!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Επαλήθευση username!

Ερωτήσεις, προτάσεις, παρατηρήσεις σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του Phorum.com.gr

Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
akritas

Re: Επαλήθευση username!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akritas »

Παλαιομνήμων έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:59 Μια πιστοποίηση και για τον Ακρίτα (akritas - memberlist.php?mode=viewprofile&u=152) παρακαλώ! Είναι όντως αυτός! Τον έχω και φίλο στο φμπ! Έχει την πρώτη επιβεβαίωση από μένα. :)
Να σαι καλά Παλαιομνήμωνα.
Στο παλιό φόρουμ ήμουν μέλος από το 2008!!!!
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

akritas έγραψε: 22 Απρ 2018, 22:52
Παλαιομνήμων έγραψε: 22 Απρ 2018, 02:59 Μια πιστοποίηση και για τον Ακρίτα (akritas - memberlist.php?mode=viewprofile&u=152) παρακαλώ! Είναι όντως αυτός! Τον έχω και φίλο στο φμπ! Έχει την πρώτη επιβεβαίωση από μένα. :)
Να σαι καλά Παλαιομνήμωνα.
Στο παλιό φόρουμ ήμουν μέλος από το 2008!!!!
Εγω εχω κανει αποταν ειδα το ποστ... αλλη μια θες φανταζομαι.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Την έχει :wave:
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

argouen έγραψε: 22 Απρ 2018, 23:00 Την έχει :wave:
:hebit: :bravo:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
akritas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akritas »

:wave: :blm: :wave:
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιομνήμων »

Custom_F έγραψε: 22 Απρ 2018, 23:01
argouen έγραψε: 22 Απρ 2018, 23:00 Την έχει :wave:
:hebit: :bravo:

Οπότε μένει να το δει ο Σπύρος και μόλις μπορέσει να τον πιστοποιήσει! :D
Ανησύχησα! Μα κάποιοι έσπευσαν αμέσως να με "καθησυχάσουν"...
----------
9 Αυγ. 2016: https://web.archive.org/web/20160809180 ... d6eccbaaf4
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Done!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ηράκλειτος έγραψε: 19 Απρ 2018, 10:13
hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2018, 23:54...δεν μπορεί κανείς να μιμηθεί το ανυπέρβλητο στυλ μου και την άψογη επιχειρηματολογικά σπασοκακαλική τακτική μου.
Fixed. Εικόνα
:smt005:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Spiros252 έγραψε: 23 Απρ 2018, 02:09Done!
Εικόνα

(και καλά, σημαιοστολισμοί!)
----------
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Δεν ξέρω ακριβώς τη διαδικασία, κάτι είδα ότι πρέπει να το πούνε 3 μέλη ή κάτι τέτοιο γιατί ποτέ δεν τα διάβασα όλα αυτά που γράφει ο νήμας, αλλά (αν τον ενδιαφέρει και τον ίδιο βέβαια) εγώ πιστοποιώ τον akirav.

Spiros252
Διαχειριστής

Β' ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΛΩΝ

Στη δεύτερη διαδικασία πιστοποίησης καλούνται τα ήδη πιστοποιημένα μέλη, αυτά που ανήκουν στην ομάδα «Πιστοποιημένοι Πχωρουμίτες» με μπλε έντονο χρώμα, να πιστοποιήσουν το username άλλων μελών.
Για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας έχει δημιουργηθεί μία επιλογή στην Αναφορά (κουμπί με θαυμαστικό) που βρίσκεται σε κάθε ποστ κάθε χρήστη.
Πατώντας το κουμπί της Αναφοράς εμφανίζεται ως τελευταία επιλογή το εξής:

• Πιστοποίηση Ονόματος Χρήστη
    Με την αναφορά αυτή Πιστοποιώ ότι το μέλος του οποίου την ανάρτηση αναφέρω, είναι ο ίδιος χρήστης που συμμετείχε στο παλαιό Phorum.gr με το εξής Όνομα Χρήστη: (γράψτε αν είναι διαφορετικό)

Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να πατήσετε στο κουμπάκι "Αναφορά" σε κάποιο ποστ του μέλους που θέλετε να πιστοποιήσετε και να επιλέξετε την παραπάνω επιλογή (Πιστοποίηση Ονόματος Χρήστη ...). Αν το username του μέλους ήταν διαφορετικό (έστω και λίγο) στο παλιό φόρουμ, γράψτε το στο πεδίο κειμένου της αναφοράς. Αν είναι ακριβώς το ίδιο μην γράφετε τίποτα.

Για να γίνει η πιστοποίηση του νέου μέλους απαιτούνται αναφορές από 3 τουλάχιστον ήδη πιστοποιημένα μέλη.

Τα νέα πιστοποιημένα μέλη μέσω της Β' Διαδικασίας, θα μπορούν να πιστοποιήσουν κι αυτά, με τη σειρά τους, άλλα μέλη.

* Η πιστοποίηση αυτή δεν είναι δεσμευτική για τους Συντονιστές / Διαχειριστές, αν κρίνουν ότι υπάρχει λόγος μη πιστοποίησης.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Spiros252 έγραψε: 25 Απρ 2018, 17:38

Στη δεύτερη διαδικασία πιστοποίησης καλούνται τα ήδη πιστοποιημένα μέλη, αυτά που ανήκουν στην ομάδα «Πιστοποιημένοι Πχωρουμίτες» με μπλε έντονο χρώμα, να πιστοποιήσουν το username άλλων μελών.
Για την αυτοματοποίηση της διαδικασίας έχει δημιουργηθεί μία επιλογή στην Αναφορά (κουμπί με θαυμαστικό) που βρίσκεται σε κάθε ποστ κάθε χρήστη.
Πατώντας το κουμπί της Αναφοράς εμφανίζεται ως τελευταία επιλογή το εξής:

• Πιστοποίηση Ονόματος Χρήστη
    Με την αναφορά αυτή Πιστοποιώ ότι το μέλος του οποίου την ανάρτηση αναφέρω, είναι ο ίδιος χρήστης που συμμετείχε στο παλαιό Phorum.gr με το εξής Όνομα Χρήστη: (γράψτε αν είναι διαφορετικό)

Αυτό που πρέπει να κάνετε λοιπόν είναι να πατήσετε στο κουμπάκι "Αναφορά" σε κάποιο ποστ του μέλους που θέλετε να πιστοποιήσετε και να επιλέξετε την παραπάνω επιλογή (Πιστοποίηση Ονόματος Χρήστη ...). Αν το username του μέλους ήταν διαφορετικό (έστω και λίγο) στο παλιό φόρουμ, γράψτε το στο πεδίο κειμένου της αναφοράς. Αν είναι ακριβώς το ίδιο μην γράφετε τίποτα.

Για να γίνει η πιστοποίηση του νέου μέλους απαιτούνται αναφορές από 3 τουλάχιστον ήδη πιστοποιημένα μέλη.

Τα νέα πιστοποιημένα μέλη μέσω της Β' Διαδικασίας, θα μπορούν να πιστοποιήσουν κι αυτά, με τη σειρά τους, άλλα μέλη.

* Η πιστοποίηση αυτή δεν είναι δεσμευτική για τους Συντονιστές / Διαχειριστές, αν κρίνουν ότι υπάρχει λόγος μη πιστοποίησης.
Α, μάλιστα. Γίνεται στα μουλωχτά δηλαδή, χωρίς να το πάρει είδηση ο πιστοποιησιμίσιμος.

Έτσι εξηγείται λοιπόν, γιατί δεν κατάλαβα τίποτα τις προάλλες. Τις βλέπω που λες ν' αρχίζουν τα "πιασ' τον, σσσσς, δεν θα πονέσεις" κλπ, λέω "πω πω, δυο μ' αρπάξανε και είναι και λυσσάρες", χάρηκα προς στιγμήν. Αλλά πού... χαμπάρι δεν πήρα.

Spiros252
Διαχειριστής

Ε πώς, οι κραυγές ακούγονταν μέχρι τους σερβερς της Google!
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Παλαιομνήμων

Spiros252 έγραψε: 25 Απρ 2018, 22:01 Ε πώς, οι κραυγές ακούγονταν μέχρι τους σερβερς της Google!
:lol:

shrike έγραψε: 25 Απρ 2018, 16:40 [....]αλλά (αν τον ενδιαφέρει και τον ίδιο βέβαια) εγώ πιστοποιώ τον akirav.
Αν τον ενδιαφέρει, να μιλήσουμε μέσω π.μ. για να του κάνω μια ερώτηση ελέγχου (που μόνον ο πραγματικός akirav γνωρίζει την απάντηση), οπότε (αν απαντήσει, περνώντας το τεστ), θα μπορώ να του δώσω και εγώ μια δεύτερη πιστοποίηση. :)
----------
Dorian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dorian »

Παρακαλώ πιστοποιήστε με. :wave:
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα”