Σωστά πως δε το σκέφτηκα! Α ναι μωρε δε καπνίζω πια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εντάξει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ε άιντε γαμήσου, δεν είμαι η πηγή όλων των κακών του κόσμου, είπαμε.
Σε κάποιους σας εύχομαι ειλικρινά η τελευταία κουβέντα που θα έχετε με έναν άνθρωπο να είναι οι τσακωμοί για θέματα άνευ σημασίας και μετά να μην έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε συγγνώμη. Τελος.
Σε κάποιους σας εύχομαι ειλικρινά η τελευταία κουβέντα που θα έχετε με έναν άνθρωπο να είναι οι τσακωμοί για θέματα άνευ σημασίας και μετά να μην έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε συγγνώμη. Τελος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Γονείς; Σύζυγος; Γκόμενα;
Από το ύφος του σχολίου μάλλον σε γονέα το κόβω να απευθύνεσαι, οπότε (φιλικά πάντα) σου λέω: ξανασκέψου το. Για το δικό σου καλό.
Και, σόρυ για την παρέμβαση. Απλά το 'γραψες δημόσια, οπότε...
Από το ύφος του σχολίου μάλλον σε γονέα το κόβω να απευθύνεσαι, οπότε (φιλικά πάντα) σου λέω: ξανασκέψου το. Για το δικό σου καλό.
Αυτή την εποχή υπάρχουν τα πρώιμα κεράσια και βερίκοκα τα οποία δεν είναι νόστιμα, εμείς εδώ πάνω δεν τα πλησιάζουμε καν αν και τα παράγουμε.
Νόστιμα φρούτα αυτής της εποχής θα φας μετά το τέλος Μαϊου.
Για τα υπόλοιπα, πορτοκάλια, μήλα κλπ δεν είναι νόστιμα διότι έχουν μείνει τόσους μήνες στα ψυγεία και πλέον έχουν γεύση "ωμής πατάτας"...
Οι φράουλες εποχής είναι καλές αρκεί να είναι εξωχώραφες (που δεν θα βρεις στην αγορά) και όχι εντατικής καλλιέργειας.
In romine tirmeno Ne romine to fa maginas per meno per imentira
Καθόλου σόρρυ, όπως είπες το έγραψα δημόσια.shrike έγραψε: 16 Μάιος 2018, 11:40 Γονείς; Σύζυγος; Γκόμενα;
Όχι, προς γονείς πλέον δεν έχω κανένα παράπονο, μεγάλωσα και έβγαλα τα επαναστατικά γυαλιά.
Το σχόλιο πήγαινε σε πρόσωπο που δεν έχει καμία σχέση με εδώ. Στα μούτρα δε θέλω να του το πώ γιατι ειλικρινα θα χάσω τα λόγια μου, ήθελα κάπου να τα πώ. Το πχώρουμ, ο καλύτερος ψυχαναλυτής -ψυχολόγος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- shrike
Υπάρχουν και τα μούσμουλα, για όσους τα τρώνε βέβαια.Isomnia έγραψε: 16 Μάιος 2018, 11:42Αυτή την εποχή υπάρχουν τα πρώιμα κεράσια και βερίκοκα τα οποία δεν είναι νόστιμα, εμείς εδώ πάνω δεν τα πλησιάζουμε καν αν και τα παράγουμε.
Για τα υπόλοιπα, πορτοκάλια, μήλα κλπ δεν είναι νόστιμα διότι έχουν μείνει τόσους μήνες στα ψυγεία και πλέον έχουν γεύση "ωμής πατάτας"...
Οι φράουλες εποχής είναι καλές αρκεί να είναι εξωχώραφες (που δεν θα βρεις στην αγορά) και όχι εντατικής καλλιέργειας.
Το ΣΚ που μας πέρασε πήγα στο σπίτι στη Χαλκιδική και μάζεψα ένα καλάθι. Τα πιο ώριμα μόνο, έχει τουλάχιστον άλλες 2 φορές τόσα.
Και, γενικά υπάρχει ένας οργασμός από φρουτοπαραγωγή εκεί σ' εμάς φέτος, που δεν έχω δει εδώ και χρόνια.
Έχουμε δυο βερικοκιές που είναι τίγκα, και είχαν να καρπίσουν πάνω από 10-15 χρόνια. Το ίδιο και κάτι αμυγδαλιές και μια κερασιά.
Δαμασκηνιές, μηλιές, συκιές, αχλαδιά είναι επίσης τίγκα, αλλά αυτές δίνανε κανονικά όλα αυτά τα χρόνια.
Οι αμυγδαλιές μάλιστα που ήταν γενικά σε άθλια κατάσταση, μάλλον κάτι άκουσαν που λέγαμε με τον αδελφό μου ότι τσάμπα χώρο πιάνουν και του χρόνου να τις κόψουμε για καυσόξυλα και τρομάξανε...
