!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Green Dragon έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:23
Thor έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:34
Green Dragon έγραψε: 03 Σεπ 2021, 13:25

Στις ΗΠΑ έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς ακόμα και μετάγγιση αίματος και έτσι είναι το σωστό. Ο καθένας πρέπει να έχει δικαίωμα άρνησης θεραπείας.
Τι διαφορα εχει απ'την ευθανασια;
Αν και ειμαι υπερ της.
Αν καποιος πασχει απο πολυ σοβαρα νοσηματα που του κανουν τη ζωη κολαση και θελει να ''φυγει'',ειμαι υπερ.
Άλλο η ευθανασία, άσχετα αν το αποτέλεσμα μπορεί να είναι το ίδιο. Και εγώ είμαι υπέρ της ευθανασίας (ζήτημα για το οποίο δεν ακούστηκε ποτέ τίποτα από τον προοδευτικό Συριζα :lol: ) αλλά και υπέρ της άρνησης θεραπείας.
Οκ,δεκτο,μισοσυμφωνουμε.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

περαστική έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:32
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:24
περαστική έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:11 Έχω παρατηρήσει κάτι. Με το που δείχνεις πιστοποιητικό εμβολιασμού οι υπάλληλοι δεν κοιτάνε καν τις λεπτομέρειες. Ρίχνουν απλά ματιές για το τυπικό της υπόθεσης. Έχουν περάσει 3 βδομάδες από τον εμβολιασμό της 1ης δόσης και σε μια βδομάδα κάνω την 2η (moderna). Επειδή δεν ήμουν σίγουρη αν ισχύει το safepass (επειδή δεν έκανα ακόμα την 2η) πήγα να κάνω ράπιντ. Το αποτέλεσμα στο κινητό δεν ήρθε ακόμη και εγώ ήθελα να πάω κέντρο να πάρω έναν ρημαδοχυμό και σορτσάκι για το γυμναστήριο. Αναγκάστικα να δείξω το eudcc πιστοποιητικό ευχόμενη να μην με διώξουν. Σε κατάστημα που έλεγχαν τα μηνύματα για τα ράπιντ μέχρι και την ώρα που το έχεις κάνει, με το που έβγαλα να δείξω τον εμβολιασμό του έριξαν μια γρήγορη ματιά και μου λένε οκ μπες. Σε υπεραγορά από την άλλη κόντεψαν να με διώξουν επειδή νόμιζαν πως έληγε το ράπιντ μου. Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του. Και στα γύρω νήματα να βλέπεις θανάτους νέων ανθρώπων επειδή αναγκάστηκαν να κάνουν το εμβόλιο, λες και η πλειοψηφία δεν το έκανε επειδή φοβόταν ή επειδή τους ανάγκασαν να το κάνουν με τα προνόμια και την στέρηση ελευθερίας. Πόση υποκρισία πια.
Μπράβο που το έκανες πάντως.
Δεν είμαι πια ψεκασμένη;
Τι κρίμα :lol:
Τώρα πέρασες λέβελ, είσαι απλά γκρινιάρα :lol:
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

περαστική έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:32 Το ότι κουνάνε το δάκτυλο σε όσους δεν θέλουν να το κάνουν επειδή ΔΕΝ φοβούνται ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο επικαλούμενοι την αλληλεγγυή και την κοινωνική ευθύνη. Ο καθένας για την πάρτη του αποφασίζει και έτσι πρέπει να κάνει σε θέματα υγείας - την ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ υγείας. Και αν αλίμονο πάθεις κάτι επειδή έκανες αυτό που σε έπρηζαν να κάνεις, το κράτος είναι απών. Δική σου η απόφαση σου λένε. Μα δεν έχεις καν πολυτέλεια απόφασης όταν οι πλείστοι το έκαναν για να μην κλειδωθούν στο σπίτι και για να μην εξαθλιωθούν οικονομικά.
Πάντως εγώ ξέρω αρκετούς που το έκαναν, επειδή το ήθελαν.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:37
περαστική έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:32
Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:24
Μπράβο που το έκανες πάντως.
Δεν είμαι πια ψεκασμένη;
Τι κρίμα :lol:
Τώρα πέρασες λέβελ, είσαι απλά γκρινιάρα :lol:
Απλά λογική.
vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:51
περαστική έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:32 Το ότι κουνάνε το δάκτυλο σε όσους δεν θέλουν να το κάνουν επειδή ΔΕΝ φοβούνται ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο επικαλούμενοι την αλληλεγγυή και την κοινωνική ευθύνη. Ο καθένας για την πάρτη του αποφασίζει και έτσι πρέπει να κάνει σε θέματα υγείας - την ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ υγείας. Και αν αλίμονο πάθεις κάτι επειδή έκανες αυτό που σε έπρηζαν να κάνεις, το κράτος είναι απών. Δική σου η απόφαση σου λένε. Μα δεν έχεις καν πολυτέλεια απόφασης όταν οι πλείστοι το έκαναν για να μην κλειδωθούν στο σπίτι και για να μην εξαθλιωθούν οικονομικά.
Πάντως εγώ ξέρω αρκετούς που το έκαναν, επειδή το ήθελαν.
Γιατί το ήθελαν; Επειδή φοβούνται τον κορονοϊό. Λέω κάτι διαφορετικό; Όσοι φοβούνται κάνουν το εμβόλιο. Και όσοι δεν φοβούνται, πάλι αναγκάζονται να το κάνουν επειδή τους στερούν την ελευθερία τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος περαστική την 03 Σεπ 2021, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Thor έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:09
EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:05

Μεγάλο λάθος. Δικαίωμα της αν δεν ήθελε να διασωληνωθει. Αυτά τα υποστηριζε κ πριν αρρωστήσει.
Καλως ή κακως,υπαρχουν νομοι και πρεπει να ακολουθουνται.
Υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι σε θεση να προστατεψουν τον εαυτο τους και ειναι υποχρωση της πολιτειας να το κανει.
Στις ΗΠΑ έχεις το δικαίωμα να αρνηθείς ακόμα και μετάγγιση αίματος και έτσι είναι το σωστό. Ο καθένας πρέπει να έχει δικαίωμα άρνησης θεραπείας.
Ξέρω περίπτωση αρνησης μετάγγισης αίματος για θρησκευτικούς λόγους στην Ελλάδα στην οποία τελικά και κατέληξε
Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν πριν καμία δεκαετία
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Highlander έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:53
Thor έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:09

Καλως ή κακως,υπαρχουν νομοι και πρεπει να ακολουθουνται.
Υπαρχουν ανθρωποι που δεν ειναι σε θεση να προστατεψουν τον εαυτο τους και ειναι υποχρωση της πολιτειας να το κανει.
Ξέρω περίπτωση αρνησης μετάγγισης αίματος για θρησκευτικούς λόγους στην Ελλάδα στην οποία τελικά και κατέληξε
Μια χαρά. Ο καθένας έχει πλήρη δικαιώματα στο σώμα του.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Green Dragon έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:54
Highlander έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:53

Μια χαρά. Ο καθένας έχει πλήρη δικαιώματα στο σώμα του.
Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν μιλάμε για πλύση εγκεφάλου από θρησκευτική σεχτα και έχει και παιδάκι
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Highlander έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:56 Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αν μιλάμε για πλύση εγκεφάλου από θρησκευτική σεχτα και έχει και παιδάκι
Αν έχει σώας τας φρένας, δικαίωμά του/της. Αλλιώς το πάμε και αλλού και δεν σταματά ποτέ, ξέρεις τι εννοώ. Δεν χρειαζόμαστε το κράτος μέσα στο βρακί μας, ας περιοριστούν στην Κίνα αυτά.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Το μόνο θετικό που βρίσκω είναι ότι μετά το θάνατο ξεκοψαν από τη σέχτα και το παιδάκι γλίτωσε από την κατήχηση και παρόμοια τύχη
Άβαταρ μέλους
vagabondo

περαστική έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:52
Γιατί το ήθελαν; Επειδή φοβούνται τον κορονοϊό. Λέω κάτι διαφορετικό; Όσοι φοβούνται κάνουν το εμβόλιο. Και όσοι δεν φοβούνται, πάλι αναγκάζονται να το κάνουν επειδή τους στερούν την ελευθερία τους.
Εσύ σε ποιά ομάδα είσαι?
Occasio facit furem
περαστική

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από περαστική »

vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 16:03
Εσύ σε ποιά ομάδα είσαι?
Τι σημασία έχει; Εγώ το αποφάσισα σε μια νύχτα. Αγωνία, ανασφάλεια για το τι μας ξημερώνει. Μπήκα στο site του υπουργείου υγείας και είδα πως τότε (αρχές Αυγούστου) είχαν διευθετηθεί 800+ ραντεβού για ηλικίες 12-15. Τα πήρα και σοκαρίστηκα. Δεν ήθελα να πάει πιο κάτω. Εγώ 28 χρονών γαϊδούρα δεν έχω κάνει και τρέχουν τα μικρά για να μπορέσουν να πάνε πίσω στα σχολεία τους. Μου γύρισε το μάτι και γενικά με όλα όσα συμβαίνουν, + το ότι ενώ δεν φοβάμαι τον ιό, δεν θέλω να κολλήσω και συνεχίζω να προσέχω όσο πριν. Δεν θα αλλάξει κάτι και το βλέπω, αλλά τουλάχιστον νιώθω πως ό,τι μπορούσα να κάνω το έκανα. Ντρεπόμουν να βλέπω τα μικρά στη δουλειά μου να μου δείχνουν πιστοποιητικά εμβολιασμού. Αν δεν έπεφταν οι ηλικίες μπορεί να μην το έκανα ή τουλάχιστον να περίμενα μέχρι να γίνει υποχρεωτικό. Νιώθω όμως πως τα πράγματα θα αγριέψουν κι' άλλο. Επίσης μιας και πήρα την απόφαση, θέλω να εμπιστευτώ τελείως την επιστήμη (και τους παιδίατρους) και δεν το μετανιώνω.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

περαστική έγραψε: 03 Σεπ 2021, 16:17
vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 16:03
Εσύ σε ποιά ομάδα είσαι?
Τι σημασία έχει;
Καμία, κουβέντα να γίνεται. :)
Occasio facit furem
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ξερει κανεις γιατι συνεχιζουν να το ψαχουλευουν το θεμα;Απο χομπι;
Sept 3 (Reuters) - Europe's medicines regulator said on Friday it was reviewing if there was a risk of a rare inflammatory condition after inoculation with COVID-19 vaccines, following a report of one case with Pfizer/BioNTech's (PFE.N), (22UAy.DE) shot.

The European Medicines Agency's (EMA) safety committee is looking into multisystem inflammatory syndrome (MIS) after a 17-year-old male in Denmark reported the condition, the regulator said, adding that the teenager had since fully recovered.

The panel is also looking into cases of blood clots in veins with Johnson & Johnson's (JNJ.N) COVID-19 vaccine, the regulator said, adding that the issue was distinct from a rare side-effect identified earlier.

Pfizer and J&J did not immediately respond to Reuters requests for comment.

MIS causes swelling in parts of the body as well as tiredness, fever, diarrhoea, stomach pain, headache, chest pain and breathing difficulties. It has also been reported as a side-effect in children infected by the novel coronavirus.

The Danish teen had no history of COVID-19, the EMA said, adding that there was no change to current European Union recommendations for COVID-19 vaccine use.

Venous thromboembolism was included in the risk management plan for J&J's vaccine as a safety issue to be studied, the EMA said. The regulator is looking into the issue as a separate condition from blood clots with low platelets.
https://www.reuters.com/business/health ... 021-09-03/
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

GoBack έγραψε: 03 Σεπ 2021, 17:17 Ξερει κανεις γιατι συνεχιζουν να το ψαχουλευουν το θεμα;Απο χομπι;
Sept 3 (Reuters) - Europe's medicines regulator said on Friday it was reviewing if there was a risk of a rare inflammatory condition after inoculation with COVID-19 vaccines, following a report of one case with Pfizer/BioNTech's (PFE.N), (22UAy.DE) shot.

The European Medicines Agency's (EMA) safety committee is looking into multisystem inflammatory syndrome (MIS) after a 17-year-old male in Denmark reported the condition, the regulator said, adding that the teenager had since fully recovered.

The panel is also looking into cases of blood clots in veins with Johnson & Johnson's (JNJ.N) COVID-19 vaccine, the regulator said, adding that the issue was distinct from a rare side-effect identified earlier.

Pfizer and J&J did not immediately respond to Reuters requests for comment.

MIS causes swelling in parts of the body as well as tiredness, fever, diarrhoea, stomach pain, headache, chest pain and breathing difficulties. It has also been reported as a side-effect in children infected by the novel coronavirus.

The Danish teen had no history of COVID-19, the EMA said, adding that there was no change to current European Union recommendations for COVID-19 vaccine use.

Venous thromboembolism was included in the risk management plan for J&J's vaccine as a safety issue to be studied, the EMA said. The regulator is looking into the issue as a separate condition from blood clots with low platelets.
https://www.reuters.com/business/health ... 021-09-03/
Υπάρχουν φήμες ότι αυτή είναι η δουλειά τους.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Ναι ρε παιδι μου αλλα υπαρχει περιπτωση ποτε τα risks να outweigh the benefits;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”