!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ο Θάνος Τζημερος παραιτήθηκε από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:55
Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:52
Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:46
Μπράβο της!
Εντυπωσιακό το βιογραφικό της κοπέλας, είναι και συμπαθέστατη. Νομίζω μια χαρά θα τα πάει στα νέα της καθήκοντα.
Έτσι. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι παρουσιάζουν το βιογραφικό της ως αντιπαράδειγμα.

Το αν θα κάνει όντως δουλειά βέβαια, μένει να το δούμε, έ;
Ντάξει, ρε λατρεία, βασικά διακοσμητική (και επικοινωνιακή) είναι η θέση, νομίζω ότι το καταλαβαίνεις κι εσύ.
Βασικά, με το που άκουσα για το νέο υπουργείο, η πρώτη μου σκέψη ήταν "ΟΚ, ο Κούλης θέλει να δείξει ότι το παλεύει και προσπαθεί". Καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους δηλαδή, όπως λες κι εσύ. Υπήρχαν λόγοι όντως να ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το θέμα, με όλα αυτά που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Τώρα, το αν έπρεπε να δημιουργηθεί ολόκληρο υπουργείο γι' αυτό... τι να πω; Κατ' εμέ, όχι. Ένα υφυπουργείο ή έστω μια γραμματεία πιστεύω θα έφτανε. Αλλά δεν είμαι εγώ ο coach, δεν θέλω να κάνω τον προπονητή καφενείου.

Επειδή όμως ποτέ δεν ξες πώς θα εξελιχθεί το πράμα, λέω ό,τι λέω για όλους και πάντα σ' αυτές τις περιπτώσεις: βλέποντας και κρίνοντας.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

taxalata xalasa έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:53
taxalata xalasa έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:42 (...) Έχει εξειδικευθεί στη διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας, στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Στο παρελθόν είχε εργαστεί σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία. Εργάστηκε για το Υπουργείο Παιδείας στο τμήμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς. (...)
Μπράβο της!
Εντυπωσιακό το βιογραφικό της κοπέλας, είναι και συμπαθέστατη. Νομίζω μια χαρά θα τα πάει στα νέα της καθήκοντα.
:smt005: :smt005: :smt005: Εντυπωσιάστηκα!
Θα την έβαζα τηλεφωνήτρια για εξυπηρέτηση αγγλόφωνων πελατών.
For Sales department press 1, For marketing department press 2, and so on...
Εν προκειμένω, πάντως, εκείνη είναι βουλευτής, υπουργός και στέλεχος της κυβέρνησης, ενώ εγώ κι εσύ καθόμαστε και γράφουμε μαλακίες στα διαδικτυακά fora.
Μάντεψε ποιος/ποιοι απ' όλους μας κάνει κρεμαστάρια όσα δεν φτάνει.
Άβαταρ μέλους
Isildur

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:54
Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:41

Νομίζω ότι βάζεις πολλά πορτοκάλια στο ίδιο καλάθι.

Σαφώς και υπάρχει υποτίμηση του εθνικού και χριστιανικού χαρακτήρα στον "πολιτικώς ορθό" λόγο.

Όπως ακριβώς υπάρχουν και πολλοί φλεγόμενοι "αντιχριστιανοί" που μια χαρά θρησκευτικούς γάμους και βαφτίσεις με πλήρη δόξα και τιμή έχουν κάνει.

Οπότε, το ζητούμενο είναι μια στοιχειώδης ισορροπία μεταξύ εθνοκάγκουρων και προχωκάγκουρων. Γιατί παίζουν δυνατά, αμφότερες οι δυνάμεις, έτσι;
ΟΚ, συγκρίσεις μπορούμε να κάνουμε για τα πάντα και φαρισαϊσμούς/ασυνέπειες να βρίσκουμε παντού.

Εδώ όμως μιλούσαμε συγκεκριμένα για κάποιους που σκίζουν τα ιμάτιά τους για την υπογεννητικότητα και γιατί αναλαμβάνει να δουλέψει πάνω σ' αυτόν τον τομέα μια άτεκνη, ενώ οι ίδιοι δεν κάνουν παιδιά από επιλογή. Σ' αυτήν την κατηγορία, κατατάσσονται και αυτοί που ανέφερα πιστεύω.
Ε, επ' ευκαιρία, εγώ αναφέρθηκα σε όλες τις κατηγορίες.

Σε κάθε περίπτωση, πάντα συμβαίνουν και ανατροπές στο πχόρουμ.

Εγώ αν και πρώην τζημερική, διαφωνώ με τις σημερινές τοποθετήσεις του Τζήμερου και μας τη βγήκε φανατικός τζημερικός ο τραχανοσαλάτας. :lol:

Πάντα τέτοια.
Καλά, αυτό το τελευταίο είναι όντως κορυφαία στιγμή του πχόρουμ! Κανονικά του αξίζει χωριστό νήμα... :lol:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:54
Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 11:50
ΟΚ, συγκρίσεις μπορούμε να κάνουμε για τα πάντα και φαρισαϊσμούς/ασυνέπειες να βρίσκουμε παντού.

Εδώ όμως μιλούσαμε συγκεκριμένα για κάποιους που σκίζουν τα ιμάτιά τους για την υπογεννητικότητα και γιατί αναλαμβάνει να δουλέψει πάνω σ' αυτόν τον τομέα μια άτεκνη, ενώ οι ίδιοι δεν κάνουν παιδιά από επιλογή. Σ' αυτήν την κατηγορία, κατατάσσονται και αυτοί που ανέφερα πιστεύω.
Ε, επ' ευκαιρία, εγώ αναφέρθηκα σε όλες τις κατηγορίες.

Σε κάθε περίπτωση, πάντα συμβαίνουν και ανατροπές στο πχόρουμ.

Εγώ αν και πρώην τζημερική, διαφωνώ με τις σημερινές τοποθετήσεις του Τζήμερου και μας τη βγήκε φανατικός τζημερικός ο τραχανοσαλάτας. :lol:

Πάντα τέτοια.
Καλά, αυτό το τελευταίο είναι όντως κορυφαία στιγμή του πχόρουμ! Κανονικά του αξίζει χωριστό νήμα... :lol:
Για την ακρίβεια από τα κορυφαία ψυχογραφήματα του πχόρουμ. :wink
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:00
Μπράβο της!
Εν προκειμένω, πάντως, εκείνη είναι βουλευτής, υπουργός και στέλεχος της κυβέρνησης, ενώ εγώ κι εσύ καθόμαστε και γράφουμε μαλακίες στα διαδικτυακά fora.
Φίλος! Δεν ξέρω εσύ, αλλά εγώ δόξα στον Αλλάχ και στον Μεγάλο Μανιτού, είμαι μια χαρά (φτύσε με, μην με ματιάξεις) και βγάζω πολύ πιότερα από τον μισθό της άτεκνης κηπουργού (άνευ μίζας) και από το μισθό προλετάριου βολευτή ....

Με τους φόρους που πλερώνω εγώ, πλερώνεται η άτεκνη, ολοχρονίς και μερικοί ακόμα σαν του λόγου της.
Και χαλάλι τους. Βλέπω live παράσταση του θιάσου και πιάνουν τόπο οι φόροι για το γέλιο που μου χαρίζουν!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

taxalata xalasa έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:09
Φιλός, δεν ξέρω εσύ, αλλά εγώ δόξα στον Αλλάχ και στον Μεγάλο Μανιτού, είμαι μια χαρά (φτύσε με, μην με ματιάξεις) και βγάζω πολύ πιότερα από τον μισθό της άτεκνης κηπουργού (άνευ μίζας) και από το μισθό προλετάριου βολευτή ....

Με τους φόρους που πλερώνω εγώ, πλερώνεται η άτεκνη, ολοχρονίς και μερικοί ακόμα σαν του λόγου της.
Και χαλάλι τους. Βλέπω live παράσταση του θιάσου και πιάνουν τόπο οι φόροι για το γέλιο που μου χαρίζουν!
Κοίτα, δεν ξέρω πόσα βγάζεις, ούτε είναι αυτό το σημαντικό. Σημαντικό είναι ότι η Ζαχαράκη εξουσιάζει αυτή την στιγμή, στο μέτρο που της αναλογεί, τη ζωή σου και τη ζωή μου, διαθέτει και ασκεί δηλαδή εξουσία σημαντική και ουσιαστική, οπότε μάλλον δεν την κονταίνεις, μα κυρίως ούτε εσύ ψηλώνεις, με το να προσπαθείς να την απαξιώσεις και μάλιστα άνευ ουσιαστικού λόγου.
Μια χαρά βιογραφικό έχει το κορίτσι, συμπαθέστατη και επιτυχημένη είναι, όσο για το αν είναι ικανή θα κριθεί από το έργο που θα παράξει ή δεν θα παράξει στο υπουργείο που της ανατέθηκε.
btw αυτό το: "άτεκνη", το φτύνεις κάθε φορά σαν να είναι βρισιά, ρε φιλαράκι, ειλικρινά στο λέω ούτε ο παπάς στο χωριό μου, που είναι βέρος ταλιμπανέζος, δεν βγάζει τέτοια χολή.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:18
taxalata xalasa έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:09
Φιλός, δεν ξέρω εσύ, αλλά εγώ δόξα στον Αλλάχ και στον Μεγάλο Μανιτού, είμαι μια χαρά (φτύσε με, μην με ματιάξεις) και βγάζω πολύ πιότερα από τον μισθό της άτεκνης κηπουργού (άνευ μίζας) και από το μισθό προλετάριου βολευτή ....

