Καπου ωπα με το τρολαρισμαgeorgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 15:51
Τον Ελληνα - ένα απ τους μεγαλύτερους αθλητές απ όλα τα αθλήματα που έχει βγάλει αυτός ο τόπος![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Re: Επίσημο νήμα Ολυμπιακών Αγώνων 2024
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- NewModelArmy
Μα Ζβιανταουρι τον ελεγαν τον άνθρωπο. Επειδή ηταν άγνωστος τον εκαναν Ηλιαδη. Ο Καχι ηταν ήδη ολυμπιονικης, δεν μπορούσαν να του αλλάξουν το ονομα. Τελος παντων, εγω μικρός κανονικα τα χαιρόμουνα τα μεταλλια του Καχιασβιλι, συμπαθεστατος τυπος.
- Sid Vicious
Η μητέρα του Κάχι Ελληνίδα ήτανsharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:18Για τον Κάχι θυμάμαι στο αεροπλάνο από Σύδνεϋ, τον Θεοδωρακόπουλο να του λέει "τώρα που θα πάμε στην πατρίδα..." Τον κοιτάει ο Κάχι με απορία και ρωτάει "εε.. στην ..Ελλάδα". Ναι στην Ελλάδα, απαντάει ο άλλοςgeorgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:12
ο Πυρρος ήταν άλλη περίπτωση....αυτος ηταν δικο μας παιδι...ο Καχι δεν ήταν και θυμάμαι προς τιμήν του όταν οι δημοσιογράφοι τον αποκαλούσαν Ακακιοεκείνος τους το έκοβε μαχαίρι
![]()
Είχαμε κι έναν άλλο στο τζούντο, με το ελληνικότατο όνομα Ηλιάδης. Πήρε χρυσό, αλλά Ελληνικά γρι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Εγώ θυμάμαι και μια κουβεντα που χα με τον Γαλακτοπουλο...πριν το πρώτο χρυσό του Πυρου το 1992sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:18Για τον Κάχι θυμάμαι στο αεροπλάνο από Σύδνεϋ, τον Θεοδωρακόπουλο να του λέει "τώρα που θα πάμε στην πατρίδα..." Τον κοιτάει ο Κάχι με απορία και ρωτάει "εε.. στην ..Ελλάδα". Ναι στην Ελλάδα, απαντάει ο άλλοςgeorgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:12
ο Πυρρος ήταν άλλη περίπτωση....αυτος ηταν δικο μας παιδι...ο Καχι δεν ήταν και θυμάμαι προς τιμήν του όταν οι δημοσιογράφοι τον αποκαλούσαν Ακακιοεκείνος τους το έκοβε μαχαίρι
![]()
Είχαμε κι έναν άλλο στο τζούντο, με το ελληνικότατο όνομα Ηλιάδης. Πήρε χρυσό, αλλά Ελληνικά γρι.
Δεν θέλω να σου πω πως αποκαλούσε όλους αυτούς που φέρναμε με τη φάμπρικα που χαμε στήσει τοτε
Φάμπρικα και που ο ίδιος συμμετείχε
Περασμένα ξεχασμένα βέβαια ....άλλωστε πολλά απ αυτά τα παιδιά τελικά ρίζωσαν και ειναι δικοί μας πια
Αν κάτι ακομα και τώρα με εξοργίζει ειναι τα μπαμ του 2004.... για κάτι Χαλκιαδες και για κάτι Τζουμελεκες μιλάω....που όταν παίρναν τα χρυσά τους εγώ δεν είχα τρύπα να κρυφτώ απ την ντροπή μου
και σήμερα με την ξετσίπωτη αρωγή των Ελληνικών μμε μιλάνε για τις επιτυχίες τους
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Για ντοπιγκ εννοείς;Γιατί και η Χαλκι΄και η Τζουμελέκα ήταν ντόπιες όχι μεταγραφέςgeorgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:31Εγώ θυμάμαι και μια κουβεντα που χα με τον Γαλακτοπουλο...πριν το πρώτο χρυσό του Πυρου το 1992sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:18Για τον Κάχι θυμάμαι στο αεροπλάνο από Σύδνεϋ, τον Θεοδωρακόπουλο να του λέει "τώρα που θα πάμε στην πατρίδα..." Τον κοιτάει ο Κάχι με απορία και ρωτάει "εε.. στην ..Ελλάδα". Ναι στην Ελλάδα, απαντάει ο άλλοςgeorgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:12
![]()
Δεν θέλω να σου πω πως αποκαλούσε όλους αυτούς που φέρναμε με τη φάμπρικα που χαμε στήσει τοτε
Περασμένα ξεχασμένα βέβαια ....άλλωστε πολλά απ αυτά τα παιδιά τελικά ρίζωσαν και ειναι δικοί μας πια
Αν κάτι ακομα και τώρα με εξοργίζει ειναι τα μπαμ του 2004.... για κάτι Χαλκιαδες και για κάτι Τζουμελεκες μιλάω....που όταν παίρναν τα χρυσά τους εγώ δεν είχα τρύπα να κρυφτώ απ την ντροπή μου
και σήμερα με την ξετσίπωτη αρωγή των Ελληνικών μμε μιλάνε για τις επιτυχίες τους
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ματσάρα στο πινγκ πονγκ
Δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου.Δεν πηγε καλα η βολτα με το bmx;georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:35Εσύ τι γυρεύεις εδώ.;εδώ δεν ειναι ποδοσφαιρικό νήμα
πίσω στο βοθρονηματα οπου ανηκεις![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι αυτό λέω....αν και ίσως όχι με τόση σαφήνειαhades έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:33Για ντοπιγκ εννοείς;Γιατί και η Χαλκι΄και η Τζουμελέκα ήταν ντόπιες όχι μεταγραφέςSpoiler
georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:31Εγώ θυμάμαι και μια κουβεντα που χα με τον Γαλακτοπουλο...πριν το πρώτο χρυσό του Πυρου το 1992sharp έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:18
Για τον Κάχι θυμάμαι στο αεροπλάνο από Σύδνεϋ, τον Θεοδωρακόπουλο να του λέει "τώρα που θα πάμε στην πατρίδα..." Τον κοιτάει ο Κάχι με απορία και ρωτάει "εε.. στην ..Ελλάδα". Ναι στην Ελλάδα, απαντάει ο άλλος![]()
Τις μεταγραφές στο στίβο, που εμένα προσωπικά ενδιαφέρει, μπορώ να τις καταπιώ
Το ντοπινγκ... που στα δικά μου μάτια ουρλιάζει πριν καν αποκαλυφθεί...δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτα
Spoiler
Γαμώ το τένις μου γαμώ...έχουν κάψει ένα από τα τρία κανάλια να δείχνει τενις όλη μέρα ενώ τρέχουν τόσα αθλήματα που τα βλέπουμε τόσο σπάνια. 365 μέρες το χρόνο αν βάλεις cosmote ή nova, κάποιο live τενις θα δείχνει.
Φτάνει και η ώρα στο πρόγραμμα να δεις και κάτι που δε βλέπεις σχεδόν ποτέ μετά από 10 ώρες τένις, canoe slalom πχ, πάλι τένις στα παπάρια τους, alcaraz - paul, φάτους κι άλλο στη μάπα
Φτάνει και η ώρα στο πρόγραμμα να δεις και κάτι που δε βλέπεις σχεδόν ποτέ μετά από 10 ώρες τένις, canoe slalom πχ, πάλι τένις στα παπάρια τους, alcaraz - paul, φάτους κι άλλο στη μάπα
Πάλι καλά έχει ματσάρα στο πινγκ πονγκ και μπιτς βολευ
Σε αυτό δίκιο έχεις .Δεύτερη σερί Ολυμπιάδα που νιώθω ότι η ερτ κάνει ότι ναι .Δλδ δεν μας δείχνει καν αρκετό βόλευ που στην ολυμπιάδα φυσάει ρο ρημάδι Το επίπεδο είναι στον θεό .student έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:42 Γαμώ το τένις μου γαμώ...έχουν κάψει ένα από τα τρία κανάλια να δείχνει τενις όλη μέρα ενώ τρέχουν τόσα αθλήματα που τα βλέπουμε τόσο σπάνια. 365 μέρες το χρόνο αν βάλεις cosmote ή nova, κάποιο live τενις θα δείχνει.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- NewModelArmy
Πόσες κουπες έχει σηκωσει η εθνική πολο;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 15:40θελετε αναλυση και για το οτι η εθνικη πολο δεν βλεπει διαχρονικα την αντιστοιχη του μπασκετ?Bazoomba έγραψε: 01 Αύγ 2024, 15:27Τον ειδες τον αγωνα ρε απατη;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Αύγ 2024, 15:25
και εσεις που βλεπετε μπασκετ νομιζετε οτι ξερετε κιοφτεδακο μου?![]()
στρατα στρατουλα![]()
Άσ 'το καλύτερα γιατί πάει πιο πίσω, Τζέκος, Μπάλκο κλπ.georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:40Ναι αυτό λέω....αν και ίσως όχι με τόση σαφήνειαhades έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:33Για ντοπιγκ εννοείς;Γιατί και η Χαλκι΄και η Τζουμελέκα ήταν ντόπιες όχι μεταγραφέςSpoiler
georgebi έγραψε: 01 Αύγ 2024, 16:31
Εγώ θυμάμαι και μια κουβεντα που χα με τον Γαλακτοπουλο...πριν το πρώτο χρυσό του Πυρου το 1992
Τις μεταγραφές στο στίβο, που εμένα προσωπικά ενδιαφέρει, μπορώ να τις καταπιώ
Το ντοπινγκ... που στα δικά μου μάτια ουρλιάζει πριν καν αποκαλυφθεί...δεν μπορώ να το καταπιώ με τίποτα
3-3, φοβερά αυτά τα ματσάκια. Μέχρι φυσικά να πέσουν πάνω στους Κινέζους.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση