Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
mojorisin έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 12:41
Να ξερεις μονο ότι ο Μικ εχει στην πιατσα την φημη του αδιαφθορου που δεν χρηματιζεται - ασχετα απο τις παπατζες που γραφω
Οσο για το νοημα ναι το χανω και μ αρεσει ετσι . το βρισκω αλλου ευχαριστω
ναι πλάκα κανω, δεν θα χρειαστεί, σιγα μην δεν πατώσει ο Μενιος.
Sid Vicious έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 00:02
Πιο εύκολος γύρος αυτός, δεν θα με πιάσουν τύψεις άδικων βαθμολογήσεων.
Με τον έναν μουσικό έχουμε πιει και μερικά ποτά μαζί.
τελικά ποιος ήταν
Αφου το εγραψα στα σχολια, Tiamat 15 χρόνια εδώ έμενε, τρελο ΠΑΟΚι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
mojorisin έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 10:13
Ο Μικ ολα τα βλεπει αν θελει . και ποιος εβαλε τι μπορει να το δει . οποτε αν θελετε να μην σπατε το κεφαλι σας με μαντεψιες υπαρχει ο ευκολος τροπος ... κατω απ το τραπεζι οποιος δωσει τα περισσοτερα
τον MAS εννουσα πανούργο, αλλα δεν ειναι, απλα τα μπερδεψε νομιζω απο το σοκ που τον βαλαμε τιμωρια. Ωραίος όμως, αν δω και δεν σκάβει τον πατο προς το τελος ο Ανδροπαραδίνομαι, θα το σκεφτώ σοβαρά, ευχαριστώ.
αλλα χάνεις το νόημα, γράφουμε εδώ 10+ χρόνια, φανταζόμαστε τους χρήστες, τι σκέφτονται, πως μοιάζουν, τι φοράνε τωρα, καποιος θα ελεγε χανουμε τον χρόνο μας, αλλα εμεις ξεραμε οτι καποτε θα παιζόταν φορουμβισιον, ηρθε η ωρα να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας.
Να ξερεις μονο ότι ο Μικ εχει στην πιατσα την φημη του αδιαφθορου που δεν χρηματιζεται - ασχετα απο τις παπατζες που γραφω
Πρεπει να βρεις έναν άλλον τροπο να τον ριξεις . Ισως αν του αφιερωνες ενα κομματι με didjeridu κατευθείαν απο τα βαθη των Αβορίγινων η ενα πολυφωνικο απο καποια φυλη του Αμαζονιου που δεν εχει ανακαλυψει ακομα να το εκτιμουσε δεοντως .
Οσο για το νοημα ναι το χανω και μ αρεσει ετσι . το βρισκω αλλου ευχαριστω
Παραδέξου το, προσπαθείς να σε βάλω πρωταγωνιστή σε επόμενη ιστορία
mojorisin έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:05
αν φτιαξεις ιστορια με γατα Νταρθ Βειντερ που κυνηγαει σκυλους με φωτοσπαθο ειμαι μεσα . Κατι σε επιστημονικη φαντασια . δυσκολα σου βαζω ε
ωραιο τζιφακι ανέβασες, αλλα δεν δειχνει μετα τι εγινε, αν ειχε πανω απο 10 μετρα ευθεια δεν την βλεπω καλα την γατουλα. Εκει θα διαδραματίζεται φαντάζομαι η ιστορία του σιδ.
μπα .. δεν εχω δει γατα ποτε να τρωει ξυλο απο σκυλο .. εχουν τον τροπο τους να προστατευονται .. πιο πιθανο να δεις σκυλο να κλαψουριζει αφου εχει φαει νυχιά στη μάπα . σκεψου να εχει και φωτοσπαθο . ας μας πει και η αλικατ που εχει γατα /ειναι γατα δεν ξερω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mojorisin την 22 Νοέμ 2024, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Some are born to sweet delight some are born to the endless night ..
Μόνο η Drh έμεινε να βάλει τραγούδι. Είναι η ή ο όμως τελικά; (την ίδια απορία έχω και για Dre) Αν είναι ο να υπάρξει ποινή για την αργοπορία αν είναι η δεν πειράζει, μπορούμε να περιμένουμε για πάντα, ιπποτισμός και πατριαρχικές αξίες
Νομίζω πως αυτή την φορά έβαλα το πιο αδύναμο τραγούδι μου αλλά I will stand my ground nevertheless
Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:48
Μόνο η Drh έμεινε να βάλει τραγούδι. Είναι η ή ο όμως τελικά; (την ίδια απορία έχω και για Dre) Αν είναι ο να υπάρξει ποινή για την αργοπορία αν είναι η δεν πειράζει, μπορούμε να περιμένουμε για πάντα, ιπποτισμός και πατριαρχικές αξίες
"Ο" είναι και οι δύο. O drh είναι και παλιός, έχει παίξει σε 3-4 fora εδώ και πάνω από 10 χρόνια.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Sid Vicious έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 13:48
"Ο" είναι και οι δύο. O drh είναι και παλιός, έχει παίξει σε 3-4 fora εδώ και πάνω από 10 χρόνια.
Ευχαριστώ για την διευκρίνηση και να με συγχωρούν, τους έβαλα ως "η" στην πρώτη μου ιστορία. Τέλος πάντων τότε, Drh άντε τσακίσου βάλε τραγούδι, τόσος κόσμος περιμένει, αμάν!