!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2023, 14:22δες τα υπέρ και τα κατά
απλα για την διευκρίνηση, εννοείς αλήθεια να τα δει ο εκπληκτικός; Δεν είναι πιο σωστό να μεταφέρει την συμβουλή στην γυναικα του να αποφασίσουν μαζί;
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

enaon έγραψε: 25 Φεβ 2023, 14:30
Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2023, 14:22δες τα υπέρ και τα κατά
απλα για την διευκρίνηση, εννοείς αλήθεια να τα δει ο εκπληκτικός; Δεν είναι πιο σωστό να μεταφέρει την συμβουλή στην γυναικα του να αποφασίσουν μαζί;
Προφανώς και το εννοώ. Δεν κατάλαβα.
Έχεις υπ'οψιν σου για περιπτώσεις που οι πολυεθνικές στελνουν ανθρώπους με γαμάτους μισθούς σε χώρες που και τα παιδιά τους έχουν καλλίτερες προοπτικές απ'ότι εδω στην Ψωροκώσταινα;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Φεβ 2023, 12:16 Είμαι ένα βήμα πριν την παραίτηση από τη δουλειά. Σε κάνα 2μηνο θα με στείλουν 2; κανείς δεν ξέρει ακριβως μήνες στο εξωτερικό. Ναι παλιά με έψηνε αυτό, πριν τον κορωνιο. Πλέον δε θέλω, δε θέλω να χαλάω την καθημερινότητά μου, μου αρέσει η ρουτίνα μου. Πραγματικά μου αρέσει η ζωή μου, δουλεύω τόσο όσο, δόξα τω Θεω it pays the rent που λέμε, έχω την οικογενεια μου, εχω χρόνο να παίζω με το παιδί μου, έχω τα φιλαράκια μου που τα βλέπω συχνά κ προλαβαίνουμε κ πίνουμε ένα γρήγορο καφεδάκι ακομα κ μεσα στη μερα, τι άλλο να θελω; Οκ ένα δικό μου σπίτι απ το να μένω στο ενοίκιο κ να βλέπω τα μίζερα μούτρα του ιδιοκτήτη, αλλά τι να κάνεις. Άλλη κουβέντα αυτή.

Η γυναίκα μου προσπαθεί να με ψήσει να πάω για τα λεφτά προφανώς κ γιατι λεει ε νταξ ειναι κ καλοκαιρι, θα τελειωσει το παιδι το σχολείο, θα έρθουμε κ εμεις βολτα μωρέ. Αλλά είναι εύκολο να το λες απ έξω. Λες και θα φας εσυ την πουτσα.

Δεν ξέρω, έχω φάει μεγάλη απογοήτευση κ είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε καποιον τριτο γιατί δεν έχεις πια motivation για το κάτι παραπάνω κ ότι απλά είσαι βολεμενος στη φάση σου κ δε θέλεις να την αλλάξεις.
Να παραιτηθείς από την δουλειά σου, με οικογένεια με μικρό παιδί, για να μην βγεις από την βολεψιά σου και να πας 2-3 μήνες σε άλλη χώρα για έξτρα καλά λεφτά; πολύ παρτακίστικο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2023, 14:34 Προφανώς και το εννοώ. Δεν κατάλαβα.
Έχεις υπ'οψιν σου για περιπτώσεις που οι πολυεθνικές στελνουν ανθρώπους με γαμάτους μισθούς σε χώρες που και τα παιδιά τους έχουν καλλίτερες προοπτικές απ'ότι εδω στην Ψωροκώσταινα;
αλλο λεω βρε. Γιατί του λες να τα ζυγίσει εκείνος, σύζυγο δεν έχει;
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

enaon έγραψε: 25 Φεβ 2023, 14:40
Και οι δυο θα τα ζυγίσουν, αλλά εκείνος θα φάει το χοντρό λούκι.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

καλο ταξιδι

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Καρολίνα έγραψε: 25 Φεβ 2023, 14:42
Γιατί ο άλλος που μένει πίσω με ένα παιδί περνάει φίνα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Εννοείται οτι μαζί θα αποφασίσει το ζευγάρι. Απλά λέω οτι μάλλον θα είναι καλή περίπτωση.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Naida έγραψε: 25 Φεβ 2023, 14:54
Καρολίνα έγραψε: 25 Φεβ 2023, 14:42
Γιατί ο άλλος που μένει πίσω με ένα παιδί περνάει φίνα.
Λέω για την περίπτωση που θα πάει μαζί του και εκείνη με το παιδί.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 25 Φεβ 2023, 12:16 Είμαι ένα βήμα πριν την παραίτηση από τη δουλειά. Σε κάνα 2μηνο θα με στείλουν 2; κανείς δεν ξέρει ακριβως μήνες στο εξωτερικό. Ναι παλιά με έψηνε αυτό, πριν τον κορωνιο. Πλέον δε θέλω, δε θέλω να χαλάω την καθημερινότητά μου, μου αρέσει η ρουτίνα μου. Πραγματικά μου αρέσει η ζωή μου, δουλεύω τόσο όσο, δόξα τω Θεω it pays the rent που λέμε, έχω την οικογενεια μου, εχω χρόνο να παίζω με το παιδί μου, έχω τα φιλαράκια μου που τα βλέπω συχνά κ προλαβαίνουμε κ πίνουμε ένα γρήγορο καφεδάκι ακομα κ μεσα στη μερα, τι άλλο να θελω; Οκ ένα δικό μου σπίτι απ το να μένω στο ενοίκιο κ να βλέπω τα μίζερα μούτρα του ιδιοκτήτη, αλλά τι να κάνεις. Άλλη κουβέντα αυτή.

Η γυναίκα μου προσπαθεί να με ψήσει να πάω για τα λεφτά προφανώς κ γιατι λεει ε νταξ ειναι κ καλοκαιρι, θα τελειωσει το παιδι το σχολείο, θα έρθουμε κ εμεις βολτα μωρέ. Αλλά είναι εύκολο να το λες απ έξω. Λες και θα φας εσυ την πουτσα.

Δεν ξέρω, έχω φάει μεγάλη απογοήτευση κ είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε καποιον τριτο γιατί δεν έχεις πια motivation για το κάτι παραπάνω κ ότι απλά είσαι βολεμενος στη φάση σου κ δε θέλεις να την αλλάξεις.
Μέσα σε δύο μήνες προλαβαίνεις να βρεις άλλη δουλειά.
Κι αυτό βέβαια θα σε βγάλει από τη ρουτίνα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Αυτή είναι όντως πολύ ζόρικη φάση, την έχω ζήσει και με φίλους που είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το θετικό με σένα είναι ότι (αν θυμάμαι καλά) η γυναίκα σου δεν δουλεύει και το πιτσιρίκι είναι μικρό ακόμα.

Με τη διεύθυνση ή το hr, το έχεις συζητήσει; Γιατί συνήθως αυτές οι μετακινήσεις, εκλαμβάνονται ως προαγωγή και όχι ως άδειασμα. Αλλά σαφώς δεν συνεπάγονται σταθερότητα στη χώρα, που θα πας (αν πας). Μπορεί σε χ χρόνια, να σε αποσπάσουν κάπου αλλού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Φεβ 2023, 15:02ύο μήνες προλαβαίνεις να βρεις άλλη δουλειά.
Προφανώς, δεν έχεις οικογένεια, έτσι;

Ενιγουέι, είσαι από τους τελευταίους που θα περίμενα κάποιο σχόλιο για τη "ρουτίνα" στη δουλειά. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Φεβ 2023, 15:16
Dwarven Blacksmith έγραψε: 25 Φεβ 2023, 15:02ύο μήνες προλαβαίνεις να βρεις άλλη δουλειά.
Προφανώς, δεν έχεις οικογένεια, έτσι;

Ενιγουέι, είσαι από τους τελευταίους που θα περίμενα κάποιο σχόλιο για τη "ρουτίνα" στη δουλειά. :lol:
Δεν κατάλαβα ούτε το πρώτο σχόλιο ούτε το δεύτερο. Σε τι εξαρτάται το αν έχω εγώ οικογένεια, από το αν προλαβαίνει κάποιος να βρει δουλειά;
Και γιατί εγώ δεν φαίνομαι πιθανός σχολιαστής της ρουτίνας στη δουλειά;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eγώ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την ευκολία με την οποία του λέτενα ξενιτευτεί μόνος του σε αυτή την ηλικία με οικογένεια και παιδιά. Πιο εύκολα ψάχνεις αλλού δουλειά, χωρίς να χρειαστεί να διαλύσεις τη ζωή σου και να την ξαναχτίσεις.

Φίλε ξεκίνα και ψάχνε αλλού. Όσο είσαι σε δουλειά βρίσκεις πιο εύκολα δουλειά. Και το γεγονός του εξωτερικού θα πιάνει και σα δικαιολογία στις συνεντεύξεις που θα σε ρωτάνε, γιατί θες να αλλάξεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Να αφήσεις μια δουλειά που πιθανόν να είσαι χρόνια και που σου δίνει κάθε μήνα εισόδημα να πληρώσεις ενοίκιο και να συντηρήσεις την οικογένεια σου έχοντας μικρό παιδί, αν ισχύει ότι η σύζυγος δεν εργάζεται, για να βρεις άλλη δουλειά. Ναι οκ αν έχεις κανένα χοντρό μπακαπ από απόθεμα να καλυφθείς σε περίπτωση που δεν βρεις δουλειά ή βρεις αλλά δεν τους κάνεις /δεν σου κάνουν/οτιδήποτε στραβώσει και μείνεις άνεργος.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”