δεν νιώθω καλά, ανακατεύεται το στομάχι μου.
Ο vagabondo ειναι ικανός να κρατήσει σκρινσοτ και να το ανεβάσει ανα πασα στιγμή, εδώ βρήκε σχόλιο που εκανα πριν 2 μήνες και το ανέβασε. Και μόνο που σκέφτομαι κάτι αρνητικό για εκείνον με μισώ, δεν θέλω να δω εδώ μέσα κάτι άσχημο γι αυτόν στο μέλλον, σε ανύποπτη χρονική στιγμή. να τα εκτυπώσει και να του τα στείλει συστημένα.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,