!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
σαμσουνγ δεν εχεις παιδί μου; ειναι αδιαβροχο, γραψτα απο το ντουζ.
Αν είναι να με βγάλετε παράλογη ή ότι με ενδιαφέρουν τα χρήματα, σόρρυ αλλά δεν γράφω 
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Dwarven Blacksmith
Αφού είπες όχι, δεν είναι η τσιγγουνιά. Άλλο που μετά είπες ότι είναι κακή και αυτή.
Μήπως τον έπιασες να λέει ψέματα;Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:01 Αν είναι να με βγάλετε παράλογη ή ότι με ενδιαφέρουν τα χρήματα, σόρρυ αλλά δεν γράφω![]()
γραψε μας βρε, δεν θα στα στερήσουμε τα γράμματα, δώσε μας πληροφορία, τι θα σου κοστίσει; τσιγκουνα.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:01 Αν είναι να με βγάλετε παράλογη ή ότι με ενδιαφέρουν τα χρήματα, σόρρυ αλλά δεν γράφω![]()
,,,…
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Casp την 05 Μαρ 2023, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
αν εξαιρέσεις τα γένια που έχει και είναι σαν άστεγος ναι μοιάζω.Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:13Taliban πες μας κάτι. Μοιάζεις έστω και λίγο με το άβατάρ σου;Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:36Τι θα πει τι να τον κάμεις, να τον γιατροπορέψεις.Naida έγραψε: 05 Μαρ 2023, 11:11
Και στο άβαταρ να μοιάζει άμα έχει χαμηλό οξυγόνο τι να τον κάμω;
Το κραγιόν που φοράω συνήθως με τις επιτυχίες είναι αυτό.
https://www.chanel.com/us/makeup/p/1721 ... ip-colour/
Έχω άλλο ένα ακόμα δεν το αξιοποιήσει.
Αφήνουν τέτοια παλικάρια; (ΑΝ μοιάζει έστω και λίγο με αυτόν στο άβαταρ).
Ευχαριστώ για το λινκ, θα το τσεκάρω όταν με πιάσει η επόμενη καταναλωτική τρέλα (δλδ σε κανά δυο μέρες).
αλλά με μικρότερη μύτη.
Όχι. Ευτυχώς όλα κι’ όλα, ψέματα δεν λέει. Αν πει θα είναι μικρά και αθώα, όπως αυτό που λέγαμε την άλλη φορά. Και του εχω φουλ εμπιστοσύνη γενικά. Εδώ μου άφησε το κινητό του και πήγε τουαλέτα και μου είπε στείλε στην αδερφή μου οτι ήρθαμε, επειδή ξέρω τον κωδικό, και με έβαζε να στέλνω και στους φίλους του ότι είμαστε μαζί, επειδή οδηγούσε
Καθόλου γένια δεν έχεις;taliban έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:07αν εξαιρέσεις τα γένια που έχει και είναι σαν άστεγος ναι μοιάζω.Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:13Taliban πες μας κάτι. Μοιάζεις έστω και λίγο με το άβατάρ σου;Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 15:36
Τι θα πει τι να τον κάμεις, να τον γιατροπορέψεις.
Αφήνουν τέτοια παλικάρια; (ΑΝ μοιάζει έστω και λίγο με αυτόν στο άβαταρ).
Ευχαριστώ για το λινκ, θα το τσεκάρω όταν με πιάσει η επόμενη καταναλωτική τρέλα (δλδ σε κανά δυο μέρες).
αλλά με μικρότερη μύτη.
![]()
Κακώς, να αφήσεις.
Όπως και να'χει ------>
Λάθος σπόιλερ έβαλες φίλε μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:18 Στην τσιγκουνιά πάει το μυαλό μου.
