!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Οι άχρηστοι αργοσχολοι μπάτσοι του Κούλη τα κατάφεραν παλι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Βίνγκιλοτ έγραψε: 04 Απρ 2024, 00:33
hellegennes έγραψε: 04 Απρ 2024, 00:30Μην μου κάνεις παράθεση από άρθρα δημοσιογράφων, που εκ των πραγμάτων δεν καταλαβαίνουν τι γράφουν αυτά που παραθέτουν και δεν έχουν καμμιά αληθινή γνώση.

Σου λέω τι ισχύει, τι μου έχει απαντήσει εμένα επίσημα η αστυνομία μέσω της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με υπογραφή του Διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, μετά από επιστολή μου στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Με κάλεσε δε στο τηλέφωνο ο υπεύθυνος διερεύνησης της καταγγελίας του οικείου ΑΤ και μου εξήγησε όλην την νομοθεσία, τα δικαιώματα της γυναίκας, τις νομικές κινήσεις, κτλ.

Αυτά που λέει το άρθρο είναι παπαριές από λανθασμένη ανάγνωση σχετικών, αποσπασματικών παραγράφων.
Συγγνώμη, αλλά εμπιστεύομαι ένα δημοσιογραφικό άρθρο πολύ περισσότερο από έναν τυχαίο πχωρουμίτη.
κακως.

παντα να εμπιστευεσαι τον δημοσιογραφο λιγοτερο απο οτιδηποτε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Τί στο καλό, με τσιπάκια λειτουργούν οι περισσότεροι; :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Frappezitis έγραψε: 04 Απρ 2024, 06:39 Εμ τί θα'τανε;;;

[img]https://i.postimg.cc/mhxYjsL2/4339 ... .jpg[/img]
κομμουνια.

100 χρονια πισω απο τις εξελιξεις, ποσταρουν κατι που εχει αποδομηθει, αποδεικνύοντας ποσο ανοητα ειναι.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2024, 11:22
Frappezitis έγραψε: 04 Απρ 2024, 06:39 Εμ τί θα'τανε;;;

Εικόνα
κομμουνια.

100 χρονια πισω απο τις εξελιξεις, ποσταρουν κατι που εχει αποδομηθει, αποδεικνύοντας ποσο ανοητα ειναι.
Είσαι σίγουρος ότι ο φραπεζίτης είναι κομμουνιστής; Εγώ πάντως πιο πολύ για τρολάκι της κακιάς ώρας τον κόβω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Fata_Morgana έγραψε: 04 Απρ 2024, 09:09
Ασέβαστος έγραψε: 04 Απρ 2024, 08:51
Fata_Morgana έγραψε: 03 Απρ 2024, 14:16

Ποιο είναι πιο αποτελεσματικό λες αν δε προλάβει να τρέξει;
να αντιδράσει με όλη της τη δύναμη,φωνή κτλ ή να κάνει τη κουτσή, κλαψουρίσει μπας και βρει διαφυγή κτλ;
αναλογα τις συνθηκες, με ψυχραιμια και λογικη. ας πουμε το να φωναξει εχει νοημα αν ειναι σε κοσμο, δεν εχει αν ειναι σε ερημια. το να επιτεθει ισως εχει νοημα με εναν αντιπαλο, δεν εχει με πεντε. το να κλαψουρισει μπορει να ειναι αποτελεσματικο αν ο δραστης ειναι ο συντροφος της και ξερει οτι θα φερει αποτελεσμα, η και οχι αν ειναι αγνωστος.
Τελικά δεν είναι η λύση να κάνει τη κουτσή;

Φιλε το διαβαζω σκέφτομαι ότι λες ότι είσαι και σχετικός με πολεμικές τέχνες και γελάω. Και σε άτομο που το είπα που έχει κάνει σχετικές δραστηριότητες το ίδιο μου είπε. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και βοηθάει η αυτοάμυνα και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ κάνεις ότι μπορείς για να διαφύγεις και φωνάζεις με όλη σου τη δύναμη. Τουτέστιν δε κανεις τη κουτσή :smt005:
δεν ειμαι σχετικος με πολεμικες τεχνες. απειροελαχιστα, καμμια 5ετια, στην εφηβεια μου.

ειμαι ελαφρως σχετικος με ταβερνοξυλο. εχω φαει και εχω ριξει.

ειμαι πολυ σχετικος με ψυχραιμια και λογικη αντιμετωπιση καθε ειδους καταστασεων.

