Και πάλι ----->taliban έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:18έχω φυσιολογικά γενια.
δεν είμαι παπάς ή σαν αυτά που έχει το αβαταρ![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
παει να στο φαει το τζακι δανάη, απλα λέω.
Κανόνισε να περάσει τα γενέθλια με την οικογένεια του;enaon έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:52 εβαλε τα δώρα που του πήρατε στο εβαυ;
πήγε στην τουαλέτα λίγο πριν έρθει ο λογαριασμός και βγήκε απο το παράθυρο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βγηκα απο το μπανιο. Θα γραψω αλλα ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μπαζουμπα, θα μπορεις να τα σβησεις μετα αν υπαρχουν παραθεσεις; Ειστε συμφωνοι οι υπολοιποι να σβηστουν;
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Όχι, δεν συμφωνώ.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:42 Βγηκα απο το μπανιο. Θα γραψω αλλα ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, μπαζουμπα, θα μπορεις να τα σβησεις μετα αν υπαρχουν παραθεσεις; Ειστε συμφωνοι οι υπολοιποι να σβηστουν;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Οκ τότε, αν δεν συμφωνείτε δεν το ρισκάρω να γράψω 
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Σοκολατακι;enaon έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:17 εχω σκασει, θελω να μαθω λεπτομέριες, μαλλον απο αγνό ενδιαφέρον. Σας πήγε σε εστιατόριο και σας ελεγε ιστορίες για τα παιδάκια στην αφρική που πεινάνε;
Παρατηρητής...
Γράψε. Θα αναλάβω να φέρω εις πέρας αυτό το έργο
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ΕΙΜΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΜΗ ΧΕΣΩ;!;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
εχει κανει και αλλα ο vagabondo, θα τον μπαναρουμε, γραψε.
- ksk
Όχι όλα και σίγουρα δεν πρέπει να του μιλήσει...Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:16Όλα διορθώνονται/κρύβονται κάτω από το χαλί. Μίλα μαζί του. Πιστεύεις ότι θα κουμπώσεις με άλλους γκόμενους όπως με αυτόν; Σκέψου πόσα δικά σου χαρακτηριστικά δεν θα αρέσουν σε εκείνον.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:12Οχι καμια σχεση με ζηλια. Μιλαμε για ενα χαρακτηριστικο ανθρωπων που οποιοσδηποτε και αν το εχει δεν το αντεχω, ποσο μαλλον η σχεση μου, και ποσο μαλλον χθες που ειχε γενεθλια. Και οχι μονο μαζι μου αλλα γενικα, αλλα κυριως μαζι μου θα επρεπε τουλαχιστον να σκεφτει παραπανω. Αλλα μαλλον επιτηδες δεν εκανε αυτο που «επρεπε». Τον νικησε το χαρακτηριστικο που ειχε και μαλλον πιστεψε πως ειτε δεν θα παει το μυαλο μου, ειτε απλα δεν θα ελεγα κατι, οπως και εγινε.Bazoomba έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:09
Μίλα μαζί του ίσως αντί για την κολλητή σου; Εάν είναι κάποιο θέμα συμπεριφοράς απέναντί σου (πχ ζήλια) κοψέ του την με συνοπτικές διαδικασίες τώρα που είναι αρχή. Μην πάει ο νους σου σε χωρισμούς ακόμα δεν ξεκίνησε η σχέση.
Όσιος Τηλεσκόπιος θα έπρεπε να λέγεται.
Θα αρχίσει να κρύβεται πιο πολύ.
Απλά να παρατηρεί , να παρατηρεί και να φέρει στην μνήμη και το παρελθόν.
Το να μας πάει κάποιος με τα νερά μας είναι εύκολο γιαυτο και δύσκολο για μας αν είμαστε και ερωτευμένοι.
Πρέπει να ξέρει ποιον ακριβώς ερωτεύτηκε στην πραγματικότητα.
Αυτά.
Παρατηρητής...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θα τα σβήσω εγώ.
Μη μας σκάσεις άλλο.
Μη χέσεις.
Η μήπως να χέσεις για να ξαλαφρώσεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Γράψε επιτέλους και θέλω να πάω για μπάνιο.
- ksk