!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
- Βινόσαυρος
Re: Κετογονική ή κετονική διατροφή (ketogenic/keto)
καταταλλα πως την παλευετε στη βδομάδα χωρίς υδατάνθρακα;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
ασε τα κετο και πακετο, δεν ειναι για σενα αυτα. εσύ χωρίς ταβτσε γκραβτσε (φασουλοταβας στη γλώσσα των ξερετε-ποιών) για πρωινο δε πας πουθενα. και μετά "Δεν ξέρω προς τα πού πήγε κύριε πόλισμαν, αλλα έφυγε κλάνοντας!"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ όταν δοκίμασα κέτο άντεξα λιγότερο από 2 βδομάδες. Με πέθαναν οι πονοκέφαλοι και την σταμάτησα.
7 στους 10 που κάνουν δίαιτα θέλουν κανονικά σωστή άσκηση και λιγότερο καθιστική ζωή. Δεν είναι το φαγητό το πρόβλημα, η αγάπη στον καναπέ είναι.
Α και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι θέλουν να ρίξουν εντελώς ή κατά πολύ, το ποσοστό λίπους στο σώμα τους. Τι καημός είν' αυτός;;
7 στους 10 που κάνουν δίαιτα θέλουν κανονικά σωστή άσκηση και λιγότερο καθιστική ζωή. Δεν είναι το φαγητό το πρόβλημα, η αγάπη στον καναπέ είναι.
Α και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι θέλουν να ρίξουν εντελώς ή κατά πολύ, το ποσοστό λίπους στο σώμα τους. Τι καημός είν' αυτός;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Η Ελληνικη κουζινα παιζει να ειναι πιο διαβρωτικη - αποπλανητικη και απο ολα τα υπολοιπα στοιχεια που αποτελουν τον τροπο βιου κ πολιτειας πανω στον οποιο πορευεται αταλαντευτα το Εθνος - σε οποιον ερχεται σε επαφη.don't speak έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:36Una faccia una razzaΑγις έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:30 Οι Ιταλοι πάντως που γνωριζουν απο διατροφη και προσεχουν τη σιλουετα τους+ ειναι πολιτισμενοι κ οχι βλαχαδερα
το βράδυ που θα ελθουν επισκεψη (παλι)* - να παιξουν κ κανα χαρτάκι - παραγγειλαν μακαρονι νο 5 με μπολικο τριμμενο αλμυρο κεφαλοτυρι με αφθονο κιμα (γιατι οπως λενε ξερουμε να τον φτιαχνουμε) + σπαραγγια με αυγα + χαρακολιες + φετα+ βολβια και για γλυκο παρακαλεσαν να τους φτιαξουν γαλοπιτα.
* Για προθερμανση τσακισαν τα σουτζουκακια αλλα ηθελαν κ ρυζι για συνοδευτικο στο μεσημεριανο.![]()
Ολοι λυγιζουν κ προσκυνανε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υπερκουλτουριάρης
Ένα διάστημα είχα παχύνει λόγο προβλήματος στον θυρεοειδή. Μόλις το αποκατέστησα επανήλθα στα νορμάλ μου.-71 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:29
Και τα ουίσκια παχαίνουν έχε το κατά νου,απλά πίνεις λίγο λίγο και δεν κατεβάζεις μπουκάλα 500άρα όπως με τη μπύρα.Αν προσέξεις πολλές μπύρες έχουν στο αυτοκόλλητό τους το σιτάρι ή τη βύνη του κριθαριού, είναι σαν να τρως ψωμί κατά μίαν έννοια.Πέραν της αλκοόλης που χαλαρώνει τις αισθήσεις έχει και άλλα όπως λυκίσκο,που το χρησιμοποιούν σε φυτικά υπνωτικά χάπια...χαλαρωτικός και αυτός από την άλλη.Ξηροί καρποί παχαίνουν αλλά υποθέτω τρως λίγο για τη γεύση,δεν είναι θέμα.Ποπ κορν είναι άχρηστη τροφή γεμάτη σε σόγιες και μαλακίες που σου καταστρέφουν τις ορμόνες,μην τα τρως ειδικά τα ετοιματζίδικα του εμπορίου με τα βούτυρα.Φρούτα,λαχανικά να προτιμάς όσα δεν είναι γλυκά στη γεύση.Το μαύρο ψωμί σε παχαίνει παραπάνω από το άσπρο αλλά είναι καλό για το έντερο λόγω μικρότερης επεξεργασίας.Εγώ έφτιαχνα το δικό μου ψωμί με αλεύρι ζέας και ήταν το καλύτερο.Αν βαριέσαι να το φτιάχνεις μιας και το πουλάνε πανάκριβο,ψάξε για δημητριακά με δίκοκκο σιτάρι (θα τα καταλάβεις επειδή είναι πραγματικά μαύρα και όχι ασπρόμαυρα σαν τα σικέ ανάμεικτα ολικής που πουλάνε).Κρέας με μέτρο για να μην πάθεις καρκίνο,όσπρια είναι τέλεια.Και γω κυριακή σήμερα με φασόλια την έβγαλα που φτιάχνω μόνος μου.
Ως ουισκάκιας παίζει να πήγα και κάτω από τα 65 κιλά. Διαπίστωσα πως με αδυνάτιζε πολύ, άσε που τσίμπησε και λίγο το συκώτι. Οπότε προσπάθησα να πάρω λίγο βάρος και έβαλα αρκετά όσπρια και δημητριακά σαν το πλιγούρι στην διατροφή μου. Με αυτά ήμουν κομπλέ, υπολογίζω καμιά 70αρια κιλά, που είναι οκ για έναν άντρα με 1.72-73 ύψος.
Απο τότε που προσέθεσα ψωμί και μπύρα στην καθημερινότητα,όπως και ωμό ελαιόλαδο που με αηδιάζει μεν, αλλά έφαγα πρόλογο πως κάνει καλό, είδα πως άρχισα να παίρνω κιλά και μάλιστα στο στομάχι. Τέλος, αυτά τα δυο τα κόβω, καλοκαίρι έρχεται.
σε νερό πισίνας αν δεν έχω την μεγαλύτερη ανάσα μου πάω καρφί στον πάτο, μπορώ να ξαπλώσω, να περπατήσω, να κάνω τούμπες, πολλά πράγματα πρίν πνιγώ.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Μαρ 2019, 16:43Δεν είναι καθόλου, τεχνική είναι. Και σε θαλασσινό και σε φρέσκο νερό μπορώ να ισορροπήσω όρθιος και ακίνητος με τα πόδια τεντωμένα κάτω και τα χέρια στις τσέπες του μαγιώ. Και το κεφάλι έξω. Το μαθαίνεις, δεν είναι τίποτα.enaon έγραψε: 17 Μαρ 2019, 16:08εχει σχέση με την άνωση, από ένα όριο και μετά απλά να επιπλέεις σε φρέσκο νερό είναι κουραστικό.Chilloutbuddy έγραψε: 17 Μαρ 2019, 15:41 Αν ξέρεις να κολυμπάς, βασικά αν έχεις μάθει να ισορροπείς στο νερό, μπορείς. Αν μπορείς να περπατήσεις ένα χιλιόμετρο μπορείς άνετα και να κολυμπήσεις ένα χιλιόμετρο (αν κολυμπάς σωστά).