Spoiler
How it started:
How it's going:
![]()
Spoiler
Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 00:45 Και άλλα διάφορα. Και μου είπε πως επειδή είναι με μια συγκεκριμένη ομάδα ποδοσφαίρου (ασχολιόταν παλιά) σημαίνει πως είναι από την Λάρνακα (όχι πρόσφυγας), άρα θα είναι τσιγκούνης, και ο μπαμπάς σου ΜΙΣΕΙ τους Λαρνακείς και πρώτα απ’ όλα θα στεναχωρηθεί και θα απογοητευτεί τελείως κι’ αυτός μαζί σου.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ωραία, αυτό είναι σημαντικό.Casp έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:09Όχι. Ευτυχώς όλα κι’ όλα, ψέματα δεν λέει. Αν πει θα είναι μικρά και αθώα, όπως αυτό που λέγαμε την άλλη φορά. Και του εχω φουλ εμπιστοσύνη γενικά. Εδώ μου άφησε το κινητό του και πήγε τουαλέτα και μου είπε στείλε στην αδερφή μου οτι ήρθαμε, επειδή ξέρω τον κωδικό, και με έβαζε να στέλνω και στους φίλους του ότι είμαστε μαζί, επειδή οδηγούσε![]()
Τώρα, αν είναι τσιγκούνης, που είπαν κάποιοι, αυτό είναι πολύ μεγάλο ελάττωμα να ξέρεις. Ο πρώην μου, αν και με πολλά λεφτά, ήταν τσιγκούνης μέχρι αηδίας και ενώ εγώ γενικά αγοράζω πάντα τα δικά μου πράγματα και ποτέ δεν περιμένω από έναν άντρα να μου αγοράσει αυτά που θέλω, αυτό το "θα μου πάααααρεις αυτό;" που έλεγε αυτός όταν ήμασταν μαζί και ήθελε κάτι, μου την έδινε αφάνταστα. Να σημειωθεί ότι έκανα συνέχεια δώρα, ασχέτως εορτών και γενεθλίων, ενώ αυτός ήταν πολύ σφιχτός γενικά. Σε σημείο να είναι επιχειρηματίας και να κυκλοφορεί με κάλτσες που ούτε γύφτος δεν θα τις έβαζε.
Αν δεν είναι αυτό το ελάττωμα του, κράτα το σαν συμβουλή για το μέλλον.
- Dwarven Blacksmith
Αχά! Το βρήκα λοιπόν.
Υπάρχουν διακυμάνσεις. Στα γενέθλια του να μην κεράσει έστω εσένα, είναι χοντρό. Αν ήταν μεγάλη παρέα και δεν μπορούσε, οκ δικαιολογείται κάπως.
Το να λυπάται τα χρήματα και να τα ξοδεύει λελογισμένα δεν είναι κακό όμως. Ίσα ίσα που αυτός που είναι χουβαρντάς τώρα μπορεί να καταλήξει μίζερος αργότερα, ενώ ο οικονόμος μπορεί αργότερα να είναι άνετος.
ΩΩΩΩΩΩ! Τα Κυπριακά στερεότυπα τελικά είναι επιστήμη!vagabondo έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:12Λάθος σπόιλερ έβαλες φίλε μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Μαρ 2023, 19:18 Στην τσιγκουνιά πάει το μυαλό μου.
Spoiler
How it started:
How it's going:
![]()
Spoiler
Casp έγραψε: 20 Ιαν 2023, 00:45 Και άλλα διάφορα. Και μου είπε πως επειδή είναι με μια συγκεκριμένη ομάδα ποδοσφαίρου (ασχολιόταν παλιά) σημαίνει πως είναι από την Λάρνακα (όχι πρόσφυγας), άρα θα είναι τσιγκούνης, και ο μπαμπάς σου ΜΙΣΕΙ τους Λαρνακείς και πρώτα απ’ όλα θα στεναχωρηθεί και θα απογοητευτεί τελείως κι’ αυτός μαζί σου.![]()
εχω σκασει, θελω να μαθω λεπτομέριες, μαλλον απο αγνό ενδιαφέρον. Σας πήγε σε εστιατόριο και σας ελεγε ιστορίες για τα παιδάκια στην αφρική που πεινάνε;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
έχω φυσιολογικά γενια.Καρολίνα έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:09Καθόλου γένια δεν έχεις;taliban έγραψε: 05 Μαρ 2023, 20:07αν εξαιρέσεις τα γένια που έχει και είναι σαν άστεγος ναι μοιάζω.Gherschaagk έγραψε: 05 Μαρ 2023, 16:13
Taliban πες μας κάτι. Μοιάζεις έστω και λίγο με το άβατάρ σου;
αλλά με μικρότερη μύτη.
![]()
Κακώς, να αφήσεις.
Όπως και να'χει ------>![]()
![]()
![]()
![]()
δεν είμαι παπάς ή σαν αυτά που έχει το αβαταρ