Ειρωνικά το έλεγε, φαντάζομαι.
Ωστόσο, στα πρώτα χρόνια που θα έβγαινε το πετρέλαιο στην Θάσο, έπεσε το ερώτημα αν θα ήταν σωστό να πουλάμε στους Τούρκους. Η σωστή απάντηση ήταν, εξαρτάται από την τιμή.
Ειρωνικά το έλεγε, φαντάζομαι.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Θα είναι απίστευτα μαλακές, αν το κάνουν.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 14:31 Πόλεμος στην Ουκρανία: Μετά τα όπλα, η Ελλάδα θα στείλει και μαχητικά, αν το αποφασίσει το ΝΑΤΟ
Οι Ρώσοι σκόπευαν να κατακτήσουν την Ευρώπη; Για τους Πέρσες το ήξεραν ότι ήθελαν να πάρουν όλη την χώρα και επίσης δεν είχε πυρηνικά ο Ξέρξης. Αν είχε και η συμμετοχή τους ενείχε ρίσκο να τα ρίξει τότε θα έπρεπε να μην πάνε. Ο πυρηνικός πόλεμος πρέπει ν' αποφευχθεί ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ. Χωρίς την παραμικρή έκπτωση.sharp έγραψε: 28 Φεβ 2022, 14:56Δύσκολα ερωτήματα για τα κυβικά του πχόρουμGreen Dragon έγραψε: 28 Φεβ 2022, 08:26 Πυρηνικό ολοκαύτωμα θα προκαλέσει η εμπλοκή τρίτης χώρας. Οποιασδήποτε.
Εγώ θέλω να ζήσω, στο μπούτσο μου τα υψηλά ιδανικά της δημοκρατίας.
Καλά έκαναν οι Σπαρτιάτες που δεν έστειλαν στον Μαραθώνα; Όχι ηθικά, αλλά πρακτικά. Αν είχαν νικήσει οι Πέρσες δεν θα είχαν προχωρήσει προς την Σπάρτη, τι λες; Και πλέον θα ήταν μόνοι τους για να τους αντιμετωπίσουν.
Θα χτυπήσουν χώρα του ΝΑΤΟ οι Τούρκοι σε αυτή την κατάσταση; Αυτοκτονία τους θα είναι, δεν το καταλαβαίνεις;Πρετεντέρης έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:01Θα είναι απίστευτα μαλακές, αν το κάνουν.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 14:31 Πόλεμος στην Ουκρανία: Μετά τα όπλα, η Ελλάδα θα στείλει και μαχητικά, αν το αποφασίσει το ΝΑΤΟ
Οι Τούρκοι απέναντι περιμένουν.
Και μετά αν η Τσετσενική Δημοκρατία της Ιχκερίας αποκτήσει αυτονομία και γίνει μέλος της ερντογανικης νεοθωμανικης αυτοκρατορίας, τι θα λέτε κύριε μου;sharp έγραψε: 28 Φεβ 2022, 14:58Το καρκίνωμα πρέπει να το κόψεις στη ρίζα του. Όχι τα ίδια λάθη όπως με την ναζιστική Γερμανία.dna replication έγραψε: 28 Φεβ 2022, 14:55 η Ρωσία χρησιμοποιησε σημερα ελάχιστα μεγαλυτερη δυναμη πυρός
Αναπόφευκτα θα υπάρχουν θύματα άμαχοι. Θα έχουν τις εικόνες που θέλουν αυτοί που προέτρεπαν τις προηγούμενες μερες τους ουκρανούς να αντισταθούν
Δωσε μου λίγο να δώ σημερινά, και θα σου πω,

Μια καύλα την έχω, να πω.nik_killthemall έγραψε: 28 Φεβ 2022, 14:46Σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ το ρούβλι, κλειστό το χρηματιστήριο της Μόσχας
Το ρούβλι υποχώρησε σήμερα σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ έναντι του δολαρίου και του ευρώ, μετά τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ενώ το χρηματιστήριο της Μόσχας παρέμεινε κλειστό.
https://www.kathimerini.gr/world/561740 ... exelixeis/
Μπορεί να λένε κάποιοι ότι ο πόλεμος βολεύει τις ΗΠΑ αλλά εγώ είμαι βέβαιος ότι αυτοί που τρίβουν πραγματικά τα χέρια τους είναι οι Τούρκοι, από χίλιες μεριές έχουν να ωφεληθούν, άσε που μπορεί να βρουν και την πολυπόθητη ευκαιρία να μας την κάνουν.Πρετεντέρης έγραψε: 28 Φεβ 2022, 15:01Θα είναι απίστευτα μαλακές, αν το κάνουν.vantono έγραψε: 28 Φεβ 2022, 14:31 Πόλεμος στην Ουκρανία: Μετά τα όπλα, η Ελλάδα θα στείλει και μαχητικά, αν το αποφασίσει το ΝΑΤΟ
Οι Τούρκοι απέναντι περιμένουν.
Και αναρωτιέται κάποιος, θα ήταν τόσο κακό τελικά να το πατήσει ο πούτιν ή ο κιμ;