-
Ορέστης 35
Βρηκα βιολογικο κερασι που φαινοταν καλο αλλα εκανε 10 ευρω το κιλο!Isomnia έγραψε: 16 Μάιος 2018, 11:42Αυτή την εποχή υπάρχουν τα πρώιμα κεράσια και βερίκοκα τα οποία δεν είναι νόστιμα, εμείς εδώ πάνω δεν τα πλησιάζουμε καν αν και τα παράγουμε.
- YouOnlyLiveOnce
shrike έγραψε: 16 Μάιος 2018, 11:49
Υπάρχουν και τα μούσμουλα, για όσους τα τρώνε βέβαια.
Το ΣΚ που μας πέρασε πήγα στο σπίτι στη Χαλκιδική και μάζεψα ένα καλάθι. Τα πιο ώριμα μόνο, έχει τουλάχιστον άλλες 2 φορές τόσα.
Και, γενικά υπάρχει ένας οργασμός από φρουτοπαραγωγή εκεί σ' εμάς φέτος, που δεν έχω δει εδώ και χρόνια.
Έχουμε δυο βερικοκιές που είναι τίγκα, και είχαν να καρπίσουν πάνω από 10-15 χρόνια. Το ίδιο και κάτι αμυγδαλιές και μια κερασιά.
Δαμασκηνιές, μηλιές, συκιές, αχλαδιά είναι επίσης τίγκα, αλλά αυτές δίνανε κανονικά όλα αυτά τα χρόνια.
Οι αμυγδαλιές μάλιστα που ήταν γενικά σε άθλια κατάσταση, μάλλον κάτι άκουσαν που λέγαμε με τον αδελφό μου ότι τσάμπα χώρο πιάνουν και του χρόνου να τις κόψουμε για καυσόξυλα και τρομάξανε...![]()
Σημαινει κατι λες αυτο (που ειχαν να καρπισουν τοσα χρονια κτλ) η απλα ετυχε;
Ορέστης 35 έγραψε: 16 Μάιος 2018, 12:48
Βρηκα βιολογικο κερασι που φαινοταν καλο αλλα εκανε 10 ευρω το κιλο!![]()
Βερικοκα και ροδακινα τα εχουν 4 - 5 ευρω προς το παρον
και παλι το σκεφτομαι να παρω.Μυριζουν ωραια παντως
αλλα θα ξενερωσω αν παρω και τελικα δεν τρωγονται.
Φτωχός άνθρωπος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
casper quantum
Χρειάζομαι ύπνο.
Γιατί το παρακάνω συνεχώς;
Πόσος μαζοχισμός πια με διακατέχει;
Γιατί το παρακάνω συνεχώς;
Πόσος μαζοχισμός πια με διακατέχει;
- shrike
Δεν έχω ιδέα γιατί δεν καρπίζαν τόσα χρόνια. Αφού, να καταλάβεις, έχω πιάσει τον εαυτό μου στο παρελθόν να βλέπω τις βερικοκιές και να αναρωτιέμαι "ρε τι δέντρο είναι αυτό... τι φρούτα έβγαζε;", τόσα χρόνια είχα να τις δω φορτωμένες. Οι αμυγδαλιές ήταν απεριποίητες και σε κακή κατάσταση για πολλά χρόνια, οπότε τουλάχιστον σ' αυτές δικαιολογείται. Πού και πού πετούσαν μερικά μπουμπούκια, δίνανε και ελάχιστα αμύγδαλα (ελάχιστα όμως, 5-6 σε κάθε δέντρο), τα οποία φυσικά προλαβαίνανε και τα τρώγανε τα πουλιά. Φέτος, ανθοφορία στο φουλ και τίγκα στον καρπό, ενώ μοιάζανε έτοιμα να πεθάνουν.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 16 Μάιος 2018, 12:58shrike έγραψε: 16 Μάιος 2018, 11:49
Υπάρχουν και τα μούσμουλα, για όσους τα τρώνε βέβαια.
Οι αμυγδαλιές μάλιστα που ήταν γενικά σε άθλια κατάσταση, μάλλον κάτι άκουσαν που λέγαμε με τον αδελφό μου ότι τσάμπα χώρο πιάνουν και του χρόνου να τις κόψουμε για καυσόξυλα και τρομάξανε...![]()
![]()
Σημαινει κατι λες αυτο (που ειχαν να καρπισουν τοσα χρονια κτλ) η απλα ετυχε;
Για την φετεινή έκρηξη ίσως φταίει ο καιρός. Μαλακός χειμώνας, μπόλικες βροχές, πιθανόν εκεί να οφείλεται.
Αλλά γιατί ήταν τζούφια τόσα χρόνια... άγνωστο.
Με τον περσινό παγετό πάντως, παγώσανε και κάτι εσπεριδοειδή που είχαμε. Μια μανταρινιά, δυο λεμονιές και μια πορτοκαλιά.
Φέτος, όλα τους βγάζουν νεράντζια.
- Βινόσαυρος
Και ζουρουβλα. 
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.