επισης ειμαι πανω απο 14 χρονω, που πρεπει να ηταν η τελευταια φορα που ειπα η ακουσα τη φραση "δερνει ασχημα" με μαγκιορικο υφος.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Θα εξακολουθείτε ακομα να συγκρίνετε βλακωδώς τον αστυνομικό εν υπηρεσία με τον αστυνομικό εκτός?
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2024, 09:38 Έτσι όπως έγινε η φάση δεν προλάβαινε να αντιδράσει ο φρουρός, άσχετα αν ο συγκεκριμένος φρουρός δεν έπρεπε καν να υπηρετεί στην ΕΛΑΣ. Ουδείς προλάβαινε να αντιδράσει.
Ο αστυνομικός στο τηλεφωνικό κέντρο της άμεσης δράσης είναι ένα γίδι και μισό, αλλά στην ουσία ακολούθησε το πρωτόκολλο που αφορά στα περιπολικά της άμεσης δράσης.
Για μένα το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης βαρύνει την αξιωματικό υπηρεσίας του ΑΤ. Δεν έπρεπε να αφήσει την κοπέλα να φύγει ασυνόδευτη από το ΑΤ κι αν δεν υπήρχε περιπολικό στο ΑΤ (δεν μιλάμε για περιπολικό της άμεσης δράσης), που υπήρχε, έπρεπε να βάλει έναν αστυφύλακα να συνοδεύσει το κορίτσι μέχρι το σπίτι του.
αν και πραγματι ειναι γιδια οι μπατσοι, η πεζη πραγματικοτητα ειναι οτι η κοπελα δε γλυτωνε, οτι και να εκαναν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Ε, ακριβώς γι' αυτό λέω ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην αυτοδικία.

Και φυσικά στηρίζω την κατάργηση της αστυνομίας, που έχει πλέον διακοσμητικό ρόλο. Αναφορικά δε με τους εργαζόμενους στο χώρο, ας τους κάνουν κάποια σεμινάρια επιμόρφωσης και ας τους μοιράσουν σε κοινωνικές υπηρεσίες/φορείς/λοιπά στο πλαίσιο αντιμετώπισης της ρατσιστικής μισαλλόδοξης βίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

foscilis έγραψε: 04 Απρ 2024, 10:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2024, 10:04

Πάμε πάλι. Ο πυροβολισμός εξουδετέρωσης από αστυνομικό απαγορεύεται
Η συζήτηση είναι ηλίθια γιατί ο αστυνομικός δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Ακριβώς. Και εκεί τελειώνει η όποια συζήτηση.
Το επιχειρημα "επειδη δεν με αφηνουν να πυροβολάω γυφτους και πάκηδες, τότε κι εγω θα βλεπω σφαγή μπροστά μου και δεν θα κανω τιποτα", εχει αναλωθεί τελείως πια.
Και επαναλαμβάνω οτι παίζει να μην το εχει σκεφτεί ούτε ο χειρότερος μπάτσος αυτο. Ακομα και ο εγκληματίας μπατσος του συγκεκριμένου σκηνικου, δεν παίζει να σκέφτεται έτσι. Μονο οι καθε λογής ακροδεξιοί μη μπάτσοι, δεν σταματουν να το σκεφτονται αυτο.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
https://marketnews.gr/2879127/logika-er ... ogo-kosmo/

Προσοχή.... θα πω κάτι αντιδημοφιλές.

Η άτυχη κοπέλα είχε μηνύσει τον σύντροφό της το 2020, για βιασμό και βιαιοπραγία. Μετά, όχι μόνο απέσυρε τη μήνυση, αλλά ανέβαζε στο προφίλ της εικόνες έρωτα και ευτυχίας, με αγκαλιές και φιλιά, από τα ταξίδια τους σε όλη την Ελλάδα. Σε μια από αυτές άφηνε να εννοηθεί ότι ετοιμάζονται για γάμο και οι φίλοι τής ευχόντουσαν “καλά στέφανα”.

Ας πούμε, λοιπόν, ότι είσαι εσύ αστυνομικός και ξέρεις το παρελθόν αυτής της σχέσης.
Και βλέπεις την κοπέλα που είχες δει και πριν 4 χρόνια, να σου λέει ότι ο (πρώην; νυν; δεν μπορείς να ξέρεις…) σύντροφός της, αυτός που μηνύθηκε αλλά τα ξαναβρήκαν, την απειλεί. Πόσο σοβαρά θα πάρεις την καταγγελία;

Θα το πω, αλλά θα πέσει στο κενό, διότι ο έρωτας (και η αυταπάτη που τον συνοδεύει) δεν ξέρει από λογική: κάποιος που έχει προδιαγραφές για κακοποιητική συμπεριφορά, φαίνεται πριν την εκδηλώσει χτυπώντας ή μαχαιρώνοντας. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι είναι διεκδικητικοί, κτητικοί, αυταρχικοί, χειριστικοί, ζηλιάρηδες, εγωπαθείς, νάρκισσοι.

Όχι, κοπέλα μου δεν το κάνει γιατί σε “θέλει πολύ”. Να μην σε γοητεύει η επιμονή του. (Πόσες φορές δεν το έχουμε ακούσει αυτό, ε;) Το κάνει επειδή είναι συμπλεγματικός και ανασφαλής. Κι εσύ το ανέχεσαι επειδή είσαι το ίδιο. Λυπάμαι που το λέω, αλλά έτσι είναι. Μακριά από τέτοιες σχέσεις. Φύγε τρέχοντας, πριν καν σηκώσει χέρι. Διότι το χέρι από το μαχαίρι απέχουν μια συλλαβή.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2024, 09:30
nyxtovios έγραψε: 04 Απρ 2024, 09:08
Ναύτης έγραψε: 04 Απρ 2024, 08:53 Ρε σεις, ο διαβόητος φρουρός υπηρετούσε στο ΑΤ των Αγ. Αναργύρων, αλλά κάθε πρώτη του μήνα έπρεπε να παρουσιάζεται στο ΑΤ του τόπου κατοικίας του (των Νέων Λιοσίων αν δεν κάνω λάθος), σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που τού είχαν επιβληθεί μετά την υφ' όρων απόλυσή του από τις φυλακές. Δηλαδή ο τελεσίδικα καταδικασθείς για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση δεν φτάνει που συνέχιζε να υπηρετεί στην ΕΛΑΣ, αλλά σε άλλο ΑΤ υπηρετούσε και σε άλλο ΑΤ παρουσιαζόταν κάθε πρώτη του μήνα.
χαχα δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά ρε, μιλάμε για κανονικό τρελοκομείο.
Η μόνη παράταξη που τα έβαλε με τη νοοτροπία του ελαμωρε
Ρε είναι αδιανόητα πράγματα αυτά, μιλάμε για διαλυμένο μπουρδέλο.
Σε λίγα χρόνια θα επιστρέψουμε έτσι και αλλιώς στη μαμά Τουρκία.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

vantono έγραψε: 04 Απρ 2024, 11:40
foscilis έγραψε: 04 Απρ 2024, 10:47
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Απρ 2024, 10:04

Πάμε πάλι. Ο πυροβολισμός εξουδετέρωσης από αστυνομικό απαγορεύεται
Η συζήτηση είναι ηλίθια γιατί ο αστυνομικός δεν έκανε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Ακριβώς. Και εκεί τελειώνει η όποια συζήτηση.
Το επιχειρημα "επειδη δεν με αφηνουν να πυροβολάω γυφτους και πάκηδες, τότε κι εγω θα βλεπω σφαγή μπροστά μου και δεν θα κανω τιποτα", εχει αναλωθεί τελείως πια.
Και επαναλαμβάνω οτι παίζει να μην το εχει σκεφτεί ούτε ο χειρότερος μπάτσος αυτο. Ακομα και ο εγκληματίας μπατσος του συγκεκριμένου σκηνικου, δεν παίζει να σκέφτεται έτσι. Μονο οι καθε λογής ακροδεξιοί μη μπάτσοι, δεν σταματουν να το σκεφτονται αυτο.
Ακόμη ένας μαδουρίζων. Βρε κακομοίρικα και χυδαία δαπεργολάκια, βρε κολλημένα εμμονικά τυπάκια, βρε ριαλιτάδες της συφοράς, ακόμη και σε τέτοιες φάσεις βρίσκετε την ευκαιρία να αποδίδετε τα πάντα στην ακροδεξιά; :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Βίνγκιλοτ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βίνγκιλοτ »

vantono έγραψε: 04 Απρ 2024, 11:40Ακριβώς. Και εκεί τελειώνει η όποια συζήτηση.
Μαζί με τους Μηταράκηδες που καλλιεργούν ρητορική η οποία απευθύνεται σ' αυτούς.
Otto Weininger έγραψε: 19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”