Με τα χρήματα που κοστίζει η μερίδα είναι γυφτιά να κάνουν κάτι τέτοιο, δεν συμφωνείς;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
the end
- Cecily Anne
Mέχρι να έρθει από τη Σκύρο μπαγιάτεψε, γιατί είχε απαγορευτικό τόσες μέρες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ψημένο το φέρνουν;Cecily Anne έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:26Mέχρι να έρθει από τη Σκύρο μπαγιάτεψε, γιατί είχε απαγορευτικό τόσες μέρες.
the end
- Cecily Anne
Ε αφού έγραφε ότι ήρθε από Σκύρο. Να μάθεις άλλη φορά να παραγγέλνεις από περιοχή που συνδέεται με αυτοκίνητο.Πάνας έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:27Ψημένο το φέρνουν;Cecily Anne έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:26Mέχρι να έρθει από τη Σκύρο μπαγιάτεψε, γιατί είχε απαγορευτικό τόσες μέρες.Πάνας έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:25
Με τα χρήματα που κοστίζει η μερίδα είναι γυφτιά να κάνουν κάτι τέτοιο, δεν συμφωνείς;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καλά, με αυτούς ούτε αυτό πιστεύω... από τα Σκούρτα θα είναι.Cecily Anne έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:28Ε αφού έγραφε ότι ήρθε από Σκύρο. Να μάθεις άλλη φορά να παραγγέλνεις από περιοχή που συνδέεται με αυτοκίνητο.Πάνας έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:27Ψημένο το φέρνουν;Cecily Anne έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:26
Mέχρι να έρθει από τη Σκύρο μπαγιάτεψε, γιατί είχε απαγορευτικό τόσες μέρες.![]()
the end
Καλε εννοείται .
Η αγορά άλλαξε σεφ πριν καμπόσο Καιρό κ καποια τα χάλασε επίσης . Πληρώνεις τη μουσική , το Σερβίς κ τα ορεκτικά . Αλλά έχει ωραία κάβα επίσης . Κ έχει το μπάρα όντα από πίσω .
Αλλά πως να στο πω . Στην Αθήνα δεν τολμώ να φάω κατσικάκι κι ας είναι του Κυρ Σπύρου του φίλου του μπαμπά μου . Τρώω σε κάτι κατσικοχώρια .
~~¥~~
Ποια μουσική, από το σι ντι; Και αυτή πληρώσαμε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 03 Δεκ 2018, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
- Cecily Anne
ΕΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ;;;;
Ω ΘΕΟΙ.
Ω ΘΕΟΙ.
Ρε παιδιά είδε κανείς κανέναν πιανίστα; Αν τον έβλεπα θα τον πυροβόλαγα λέμε!
the end
- Cecily Anne
Και σαξοφωνιστα να βάζανε, θα τους πυροβόλαγα στο γόνατο. Δεν έχω χειρότερο. Άμα ήθελα να τρώω και να ακούω μπαλαλάικες, θα πήγαινα σε κάνα πανηγύρι, να φάω και το ριαλ θινγκ.
Άσχετο . Έχω το ταπεράκι σου . Ρωσικη θα περιέχει .
Αρακά έδωσες , αρακά θα λάβεις
~~¥~~
- Cecily Anne
lyna έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:42Άσχετο . Έχω το ταπεράκι σου . Ρωσικη θα περιέχει .
Αρακά έδωσες , αρακά θα λάβεις![]()
Tο κατάλαβα κ για τους δυο σας .Cecily Anne έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:41Και σαξοφωνιστα να βάζανε, θα τους πυροβόλαγα στο γόνατο. Δεν έχω χειρότερο. Άμα ήθελα να τρώω και να ακούω μπαλαλάικες, θα πήγαινα σε κάνα πανηγύρι, να φάω και το ριαλ θινγκ.
Άρεσε σε κανέναν τλκ;
~~¥~~
Κι εγώ σε μπαγκέτες τη βάζω , για αυτό την έφτιαξα σήμερα . Αλλά μου ήρθε η έμπνευση για οοοοοοταν σε δω γ τον αρακάCecily Anne έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:43lyna έγραψε: 03 Δεκ 2018, 21:42Άσχετο . Έχω το ταπεράκι σου . Ρωσικη θα περιέχει .
Αρακά έδωσες , αρακά θα λάβεις![]()
Πάει άπειρα με μπαγκέτα και τυρί και κάνα προσούτο!!!!!!!!!!!!!!
~~¥~~
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 335 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taliban