!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Παλιοί χρήστες που φεύγουν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

sys3x έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:32
Yochanan έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:23
Cecily Anne έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:21

Τα γραπτά είναι γραπτά, εφόσον στα γραπτά του δεν υπήρχαν αναφορές, σημαίνει ότι τηρούσε κανόνες. Άρα δεν μπορείς να πεις εσύ τίποτα παραπάνω. Η προσωπική σου γνώμη είναι σεβαστή, αλλά κακώς εκφράζεις μάζα ανθρώπων που από μόνοι τους δεν έχουν εκφραστεί.
Συμφωνω. O anti ηταν ωραίος χρήστης και φινος. Κακώς αποφασισε να φυγει.
Γιό σε χω πει ρε μλκ ότι τώρα τελευταία έχω αρχίσει να σε γουστάρω τρελά; νταξ όχι όπως το Χουργιατς, αλλά ήθελα να σε ρωτήσω κιόλας, παρατήρησες και συ κάποια αλλαγή σε σένα;
ναι γύρισε ο Φόσι!!!
:8)
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

sys3x έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:40
Της χοπ δεν την έχω ακούσει νομίζω, ενδιαφέρον, συμφωνώ με τις μουσικές επιλογές της νύχτας σε κάθε περίπτωση. Την χοπ μπορεί να έβαλα και γω το λιθαράκι μου για να φύγει πάντως :oops: προσπαθώντας το αντίθετο φυσικά.
Η ΧΟΠ είναι ξεκάθαρο, γιατί έφυγε και πολύ καλά έκανε. Αν ήταν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη, θα μας είχε πρήξει στις αναφορές και στις "απειλές" και στη βλακεία. Η τύπισσα ήταν ΚΥΡΙΑ, είδε ότι κανείς μα κανείς δεν την υπερασπίστηκε και κατάλαβε από μόνη της ότι δεν είχε αξία να παραμένει σε έχθρικό περιβάλλον.

Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Αγις έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:26
Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:18 Αυτό δεν αναιρεί κάτι. Μόνο την προσωπική εντύπωση ίσως διαμορφώνει.
Η αλήθεια είναι οτι το Αντικοινωνικό Τέρας ηταν ιδιαιτερα εύστοχο κ αποτελεσματικό να σας πονάει στα πολιτικά - εξ ου και η αντιπάθεια .
Τα υπόλοιπα ειναι προφάσεις.

Είχα γράψει πρίν χρόνια οτι εχει με μεγάλη διαφορά το υψηλότερο IQ στο πχόρουμ.
Είχε και ωραία φωνή ο μπαγάσας - στο νημα με τα ηχητικά δείγματα - η καλύτερη ανδρική ( αν ηταν η δική του ) στις γυναίκες ηταν της Καστομ Φου.
Τα εξής λάθη. Πολιτικά δεν με έχει πονέσαι ποτέ κανείς εδώ μέσα γιατί δεν στηρίζω κάποιο κόμμα παρά μονο τις χαοτικές ιδέες μου. Στακοιωνικά στα πολιτικά και οπου αλλού βρίσκω μία περίεργη πλευρά να ταυτιστώ. Νομίζεις ότι χαίζομαι για το ΚΚΕ ή τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ναρχικούς που γενικά έχω υποστηρίξει; Εδώ είχανε νήμα για την βίλλα Αμαλίας και νιώθανε ότι έχουν στριμώξει επιχειρηματολογικά τους αναρχικούς με την ερώτηση "Τι γύρευαν τα άδεια μπουκάλια μπύρες εκεί μέσα". Ότι δεν θα παραδεχτώ πως είχαν σκοπό να τα κάνουν μολώτωφ κάποια στιγμή. Που να στριμωχτω ρε φίλε;
Το στρίμωγμα που λες δεν φέρνει σκατίλα και οργή. Οι προσωπική επίθεση φέρνει. ταν ο άλλος ασχολείται μαζί σου μόνο και μονο για να σε μειώσει και σε εμμονικό βαθμό ε κάτι τρέχει μεγάλε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cecily Anne έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:46
Της χοπ δεν την έχω ακούσει νομίζω, ενδιαφέρον, συμφωνώ με τις μουσικές επιλογές της νύχτας σε κάθε περίπτωση. Την χοπ μπορεί να έβαλα και γω το λιθαράκι μου για να φύγει πάντως :oops: προσπαθώντας το αντίθετο φυσικά.
Η ΧΟΠ είναι ξεκάθαρο, γιατί έφυγε και πολύ καλά έκανε. Αν ήταν ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη, θα μας είχε πρήξει στις αναφορές και στις "απειλές" και στη βλακεία. Η τύπισσα ήταν ΚΥΡΙΑ, είδε ότι κανείς μα κανείς δεν την υπερασπίστηκε και κατάλαβε από μόνη της ότι δεν είχε αξία να παραμένει σε έχθρικό περιβάλλον.

Το εχθρικό περιβάλλον κ το οτι κανείς δεν την υπερασπίστηκε , πως εξηγείται ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:48
Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:18 Αυτό δεν αναιρεί κάτι. Μόνο την προσωπική εντύπωση ίσως διαμορφώνει.
Η αλήθεια είναι οτι το Αντικοινωνικό Τέρας ηταν ιδιαιτερα εύστοχο κ αποτελεσματικό να σας πονάει στα πολιτικά - εξ ου και η αντιπάθεια .

Είχα γράψει πρίν χρόνια οτι εχει με μεγάλη διαφορά το υψηλότερο IQ στο πχόρουμ.
Είχε και ωραία φωνή ο μπαγάσας - στο νημα με τα ηχητικά δείγματα - η καλύτερη ανδρική ( αν ηταν η δική του ) στις γυναίκες ηταν της Καστομ Φου.
Τα εξής λάθη. Πολιτικά δεν με έχει πονέσαι ποτέ κανείς εδώ μέσα γιατί δεν στηρίζω κάποιο κόμμα παρά μονο τις χαοτικές ιδέες μου. Στακοιωνικά στα πολιτικά και οπου αλλού βρίσκω μία περίεργη πλευρά να ταυτιστώ. Νομίζεις ότι χαίζομαι για το ΚΚΕ ή τον ΣΥΡΙΖΑ ή τους ναρχικούς που γενικά έχω υποστηρίξει; Εδώ είχανε νήμα για την βίλλα Αμαλίας και νιώθανε ότι έχουν στριμώξει επιχειρηματολογικά τους αναρχικούς με την ερώτηση "Τι γύρευαν τα άδεια μπουκάλια μπύρες εκεί μέσα". Ότι δεν θα παραδεχτώ πως είχαν σκοπό να τα κάνουν μολώτωφ κάποια στιγμή. Που να στριμωχτω ρε φίλε;
Το στρίμωγμα που λες δεν φέρνει σκατίλα και οργή. Οι προσωπική επίθεση φέρνει. ταν ο άλλος ασχολείται μαζί σου μόνο και μονο για να σε μειώσει και σε εμμονικό βαθμό ε κάτι τρέχει μεγάλε.
Η επιβεβαίωση. :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Αγις έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:50

Ο καθένας εξηγεί ό,τι θέλει και καταλαβαίνει ό,τι θέλει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Πολύ δύσκολα να κρίνεις τα παντά χωρίς να υποστηρίζεις τίποτα.
Απορώ πως τα κατάφερνε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Κανεις αρκετα εντονα. Ουτε χρηστης, ουτε συντονιστης, ουτε διαχειριστης. Φανταζομαι θα ηταν κοντα με καποια ατομα, αλλα ουτε εκεινα θα της σταθηκαν.

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:45
Χαοτικός έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:39
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:22

ποιοι ρε συ Χαοτικέ;
δεν υπήρχε κάποιος/κάποια.
Μάνι μάνι μου ρχονται ο Μάντης και ο 42. Θες να θυμηθώ κι άλλους για να είμαι έγκυρος; να ο κάνω αλλά ποιο το νόημα. Αφού ήδη έχεις την δική σου εντύπωση και ξέρεις κιόλας ότι ο άνθρωπος δεν είναι ΄άκρως ευέλικτος στη διαμόρφωση ιδεών. (Το είχα διαβάσει σε ένα επιστημονικό περιοδικό). ότι και να σου πω θα καταλήξει "Ναι αλλά εσύ....". Κι εγώ πάλι δεν έχω ανάγκη να με καταδείξει κάποιος. Πρώτος θα δείξω τι σκατά έχω να βγάλω και πως μπορώ να τα βγάλω άμα θέλω (Είναι κόλπο στη ζωή μου για να μην εξαρτιέμαι από ανάγκη αποδοχής, κάλυψης ,συγχώρεσης κλπ)
Μην αλλάζεις λοιπόν τίποτα, εγώ δεν σου απειλώ κάτι. Τη θέση λέω και την έχω κι ας χαλάει άλλους.
το Μάντη δεν το ξέρω τον 42 με τους πάμπολλους λογαριασμούς του τον πέτυχα.Δεν είχα διακρίνει προσβολή με άλλους χρηστες.Δεν επιμένω .Μιλάω για αυτό που είχα δει όσο ήμουν στο παλιό.
Επίσης δε μίλησα για απειλή.Χαλάρωσε,ερώτηση έκανα.
Τι εννοείς χαλάρωσε; Χαλαρός είμαι. Η απειλή δεν είναι σωματική. Αν απειλείται η ακεραιότητα της εικόνας που σχηματίσαμε για κάτι λέω.
Ο 42 δεν ξέρω πόσο πειραζότανε ο ίδιος. Παρατηρητικά στέκομαι και εκτιμώ μια κατάσταση.

- Διαβάζω τελευταία Ανέφαντο, μαλάκα δεν πας καλά
Ανάφεντος > - Ε ρε φίλε εντάξει. μην ασχολείσαι, δεν τρέχει και τίποτα (έτσι ωραία όπως τα έλεγε ο πούστης :blm:
Δηλαδή εντάξει δεν είναι κι ο τύπος σαν κι εμένα που θα τσαντιστεί πολύ και θα βρίζει. Είχε έναν ωραίο τρόπο να πει ότι ενοχλείται κάπως.

Στο άλλο παράδειγμα όμως που είμαι εγώ μέσα δεν ένιωσα ότι χωράει αντιμετωπιση στυλ 42.

Μετά από διαρκή ενόχληση και χωρίς απάντηση από μένα καταλήγουμε στα!

- Δεν θέλω ρε φίλε να έχω διάλογο μαζί σου...
- Μα ούτε γω θέλω διάλογο μαζί σου. Έναν πούτσο μόνο να σου ρίξω.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Cecily Anne έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:46

Αφου το έπαιζε άνετη, φαινόταν σα να το απολάμβανε κιόλας. Ούτε ο πρώτος ούτε η τελευταίος χρήστης θα ήταν που φτιάχνεται με μια καλή κόντρα.
Οπότε γιατί να την υπερασπιστεί κανείς;

Αν δεν ήταν άνετη έπρεπε να το πει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Custom_F έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:59
Κανεις αρκετα εντονα. Ουτε χρηστης, ουτε συντονιστης, ουτε διαχειριστης. Φανταζομαι θα ηταν κοντα με καποια ατομα, αλλα ουτε εκεινα θα της σταθηκαν.
Σπικ φορ γιορσελφ. Δεν ξέρεις τι κάναμε στο συντονισμό και αν στηρίξαμε ή όχι και πώς.

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 15:00
Αφου το έπαιζε άνετη, φαινόταν σα να το απολάμβανε κιόλας. Ούτε ο πρώτος ούτε η τελευταίος χρήστης θα ήταν που φτιάχνεται με μια καλή κόντρα.
Οπότε γιατί να την υπερασπιστεί κανείς;

Αν δεν ήταν άνετη έπρεπε να το πει.
Το δεν μπαίνω σε διαδικασία "μαλλιοτραβήγματος" εκλαμβάνεται "το παίζω άνετη". Και όχι, σιγά μην κάτσει να δώσει δημόσια λογαριασμό για το πώς αισθάνεται. Χτες ήταν αυτή, αύριο κάποιος άλλος, εγώ αυτό έχω να πω και χαιρετώ.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:57
Πολύ δύσκολα να κρίνεις τα παντά χωρίς να υποστηρίζεις τίποτα.
Απορώ πως τα κατάφερνε.
πάντα υποστηριζεις κάτι.το ότι δεν εκφραζόταν μέσω συγκεκριμένων και ''προβεβλημένων'' ομάδων είναι άλλο καπέλο.
κρίση έχεις ταύτιση δεν έχεις.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Την πιο ωραία φωνή την είχε η Ντάρια και η ντοντ σπικ.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Αντυ πάρε το δρόμο της επιστροφής - λατρεμένο δρεπανηφόρο μου .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Custom_F έγραψε: 07 Ιούλ 2018, 14:59
Η ερώτηση πήγαινε πιο πολύ στο γιατί δέχτηκε τοσες πολλές επιθετικές - αρνητικές - εχθρικές κριτικές .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”