Δεν ξέρω αν φταίει το αβαταρ σου ή ο τρόπος με τον οποιο γράφεις, πάντως όποτε σε συναντώ να αναρτάς κάτι, γελώ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:08 Εγώ δεν χρειάζομαι 11 χρόνια για να μην κάνω σεξ. Δεν κάνω σεξ από τώρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί σε 11 χρόνια δε θα κάνουμε πια sex;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί σε 11 χρόνια δε θα κάνουμε πια sex;
"Άχρι καιρού..."
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Κι η γυναίκα μου το ίδιο κάνει όταν με βλέπει.
Συμφωνώ. Και εγώ αυτό πιστεύω. Μερικές φορές με ρουφάνε τόσο πολύ ενεργειακά που αναρωτιέμαι τι έχω κάνει για να υπομένω αυτή τη σκληρή μοίρα. Μήπως προκαλώ με τη δράση μου τον Γ παγκόσμιο;Natasha έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:09Όχι ρε συ, φαντάσου να έχεις μια θλίψη όλη την ώρα και να μην έχεις διάθεση για τίποτα. Για όλα, όχι μονο για έρωτα. Κάπως έτσι.
Όλα είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ φίλε μου. Όλα τα προβλήματά μας μπορούν να λυθούν αν υπάρχει πλουσια ενέργεια στον κόσμο, την φυση και το περιβάλλον!
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
- Οργισμένος
Τυχερουλη...Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:08 Εγώ δεν χρειάζομαι 11 χρόνια για να μην κάνω σεξ. Δεν κάνω σεξ από τώρα.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Το σεξ για μένα είναι σαν το ποδήλατο.
(Δεν έχω ποδήλατο.)
(Δεν έχω ποδήλατο.)
Σοφία εσύ;
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση πρόκλησης του πολέμου. Οι σκοτεινές δυνάμεις απο τότε που υπάρχουν αντιπαλεύουν τις καλές. Αυτό θα συμβαίνει εως την συντέλεια του κόσμου. Στις μέρες μας η συγκρουση των δυνάμεων είναι σκληρότατη και ο πολεμος κάποια ώρα θα συμβεί. Το ΜΌΝΟ που θα μπορούσε να γίνει είναι μια παράταση και μια αναβολή. Η σύγκρουση όμως είναι αναποφευκτη!Cloud87 έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:13Συμφωνώ. Και εγώ αυτό πιστεύω. Μερικές φορές με ρουφάνε τόσο πολύ ενεργειακά που αναρωτιέμαι τι έχω κάνει για να υπομένω αυτή τη σκληρή μοίρα. Μήπως προκαλώ με τη δράση μου τον Γ παγκόσμιο;Natasha έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:09Όχι ρε συ, φαντάσου να έχεις μια θλίψη όλη την ώρα και να μην έχεις διάθεση για τίποτα. Για όλα, όχι μονο για έρωτα. Κάπως έτσι.
Όλα είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ φίλε μου. Όλα τα προβλήματά μας μπορούν να λυθούν αν υπάρχει πλουσια ενέργεια στον κόσμο, την φυση και το περιβάλλον!
"Άχρι καιρού..."
Οι καλές δυνάμεις αυτού του κόσμου όμως (όπως οι καλοί μου φίλοι οι Εβραίοι ας πούμε) από πάντα...μπορεί να σταθούν ανεπαρκείς. Και να νικήσουν οι κακοί.Natasha έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:19ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση πρόκλησης του πολέμου. Οι σκοτεινές δυνάμεις απο τότε που υπάρχουν αντιπαλεύουν τις καλές. Αυτό θα συμβαίνει εως την συντέλεια του κόσμου. Στις μέρες μας η συγκρουση των δυνάμεων είναι σκληρότατη και ο πολεμος κάποια ώρα θα συμβεί. Το ΜΌΝΟ που θα μπορούσε να γίνει είναι μια παράταση και μια αναβολή. Η σύγκρουση όμως είναι αναποφευκτη!Cloud87 έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:13Συμφωνώ. Και εγώ αυτό πιστεύω. Μερικές φορές με ρουφάνε τόσο πολύ ενεργειακά που αναρωτιέμαι τι έχω κάνει για να υπομένω αυτή τη σκληρή μοίρα. Μήπως προκαλώ με τη δράση μου τον Γ παγκόσμιο;Natasha έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:09
Όχι ρε συ, φαντάσου να έχεις μια θλίψη όλη την ώρα και να μην έχεις διάθεση για τίποτα. Για όλα, όχι μονο για έρωτα. Κάπως έτσι.
Εντάξει.
Όχι βρε χαζουλη, ΠΑΝΤΑ το καλό νικάει στο τέλος!Cloud87 έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:23Οι καλές δυνάμεις αυτού του κόσμου όμως (όπως οι καλοί μου φίλοι οι Εβραίοι ας πούμε) από πάντα...μπορεί να σταθούν ανεπαρκείς. Και να νικήσουν οι κακοί.Natasha έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:19ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση πρόκλησης του πολέμου. Οι σκοτεινές δυνάμεις απο τότε που υπάρχουν αντιπαλεύουν τις καλές. Αυτό θα συμβαίνει εως την συντέλεια του κόσμου. Στις μέρες μας η συγκρουση των δυνάμεων είναι σκληρότατη και ο πολεμος κάποια ώρα θα συμβεί. Το ΜΌΝΟ που θα μπορούσε να γίνει είναι μια παράταση και μια αναβολή. Η σύγκρουση όμως είναι αναποφευκτη!Cloud87 έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:13
Συμφωνώ. Και εγώ αυτό πιστεύω. Μερικές φορές με ρουφάνε τόσο πολύ ενεργειακά που αναρωτιέμαι τι έχω κάνει για να υπομένω αυτή τη σκληρή μοίρα. Μήπως προκαλώ με τη δράση μου τον Γ παγκόσμιο;
"Άχρι καιρού..."
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Σε 11 χρόνια απο τώρα θα μπω στο φόρουμ να σε βρίσω. ΑΝ υπάρχει τότε φόρουμ.
"Άχρι καιρού..."
Γιατί να με βρίσεις αγάπη μου;Natasha έγραψε: 17 Απρ 2019, 19:36Σε 11 χρόνια απο τώρα θα μπω στο φόρουμ να σε βρίσω. ΑΝ υπάρχει τότε φόρουμ.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
-