Περίμενα κάτι πιο ψαγμένο, για να είμαι ειλικρινής, αλλά τ' όνομα του κόμματος δεν είναι λόγος για να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Re: Διαγγελμα δημιουργιας νεου κασιδιαροκομματος
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Στην Καβάλα θα τον ψηφίσουν;Kauldron έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:37Περίμενα κάτι πιο ψαγμένο, για να είμαι ειλικρινής, αλλά τ' όνομα του κόμματος δεν είναι λόγος για να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω.
Θα πάνε όλοι ΓΤΠ ;
- Obi Wan Iakobi
Ευτυχως που δεν ζει ο Γεναρχης θα τους ειχε απορροφησει κι αυτουςKauldron έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:37
Περίμενα κάτι πιο ψαγμένο, για να είμαι ειλικρινής, αλλά τ' όνομα του κόμματος δεν είναι λόγος για να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Το 'πανε ήδη, σε πρόλαβαν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το ξέρω ρε, σε πειράζω.
Η αλήθεια είναι ότι και γω περίμενα κάτι πιο ψαγμένο, το ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ πως σου φαίνεται;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τυχαίο;Obi Wan Iakobi έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:40Ευτυχως που δεν ζει ο Γεναρχης θα τους ειχε απορροφησει κι αυτουςKauldron έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:37
Περίμενα κάτι πιο ψαγμένο, για να είμαι ειλικρινής, αλλά τ' όνομα του κόμματος δεν είναι λόγος για να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω.![]()
E666
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Μια απλή ερώτηξη έκανα
Και τι είναι ο άνθρωπος;
Καποια στιγμή στην ζωή του μπορεί να ψηφίσει ΓΤΠ ρε γμτ.
Obi Wan Iakobi έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:40Ευτυχως που δεν ζει ο Γεναρχης θα τους ειχε απορροφησει κι αυτουςKauldron έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:37
Περίμενα κάτι πιο ψαγμένο, για να είμαι ειλικρινής, αλλά τ' όνομα του κόμματος δεν είναι λόγος για να ψηφίσω ή να μην ψηφίσω.![]()
Αυτό το πράγμα με τη νουδού να ενώνει μέσω μάσας από δήθεν "ακροδεξιούς" σαν τον Βοθρίδη μέχρι κάτι ΝαπεθάνειηΕλλαδακηδες είναι πράγματι καταπληκτικό. Βέβαια συχνά όλο αυτό το τερατούργημα καταρρέει με πάταγο, αφού η πολιτική που τελικά ασκεί είναι των δεύτερων.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
anax81
Τσάμπα διαφήμιση, έπεσαν στη φάκα τσίμπησαν το τυράκι και δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε φράγκα για τη διαφήμιση. όλος ο ντουνιάς έχει μάθει ότι υπάρχει κόμμα Κασιδιάρη. θες για χαβαλέ θες απο περιέργεια? θα μπουν να δουν τις ομιλίες τους ίσως για να διαπιστώσουν αν όντως κάπου αναγράφεται το ΓΤΠ. Τότε θα καταλάβουν ότι είναι fake news, με αυτά και με εκείνα στο τέλος θα μυηθούν στο κίνημα από τον ακαταμάχητο λόγο του Κασ
Όλα καλά
Όλα καλά
Νήμα-διαγωνισμός Κνίτικης εξυπναδίτσας. Κρύοι σαν την Σιβηρία! Μππρρρρρ 

-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ασε το σήμα και αν γράφεται σε αυτό.Στο επίσημο όνομα του κόμματος είναι;anax81 έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:44 Τσάμπα διαφήμιση, έπεσαν στη φάκα τσίμπησαν το τυράκι και δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε φράγκα για τη διαφήμιση. όλος ο ντουνιάς έχει μάθει ότι υπάρχει κόμμα Κασιδιάρη. θες για χαβαλέ θες απο περιέργεια? θα μπουν να δουν τις ομιλίες τους ίσως για να διαπιστώσουν αν όντως κάπου αναγράφεται το ΓΤΠ. Τότε θα καταλάβουν ότι είναι fake news, με αυτά και με εκείνα στο τέλος θα μυηθούν στο κίνημα από τον ακαταμάχητο λόγο του Κασ
Όλα καλά
Πατησιώτη είσαι έξυπνο άτομο, αλλά τελευταία έχεις παρασυρθεί από διάφορα κομματόσκυλα. Ξέρεις βέβαια ότι επίσημο όνομα είναι αυτό που αναγνωρίζεται από τον Αρειο Πάγο. Υπομονή ως τότε.πατησιωτης έγραψε: 04 Ιουν 2020, 23:17Ασε το σήμα και αν γράφεται σε αυτό.Στο επίσημο όνομα του κόμματος είναι;anax81 έγραψε: 04 Ιουν 2020, 22:44 Τσάμπα διαφήμιση, έπεσαν στη φάκα τσίμπησαν το τυράκι και δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε φράγκα για τη διαφήμιση. όλος ο ντουνιάς έχει μάθει ότι υπάρχει κόμμα Κασιδιάρη. θες για χαβαλέ θες απο περιέργεια? θα μπουν να δουν τις ομιλίες τους ίσως για να διαπιστώσουν αν όντως κάπου αναγράφεται το ΓΤΠ. Τότε θα καταλάβουν ότι είναι fake news, με αυτά και με εκείνα στο τέλος θα μυηθούν στο κίνημα από τον ακαταμάχητο λόγο του Κασ
Όλα καλά
Του μαλάκα παραπάνω η ανάρτηση αναφέρθηκε. Περιμένω να δω πότε θα σβηστεί.
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ = ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΛΑΚΕΔΑΙΜΩΝ = 1842
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές