η κρΗτικη κουζινα ειναι δυναμη αλλα εσυ εισαι για τα σιδεραNaida έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:20
Γιατί Αγις μου; η Κριτική κουζίνα είναι θεϊκή. Εξαιρετική πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι για το καλό φαγητό δίνουν εξαιρετικές συνταγές και κάνουν διάσημη την Κρητική κουζίνα που όμοια της δεν υπάρχει. Αντίστοιχη της λεβεντιας και της αυθεντικοτητας των ΚρητικώνΜοναδική/οί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Για τηγάνι οι καλύτερες είναι οι κεφαλλονίτικες. Δεν ξέρω αν τις έχει δοκιμάσει κανείς. Μόνο μην τις βράσετε.
Και οι αιγυπτιακές είναι πολύ καλές.
θα σου πει πως εννοουσε οταν γινουν - δεν ρωτησα για αυτο το λογο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αμα το λες εσύ, είμαιΑγις έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:23η κρΗτικη κουζινα ειναι δυναμη αλλα εσυ εισαι για τα σιδεραNaida έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:20
Γιατί Αγις μου; η Κριτική κουζίνα είναι θεϊκή. Εξαιρετική πρώτες ύλες, αγάπη και μεράκι για το καλό φαγητό δίνουν εξαιρετικές συνταγές και κάνουν διάσημη την Κρητική κουζίνα που όμοια της δεν υπάρχει. Αντίστοιχη της λεβεντιας και της αυθεντικοτητας των ΚρητικώνΜοναδική/οί.
![]()

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάτι μας κρύβει.
οσες ειναι απο αμμωδη εδαφη- γενικαGreen Dragon έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:23 Για τηγάνι οι καλύτερες είναι οι κεφαλλονίτικες. Δεν ξέρω αν τις έχει δοκιμάσει κανείς. Μόνο μην τις βράσετε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
λες ;
Θα μας το αποκαλυψει η Naida που ειναι ειδικη στο βρασιμο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Βεβαίως να μεταδώσω γνώση. Ένα είναι το μυστικό, Μια δυνατή βράση για αρχή και μετά χαμηλή φωτιά, να σιγοβράζει ώσπου να έρθει στη γεύση μας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οκ αλλα πως ψηνονται ενω βραζουν;Naida έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:42Βεβαίως να μεταδώσω γνώση. Ένα είναι το μυστικό, Μια δυνατή βράση για αρχή και μετά χαμηλή φωτιά, να σιγοβράζει ώσπου να έρθει στη γεύση μας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Είναι ανώτερη μαγειρική αυτή άσε, δεν το έχεις.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
η μαγεια της Κρητικης κουζινας - πουρες απο λεμονι κ λαδι ...... πατατες που ψηνονται ενω βραζουν μη μου πεις οτι κανουν κ το νερο κρασι με θαυματουργη τεχνικη;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μη ρωτάς πράγματα που δεν μπορείς να κατανοήσεις.Αγις έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:52η μαγεια της Κρητικης κουζινας - πουρες απο λεμονι κ λαδι πατατες που ψηνονται ενω βραζουν μη μου πεις οτι κανουν κ το νερο κρασι με θαυματουργη τεχνικη;
Εκείνα τα λουκουμακια τριανταφυλλο που λεγαμε χθες μαζί με το Τίποτα; τι θα γίνουν;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οκ μαζι με το τιποτα δωρο απο μενα - στα μεταφορικα δεν θα εχεις επιβαρυνση *Naida έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:54Μη ρωτάς πράγματα που δεν μπορείς να κατανοήσεις.
Εκείνα τα λουκουμακια τριανταφυλλο που λεγαμε χθες μαζί με το Τίποτα; τι θα γίνουν;![]()
*124 ευρω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Και τι θα πληρώσω 124€ αφού θα μου στείλεις τιποτα;Αγις έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:57οκ μαζι με το τιποτα δωρο απο μενα - στα μεταφορικα δεν θα εχεις επιβαρυνση *Naida έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:54Μη ρωτάς πράγματα που δεν μπορείς να κατανοήσεις.Αγις έγραψε: 05 Μάιος 2020, 21:52
η μαγεια της Κρητικης κουζινας - πουρες απο λεμονι κ λαδι πατατες που ψηνονται ενω βραζουν μη μου πεις οτι κανουν κ το νερο κρασι με θαυματουργη τεχνικη;
Εκείνα τα λουκουμακια τριανταφυλλο που λεγαμε χθες μαζί με το Τίποτα; τι θα γίνουν;![]()
*124 ευρω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-