!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υποψήφιος περιφερειακός συμβουλος Ιασων Δουσης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Re: Υποψήφιος περιφερειακός συμβουλος Ιασων Δουσης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

χριςς έγραψε: 06 Απρ 2019, 23:41
ST48410 έγραψε: 02 Απρ 2019, 11:09 Από το άρθρο του πρώτου θέματος.

11. Δούσης Ιάσων (Τζέισον Αντιγόνη), Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
:lol:
Ε, ναι! Αν με βάλουν να δουλέψω στο οικογενειακό φροντιστήριο γλωσσών και δηλώνω "Διευθυντής Εκπαιδευτικού Οργανισμού" καταλαβαίνεις...
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

μίστερ μαξ έγραψε: 03 Απρ 2019, 09:53 Εγώ στηρίζω Τζεισον γιατί βάζει το χέρι του στην φωτιά.
To xέρι του βρωμάει σκατίλα εκεί που το βάζει.
χριςς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από χριςς »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 03 Απρ 2019, 10:05 Εγώ στηρίζω ότι μπορεί να δώσει όφελος. Κάτι σε Τρύφων Σαμαρά ή Φώτη Σεργουλόπουλο δεν μπορούσαν να φέρουν; Μια χαρά άνθρωποι και η θρησκόληπτη γιαγιά τους ψηφίζει άνετα.
Το Τζέησον είναι ένα διαταραγμένο άτομο, η μανία προβολής του είναι αηδιαστική και αυτό που επέλεξε για να προκαλέσει, μια γελοιότητα.

Την συμπαθώ την Ρένα, αλλά αν είχε μυαλό δεν θα χαλβάδιαζε άνδρες σαν τον Κασιδιάρη. Ακόμα να ξεχάσω το βλέμμα λαγνείας μετά το νερό στην μάπα της.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

«Η ρητορική μίσους επιβιώνει»

Μιλώντας στον News24/7 και σχολιάζοντας τις επιθέσεις που ήδη δέχεται μετά την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του με τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, το Τζέισον Αντιγόνη επισήμανε ότι “η ρητορική μίσους επιβιώνει”.

Με σχετικές δηλώσεις του πρόσθεσε πως «υπάρχουν άτομα που δεν εκφράζονται μέσα από το δίπολο αρσενικό-θηλυκό και θα συνεχίσω τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Για τυπικούς λόγους στο ψηφοδέλτιο θα αναγράφομαι ως Ιάσων Δούσης (Τζέισον Αντιγόνη)».

Και συνέχισε: «Εκτός από τις επιθέσεις δέχομαι τεράστια αγάπη και αποδοχή από τον κόσμο όπως και άλλοι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές. Όμως η ρητορική μίσους επιβιώνει. Με κόπο προσπάθεια και αντιξοότητες θα πάμε μπροστά. Πρέπει να πάμε οπωσδήποτε μπροστά και καλώ τους προοδευτικούς πολίτες να στηρίξουν τους υποψήφιους που υποστηρίζουν τους ανθρώπους.

Δεν φοράω πια φορέματα, έχω κόψει τα μαλλιά μου και τα χάρισα σε καρκινοπαθείς γυναίκες, αλλά καταγγέλλω τον υφέρποντα μισογυνισμό που βρίσκεται πίσω από τα σχόλια για την εμφάνισή μου. Έχουμε τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και ακτιβιστών στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι μια συμβολική νίκη του κινήματός μας».
https://www.finances.gr/tzeison-antigon ... anisi-mou/
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

09|04|2019
Αγνώριστο το Τζέισον Αντιγόνη Με κυριλέ σακάκι και άλλο όνομα στην ΕΡΤ για ψηφαλάκια!

Εικόνα

Απίστευτο το θέαμα για όσους παρακολούθησαν την εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» της ΕΡΤ, κατά την οποία παρουσιάστηκε το Τζέισον-Αντιγόνη και νυν Ιάσωνας Δούσης, ως υποψήφιος στο πλευρό της Ρένας Δούρου.

Στη διάρκεια της παρουσίασης του κ. Δούση το τιτλάκι κάτω από το όνομά του άλλαξε.

Ο νεαρός υποψήφιος έχει γίνει γνωστός στο πανελλήνιο ως non binary άτομο καθώς επιλέγει να μην αυτοπροσδιορίζεται με το δίπολο άντρας – γυναίκα.

Ο Ιάσων Δούσης είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή στο ακόλουθο βίντεο:

http://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce% ... %81%ce%b9/
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Ο Ιάσων μεγαλώνει σε ένα αστικό περιβάλλον, σε διαμέρισμα του Κολωνακίου, παρακολουθώντας την -εκδότρια, φροντιστηριούχο και συγγραφέα - μητέρα του Τίνα Ζωγοπούλου να παλεύει για μια καλύτερη παιδεία και τον αρχιτέκτονα πατέρα του να μάχεται για το αποτύπωμα ενός πολύ πιο όμορφου και λίγο πιο δίκαιου κόσμου: «Δημοτικό πήγα στη Νεάπολη Εξαρχείων και όταν τελείωσα την Εκτη έδωσα εξετάσεις και πέρασα στο Κολλέγιο Αθηνών. Στη Γ’ Γυμνασίου, λόγω οικονομικών θεμάτων, πήγα στο σχολείο του Τσίπρα, το 2ο Πειραματικό Αμπελοκήπων. Η αποχώρησή μου από το Κολλέγιο μου κόστισε τότε γιατί είχα στο μυαλό μου ένα συγκεκριμένο πλάνο σπουδών, το οποίο άλλαξε ξαφνικά. Ηθελα να πάω στην Αμερική για σπουδές υποκριτικής. Θαύμαζα τη Μέριλ Στριπ. Μεγάλωσα αγαπώντας την Αλίκη και τη Λαμπέτη. Εκτός αυτού, σ’ εκείνο το σχολείο είχα την πιο ενδιαφέρουσα, την πιο ψαγμένη παρέα».
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Κυριακή, 14 Απριλίου 2019
"Όμοιος τον όμοιο κι η ΚΟΠΡΙΑ στα λάχανα".
Το Ζαβό Αλέξη με το "οπισθογεμές" Jason Αντιγόνη "Εκπρόσωπο" -νομίζουν- των πολιτών στην περιφέρεια Ανατ. Αττικής.

Εικόνα

Το κούρεψαν, το ντύσανε ανδρικά κι τόβγαλαν στην πιάτσα της Κουμουν ΔΟΥΡΟΥ να ψαρέψει ψηφουλάκια μακρυά , σκληρά και ... μελαχροινά.

Εικόνα

Tο Jason Αντιγόνη, το γνωρίσαμε καλύτερα όταν βρέθηκε στα έδρανα της Ελληνικής βουλής και το ξαναείδαμε αργότερα, πάλι στη βουλή με κατακόκκινο φόρεμα στη συζήτηση του νομοσχεδίου που δίνει τη δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να υιοθετήσουν ένα παιδί. Το Jason Αντιγόνη όπως έχει πει σε συνέντευξή του παλιά δήλωνε πούστικο αγόρι. Πλέον όμως δηλώνει ότι είναι agender, δηλαδή ένα άτομο που δεν προσδιορίζεται από κάποιο γνωστό φύλο ....

Χθες δημοσίευσε μια selfie του με τον Πρωθυπουργό γράφοντας:

Εικόνα

Αλέξης Τσίπρας, ο πρωθυπουργός που δεν δίστασε να συγκρουστεί με το κατεστημένο και τα στερεότυπα. Από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας («Δύναμη Ζωής»-Ρένα Δούρου) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

O Χάρης Ρώμας είναι πολύ πιο σοβαρός άνθρωπος. το αντίπαλο δέος του Ιάσονα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Εικόνα

Τσά !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Αγαπαμε γυναικοκεντρισμο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ο αυτιας συζητα με τρανς;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Μπίστης έγραψε: 14 Απρ 2019, 22:55 [img]https://i.postimg.cc/vmxSbYgm/5689 ... .jpg[/img]

Τσά !
Μα τις χίλιες μελιτζάνες! πως βρέθηκαν αυτοί οι δύο μαζί, επίτηδες το κάνουν;
the end
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Οργισμένος έγραψε: 14 Απρ 2019, 22:58
Ο αυτιας συζητα με τρανς;
Kάβλα η Ζωή ! :g094:

ο Αυτιάς κάνει πως ακούει κάτι πολύ σκληρό :lol: και από μέσα του : Παναγίτσα μου ευχαριστώ που ακούστηκε στην εκπομπή μου
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”