...είπε το διανοούμενο ρωσοψεκ...Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:21 Βλέπουμε πως όλοι οι Εβραιοουκρανικοί ψεκομπόληδες είναι βλαμμένα άτομα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Re: εξελίξεις στην Ουκρανία Νο2
Τουλάχιστον ξέρω αρκετά για να γνωρίζω οτι ούτε ο Πούτιν πεθαίνει, ούτε οι Ρώσοι έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά και τρόφιμα, ούτε οποιαδήποτε άλλη μαλακία χάψανε αμάσητη μερικοί μερικοί.giotis2005 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:22...είπε το διανοούμενο ρωσοψεκ...Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:21 Βλέπουμε πως όλοι οι Εβραιοουκρανικοί ψεκομπόληδες είναι βλαμμένα άτομα.
Και έχω τις στοιχειώδεις γνώσεις για ν' αντιλαμβάνομαι οτι η ανάπτυξη των FAB άλλαξε τα δεδομένα του πεδίου της μάχης.
https://www.youtube.com/watch?v=RKqB5foxDiA
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
giotis2005
Έχεις την στοιχειώδη γνώση ότι 993 μέρες προσπαθούν οι ρώσοι να κερδίσουν ένα πόλεμο σε μια γειτονική χώρα που έχουν και τεράστια επιρροή και δεν μπορούν?Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:27Τουλάχιστον ξέρω αρκετά για να γνωρίζω οτι ούτε ο Πούτιν πεθαίνει, ούτε οι Ρώσοι έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά και τρόφιμα, ούτε οποιαδήποτε άλλη μαλακία χάψανε αμάσητη μερικοί μερικοί.giotis2005 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:22...είπε το διανοούμενο ρωσοψεκ...Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:21 Βλέπουμε πως όλοι οι Εβραιοουκρανικοί ψεκομπόληδες είναι βλαμμένα άτομα.
Και έχω τις στοιχειώδεις γνώσεις για ν' αντιλαμβάνομαι οτι η ανάπτυξη των FAB άλλαξε τα δεδομένα του πεδίου της μάχης.
ΜΠΑ! Μίλα για τους FAB και τα δεδομένα της μάχης. Εγώ θα είμαι κάθε μέρα εδώ να σου μετράω τις ημέρες αποτυχίας.
Ρε τύπε, επαναλαμβάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια, σα χαλασμένο γραμμόφωνο.giotis2005 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:32Έχεις την στοιχειώδη γνώση ότι 993 μέρες προσπαθούν οι ρώσοι να κερδίσουν ένα πόλεμο σε μια γειτονική χώρα που έχουν και τεράστια επιρροή και δεν μπορούν?Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:27Τουλάχιστον ξέρω αρκετά για να γνωρίζω οτι ούτε ο Πούτιν πεθαίνει, ούτε οι Ρώσοι έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά και τρόφιμα, ούτε οποιαδήποτε άλλη μαλακία χάψανε αμάσητη μερικοί μερικοί.
ΜΠΑ! Μίλα για τους FAB και τα δεδομένα της μάχης. Εγώ θα είμαι κάθε μέρα εδώ να σου μετράω τις ημέρες αποτυχίας.
Έχεις τη στοιχειώδη γνώση οτι η Ουκρανία είναι μια τεράστια σ' έκταση χώρα? Έχεις τη στοιχειώδη γνώση οτι επί 10 έτη, με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ, ενισχύονταν στρατιωτικά μ'ε εκπαίδευση, υλικό, και οχύρωναν ολόκληρες περιοχές? Έχεις υπόψη σου τί είναι η πολυστρωματική αεράμυνα που είχαν ν' αντιμετωπίσουν οι Ρώσοι? Έχεις τη στοιχειώδη γνώση οτι μέχρι και τώρα ενισχύονται με υλικό, πληροφορίες, χρήματα? Έχεις καμιά ιδέα πόσο στρατό μια χώρα 45 εκατομυρίων μπορεί να συγκεντρώσει? Έχεις υπόψη σου πόσες απώλειες είχαν μέχρι τώρα οι Ουκρανοί, καθώς και οι χιλιάδες μισθοφόροι από Δύση, Πολωνία και άλλες χώρες?
Κάτσε διάβασε λίγο μπάς και καταλάβεις τίποτα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εσυ εχεις παρει χαμπαρι οτι μιλαμε για το αντιπαλο δεος της Αμερικης;Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:54Ρε τύπε, επαναλαμβάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια, σα χαλασμένο γραμμόφωνο.giotis2005 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:32Έχεις την στοιχειώδη γνώση ότι 993 μέρες προσπαθούν οι ρώσοι να κερδίσουν ένα πόλεμο σε μια γειτονική χώρα που έχουν και τεράστια επιρροή και δεν μπορούν?Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:27
Τουλάχιστον ξέρω αρκετά για να γνωρίζω οτι ούτε ο Πούτιν πεθαίνει, ούτε οι Ρώσοι έχουν ξεμείνει από πυρομαχικά και τρόφιμα, ούτε οποιαδήποτε άλλη μαλακία χάψανε αμάσητη μερικοί μερικοί.
Έχεις τη στοιχειώδη γνώση οτι η Ουκρανία είναι μια τεράστια σ' έκταση χώρα? Έχεις τη στοιχειώδη γνώση οτι επί 10 έτη, με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ, ενισχύονταν στρατιωτικά μ'ε εκπαίδευση, υλικό, και οχύρωναν ολόκληρες περιοχές? Έχεις υπόψη σου τί είναι η πολυστρωματική αεράμυνα που είχαν ν' αντιμετωπίσουν οι Ρώσοι? Έχεις τη στοιχειώδη γνώση οτι μέχρι και τώρα ενισχύονται με υλικό, πληροφορίες, χρήματα? Έχεις καμιά ιδέα πόσο στρατό μια χώρα 45 εκατομυρίων μπορεί να συγκεντρώσει? Έχεις υπόψη σου πόσες απώλειες είχαν μέχρι τώρα οι Ουκρανοί, καθώς και οι χιλιάδες μισθοφόροι από Δύση, Πολωνία και άλλες χώρες?
Και μαλιστα διπλα στα συνορα της;
Θα πηγαινε η Ρωσια να κανει ολα αυτα που περιγραφεις στον Καναδα και η ΗΠΑ να προσπαθει επι 3 χρονια να καταβαλει την αντισταση του.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Η Αμερική δε κατάφερε να καταβάλλει τους Ταλιμπάν, και έφυγε με την ουρά στα σκέλια αφήνοντας πίσω ατελείωτο στρατιωτικό υλικό, δε κατάφερε να καταβάλλει τους Χούτηδες, αποσύροντας κοτζάμ αεροπλανοφόρο.Thor έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:04Εσυ εχεις παρει χαμπαρι οτι μιλαμε για το αντιπαλο δεος της Αμερικης;Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:54Ρε τύπε, επαναλαμβάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια, σα χαλασμένο γραμμόφωνο.giotis2005 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:32
Έχεις την στοιχειώδη γνώση ότι 993 μέρες προσπαθούν οι ρώσοι να κερδίσουν ένα πόλεμο σε μια γειτονική χώρα που έχουν και τεράστια επιρροή και δεν μπορούν?
Θα πηγαινε η Ρωσια να κανει ολα αυτα που περιγραφεις στον Καναδα και η ΗΠΑ να προσπαθει επι 3 χρονια να καταβαλει την αντισταση του.![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ασχετα εντελως αυτα που γραφεις.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:07Η Αμερική δε κατάφερε να καταβάλλει τους Ταλιμπάν, και έφυγε με την ουρά στα σκέλια αφήνοντας πίσω ατελείωτο στρατιωτικό υλικό, δε κατάφερε να καταβάλλει τους Χούτηδες, αποσύροντας κοτζάμ αεροπλανοφόρο.Thor έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:04Εσυ εχεις παρει χαμπαρι οτι μιλαμε για το αντιπαλο δεος της Αμερικης;Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 11:54
Ρε τύπε, επαναλαμβάνεις το ίδιο πράγμα συνέχεια, σα χαλασμένο γραμμόφωνο.
