!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Hellinikon Complex
Re: Hellinikon Complex
Την Ποσειδωνος την υπογειοποιουν για να αυξηθούν τα μπαζα και να φαινεται ακομα πιο εγκαταλελειμενος ο χωρος
Ο χώρος είχε ένα αεροδρόμιο όταν τον εγκατέλειψαν.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:04 Δεν αμφισβητώ αυτό που λες. Το νόημα του βίντεο δεν καταλαβαίνω, που έχει και τίτλο "ανάπλαση" και βλέπουμε τον χώρο όπως ήταν όταν τον εγκατέλειψαν.
- hellegennes
Ενώ στο βίντεο τι βλέπουμε; Πλάκα μου κάνεις; Άθιχτοι αεροδιάδρομοι είναι. Ακόμα και εγκαταλελειμμένα αεροπλάνα έχει. Ούτε το σήμα της ΟΑ δεν έχουν ξηλώσει, που είναι 10 λεπτά δουλειά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μετά από τρία χρόνια είσαι σε αυτό το επίπεδο το "έργα" στο ελληνικό; Λολ.
Η ΟΑ θα σας στοιχειώνει στον αιώνα τον άπαντα, μπουχαχα!!!hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:42 Ενώ στο βίντεο τι βλέπουμε; Πλάκα μου κάνεις; Άθιχτοι αεροδιάδρομοι είναι. Ακόμα και εγκαταλελειμμένα αεροπλάνα έχει. Ούτε το σήμα της ΟΑ δεν έχουν ξηλώσει, που είναι 10 λεπτά δουλειά.
ΥΓ: Ανάπλασς, κυρίες και κύριοι, όχι μαλακίες, φαίνεται στα βίντεα!!!
Είναι σαν το γεφύρι της Άρτας.
42 μάστορες και ένας Άδωνης
Ολημερίς μπουλντόζες μπαίνανε το βράδυ απραγες φευγαν
Μάλλον πρέπει να χτίσουν κανέναν κομμουνιστή για να ξεκινήσει το έργο.
42 μάστορες και ένας Άδωνης
Ολημερίς μπουλντόζες μπαίνανε το βράδυ απραγες φευγαν
Μάλλον πρέπει να χτίσουν κανέναν κομμουνιστή για να ξεκινήσει το έργο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κοίτα το νήμα λέγεται παρατηρητήριο επένδυσης ελληνικού και ποστάρουμε οποιαδήποτε σχετική εξέλιξη μικρή ή μεγάλη.hellegennes έγραψε: 24 Αύγ 2022, 14:42 Ενώ στο βίντεο τι βλέπουμε; Πλάκα μου κάνεις; Άθιχτοι αεροδιάδρομοι είναι. Ακόμα και εγκαταλελειμμένα αεροπλάνα έχει. Ούτε το σήμα της ΟΑ δεν έχουν ξηλώσει, που είναι 10 λεπτά δουλειά.
Κατά την γνώμη μου το οτι έχει ξεκινήσει η υπογειοποίηση της λεωφόρου είναι μια εξέλιξη, οχι κανένα κοσμοϊστορικό γεγονός, αλλά τέλος πάντων αξίζει ένα πόστ εδωπέρα. Αν νομίζεις οτι δεν είναι και τόσο σημαντική γεγονός οκ, ίσως και να μην είναι.
Για την ιστορία πάντως τα αεροπλάνα είναι χιλιόμετρα μακριά από την περιοχή που γίνονται τα έργα, πρόκειται για τα εκθέματα του μουσείου ολυμπιακής αεροπορίας που λειτουργούσε κάποτε εκεί.
Το μπετό που χρησιμοποιείται για τους διαδρόμους είναι πολύ μεγάλου πάχους και η αποξήλωση του είναι πολύ δύσκολη εργασία. Ενδεικτικό είναι οτι σε παλαιότερα σχέδια (επι εποχής σουφλιά) για την ανάπλαση του Ελληνικού προβλεπόταν η μετατροπή ολόκληρου του διαδρόμου σε πεζόδρομο προκειμένου να αποφευχθεί η διαδικασία του ξηλώματος. Οπότε και το γεγονός οτι έχει φύγει ένα μεγάλο μέρος των διαδρόμων (δεν φαίνεται στο βίντεο) είναι κάποια εξέλιξη.
Τώρα αν περίμενες εσυ μέσα σε τρία χρόνια να δεις έτοιμους ουρανοξύστες, ναι έχεις δίκιο δεν έχουν γίνει.
εγώ ακόμα δεν έχω βρει χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου
H πρώτη φάση έχει έναρξη 2022 και αποπεράτωση 2026.
αρα για το σύνολο του έργου δεν έχουμε τίποτα όπως το περίμενα.ούτε καν πόσες είναι οι φάσεις.
καλό 2040.
με την ανάπλαση του φαληρικού όλα καλά;
Η Α φάση έχει τελειώσει εδώ και καιρό, η Β έχει ξεκινήσει;
dotcom έγραψε: 25 Αύγ 2022, 11:11αρα για το σύνολο του έργου δεν έχουμε τίποτα όπως το περίμενα.ούτε καν πόσες είναι οι φάσεις.
καλό 2040.
Ναι κι εγώ για 20ετία το βλέπω το όλο πρότζεκτ, νομίζω οτι και το επίσημο χρονοδιάγραμμα που είδα στο πάρκο επισκεπτών κάπου εκεί το τοποθετεί.
Η ανάπλαση του φαληρικού έχει κολλήσει μάλλον με ευθύνη της περιφέρειας.
Σκοπευεις ν'αγορασεις διαμερισμα και βιαζεσαι;dotcom έγραψε: 25 Αύγ 2022, 11:11αρα για το σύνολο του έργου δεν έχουμε τίποτα όπως το περίμενα.ούτε καν πόσες είναι οι φάσεις.
καλό 2040.
Θα γινει,οταν θα γινει.
Λες και ειναι καμμια οικοδομη στο χωριο και αργει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
οι αδώνιδες θεωρούν το έργο κρίσιμης εθνικής σημασίας για την ανάπτυξη.Thor έγραψε: 25 Αύγ 2022, 13:51Σκοπευεις ν'αγορασεις διαμερισμα και βιαζεσαι;dotcom έγραψε: 25 Αύγ 2022, 11:11αρα για το σύνολο του έργου δεν έχουμε τίποτα όπως το περίμενα.ούτε καν πόσες είναι οι φάσεις.
καλό 2040.
Θα γινει,οταν θα γινει.
Λες και ειναι καμμια οικοδομη στο χωριο και αργει.
Πρέπει λοιπόν να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται.
κινδυνεύει να εξελιχθεί σε αυτοκίνητο ΧΑΟΣ,έχει κουραστεί ο κόσμος 10 χρόνια να βλέπει 3d ολογράμματα
Οι αδωνιδες ας θεωρουν ο,τι θελουν,λογικο ειναι ενας πολιτικος να θελει να πιστωθει ολα τα κρεντιτ απο την αποπερατωση ενος εμβληματικου εργου.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
- hellegennes
Συγγνώμη, αλλά συνήθως τα εμβληματικά έργα γίνονται ταχύτατα. Ξέρεις ποια έργα γίνονται με ρυθμό σαλιγκαριού;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,