Προφανώς,το σώμα σου στέλνει τα κατάλληλα σήματα πάντοτε.Το ελαιόλαδο είναι καλό,αντί για βούτυρα και άλλες δυτικές μαλακίες καλό θα ήταν να το κρατήσεις στο πρόγραμμά σου.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:47Ένα διάστημα είχα παχύνει λόγο προβλήματος στον θυρεοειδή. Μόλις το αποκατέστησα επανήλθα στα νορμάλ μου.-71 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:29
Και τα ουίσκια παχαίνουν έχε το κατά νου,απλά πίνεις λίγο λίγο και δεν κατεβάζεις μπουκάλα 500άρα όπως με τη μπύρα.Αν προσέξεις πολλές μπύρες έχουν στο αυτοκόλλητό τους το σιτάρι ή τη βύνη του κριθαριού, είναι σαν να τρως ψωμί κατά μίαν έννοια.Πέραν της αλκοόλης που χαλαρώνει τις αισθήσεις έχει και άλλα όπως λυκίσκο,που το χρησιμοποιούν σε φυτικά υπνωτικά χάπια...χαλαρωτικός και αυτός από την άλλη.Ξηροί καρποί παχαίνουν αλλά υποθέτω τρως λίγο για τη γεύση,δεν είναι θέμα.Ποπ κορν είναι άχρηστη τροφή γεμάτη σε σόγιες και μαλακίες που σου καταστρέφουν τις ορμόνες,μην τα τρως ειδικά τα ετοιματζίδικα του εμπορίου με τα βούτυρα.Φρούτα,λαχανικά να προτιμάς όσα δεν είναι γλυκά στη γεύση.Το μαύρο ψωμί σε παχαίνει παραπάνω από το άσπρο αλλά είναι καλό για το έντερο λόγω μικρότερης επεξεργασίας.Εγώ έφτιαχνα το δικό μου ψωμί με αλεύρι ζέας και ήταν το καλύτερο.Αν βαριέσαι να το φτιάχνεις μιας και το πουλάνε πανάκριβο,ψάξε για δημητριακά με δίκοκκο σιτάρι (θα τα καταλάβεις επειδή είναι πραγματικά μαύρα και όχι ασπρόμαυρα σαν τα σικέ ανάμεικτα ολικής που πουλάνε).Κρέας με μέτρο για να μην πάθεις καρκίνο,όσπρια είναι τέλεια.Και γω κυριακή σήμερα με φασόλια την έβγαλα που φτιάχνω μόνος μου.
Ως ουισκάκιας παίζει να πήγα και κάτω από τα 65 κιλά. Διαπίστωσα πως με αδυνάτιζε πολύ, άσε που τσίμπησε και λίγο το συκώτι. Οπότε προσπάθησα να πάρω λίγο βάρος και έβαλα αρκετά όσπρια και δημητριακά σαν το πλιγούρι στην διατροφή μου. Με αυτά ήμουν κομπλέ, υπολογίζω καμιά 70αρια κιλά, που είναι οκ για έναν άντρα με 1.72-73 ύψος.
Απο τότε που προσέθεσα ψωμί και μπύρα στην καθημερινότητα,όπως και ωμό ελαιόλαδο που με αηδιάζει μεν, αλλά έφαγα πρόλογο πως κάνει καλό, είδα πως άρχισα να παίρνω κιλά και μάλιστα στο στομάχι. Τέλος, αυτά τα δυο τα κόβω, καλοκαίρι έρχεται.
Γιατι είναι μαλακια κ δυτικη το βουτυρο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υπερκουλτουριάρης
Βούτυρα,τυριά και τέτοιες παπαριές δεν τρώω. Μόνο γιαούρτι πρόβειο και κεφίρ.-71 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:58
Προφανώς,το σώμα σου στέλνει τα κατάλληλα σήματα πάντοτε.Το ελαιόλαδο είναι καλό,αντί για βούτυρα και άλλες δυτικές μαλακίες καλό θα ήταν να το κρατήσεις στο πρόγραμμά σου.
Λάδι μαγειρεμένο μου γαμάει το στομάχι, ωμό το παλεύω αν και δεν μου αρέσει η γεύση. Κρέας και 2 κιλά να φάω, μπορώ να βγω στο καπάκι για τζόκινγκ.
Τελευταία το έχω ελαττώσει γιατί βρίσκω μόνο χάλια ποιότητα, τουλάχιστον στο μπάτζετ που αντέχει η τσεπη μου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιαούρτι πρόβειο;;; Τι λέτε ρε σεις;; Μόνο κατσικίσιο, υπεργαμάτο, με χαμηλά λιπαρά και δροσερή ξινήλα.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 19:03Βούτυρα,τυριά και τέτοιες παπαριές δεν τρώω. Μόνο γιαούρτι πρόβειο και κεφίρ.-71 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:58
Προφανώς,το σώμα σου στέλνει τα κατάλληλα σήματα πάντοτε.Το ελαιόλαδο είναι καλό,αντί για βούτυρα και άλλες δυτικές μαλακίες καλό θα ήταν να το κρατήσεις στο πρόγραμμά σου.
Λάδι μαγειρεμένο μου γαμάει το στομάχι, ωμό το παλεύω αν και δεν μου αρέσει η γεύση. Κρέας και 2 κιλά να φάω, μπορώ να βγω στο καπάκι για τζόκινγκ.
Τελευταία το έχω ελαττώσει γιατί βρίσκω μόνο χάλια ποιότητα, τουλάχιστον στο μπάτζετ που αντέχει η τσεπη μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
περ 80 ωρεςΓάταρος έγραψε: 17 Μαρ 2019, 17:42 Κατάλαβα καλά ότι δε θα φας για 72 ώρες; Δεν ξέρω αν αυτό θα έχει επιπτώσεις στον εγκέφαλο.
Στην Κυπρο το κανει πολυς κοσμος (τριμερια τα λενε)
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
- Βινόσαυρος
για υπογραφή ότι πρέπει
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Να τρως καλό κρέας έστω και πιο αραιά.Βρες κάποιον να στο δίνει δωρεάν αν δεν έχεις τα χρήματα να το αγοράσεις.Αν αυτό δεν είναι εφικτό τότε καλό θα ήταν να αποκτήσεις σχέση εμπιστοσύνης με κάποιο έμπορο που σε βλέπει να ψωνίζεις συχνά.Με τις χλαπάτσες που έχουν τα ΑΒ και ο Σκλαβενίτης δε γίνεται δουλειά,εξ ορισμού σου πουλάνε τη μάπα τους και ορισμένες φορές μπαγιάτικη και ακριβότερη.Το καλύτερο πάντως να ξέρεις ότι φαίνεται και από το πόσο σκληρό είναι με την υγιή έννοια του όρου.Το καλύτερο κρέας είναι της στρουθοκαμήλου αλλά είναι ακριβό.Παλιά έφερνε ο ΑΒ πριν την κρίση και έτρωγα 1 φορά το μήνα.Τώρα όταν μπορώ τρώω μοσχάρι και κόκκορα.Με το κρέας παίζει ότι και στο στρατό,πάνε τα μπούτια και τα φιλέτα στη λέσχη αξιωματικών και τις χλαπάτσες τις πετάνε στους φαντάρους με μπόλικη σάλτσα.Εκεί κατάλαβα στην πράξη τι σημαίνει πρότυπος φασισμός και εφαρμογή των νόμων επιλεκτικά.Σαφέστατα ήταν άλλος ένας λόγος να απορρίψω τη δεξιά ιδεολογία.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 19:03Βούτυρα,τυριά και τέτοιες παπαριές δεν τρώω. Μόνο γιαούρτι πρόβειο και κεφίρ.-71 έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:58
- Υπερκουλτουριάρης
Πρόβειο. Ζήτω η πέτσα και τα λιπαρα! Και όσοι περάσετε από την Κασσάνδρου να το τιμήσετε http://popaganda.gr/dorkada-istoriko-ga ... salonikis/Gherschaagk έγραψε: 17 Μαρ 2019, 19:06
Γιαούρτι πρόβειο;;; Τι λέτε ρε σεις;; Μόνο κατσικίσιο, υπεργαμάτο, με χαμηλά λιπαρά και δροσερή ξινήλα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 100 Απαντήσεις
- 3364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy