!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Εικόνα

«Φίλε Αλέκο, σού κάνω δώρο μία σκάλα για να μπορέσεις να ανέβεις εύκολα στη Super League, γιατί θα μας λείψεις πολύ!!!».
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Άουτς ,αυτό πρέπει να πόνεσε. :lol:

Περιμένω μπινελίκια Αλέξη ,διανθισμένα με αναφορά στην ιστορία της ΑΕΛ ,μουαχαχα.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

οριστικό το φούντο της Σουζανίτας με ψήφους 12-3

προσπάθησε το γνωστό μπλοκάκι των τριών, αλλά ξαναπήρε τα αρχίδια σύσσωμης της ποδοσφαιρικής και μη χώρας
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Αχιλλέα Μπέο νο4
Με το προφυλακισμένο για στημένους αγώνες παχύδερμο από την απόφαση της Δικαιοσύνης, που αν δεν ήταν ο ευεργέτης του ο Μαρινάκης να πληρώσει 300.000 ευρώ εγγύηση για να τον αποφυλακίσει (ούτε ο μεγαλύτερος κακοποιός δεν έχει πληρώσει τόσο μεγάλη εγγύηση) και εγώ να βοηθήσω στο Δικαστήριο θα ήταν ακόμη φυλακή, δεν θέλω να έχω καμία αντιπαράθεση και δεν με ενδιαφέρει τί λέει και τί γράφει. Ας κοιτάξει την Πύδνα Κίτρους και την οικογένειά του και ας αφήσει εμένα και την ΑΕΛ ήσυχους. Η ζωή κάνει κύκλους και αγνώμονες άνθρωποι σαν και αυτόν έχουν προδιαγεγραμμένο τέλος. Εγώ 70 χρόνια είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος σε όλους τους τομείς της ζωής μου και ανεξάρτητος οικονομικά και επαγγελματικά. Σε ένα Δικαστήριο που ήμασταν πρόσφατα και που το έχασε, με τους μάρτυρές του και με τους δικηγόρους του από τον Βόλο, τον κύριο Εμμανουηλίδη και την Κασσιανή, κλαιγόταν και έλεγε ότι το εισόδημά του είναι 1.500 ευρώ το μήνα. Εγώ μόνο στην εφορία πληρώνω 52.000 ευρώ τον μήνα. Πιθανότατα η Επαγγελματική Επιτροπή Αθλητισμού πρέπει να αρχίσει να ψάχνει τη νομιμότητα της μετοχικής συνθέσεως της Πύδνας Κίτρους – Βόλος. Όσον αφορά το ταμείο της ΑΕΛ που ανησυχεί, αυτή τη στιγμή στους λογαριασμούς της έχει 1.300.000 ευρώ. Αυτή είναι η τελευταία δήλωσή μου που αφορά αυτό το άτομο και για κάθε λέξη που λέει και για κάθε τι που κάνει τον έχω στο στόχαστρο και χωρίς ανακοινώσεις θα προσφεύγω στη Δικαιοσύνη, όπως κάνω πλέον και για αντιστοίχου ποιότητας πρόσωπα στη Λάρισα και σε αυτούς που τους υποκινούν από την Αθήνα.

Πριν από λίγο είδα ότι μου έκανες δώρο μία σκάλα και με όλο το χιούμορ που σε διακρίνει ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις είναι καλύτερο να την κρατήσεις, :roll: μήπως και σου χρησιμεύσει στο μέλλον για να κάνεις καμία απόδραση από καμία φυλακή, γιατί τότε δεν θα υπάρχει ο Μαρινάκης να πληρώσει την εγγύηση, ούτε ο Κούγιας να λυπηθεί τα τέσσερα παιδιά σου και να θυμίσει στο δικαστήριο τις κασέτες του Πατέρα και το περιεχόμενό τους, αυτές με τον Δαλούκα και τους Ρουμάνους, τους Ρώσους και τους Τσετσένους που θα τον «καθάριζαν» αν δεν «έφτιαχνε» το παιχνίδι με τον Άρη.

Υπάρχουν βέβαια και οι άλλες κασέτες με τον Μποροβήλο και τα 500.000€, για να πέσει ο Ηρακλής και να γλυτώσει ο Αστέρας.

Αλήθεια ρε Αχιλλέα με 1500€ εισόδημα το μήνα, που είπες στο δικαστήριο ότι έχεις για να μην πληρώσεις διατροφή, πως είναι δυνατόν να σε εμπιστευτούν οι 250 μέτοχοι του Βόλου για να διαπραγματεύεσαι την πώληση με τους Latin επενδυτές του Βρύζα και την πώληση του Δουβίκα με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ;

Δεν θυμήθηκαν τους δύο υποβιβασμούς και την πτώχευση του Ολυμπιακού Βόλου;

Έχω πολύ δουλειά αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά σου υπόσχομαι ότι μόλις τελειώσω με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα ασχοληθώ με σένα :8) και την Πύδνα Κίτρους.

Υ.Γ. Για να μην ξεχνιόμαστε, εσύ έχεις εισόδημα 1500€ το μήνα και εγώ πληρώνω 52.000€ εφορία τον μήνα.

Σε συμβουλεύω να κάτσεις στα αυγά σου και ήσυχα, γιατί θα έχουμε πάλι κλάματα και τα παιδιά σου μεγαλώσανε.

Άντε να χαθείς, αγνώμων, που αν δεν ήταν το ποδόσφαιρο ούτε στο γκαράζ μου να μου πλύνεις τα αυτοκίνητα δεν θα έμπαινες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Βάσκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βάσκος »

Η... βόμβα έσκασε στη Λάρισα όσον αφορά στα διοικητικά της ομάδας, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναλαμβάνει ρόλο Α' Αντιπροέδρου!

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Νέος Α’ Αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΕΛ ο εκ των κορυφαίων τηλεπαρουσιαστών Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι 51 ετών, έχει γεννηθεί στην Λάρισα όπου τελείωσε και το σχολείο και όπως είναι γνωστό προ ετών υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Λαρίσης και έλαβε 22000 σταυρούς.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνδέεται με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια με στενή φιλία και παρακολουθεί ανελλιπώς όλες τις εκδηλώσεις της ΑΕΛ και θέλησε σε αυτή την δύσκολη συγκυρία να δώσει το παρόν και να είναι ενεργός στην Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ.
https://www.gazzetta.gr/football/superl ... eQPzzwJCz4
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τι λέτε ρε παιδιά; Δηλαδή δε θα μπορώ να πάω γήπεδο που έχω να πατήσω 5 χρόνια; :003:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Πριν από λίγο στο κατάστημα Gold Fish στην Σκιάθο έπινα καφέ με οπαδό της ΑΕΛ ο οποίος είναι λιμενικός στο επάγγελμα και το όνομα του είναι Αχιλλέας ο οποίος ήταν μαζί με τον 12χρονο γιό του, όταν από πίσω άνανδρα και χωρίς να τον αντιληφθώ με κτύπησε στο κεφάλι αυτό το «γνωστό» σε όλη την ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο «άτομο» που έχει δυσφημίσει οτιδήποτε με το οποίο έχει έρθει σε επαφή.

Αναφέρομαι στον Αχιλλέα Μπέο που δυστυχώς η κοινωνία του Βόλου δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποιο τρόπο και ποιες σκέψεις τον εξέλεξε Δήμαρχο.

Μαζί του για να μην έχω την δυνατότητα να αντιδράσω είχε δύο φουσκωτούς μπράβους οι οποίοι με ακινητοποίησαν μπροστά στα μάτια έντρομων οικογενειών που ήταν εκεί με τα παιδιά τους.

Συγχρόνως με εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις και με συκοφαντούσε ότι δεν είμαι δικηγόρος, αλλά είμαι ρουφιάνος της αστυνομίας.

Αμέσως μετά με εκβίασε λέγοντας μου ότι αν ξανακάνω ανακοίνωση, όπου και να βρίσκομαι θα με βρίσκει μαζί με τους μπράβους του και θα με κτυπούν.

Αμέσως μετά απομακρύνθηκε τρέχοντας τόσο αυτός, όσο και οι σύνοδοι του.

Σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ο ίδιος ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Σκιάθου κ. Γρηγόριος Ακρίβος με πέντε αστυνομικούς και δύο περιπολικά, αλλά ο Μπέος και οι δύο μπράβοι που ήταν μαζί του είχαν εξαφανιστεί.

Αμέσως ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου και οι αστυνομικοί μετέβησαν σε καράβι της γραμμής το οποίο επρόκειτο να αναχωρήσει από το λιμάνι, αλλά ο Μπέος δεν επιβιβάστηκε σε αυτό και παραμένει στην Σκιάθο.

Αμέσως μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και αυτή την στιγμή υποβάλλω μήνυση για τα αδικήματα της εκβιάσεως , της συκοφαντικής δυσφημίσεως και της εξυβρίσεως.

Ευτυχώς από το άνανδρο χτύπημα από πίσω δεν υπέστη ούτε καν ένα μώλωπα.

Όλο το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας των δύο καταστημάτων.

Εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και αναμένεται η σύλληψη του, αφού δεν έχει απομακρυνθεί από το νησί της Σκιάθου.

Εκτός της μηνύσεως αυτής θα καταθέσω καταγγελία εις βάρος του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την παραδειγματική τιμωρία του.

Η πράξη του Μπέου ήταν προσχεδιασμένη και ήταν συνέχεια του προχθεσινού επεισοδίου που δημιούργησε εις βάρος μου ο υπάλληλος του Δήμου Βόλου «Ζήσης», συνοδευόμενος και πάλι από δύο μπράβους που συνόδευαν τον Μπέο σήμερα.

Και στα δύο επεισόδια και οι δύο και ο Ζήσης και ο Μπέος με απείλησαν με την εκβιαστική φράση ότι αν δεν φύγω από το νησί όπου βρίσκομαι με την οικογένειά μου θα δημιουργούν εις βάρος μου και άλλα τέτοια επεισόδια ώστε να μας εξευτελίσουν και να μας αναγκάσουν να φύγουμε, γιατί δεν μπορεί να δεχθεί ότι δεν τον φοβόμαστε και συνεχίζουμε τις διακοπές μας παρά τα επεισόδια που δημιουργεί εις βάρος μας είτε ο ίδιος είτε το περιβάλλον του.

Η Ελληνική κοινωνία, το Ελληνικό κράτος, η Ελληνική δικαιοσύνη και το Ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούν και να αποβάλουν από οποιαδήποτε εκδήλωση με την οποία έρχεται σε επαφή το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο δεν διστάζει προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του, να εκβιάζει και να εξευτελίζει τον οποιονδήποτε που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του και στέκεται εμπόδιο σε ότι κάνει με κορυφαίο αυτό που έκανε εις βάρος της πρώην συζύγου του πριν ένα χρόνο, όταν έφτιαξε αφίσες με την φωτογραφία της γράφοντας πάνω σε αυτές την φράση «ότι πηγαίνει με γύφτους» και τις κόλλησε με αφισοκολλητή τον πρώην συνεργάτη του στην διοίκηση του Πανιωνίου Οικονομίδη σε όλες τις κολώνες και τοίχους της Αναβύσσου για να την εκδικηθεί επειδή τον εγκατέλειψε.

Η δυστυχισμένη γυναίκα υπέβαλε μήνυση εις βάρος του και εις βάρος του Οικονομίδη γιατί όλα καταγράφηκαν από κάμερες.

Στο γραφείο μου έχουμε όλα τα στοιχεία για αυτή την βρωμερή υπόθεση.

Εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου εκτός των ως άνω ενεργειών, θα προσφύγω και ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να ελεγχθεί, πως το συγκεκριμένο πρόσωπο με εισόδημα 2000€ τον μήνα, όσος είναι ο μισθός του όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε με μάρτυρες στο Πρωτοδικείο Αθηνών για να μην πληρώσει διατροφή στην γυναίκα του, μπορεί να είναι ιδιοκτήτης και να συντηρεί την Πύδνα Κίτρους Βόλος, η οποία δεν έχει καθόλου έσοδα, αφού έχει 50 εισιτήρια σε κάθε αγώνα, ώστε να διερευνηθεί από ποια χρήματα χρηματοδοτείται αυτή η ΠΑΕ.

Αυτονόητο είναι ότι θα συνεχίσουμε τις διακοπές μας στην πανέμορφη Σκιάθο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

:smt005:
Συνεχίζει να προκαλεί και να αποδεικνύει πόσο γραφικός είναι ο γηραλέος Αλέκος Κούγιας, και προσπαθώντας να αποσπάσει τον οίκτο του κόσμου (λες και δεν τον έχει τόσα χρόνια με την κατάντια του) διαστρεβλώνει τα γεγονότα και κατά συνήθεια δίνει μια ψευδή εικόνά τους. Αλίμονο σε μένα αν χρειαζόμουν μπράβους για να δώσω δυο χαστούκια στον Αλέκο! Αλίμονο…

Αν έχει στοιχειώδεις αρχές και αξίες, έστω και σε αυτή την ηλικία ας διερωτηθεί ο ίδιος και ας εξηγήσει στον κόσμο, τον οποίο εκλιπαρεί με γραφικότητες να τον λυπηθεί, γιατί συμβαίνουν αυτά. Για μένα ο αστείος Αλέκος μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει. Ποιος τον υπολογίζει άλλωστε;

Όμως όταν αναφέρεται στην μητέρα του μικρού μου γιου και γενικότερα σε θέματα που αφορούν την οικογένειά μου, ευρύτερα, θα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση. Κάθε φορά που θα επιδεικνύει την άνανδρη και μικροπρεπή αυτή συμπεριφορά. Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα του, για να γελάει το Πανελλήνιο.
Σε ό,τι αφορά δε τις μηνύσεις του, βεβαίως και θα τα πούμε στο Δικαστήριο. Όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις δικές μου. Αμοιβαία είναι αυτά… Μέχρι τότε φιλάκια…
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Πελατάκη τον έχει κάνει τον Κούγια ο Μπέος.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Αυτο το "Πύδνα Κίτρους Βόλος" με τρελαινει! :lol:
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot »

Ωραίες οι πλάκες στον Κούγια, αλλά αυτή η ιστορία με την πρώην γυναίκα του Μπέου είναι πολύ σοβαρή αν αληθεύει...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

τον ξυλοφόρτωσαν και μάλιστα στην κεφάλα, το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες, αλλά εκείνη υποβάλλει μήνυση ΜΟΝΟ για εξύβριση, εκβίαση και δυσφήμιση

είναι και κίνκι τελικά η Σουζάνα, τις γουστάρει τις μπάτσες της
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Παλαιοελλαδίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης »

Νομίζω πως είναι το κατάλληλο νήμα για να μοιραστώ το γεγονός πως σήμερα, επιστρέφοντας από τις διακοπές στη γη των προγόνων μου, πέρασα το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας στον Βόλο και τη Λάρισα.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Tarkovsky έγραψε: 16 Αύγ 2021, 23:45 τον ξυλοφόρτωσαν και μάλιστα στην κεφάλα, το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερες, αλλά εκείνη υποβάλλει μήνυση ΜΟΝΟ για εξύβριση, εκβίαση και δυσφήμιση

είναι και κίνκι τελικά η Σουζάνα, τις γουστάρει τις μπάτσες της
Είχε μπράβους ο Αχιλλέας ή μόνος; εκεί είναι το σημαντικό μην ξεφτιλιστεί ο Αχιλλέας
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”