Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους! https://dev.phorum.com.gr/
Ρεσιτάλ ξενερωτιάς και μπουλίασης. Την αισθητηριακή τους ανικανότητα (βλέπε αισθητηριακή αμυντικότητα. Μία αδυναμία της ανάπτυξης που μπορεί να παραμείνει και στην ενήλικη ζωή) την παρουσιάζουν ως γαστρονομικό κανόνα.
Είναι πολύ καλό και το φτιάχνω μανιωδώς τον τελευταίο καιρό γιατί θέλω να το τελειοποιήσω (αν και δυστυχώς δεν έχω κουζίνα με αέριο όπως στο βίντ). Από τις συνταγές που καταλαβαίνεις φουλ τη γεύση των μακαρονιών
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2019, 20:43
από Cavaliere
Και βέβαια, το ερώτημα, grana o parmiggiano?
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2019, 20:48
από Αγις
Σε μερικά χρόνια θα εχουμε και διαγωνισμούς Πασταγνωσίας..
'' Συνδυασμος απο Ουκρανέζικο σιτάρι της αριστερης οχθης του Δνείπερου με απαλές νότες Τσερνομπιλ κ διακριτικο αρωμα λάσπης παντζαροχώραφου με Καναδεζικο Μανιτόμπας στο οποίο κυριαρχει η αποφορά απο αρχαία σβουνια κοπαδιων Βουβάλων επιτρέποντας μονο μια ελαφρια σχεδον ανεπαίσθητη αυρα φρεσκοκομμένου γρασιδιου που πέρασε βαρύ χειμωνα να αναδυθει + χαρακτηριστικη οσμη απο το μέταλλο της μηχανης νο 3 στο εργοστάσιο των Οινοφυτων.''
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2019, 21:01
από Μπίστης
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2019, 20:09
Τον τελευταίο χρόνο έχω σκαλώσει να φτιάχνω αυτό ακριβώς όπως το βλέπετε στο βίδεο (δώστε σημασία στην διαδικασία και την τεχνική, και όχι στο ότι ο τύπος είναι φαιδρός, όπως όλοι οι ιταλιάνοι)
Μακάρι να είχα υπομονή και ακρίβεια, φτιάχνω μιά πιό φτωχομπινεδιάρικη εκδοχή με πέστο ρόκας ...
Θα βελτιωθώ.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2019, 21:14
από hellegennes
Αγις έγραψε: 26 Φεβ 2019, 20:48
Σε μερικά χρόνια θα εχουμε και διαγωνισμούς Πασταγνωσίας..
'' Συνδυασμος απο Ουκρανέζικο σιτάρι της αριστερης οχθης του Δνείπερου με απαλές νότες Τσερνομπιλ κ διακριτικο αρωμα λάσπης παντζαροχώραφου με Καναδεζικο Μανιτόμπας στο οποίο κυριαρχει η αποφορά απο αρχαία σβουνια κοπαδιων Βουβάλων επιτρέποντας μονο μια ελαφρια σχεδον ανεπαίσθητη αυρα φρεσκοκομμένου γρασιδιου που πέρασε βαρύ χειμωνα να αναδυθει + χαρακτηριστικη οσμη απο το μέταλλο της μηχανης νο 3 στο εργοστάσιο των Οινοφυτων.''
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2019, 21:21
από Κουρκούας
Α, ξέχασα, ψωμί με γέμιση μακαρόνια.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2019, 21:24
από bluerose
Να είναι παραβρασμενη
Δε τρώγεται ούτε μετά από δύο μέρες πείνας
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2019, 20:09
Τον τελευταίο χρόνο έχω σκαλώσει να φτιάχνω αυτό ακριβώς όπως το βλέπετε στο βίδεο (δώστε σημασία στην διαδικασία και την τεχνική, και όχι στο ότι ο τύπος είναι φαιδρός, όπως όλοι οι ιταλιάνοι)
Μακάρι να είχα υπομονή και ακρίβεια, φτιάχνω μιά πιό φτωχομπινεδιάρικη εκδοχή με πέστο ρόκας ...
Θα βελτιωθώ.
Εγώ με σκόρδο, μπαχαρικά και ελαιόλαδο. Πολύ βούτυρο βάζει.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2019, 23:15
από Yochanan
Ρε παιδιά διάβαζα τον τίτλο απο το κινητο και δεν πήγαινε το μυαλό μου. Ρεζίλι στην πιάτσα;
Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Φεβ 2019, 18:58
Τρώτε ετοιματζιδικα μακαρόνια και μου το παίζετε και γκουρμεδες, μη χεσω.
Σιγα μην απασχολουμε τας γυναίκας με το καθήκον να παρασκευαζουν κατι τοσο χαμηλης αξίας .
Δεν υπάρχει χαμηλής αξίας πρώτη ύλη στη μαγειρική.
Δεν υπάρχει κανονας χωρις εξαιρεση.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δημοσιεύτηκε: 26 Φεβ 2019, 23:32
από dna replication
Αγις έγραψε: 26 Φεβ 2019, 20:48
Σε μερικά χρόνια θα εχουμε και διαγωνισμούς Πασταγνωσίας..
'' Συνδυασμος απο Ουκρανέζικο σιτάρι της αριστερης οχθης του Δνείπερου με απαλές νότες Τσερνομπιλ κ διακριτικο αρωμα λάσπης παντζαροχώραφου με Καναδεζικο Μανιτόμπας στο οποίο κυριαρχει η αποφορά απο αρχαία σβουνια κοπαδιων Βουβάλων επιτρέποντας μονο μια ελαφρια σχεδον ανεπαίσθητη αυρα φρεσκοκομμένου γρασιδιου που πέρασε βαρύ χειμωνα να αναδυθει + χαρακτηριστικη οσμη απο το μέταλλο της μηχανης νο 3 στο εργοστάσιο των Οινοφυτων.''