Κοίτα, δεν ξέρω πόσα βγάζεις, ούτε είναι αυτό το σημαντικό. Σημαντικό είναι ότι η Ζαχαράκη εξουσιάζει αυτή την στιγμή, στο μέτρο που της αναλογεί, τη ζωή σου και τη ζωή μου, διαθέτει και ασκεί δηλαδή εξουσία σημαντική και ουσιαστική, οπότε μάλλον δεν την κονταίνεις, μα κυρίως ούτε εσύ ψηλώνεις, με το να προσπαθείς να την απαξιώσεις και μάλιστα άνευ ουσιαστικού λόγου.
Μια χαρά βιογραφικό έχει το κορίτσι, συμπαθέστατη και επιτυχημένη είναι, όσο για το αν είναι ικανή θα κριθεί από το έργο που θα παράξει ή δεν θα παράξει στο υπουργείο που της ανατέθηκε.
btw αυτό το: "άτεκνη", το φτύνεις κάθε φορά σαν να είναι βρισιά, ρε φιλαράκι, ειλικρινά στο λέω ούτε ο παπάς στο χωριό μου, που είναι βέρος ταλιμπανέζος, δεν βγάζει τέτοια χολή.
Δεν εξουσιάζει τίποτα. Έτσι νομίζεις.

Με δυο τενεκέδες λάδι και μια ντουζίνα αβγά απ'το χωριό κάνει κωλοτούμπες!

Εγώ φταίω που είναι άτεκνη γεροντοκόρη ; Πως να την πω; Πολύτεκνη; Δεν βλέπεις την κοροϊδία του ζαβού;

Άτεκνη Γεροντοκόρη στο Υπ. Οικογένειας.
Τεκνό Οθωμανών στο Υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου Μουσουλμάνων!

Ο Θίασος είναι καλύτερος από,τι περίμενα!

Δόξα τω Μανιτώ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 28 Ιουν 2023, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:01 Ο αρχιτέκτονας που θα έπαιρνα για το σπίτι μου θα μ' ενδιέφερε να είναι καλός στη δουλειά του. Δεν θα μ' ενδιέφερε καθόλου μα καθόλου, αν δεν είχε σχεδιάσει ποτέ σπίτι για να κατοικήσει ο ίδιος μέσα (κάτι που μπορεί να είχε γίνει για πολλούς και διάφορους λόγους).
Θα σε ενδιέφερε όμως αν επέλεγε να μείνει σε σπίτι που έχει χτίσει γι' αυτόν κάποιος άλλος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Ο Θανος εΘίξε την «αχίλλειο πτέρνα» της woke ατζέντας: την ατεκνία. Γι’ αυτό και οι υστερικές αντιδράσεις.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Ναύτης. Για να μην παρεξηγηθούμε. Η κοπέλα μπορεί να είναι πολύ καλή σε άλλο τομέα που έχει να κάνει με την πολυγλωσσία της, αφού μιλά 4 γλώσσες.
Όπως και το τεκνό των Οθωμανών που είναι καθηγητής Διεθνών Σχέσεων.

Αλλά μου φαίνεται πως το ζαβό τους καίει επίτηδες σε αυτές τις θέσεις που τους δίνει. Δεν ξέρεις τι εστί μαφία γιδοβοσκών κουλάκων!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taxalata xalasa την 28 Ιουν 2023, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Isildur

hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:25
Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 10:01 Ο αρχιτέκτονας που θα έπαιρνα για το σπίτι μου θα μ' ενδιέφερε να είναι καλός στη δουλειά του. Δεν θα μ' ενδιέφερε καθόλου μα καθόλου, αν δεν είχε σχεδιάσει ποτέ σπίτι για να κατοικήσει ο ίδιος μέσα (κάτι που μπορεί να είχε γίνει για πολλούς και διάφορους λόγους).
Θα σε ενδιέφερε όμως αν επέλεγε να μείνει σε σπίτι που έχει χτίσει γι' αυτόν κάποιος άλλος;
Αν επέλεγε να ζήσει εκεί επειδή το έχτισε άλλος (και χωρίς άλλες παραμέτρους, όπως πχ αν είχε τα χρήματα να αγοράσει σπίτι), τότε ναι, θα μ' ενδιέφερε.

Αλλά δεν βλέπω πού κολλάει αυτό. Είπα και κάτι άλλο στο ποστ μου, που ίσως σου διέφυγε. Ότι κατά την άποψή μου, ο/η υπουργός δεν έχει τον ρόλο του αρχιτέκτονα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:31
Αν επέλεγε να ζήσει εκεί επειδή το έχτισε άλλος (και χωρίς άλλες παραμέτρους, όπως πχ αν είχε τα χρήματα να αγοράσει σπίτι), τότε ναι, θα μ' ενδιέφερε.

Αλλά δεν βλέπω πού κολλάει αυτό. Είπα και κάτι άλλο στο ποστ μου, που ίσως σου διέφυγε. Ότι κατά την άποψή μου, ο/η υπουργός δεν έχει τον ρόλο του αρχιτέκτονα.
Ε, τότε γιατί έφερες αυτό το αντιπαράδειγμα;

Θα ήθελες στο υπουργείο παιδείας κάποιον που εγκατέλειψε το σχολείο με δική του απόφαση μετά την 6η δημοτικού;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Isildur

hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:37

Θα ήθελες στο υπουργείο παιδείας κάποιον που εγκατέλειψε το σχολείο με δική του απόφαση μετά την 6η δημοτικού;
Επειδή μού φάνηκε άκυρο το παράδειγμα του Unique.

Είπε ότι δεν θα έπαιρνε ποτέ έναν αρχιτέκτονα που έχει ασχοληθεί με κάτι άλλο (νομίζω ναυτιλία, κάτι τέτοιο) να του χτίσει ένα σπίτι. Και του επεσήμανα ότι η πραγματική αναλογία με το θέμα της υπουργού δεν είναι αυτό που λέει, αλλά ότι "δεν θα έπαιρνα έναν αρχιτέκτονα να μου χτίσει σπίτι, που δεν έχει χτίσει ήδη για τον εαυτό του".
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

hellegennes έγραψε: 28 Ιουν 2023, 12:37

sorry που μπαινω σφηνα, αλλά αν τον διόριζε ο ισοθεος κουλής, Ναι! γιατί αυτός ξέρει! αφου πηρε το 40% ! :smt005: :smt005:

Συνέχισε τον διαλογό σου. Δεν ήθελα να γινω διακόπτης!
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Isildur έγραψε: 28 Ιουν 2023, 09:51
Πασιφάη έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:43
Spoiler
Ναύτης έγραψε: 28 Ιουν 2023, 08:26 Ο τύπος αυτός έχει κόψει (προ πολλού) καπίστρι.
Ανέβασε αρχικά αυτό το έμεσμα:

Εικόνα

κι όταν του κρέμασαν κουδούνια οι πάντες, το "διόρθωσε":

https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 97546?s=20

Μετά, όταν του υπέδειξαν ότι είναι και εμετικός και πονηρίδης:

https://twitter.com/alabropoulou/status ... 93632?s=20

ζήταγε και τα ρέστα.

https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 40097?s=20

αλλά δεν μπόρεσε να αντισταθεί για πολύ στη διαταραχή.

https://twitter.com/ThanosTzimeros/stat ... 49154?s=20

Case of study
Εξαίρετος τριμάλακας.

Ρε να δεις τι μου θυμίζει η συμπεριφορά του...τι μου θυμίζει...
Το αστείο είναι, ότι αν απλά εξέφραζε μια "λογική απορία" (για τα δικά του δεδομένα "λογική", έτσι;) με σωστό και κόσμιο τρόπο και χωρίς να φαίνεται ότι την πέφτει στην υπουργό για την οικογενειακή της κατάσταση (είτε είναι επιλογή της αυτή είτε όχι), δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα πιστεύω.

Από την άλλη βέβαια, αν έκανε όλα αυτά δεν θα ήταν αυτός που είναι. Τρόμπας!
Κοίταξε. Και μόνο που μπαίνει στο τριπάκι να χαρακτηρίζει μια γυναίκα που ανέλαβε ένα νεοϊδρυθέν υπουργείο, ( καλώς ή κακώς, δεν το εξετάζω σαν αναγκαιότητα..), άγαμη και άτεκνη, άρα συμπερασματικά ανίκανη να εκφέρει άποψη, το θεωρώ όχι απλά άτοπο, αλλά εξαιρετικά κακοήθες.
Διότι ο τριμάλακας μπορεί επί παραδείγματι να μην γνωρίζει τα θέματα ή ενδεχομένως και τα προβλήματα που ΙΣΩΣ, ΛΕΩ ΙΣΩΣ να αντιμετωπίζει η γυναίκα. Ξέρεις πόσες εκεί έξω προσπαθούν να αποκτήσουν παιδιά και αντιμετωπίζουν δυσκολίες; Ξέρεις.
Αυτό δεν σημαίνει πως η θέση τους για την αξία ή τη σημασία της οικογένειας χωλαίνει τρόπον τινά. Εννοείται πως είναι τρόμπας που δεν έχει την παραμικρή ιδέα περί συμπεριφοράς και σεβασμού στον συνάνθρωπο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”