Μου θύμισε εποχές KOTOR I και II.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
◄ΠΡΟΣΕΧΩΣ►
-
alexandroso
Re: ◄ΠΡΟΣΕΧΩΣ►
Don't knock on masturbation. It's sex with someone I love. "Woody Allen"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
Never underestimate the power of denial. "American beauty"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Γι'αυτό και μόνο θα το δω , αν και είμαι απαισιόδοξος.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
stergiosbik
Nαι ρε πστ μου.Ναι!!!
Κανε το θαυμα σου παλι με τον WWII.Ξερεις εσυ!!!
- Λίνο Βεντούρα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ρε τον Μάβερικ. Με F-18 και εκπαιδευτής.
Περαστικά αν και ο ρατσισμός είναι συνώνυμο της ασκεψίας και δεν βλέπω να έιναι περαστικός
Φαινεται δυνατό θα θελα να το δω στο σινεμα πλεον ομως ψιλοδύσκολο .stergiosbik έγραψε: 08 Μαρ 2020, 14:56 Nαι ρε πστ μου.Ναι!!!![]()
![]()

https://www.iefimerida.gr/politismos/fk ... na-htapodiΌταν ο έμπειρος δύτης και βραβευμένος σκηνοθέτης Κρεγκ Φόστερ αποφάσισε να κάνει καταδύσεις στο Ακρωτήρι των Καταιγίδων στη Νότιο Αφρική, ούτε που φανταζόταν τη θερμή σχέση που θα ανέπτυσσε με ένα χταπόδι. Το χταπόδι τον οδήγησε σε ανεξερεύνητα θαλάσσια βάθη και του έμαθε να βρίσκει τον δρόμο του μέσα σ’ ένα δάσος από φύκια, να συνδιαλέγεται με τα ψάρια και τα όστρακα. Του έμαθε, επίσης, πως δεν είμαστε το κυρίαρχο είδος στη Γη. Ένα μάθημα σεβασμού, ελευθερίας και κοσμολογίας.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Δεν ξέρω αν το 'χει ήδη βάλει κάποιος: Dune, το φθινόπωρο.
Με κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές στο καστ (Μπαρδέμ, Μπρόλιν, Μομόα, Ράμπλινγκ, Σκάρσγκαρντ κλπ).
Με κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές στο καστ (Μπαρδέμ, Μπρόλιν, Μομόα, Ράμπλινγκ, Σκάρσγκαρντ κλπ).
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V