Θα πηγαινε η Ρωσια να κανει ολα αυτα που περιγραφεις στον Καναδα και η ΗΠΑ να προσπαθει επι 3 χρονια να καταβαλει την αντισταση του.![]()
-
giotis2005
Ως συνήθωςThor έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:14Ασχετα εντελως αυτα που γραφεις.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:07Η Αμερική δε κατάφερε να καταβάλλει τους Ταλιμπάν, και έφυγε με την ουρά στα σκέλια αφήνοντας πίσω ατελείωτο στρατιωτικό υλικό, δε κατάφερε να καταβάλλει τους Χούτηδες, αποσύροντας κοτζάμ αεροπλανοφόρο.Thor έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:04
Εσυ εχεις παρει χαμπαρι οτι μιλαμε για το αντιπαλο δεος της Αμερικης;
Κατ' αρχάς η Ρωσία για να φτάσει σε Καναδά ή κάποια γειτονική χώρα των ΗΠΑ, πρέπει να περάσει είτε τον Ειρηνικό είτε τον Ατλαντικό, χωρίς φίλια χώρα εκεί κοντά. Όπως καταλαβαίνεις, ο ανεφοδιασμός είναι τρομερά δύσκολος. Φυσικά αν υπήρχε φίλια χώρα προς τη Ρωσία εκεί, βεβαίως και θα ήταν τρομερή η δυσκολία για τις ΗΠΑ. Εδώ ολόκληρη Γαλλία έφυγε με την ουρά στα σκέλια απ' το Μάλι, ενώ γεωγραφικά είναι πολύ ευνοϊκότερη η στήριξη δυνάμεων απ' τη πλευρά της Γαλλίας, με τη Ρωσία να έχει απλά μια PMC στη περιοχή.Thor έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:14Ασχετα εντελως αυτα που γραφεις.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:07Η Αμερική δε κατάφερε να καταβάλλει τους Ταλιμπάν, και έφυγε με την ουρά στα σκέλια αφήνοντας πίσω ατελείωτο στρατιωτικό υλικό, δε κατάφερε να καταβάλλει τους Χούτηδες, αποσύροντας κοτζάμ αεροπλανοφόρο.Thor έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:04
Εσυ εχεις παρει χαμπαρι οτι μιλαμε για το αντιπαλο δεος της Αμερικης;
Απ' την άλλη η Αμερική είχε γειτονικά στην Ουκρανία χερσαίες γραμμές ανεφοδιασμού απ' την Ευρώπη (γιατί δεν είναι ΜΟΝΟ ΗΠΑ, αλλά ΚΑΙ όλες οι χώρες της Ευρώπης). Όπως καταλαβαίνεις, συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Μου επιτρέπεις να γράψω εγώ αύριο 994 μέρες ή θα θεωρηθεί σπαμ;Bazoomba έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 09:48Θα συνεχισεις να το σπαμαρεις για πολύ ή θα πρέπει να πέσουν αναφορές Artistic Restart;giotis2005 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 09:44 993 μέρες εισβολής και ακόμα να πέσει ο Ζελένσκυ και να αποναζιστικοποιηθεί η Ουκρανία...
Με Ντοναλντ Ντακ πρόεδρο ξανά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
είπες τίποτα;Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:07 Η Αμερική δε κατάφερε να καταβάλλει τους Ταλιμπάν, και έφυγε με την ουρά στα σκέλια αφήνοντας πίσω ατελείωτο στρατιωτικό υλικό, δε κατάφερε να καταβάλλει τους Χούτηδες, αποσύροντας κοτζάμ αεροπλανοφόρο.
δεν θα γράφεις τη μισή ιστορια, θα γράφεις και για ποιο λόγο οι Αμερικάνοι έφυγαν τελικά απο το Aφγανιστάν.
Από τη Καταιγίδα της Ερήμου έβαλε ο άλλος ο άσχετος (αν δεν είναι και AI κιόλας).Αλιόσα έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:48είπες τίποτα;Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:07 Η Αμερική δε κατάφερε να καταβάλλει τους Ταλιμπάν, και έφυγε με την ουρά στα σκέλια αφήνοντας πίσω ατελείωτο στρατιωτικό υλικό, δε κατάφερε να καταβάλλει τους Χούτηδες, αποσύροντας κοτζάμ αεροπλανοφόρο.
δεν θα γράφεις τη μισή ιστορια, θα γράφεις και για ποιο λόγο οι Αμερικάνοι έφυγαν τελικά απο το Aφγανιστάν.
Τυπάκι, άστο. Είσαι τέρμα άσχετος. Πήγαινε ρίξε κανένα αβολίδωτο.
Ψάξε ρε τύπε πώς ήταν διατεταγμένη η αεράμυνα του Ιράκ, τί είδους αεράμυνα είχε, και από πού κινήθηκαν οι Αμερικάνοι ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ.
Αν ήταν οι Αμερικάνοι στην Ουκρανία ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ θα είχαν φύγει τώρα.
Αλλά έλα, πές μας για ποιό λόγο έφυγαν και για ποιό λόγο άφησαν πίσω τόσο εξοπλισμό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ε, χμ, η Ρωσια φτανει γεωγραφικα μέχρι την Αλασκα ξερεις.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:34Κατ' αρχάς η Ρωσία για να φτάσει σε Καναδά ή κάποια γειτονική χώρα των ΗΠΑ, πρέπει να περάσει είτε τον Ειρηνικό είτε τον Ατλαντικό, χωρίς φίλια χώρα εκεί κοντά. Όπως καταλαβαίνεις, ο ανεφοδιασμός είναι τρομερά δύσκολος. Φυσικά αν υπήρχε φίλια χώρα προς τη Ρωσία εκεί, βεβαίως και θα ήταν τρομερή η δυσκολία για τις ΗΠΑ. Εδώ ολόκληρη Γαλλία έφυγε με την ουρά στα σκέλια απ' το Μάλι, ενώ γεωγραφικά είναι πολύ ευνοϊκότερη η στήριξη δυνάμεων απ' τη πλευρά της Γαλλίας, με τη Ρωσία να έχει απλά μια PMC στη περιοχή.Thor έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:14Ασχετα εντελως αυτα που γραφεις.Kauldron έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 12:07
Η Αμερική δε κατάφερε να καταβάλλει τους Ταλιμπάν, και έφυγε με την ουρά στα σκέλια αφήνοντας πίσω ατελείωτο στρατιωτικό υλικό, δε κατάφερε να καταβάλλει τους Χούτηδες, αποσύροντας κοτζάμ αεροπλανοφόρο.
Απ' την άλλη η Αμερική είχε γειτονικά στην Ουκρανία χερσαίες γραμμές ανεφοδιασμού απ' την Ευρώπη (γιατί δεν είναι ΜΟΝΟ ΗΠΑ, αλλά ΚΑΙ όλες οι χώρες της Ευρώπης). Όπως καταλαβαίνεις, συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Και υπαρχει και η Κινα ως γεφυρα αν χρειαστει.
-
giotis2005
Όλο δικό σου.Libre arbitre έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 13:32Μου επιτρέπεις να γράψω εγώ αύριο 994 μέρες ή θα θεωρηθεί σπαμ;Bazoomba έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 09:48Θα συνεχισεις να το σπαμαρεις για πολύ ή θα πρέπει να πέσουν αναφορές Artistic Restart;giotis2005 έγραψε: 13 Νοέμ 2024, 09:44 993 μέρες εισβολής και ακόμα να πέσει ο Ζελένσκυ και να αποναζιστικοποιηθεί η Ουκρανία...
Με Ντοναλντ Ντακ πρόεδρο ξανά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1922 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-