!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Zaie, don't eat, we have seagull soup

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
under

Re: Zaie, don't eat, we have seagull soup

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Δεν αποκλειω απο Λαρισα και κατω να εχει μεγαλη ανοδο το πασοκ στις ευρωεκλογες.Και αυτο θα εχει αντικτυπο και στις εθνικες εις βαρος φυσικα του συριζα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Highlander έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:41
Lord Brum έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:36
Highlander έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:16

Τυπικές ψεκασμένες προβλέψεις ενός τυπικού υπερ-ψεκασμενου αντισυριζαιου.
Για έναν μήνα είναι το στοίχημα, δέχεσαι;
ευχαρίστως αλλά δεν μπορεί ένας μήνας 1 ψεκασμένου να ισούται με 1 μήνα αλλαγής αβαταρ 5+ λογικών ανρθώπων που βάζουν το ίδιο στοίχημα. Το στοίχημα πάει αλλά αν χάσεις θα έχεις αβαταρ της επιλογής μου για 1 μήνα, μετά αβαταρ της επιλογής κάποιου άλλου με τον οποίον έβαλες το ίδιο στοίχημα κλπ.
Σου δίνω και την αβάντα του στοκουμέντου. Αν κερδίσει η ΝΔ με κάτω από 3 μονάδες θεωρώ ότι κέρδισες, αν η διαφορά είναι 3,00% ή μεγαλύτερη κέρδισα εγώ. Το στοίχημα είναι για ευρωεκλογές, άλλος γύρος στοιχημάτων για τις εθνικές όταν με το καλό προκυρηχθούν.
Δέχεσαι?
Για τρεις μονάδες δε βάζω. Εγώ λέω για το ποια δημοσκόπηση θα είναι πιο κοντά. Το 2% του ντοκουμεντο ή τα εννιάρια και τα διψήφια των άλλων δημοσκοπήσεων, των καλών, των αξιόπιστων; :lol:
οκ, άρα ας πούμε 2% το ντοκουμέντο, 10% πάνω κάτω όλες οι άλλες. Αν η διαφορά είναι πάνω από 6% κερδίζω εγώ, αν είναι κάτω από 6% κερδίζεις εσύ. Πάει το στοίχημα τώρα? 5,99% κερδίζεις 6,01% κερδίζω εγώ, 6,00% ισοπαλία
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Highlander έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:48
under έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:44 Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει ο συριζα να παει πανω απο 25% σε εκλογες.
Πανω απο Λαρισα ειναι σε αθλια ποσοστα.Στην υπολοιπη Ελλαδα ειναι γυρω στο 25 με το ζορι.
Δεν βγαινουν τα κουκια.
Θα ανέβει και στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Ούτε άθλια ποσοστά θα έχει "πάνω από Λάρισα". Κακά ίσως, αλλά θα έχουν βελτιωθεί ορατά μέχρι τον Οκτώβριο.
ναι, ναι ειδικά όταν θα έρχονται οι σκοπιανοί το καλοκαίροι και θα κοτσάρονται ως μακεδόνες, θα την ξεχάσει ο κόσμος την προδοσία σας
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Nostalgia έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:59
Highlander έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:51
foscilis έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:49 επίσης όπως είχα εξηγήσει σε έναν μπουγατσοκιμά που μου είχε πει "μόνο εσείς το λέτε καλαμάκι": τι μόνο εμείς; Εμείς είμαστε 4 εκατομμύρια.
Σωστοοοο. Το θέμα είναι τι θα ψηφίσει η Αθήνα, όχι η Κατερίνη, το Κιλκίς και οι Σέρρες...
Το Γαλάτσι έχει τριπλάσια δύναμη από το Κιλκίς στις εκλογές...

Ζαιος με τα ολα του!

Κιλκις - Εγγεγραμμενοι 105.744

Γαλατσι - Εγγεγραμμενοι 36.865

:smt005: :smt005: :smt005:
το τριπλάσια δύναμη το προισέγγισε ικανοποιητικά πάντως
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Highlander έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:54 Θεωρώ ότι στην Αθήνα θα βγει ο συριζα πρώτος,γιατί στην Αθήνα ο κόσμος δεν είναι ψεκασμένος και υπερσυντηρητικός, να χάφτει ό,τι εθνοχαζομάρα του πουν.
:smt048
Νήφε και μέμνησο απιστείν
Άβαταρ μέλους
under

Ολα εδω πληρωνονται αληταραδες

https://twitter.com/ManosVoularinos/sta ... 7640679424
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Lord Brum έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:05
Highlander έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:41
Lord Brum έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:36
ευχαρίστως αλλά δεν μπορεί ένας μήνας 1 ψεκασμένου να ισούται με 1 μήνα αλλαγής αβαταρ 5+ λογικών ανρθώπων που βάζουν το ίδιο στοίχημα. Το στοίχημα πάει αλλά αν χάσεις θα έχεις αβαταρ της επιλογής μου για 1 μήνα, μετά αβαταρ της επιλογής κάποιου άλλου με τον οποίον έβαλες το ίδιο στοίχημα κλπ.
Σου δίνω και την αβάντα του στοκουμέντου. Αν κερδίσει η ΝΔ με κάτω από 3 μονάδες θεωρώ ότι κέρδισες, αν η διαφορά είναι 3,00% ή μεγαλύτερη κέρδισα εγώ. Το στοίχημα είναι για ευρωεκλογές, άλλος γύρος στοιχημάτων για τις εθνικές όταν με το καλό προκυρηχθούν.
Δέχεσαι?
Για τρεις μονάδες δε βάζω. Εγώ λέω για το ποια δημοσκόπηση θα είναι πιο κοντά. Το 2% του ντοκουμεντο ή τα εννιάρια και τα διψήφια των άλλων δημοσκοπήσεων, των καλών, των αξιόπιστων; :lol:
οκ, άρα ας πούμε 2% το ντοκουμέντο, 10% πάνω κάτω όλες οι άλλες. Αν η διαφορά είναι πάνω από 6% κερδίζω εγώ, αν είναι κάτω από 6% κερδίζεις εσύ. Πάει το στοίχημα τώρα? 5,99% κερδίζεις 6,01% κερδίζω εγώ, 6,00% ισοπαλία
:smt023
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

under έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:44 Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει ο συριζα να παει πανω απο 25% σε εκλογες.
Πανω απο Λαρισα ειναι σε αθλια ποσοστα.Στην υπολοιπη Ελλαδα ειναι γυρω στο 25 με το ζορι.
Δεν βγαινουν τα κουκια.
Δυστυχώς (και αυτό χρειάζεται δικό του νήμα) έχει ακόμη απήχηση στους 18 με 34. Έγραψε ένα ωραίο η βίβιαν στο λίμπεραλ σήμερα. Η νδ πρέπει να βρει απάντηση στο ζήτημα αυτό.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
under

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:16
Δεν βγαινουν τα κουκια.
Δυστυχώς (και αυτό χρειάζεται δικό του νήμα) έχει ακόμη απήχηση στους 18 με 34. Έγραψε ένα ωραίο η βίβιαν στο λίμπεραλ σήμερα. Η νδ πρέπει να βρει απάντηση στο ζήτημα αυτό.
Και εκει δευτεροι ή τριτοι ειναι συμφωνα με δημοσκοπηση.Δεν βγαινουν τα κουκια φιλε.Στη Μακεδονια τι δυναμικη να εχει ο συριζα στους νεους ;
Οι πιτσιρικαδες τους κυνηγησαν χθες στην Κατερινη.
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

under έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:18
Δεν βγαινουν τα κουκια.
Και εκει δευτεροι ή τριτοι ειναι συμφωνα με δημοσκοπηση.Δεν βγαινουν τα κουκια φιλε.Στη Μακεδονια τι δυναμικη να εχει ο συριζα στους νεους ;
Στη Μακεδονία θα ψηφίσουν χρυσαυγουλα, στην υπόλοιπη όμως Ελλάδα οι νέοι στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

under έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:18
Δεν βγαινουν τα κουκια.
Δεν αντιλέγω ότι έρχεται μέγα κάζο. Αλλά, η δομική ανθεκτικότητα των εθνολαϊκιστών στις νέες ηλικίες είναι πρόβλημα για την κοινωνία των πολιτών μεσομακροπρόθεσμα. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για τη γενιά που αποκτηνώθηκε με τα σόδεια με τον γρηγορόπουλο και τα αίσχη της μπλαντείας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
under

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:25 Δεν αντιλέγω ότι έρχεται μέγα κάζο. Αλλά, η δομική ανθεκτικότητα των εθνολαϊκιστών στις νέες ηλικίες είναι πρόβλημα για την κοινωνία των πολιτών μεσομακροπρόθεσμα. Μην ξεχνάς ότι πρόκειται για τη γενιά που αποκτηνώθηκε με τα σόδεια με τον γρηγορόπουλο και τα αίσχη της μπλαντείας
Οι νεες ηλικιες εφοσον δεν εχουν την παραμικρη σχεση με την εργασια,λογικο ειναι να μαλακιζονται αβερτα.
Και δεν ειναι ελληνικο φαινομενο αυτο.Ειναι γενικευμενο φαινομενο στο δυτικο κοσμο.Δες πχ το 5 stelle στην Ιταλια.
Πλην ομως,η πτωση του συριζα ειναι θεαματικη και σε αυτες τις ηλικιες.
Για να μην τα πολυλογουμε,η μονη τους ελπιδα για να κανουν κατι το αξιοπρεπες ειναι οι ελληνοποιησεις.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

foscilis έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:52 Τι είναι οι γαργάρες; Που είπε ότι δεν αμφισβητεί την ελληνικότητα του Καστελόριζου; Μα προφανώς και δεν την αμφισβητεί. Αυτό δεν είναι γαργάρα, είναι εξήγηση.
ναι, ασφαλώς ήταν τυχαία η αναφορά δίκην γεωγραφικής ακριβολογίας
καλό είναι να συνέλθεις λίγο από το OD βολονταρισμού (το εννοώ πολυ φιλικά και δίχως ίχνος ειρωνίας)
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

under έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:15 Ολα εδω πληρωνονται αληταραδες

https://twitter.com/ManosVoularinos/sta ... 7640679424
υπάρχει θεός, υπάρχει θρησκεία
δεν υπάρχει αλητεία έξω απ'Αριστερά
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

Μαυροβασίλης έγραψε: 26 Μαρ 2019, 12:38
foscilis έγραψε: 26 Μαρ 2019, 11:52 Τι είναι οι γαργάρες; Που είπε ότι δεν αμφισβητεί την ελληνικότητα του Καστελόριζου; Μα προφανώς και δεν την αμφισβητεί. Αυτό δεν είναι γαργάρα, είναι εξήγηση.
ναι, ασφαλώς ήταν τυχαία η αναφορά δίκην γεωγραφικής ακριβολογίας
καλό είναι να συνέλθεις λίγο από το OD βολονταρισμού (το εννοώ πολυ φιλικά και δίχως ίχνος ειρωνίας)
πες τον ανοιχτά προδότη μην ντρέπεσαι, εδώ δεν ντρέπεται ο ίδιος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”