Γάμα τα.νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 19:40ψάχνω να βρω τα τρία μπιζέλιαCavaliere έγραψε: 02 Μάιος 2020, 16:59
Το φαγί της Κυρίας, σπαράγγια, πατάτα, μπρόκολο, σως και τριμμένο τυρί.
έψησα τσιπούρα, ιχθυοτροφείου μάλλον, 2 τσιπούρες 5 ευρώ
αλλά ήταν και αργά και ήταν τα τελευταία ψάρια
τί να το κάνεις, ούτε όρεξη δε μας έμεινε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
mpiftekopoiimeno burger
με τσιπούρες ποντικοφάγους και μπιζέλια λογικό, δοκιμάστε με κάνα αρνάκι γάλακτος, σε εμένα πιάνει ακόμαNaida έγραψε: 02 Μάιος 2020, 20:05Γάμα τα.νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 19:40ψάχνω να βρω τα τρία μπιζέλιαCavaliere έγραψε: 02 Μάιος 2020, 16:59
Το φαγί της Κυρίας, σπαράγγια, πατάτα, μπρόκολο, σως και τριμμένο τυρί.
έψησα τσιπούρα, ιχθυοτροφείου μάλλον, 2 τσιπούρες 5 ευρώ
αλλά ήταν και αργά και ήταν τα τελευταία ψάρια
τί να το κάνεις, ούτε όρεξη δε μας έμεινε
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Σήμερα μαγείρεψα τους χειρότερους γιαλαντζήδες που έχω φάει ποτέ. Έμοιαζαν με τους γιατομπούτσο που κλείνουν στις κονσέρβες. Πώς σκατά κατάφερα να τους κάνω τόσο χάλια;
Μου ήρθε να τους πετάξω και να παραγγείλω πίτσα.
Μου ήρθε να τους πετάξω και να παραγγείλω πίτσα.
mpiftekopoiimeno burger έγραψε: 02 Μάιος 2020, 20:06με τσιπούρες ποντικοφάγους και μπιζέλια λογικό, δοκιμάστε με κάνα αρνάκι γάλακτος, σε εμένα πιάνει ακόμα![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Nαι το θυμηθηκα λογω επωνυμου - δεν βρηκα ομως την αναφορα κ στη συνταγη με την πανσετα δεν ταιριαζειmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 02 Μάιος 2020, 20:03Αγις έγραψε: 01 Μάιος 2020, 21:31 αυτο με τα βουβαλια και τα στρεσαρισματα κατι μου θυμισε
μαλλον απο μπλογκ κρητικοπουλας αμερικανοσπουδαγμενης κ ασχετης που προσποειται την ψηστρια
θα το βρω - θα εχει γελιο να εχεις κανει αντιγραφη απο εκειhttps://www.meatandgrillstories.com/
υγ
δεν υιοθετώ την άποψη ότι το αντέγραψε από κάπου, με μια πρόχειρη γραφολογική ανάλυση πρώην πράκτορα μυστικών υπηρεσιών, φαίνεται απόλυτα αυθόρμητη και πρωτότυπηασχέτως αν είναι και λίιιγο υπερβόλας
![]()
Ισως εγραφε κ αλλου ..ισως κανω λαθος το προσωπο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
δε βαριέσαιmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 02 Μάιος 2020, 20:06
με τσιπούρες ποντικοφάγους και μπιζέλια λογικό, δοκιμάστε με κάνα αρνάκι γάλακτος, σε εμένα πιάνει ακόμα![]()
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
mpiftekopoiimeno burger
έφτιαξες το σπανακόρυζο;νύχτα έγραψε: 02 Μάιος 2020, 20:10δε βαριέσαιmpiftekopoiimeno burger έγραψε: 02 Μάιος 2020, 20:06
με τσιπούρες ποντικοφάγους και μπιζέλια λογικό, δοκιμάστε με κάνα αρνάκι γάλακτος, σε εμένα πιάνει ακόμα![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Μάιος 2020, 23:04ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
με τόσα υλικά; για ν αποτύχω ξανά;
άσεμας μπιφτέκιμου
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
mpiftekopoiimeno burger
είναι
όλα θέμα διάθεσης και κατάλληλης
ποδιάς

σήμερα έφτιαξα φασολάκια
έχουνε κάνει και καρτέλ στην λαϊκή, 3 ευρώ τα φρέσκα
αν βρεις φτηνότερα, είναι λίγο πριν το σάπισμα
από δεύτερο κύμα ιού, βλέπω να τις λέμε υπαίθριες ντελικατέσεν
Μ' αρέσει αυτή η ποδιά. Θέλω κι εγώ μια τέτοια.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Την χειρότερη πρασοπιτα που έχω φάει ποτέ, με ετοιμο φύλλο που προορίζονταν για γαλακτομπουρεκο. Την άλλη φορά, αν και ντεφορμέ, θα το ανοίξω μόνος μου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Πρασοπιτα με έτοιμο όχιΖενίθεδρος έγραψε: 02 Μάιος 2020, 20:37 Την χειρότερη πρασοπιτα που έχω φάει ποτέ, με ετοιμο φύλλο που προορίζονταν για γαλακτομπουρεκο. Την άλλη φορά, αν και ντεφορμέ, θα το ανοίξω μόνος μου.
Προλαβαίνεις
Τπτ δεν ειναι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι I get you. Παλιά γινόταν με λιπαρό τύπου λαρδί κι άλλα τέτοια.
Κάπως έτσι πρωτοξεκίνησα να κάνω πίτες αλλά σύντομα εγκατέλειψα. Πολύ γράσο, όσο νόστιμη κι αν τη λένε, είναι ότι πρέπει για παχυσαρκία. Μόνο ελαιόλαδο και μόνο αλεύρι. Παραπάνω το παίδεμα ναι αλλά σίγουρο το αποτέλεσμα.
Κάπως έτσι πρωτοξεκίνησα να κάνω πίτες αλλά σύντομα εγκατέλειψα. Πολύ γράσο, όσο νόστιμη κι αν τη λένε, είναι ότι πρέπει για παχυσαρκία. Μόνο ελαιόλαδο και μόνο αλεύρι. Παραπάνω το παίδεμα ναι αλλά σίγουρο το αποτέλεσμα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 493 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις