Στέργιος μας μπουλιάζητι , δην πήζει!Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:11Κανείς δεν είχε λερωσει το βρακακι, μην κρίνεις εξ ιδίων, εδώ γραμμενα είναι τι έλεγα και αυτές τις μέρες και πιο παλιά. Καλός ο αχυρανθρωπος για αυτούς που χαροπαλευουν στα νοσοκομεία, αλλά μόνο αν είσαι ηλιθιος τσιμπάς. Γριπουλα εκτός αν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή εξαιρετικά υπερατυχος. Πήξε.stergiosbik έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:53Κανείς τον κόκκορα τώρα αλλά χθες-προχθες το είχες λερώσει το βρακακι.Scouser έγραψε: 06 Ιαν 2022, 14:46
Λονγκ κοβιντ και πουτσες (το ξέρω ότι εσύ το λες ειρωνικά). Ακριβως όπως το περίμενα πήγε, μια γριπουλα είναι αν δεν είσαι ηλικιωμενος ή ευπαθης ή πιο άτυχος και από θύμα κεραυνού.
Καλό θα ήταν να εδειχνες λίγο σεβασμό στους νεκρούς που έχουμε και σε αυτούς που χαροπαλευουν στα νοσοκομεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
εκλεψε μωρέ τι τυχερός; ούτε κορτιζόνη και αντιβίωση δεν θα πήρε, πηγε απο τον εύκολο δρόμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Ειμαι θετικος
Περαστικα μας το κεφαλι με περασε ο λαιμος οχι ακομα τα κοκκαλα με πονουσαν σημερα γενικα ειμαι λιγο καλυτερα γευση εχω οσφρηση δεν εχωsys3x έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:16Και εσύ κόλλησες βρε;dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:12περαστικά killzone,αλλα πραγματικά έχουμε γίνει όλοι υποχόνδριοι,
εγώ δεύτερη μέρα έχω ένα λιγάκι βαρύ κεφάλι και αισθάνομαι λίγο "περίεργα" τη μύτη μου. Η όρεξη επανήλθεΚανονικά σε άλλες συνθήκες ουτε καν θα τα πρόσεχα, τώρα περνάω καραντίνα
Περαστικά, υγεία δύναμη και καλή χρονιά σ/φε.
Ομοίως και σε εσένα σ/φε killzone.
![]()
Είσαι μπουκωμένος;killzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 16:56Περαστικα μας το κεφαλι με περασε ο λαιμος οχι ακομα τα κοκκαλα με πονουσαν σημερα γενικα ειμαι λιγο καλυτερα γευση εχω οσφρηση δεν εχωsys3x έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:16Και εσύ κόλλησες βρε;dna replication έγραψε: 06 Ιαν 2022, 13:12
περαστικά killzone,αλλα πραγματικά έχουμε γίνει όλοι υποχόνδριοι,
εγώ δεύτερη μέρα έχω ένα λιγάκι βαρύ κεφάλι και αισθάνομαι λίγο "περίεργα" τη μύτη μου. Η όρεξη επανήλθεΚανονικά σε άλλες συνθήκες ουτε καν θα τα πρόσεχα, τώρα περνάω καραντίνα
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πως μιλάς έτσι, Πατριαρχικό γουρούνι;Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 16:57Είσαι μπουκωμένος;killzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 16:56Περαστικα μας το κεφαλι με περασε ο λαιμος οχι ακομα τα κοκκαλα με πονουσαν σημερα γενικα ειμαι λιγο καλυτερα γευση εχω οσφρηση δεν εχωsys3x έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:16
Και εσύ κόλλησες βρε;
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν απευθύνθηκα σε σένα καλέ. Μην αρπάζεσαι. Δεν σε παρεξηγεί κανείς, συνέχισε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στον σ/φο απευθύνθηκες έτσι, Πατριαρχικό γρουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εσύ γιατί πετάχτηκες
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Δε σου το είχα, τυπισσα, να ακούς φάρσες ΛεντηNaida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 16:57Είσαι μπουκωμένος;killzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 16:56Περαστικα μας το κεφαλι με περασε ο λαιμος οχι ακομα τα κοκκαλα με πονουσαν σημερα γενικα ειμαι λιγο καλυτερα γευση εχω οσφρηση δεν εχωsys3x έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:16
Και εσύ κόλλησες βρε;
![]()
Παιδιά για συνάχι λέω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι καλη μουNaida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 16:57Είσαι μπουκωμένος;killzone έγραψε: 06 Ιαν 2022, 16:56Περαστικα μας το κεφαλι με περασε ο λαιμος οχι ακομα τα κοκκαλα με πονουσαν σημερα γενικα ειμαι λιγο καλυτερα γευση εχω οσφρηση δεν εχωsys3x έγραψε: 06 Ιαν 2022, 15:16
Και εσύ κόλλησες βρε;
![]()
ουτε με μια αλμυρή κρεπα;
Το λέω γιατί και εγώ που ήμουν μπουκωμένη, δεν είχα συνέχεια όσφρηση. Μόλις ξεμπουκωνε λίγο η μύτη μυριζα. Αλλά μην φανταστείς κανένα συνάχι τρελό και καταρροη. Σαν το μπούκωμα που σε πιάνει μετά το φτερνισμα.
Ίου αηδία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 06 Ιαν 2022, 18:13Το λέω γιατί και εγώ που ήμουν μπουκωμένη, δεν είχα συνέχεια όσφρηση. Μόλις ξεμπουκωνε λίγο η μύτη μυριζα. Αλλά μην φανταστείς κανένα συνάχι τρελό και καταρροη. Σαν το μπούκωμα που σε πιάνει μετά το φτερνισμα.
Ίου αηδία.
Φτερνισματα ειχα επι 3 μερες σημερα σταματησε τωρα εχει καμια ωρα ξεκινησε να με πιανει ριγος κλαιν μαιν αυριο θα ειμαι τζετ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις