Βασικά, με το που άκουσα για το νέο υπουργείο, η πρώτη μου σκέψη ήταν "ΟΚ, ο Κούλης θέλει να δείξει ότι το παλεύει και προσπαθεί". Καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους δηλαδή, όπως λες κι εσύ. Υπήρχαν λόγοι όντως να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το θέμα, με όλα αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Τώρα, το αν έπρεπε να δημιουργηθεί ολόκληρο υπουργείο γι' αυτό... τι να πω; Κατ' εμέ, όχι. Ένα υφυπουργείο ή έστω μια γραμματεία πιστεύω θα έφτανε. Αλλά δεν είμαι εγώ ο coach, δεν θέλω να κάνω τον προπονητή καφενείου.Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:55Ντάξει, ρε λατρεία, βασικά διακοσμητική (και επικοινωνιακή) είναι η θέση, νομίζω ότι το καταλαβαίνεις κι εσύ.Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:52Έτσι. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι παρουσιάζουν το βιογραφικό της ως αντιπαράδειγμα.Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:46
Μπράβο της!
Εντυπωσιακό το βιογραφικό της κοπέλας, είναι και συμπαθέστατη. Νομίζω μια χαρά θα τα πάει στα νέα της καθήκοντα.
Το αν θα κάνει όντως δουλειά βέβαια, μένει να το δούμε, έ;
Επειδή όμως ποτέ δεν ξες πώς θα εξελιχθεί το πράμα, λέω ό,τι λέω για όλους και πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις: βλέποντας και κρίνοντας.