Υπάρχουν κι άλλοι. Όμως είναι διακριτικοι άνθρωποι που δεν επιθυμούν να κάνουν πολιτική καριέρα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:19Στην Ελλάδα μόνο το ΚΚΕ έχει γυναίκα βουλευτή λεσβία. Όλοι οι άλλοι κλάνουν μέντες.southern έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:09Δεν γνωρίζω πολλά για το κόμμα αυτό. Έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι έχει λεσβία επικεφαλής στη Βουλή. Εσύ θεωρείς ότι ένα κόμμα πραγματικά εξτρεμιστικό θα είχε τοποθετήσει λεσβία σε τέτοια καίρια θέση;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί θα ψηφίσω ΑfD.
Re: Γιατί θα ψηφίσω ΑfD.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Highlander
Μόνος σου χρησιμοποίησες τον όρο ακροδεξιό (δηλαδή ακραίο) για να το περιγράψειςsouthern έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:18Ακροαριστερο θεωρείται και το ΚΚΕ. Υπάρχουν όμως πιο σκληροπυρηνικά αριστερά σχήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στα δεξιά. Τον ευρωσκεπτικισμο, την αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, το σεβασμό στις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες χωρίς βέβαια ομοφοβία δεν τα θεωρώ εξτρεμιστικές πολιτικές. Και φυσικά θέλω κράτος που οι δυνάμεις καταστολής θα έχουν τους αντιεξουσιαστές και τους αντιφα σούζα. Να μην τολμάνε να κάνουν ταραχές και φασαρίες γιατί θα τρώνε ξύλο αλά μακρόν στη Γαλλία. Καταλήψεις κομμένες.Highlander έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:04Ο χαρακτηρισμός ακροδεξιό κόμμα σημαίνει ότι είναι ακραίο κόμμα.southern έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:02
Δεν είναι αντισυστημικο κόμμα, αυτό θέλω να πω. Δεν θεωρώ επικίνδυνα τα ευρωπαϊκά ακροδεξιά κόμματα. Αντίθετα επικίνδυνες πολιτικές κινήσεις είναι αυτές των αριστεριστών και των αναρχικών.
- Rocco Siffredi
στην ντουλαπα ειναι αυτη ακομαCavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:19Στην Ελλάδα μόνο το ΚΚΕ έχει γυναίκα βουλευτή λεσβία. Όλοι οι άλλοι κλάνουν μέντες.southern έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:09Δεν γνωρίζω πολλά για το κόμμα αυτό. Έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι έχει λεσβία επικεφαλής στη Βουλή. Εσύ θεωρείς ότι ένα κόμμα πραγματικά εξτρεμιστικό θα είχε τοποθετήσει λεσβία σε τέτοια καίρια θέση;
δεν εχει βγει ανοιχτα να το πει οποτε δεν μετραει
Δίκιο έχεις, ούτε θα μπορούσε να εμφανιστεί με τη γυναίκα της επίσημα ως βουλευτής. Οπότε, Υεμένη η Ελλάδα.Rocco Siffredi έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:23στην ντουλαπα ειναι αυτη ακομαCavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:19Στην Ελλάδα μόνο το ΚΚΕ έχει γυναίκα βουλευτή λεσβία. Όλοι οι άλλοι κλάνουν μέντες.southern έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:09Δεν γνωρίζω πολλά για το κόμμα αυτό. Έχω διαβάσει στο διαδίκτυο ότι έχει λεσβία επικεφαλής στη Βουλή. Εσύ θεωρείς ότι ένα κόμμα πραγματικά εξτρεμιστικό θα είχε τοποθετήσει λεσβία σε τέτοια καίρια θέση;
δεν εχει βγει ανοιχτα να το πει οποτε δεν μετραει
Ordem e Progresso.
Εγώ σου έγραψα ανοιχτά τι πιστευω. Ενδεχομένως και δικές σου απόψεις να τις βρίσκω εγώ ακραίες.Highlander έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:22Μόνος σου χρησιμοποίησες τον όρο ακροδεξιό (δηλαδή ακραίο) για να το περιγράψειςsouthern έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:18Ακροαριστερο θεωρείται και το ΚΚΕ. Υπάρχουν όμως πιο σκληροπυρηνικά αριστερά σχήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στα δεξιά. Τον ευρωσκεπτικισμο, την αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, το σεβασμό στις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες χωρίς βέβαια ομοφοβία δεν τα θεωρώ εξτρεμιστικές πολιτικές. Και φυσικά θέλω κράτος που οι δυνάμεις καταστολής θα έχουν τους αντιεξουσιαστές και τους αντιφα σούζα. Να μην τολμάνε να κάνουν ταραχές και φασαρίες γιατί θα τρώνε ξύλο αλά μακρόν στη Γαλλία. Καταλήψεις κομμένες.Highlander έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:04
Ο χαρακτηρισμός ακροδεξιό κόμμα σημαίνει ότι είναι ακραίο κόμμα.![]()
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Επίσης να μην μιλήσουμε για το 35ωρο την εβδομάδα στην Γερμανία και το 40ωρο στην Ελλάδα.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:09...δεν γίνεται καπιταλισμός χωρίς διαφθορά. Το θέμα είναι να υπάρχει όσο πιο ευρύ συμφέρον γίνεται. Αν δεν υπήρχε διαφθορά στην Μέση Ανατολή και στις αραβικές χώρες, οι ελληνικές κατασκευαστικές θα κλείνανε, και χιλιάδες οικογένειες θα πεινούσανε. Χωρίς διαφθορά δεν θα υπήρχε ναυτιλία και ο κάποτε ναυτικός ελληνικός πληθυσμός που κολύμπαγε στο δολλάριο, θα πεινούσε.brb και tyt έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:06 Για να μην πούμε το ότι η Γερμανία είναι η πιο διεφθαρμένη χώρα του δυτικού κόσμου.
Εν μέρει είναι σωστά αυτά που λες, αλλά όποιος (η Γερμανία) κατηγορεί τον άλλον (Ελλάδα) για τεμπέλη και διεφθαρμένο, πρέπει να είναι ο ίδιος εργατικός και αδιάφθορος.
Δύο παραδείγματα τα οποία δεν είναι διαφθορά στην Γερμανία και είναι διαφθορά στην Ελλάδα.
Ο Σόιμπλε που πήρε 100 χιλιάδες μάρκα δήθεν για το κόμμα και ξέχασε να τα δηλώσει.
Το κόμμα της Μέρκελ πήρε 690 χιλιάδες ευρώ από την BMW για να περάσει νόμο στην ΕΕ υπέρ των συμφερόντων της.
https://www.dw.com/el/%CE%BC%CE%AF%CE%B ... a-17162210
Ερώτηση: Η AfD τα παίρνει κι αυτή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 27 Μαρ 2019, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Highlander
Το βρίσκω λογικό να θεωρήσεις τις απόψεις μου ακραίες κρίνοντας από το αλλοπρόσαλλο τρόπο αντίληψης της πολιτικής που σε χαρακτηρίζει.southern έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:25Εγώ σου έγραψα ανοιχτά τι πιστευω. Ενδεχομένως και δικές σου απόψεις να τις βρίσκω εγώ ακραίες.Highlander έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:22Μόνος σου χρησιμοποίησες τον όρο ακροδεξιό (δηλαδή ακραίο) για να το περιγράψειςsouthern έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:18
Ακροαριστερο θεωρείται και το ΚΚΕ. Υπάρχουν όμως πιο σκληροπυρηνικά αριστερά σχήματα. Το ίδιο συμβαίνει και στα δεξιά. Τον ευρωσκεπτικισμο, την αυστηρή μεταναστευτική πολιτική, το σεβασμό στις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες χωρίς βέβαια ομοφοβία δεν τα θεωρώ εξτρεμιστικές πολιτικές. Και φυσικά θέλω κράτος που οι δυνάμεις καταστολής θα έχουν τους αντιεξουσιαστές και τους αντιφα σούζα. Να μην τολμάνε να κάνουν ταραχές και φασαρίες γιατί θα τρώνε ξύλο αλά μακρόν στη Γαλλία. Καταλήψεις κομμένες.![]()
Για παράδειγμα σε προηγούμενο ποστ σου χρησιμοποίησες ως απόδειξη για το ότι το AfD δεν είναι ακραίο ότι ένας γνωστός δημοσιογράφος το έχει χαρακτηρίσει ως ακροδεξιό (δηλαδή ακραίο).
Σε άλλο τοπικ πάλι έλεγες ότι αυτό που βρίσκεις κακό σε συγκεκριμένο ενημερωτικό ιστότοπο είναι ότι έχει προοδευτικές φωνές.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Η πρώην Ανατολική Γερμανία ανήκει στους πρώην Ανατολικογερμανούς.
Στη Γερμανία θεωρείται ακροδεξιό πάντως, στις γενικές συζητήσεις. Ακόμα, οι ψηφοφόροι του ντρέπονται να το πουν πως το ψηφίζουν, κάνουν δήθεν πως δεν το ψηφίζουν, αλλά αν τους τσιμπήσεις και το υποστηρίζεις, μέσα σε λίγο καιρό στο μαρτυράνε το μυστικό, αφού είσαι δικός τους ντεμέκ. Αλλά έχει σπουδαία άνοδο. Και δεν είναι καθόλου απίθανο, να χτυπήσει σύντομα και την εξουσία.
Ordem e Progresso.
Σκέφτεσαι ορθά. Και όποιος σκέπτεται ορθά, βλέπει καθαρά, και όποιος βλέπει καθαρά, δεν φοβάται, έλεγε ο Παπαφλέσσας. Και όχι μόνο. Η Σαξονία ανήκει στους Σάξονες, η Βαβαρία στους βαυαρούς, και η Στουτγκάρδη στους Σερραίους Πόντιους.brb και tyt έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:30Η πρώην Ανατολική Γερμανία ανήκει στους πρώην Ανατολικογερμανούς.
Ordem e Progresso.
- Highlander
Έχει ταβάνι το 20%. Ευτυχώς η Γερμανία είναι πλέον μία πολυπολιτισμική κοινωνία με πολυπληθείς κοινότητες αλλοεθνών και δεν υπάρχει χώρος για μία νέα άνοδο του φασισμού.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:30 Στη Γερμανία θεωρείται ακροδεξιό πάντως, στις γενικές συζητήσεις. Ακόμα, οι ψηφοφόροι του ντρέπονται να το πουν πως το ψηφίζουν, κάνουν δήθεν πως δεν το ψηφίζουν, αλλά αν τους τσιμπήσεις και το υποστηρίζεις, μέσα σε λίγο καιρό στο μαρτυράνε το μυστικό, αφού είσαι δικός τους ντεμέκ. Αλλά έχει σπουδαία άνοδο. Και δεν είναι καθόλου απίθανο, να χτυπήσει σύντομα και την εξουσία.
- Highlander
Μετά από τη "σπουδαία άνοδο" του κόλλησε στο 16-17%, όπως ακριβώς κόλλησε η Λεπεν στο 20% τόσα χρόνια και δεν πάει ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω.
Από τη στιγμή δε που έχουν το σύνολο του υπόλοιπου πολιτικού φάσματος συσπειρωμένο εναντίον τους, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά.
Από τη στιγμή δε που έχουν το σύνολο του υπόλοιπου πολιτικού φάσματος συσπειρωμένο εναντίον τους, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά.
Τι νόημα έχει ένας δεξιός επιχειρηματίας να αγοράζει ένα ιστότοπο αν δεν το χρησιμοποιεί για την επιβολή δεξιών απόψεων στη κοινωνία;; Θεωρώ ότι η δεξιά έχει χρέος να χρησιμοποιήσει το κράτος και τους επιχειρηματίες της για να διαμορφώσει την κοινωνία σύμφωνα με τις ιδεολογικές αρχές της. Θέλω μια δεξιά ιδεολογική ανάκτηση. Ο στόχος της δεξιάς δεν πρέπει να είναι ο διάλογος και η συναίνεση με την αριστερά αλλά το συστηματικό ξεδοντιασμα των αριστερών ιδεών από τη κοινωνία.Highlander έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:29Το βρίσκω λογικό να θεωρήσεις τις απόψεις μου ακραίες κρίνοντας από το αλλοπρόσαλλο τρόπο αντίληψης της πολιτικής που σε χαρακτηρίζει.southern έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:25Εγώ σου έγραψα ανοιχτά τι πιστευω. Ενδεχομένως και δικές σου απόψεις να τις βρίσκω εγώ ακραίες.Highlander έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:22
Μόνος σου χρησιμοποίησες τον όρο ακροδεξιό (δηλαδή ακραίο) για να το περιγράψεις![]()
Για παράδειγμα σε προηγούμενο ποστ σου χρησιμοποίησες ως απόδειξη για το ότι το AfD δεν είναι ακραίο ότι ένας γνωστός δημοσιογράφος το έχει χαρακτηρίσει ως ακροδεξιό (δηλαδή ακραίο).
Σε άλλο τοπικ πάλι έλεγες ότι αυτό που βρίσκεις κακό σε συγκεκριμένο ενημερωτικό ιστότοπο είναι ότι έχει προοδευτικές φωνές.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μιλάμε για την Treuhand και την καταστροφή που προκάλεσαν οι Δυικογερμανοί στην πρώην Ανατολική Γερμανία.Cavaliere έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:33Σκέφτεσαι ορθά. Και όποιος σκέπτεται ορθά, βλέπει καθαρά, και όποιος βλέπει καθαρά, δεν φοβάται, έλεγε ο Παπαφλέσσας. Και όχι μόνο. Η Σαξονία ανήκει στους Σάξονες, η Βαβαρία στους βαυαρούς, και η Στουτγκάρδη στους Σερραίους Πόντιους.brb και tyt έγραψε: 27 Μαρ 2019, 16:30Η πρώην Ανατολική Γερμανία ανήκει στους πρώην Ανατολικογερμανούς.
Η AfD παίρνει μεγάλα ποσοστά στην πρώην Ανατολική και μετά την δολοφονία από μετανάστη ακόμα περισσότερο.