Αν και γενικα τα καμπριο δεν μου αρεσουν, ακομα και για αυτα ηρθε η ωρα να ενηλικιωθείς
ωπ, προβάρει για σιλβερ φοξ ο ταλ;
Εγω ειμαι οικογενειάρχης ανθρωπος κυριε ( ασε που αλομη δεν εχω γκριζαρει)
Για τον σατανικο λεγω που θελει καμπριο κουπε. Εγω προτιμω σαλουνς. Η 750i εχει τις ιδιες επιδοσεις οποτε ποιος ο λογος να στριμωχνομαι;
talaipwros έγραψε: 03 Αύγ 2019, 11:46
Για τον σατανικο λεγω που θελει καμπριο κουπε. Εγω προτιμω σαλουνς. Η 750i εχει τις ιδιες επιδοσεις οποτε ποιος ο λογος να στριμωχνομαι;
το κάμπριο είναι φόρος τιμής στην εκσυγχρονιστική μπελ εποκ της σημητικής νιότης, ξανάνιωσε #μετονΚυριάκο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Τι να τις κανετε ρε τις σούπερ ντουπερ επιδόσεις σε κάμπριο;
Αλλού είναι η γοητεία αυτών των αυτοκινητων.
Δεν είναι να πηγαίνεις με την ταυτότητα στο στόμα.
το κάμπριο είναι φόρος τιμής στην εκσυγχρονιστική μπελ εποκ της σημητικής νιότης, ξανάνιωσε #μετονΚυριάκο
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
τι ειναι αυτο το εκτρωμα και γιατι δεν μπορω να το κανω unsee; καλω τροχιακο βομβαρδισμο στο στιγμα του, οπου κι αν ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ασέβαστος έγραψε: 03 Αύγ 2019, 12:52
τι ειναι αυτο το εκτρωμα και γιατι δεν μπορω να το κανω unsee; καλω τροχιακο βομβαρδισμο στο στιγμα του, οπου κι αν ειναι.
μας γάμησε το σκ ο αρκουδέας
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου