!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Ρεσιτάλ ξενερωτιάς και μπουλίασης. Την αισθητηριακή τους ανικανότητα (βλέπε αισθητηριακή αμυντικότητα. Μία αδυναμία της ανάπτυξης που μπορεί να παραμείνει και στην ενήλικη ζωή) την παρουσιάζουν ως γαστρονομικό κανόνα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Δημοσιεύσεις: 31010
- Εγγραφή: 30 Μαρ 2018, 21:47
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Είναι πολύ καλό και το φτιάχνω μανιωδώς τον τελευταίο καιρό γιατί θέλω να το τελειοποιήσω (αν και δυστυχώς δεν έχω κουζίνα με αέριο όπως στο βίντ). Από τις συνταγές που καταλαβαίνεις φουλ τη γεύση των μακαρονιών
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Και βέβαια, το ερώτημα, grana o parmiggiano?
Ordem e Progresso.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Σε μερικά χρόνια θα εχουμε και διαγωνισμούς Πασταγνωσίας..
'' Συνδυασμος απο Ουκρανέζικο σιτάρι της αριστερης οχθης του Δνείπερου με απαλές νότες Τσερνομπιλ κ διακριτικο αρωμα λάσπης παντζαροχώραφου με Καναδεζικο Μανιτόμπας στο οποίο κυριαρχει η αποφορά απο αρχαία σβουνια κοπαδιων Βουβάλων επιτρέποντας μονο μια ελαφρια σχεδον ανεπαίσθητη αυρα φρεσκοκομμένου γρασιδιου που πέρασε βαρύ χειμωνα να αναδυθει + χαρακτηριστικη οσμη απο το μέταλλο της μηχανης νο 3 στο εργοστάσιο των Οινοφυτων.''
'' Συνδυασμος απο Ουκρανέζικο σιτάρι της αριστερης οχθης του Δνείπερου με απαλές νότες Τσερνομπιλ κ διακριτικο αρωμα λάσπης παντζαροχώραφου με Καναδεζικο Μανιτόμπας στο οποίο κυριαρχει η αποφορά απο αρχαία σβουνια κοπαδιων Βουβάλων επιτρέποντας μονο μια ελαφρια σχεδον ανεπαίσθητη αυρα φρεσκοκομμένου γρασιδιου που πέρασε βαρύ χειμωνα να αναδυθει + χαρακτηριστικη οσμη απο το μέταλλο της μηχανης νο 3 στο εργοστάσιο των Οινοφυτων.''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 26 Φεβ 2019, 20:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Μακάρι να είχα υπομονή και ακρίβεια, φτιάχνω μιά πιό φτωχομπινεδιάρικη εκδοχή με πέστο ρόκας ...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2019, 20:09 Τον τελευταίο χρόνο έχω σκαλώσει να φτιάχνω αυτό ακριβώς όπως το βλέπετε στο βίδεο (δώστε σημασία στην διαδικασία και την τεχνική, και όχι στο ότι ο τύπος είναι φαιδρός, όπως όλοι οι ιταλιάνοι)
Θα βελτιωθώ.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- hellegennes
- Δημοσιεύσεις: 45100
- Εγγραφή: 01 Απρ 2018, 00:17
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Αγις έγραψε: 26 Φεβ 2019, 20:48 Σε μερικά χρόνια θα εχουμε και διαγωνισμούς Πασταγνωσίας..
'' Συνδυασμος απο Ουκρανέζικο σιτάρι της αριστερης οχθης του Δνείπερου με απαλές νότες Τσερνομπιλ κ διακριτικο αρωμα λάσπης παντζαροχώραφου με Καναδεζικο Μανιτόμπας στο οποίο κυριαρχει η αποφορά απο αρχαία σβουνια κοπαδιων Βουβάλων επιτρέποντας μονο μια ελαφρια σχεδον ανεπαίσθητη αυρα φρεσκοκομμένου γρασιδιου που πέρασε βαρύ χειμωνα να αναδυθει + χαρακτηριστικη οσμη απο το μέταλλο της μηχανης νο 3 στο εργοστάσιο των Οινοφυτων.''
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Α, ξέχασα, ψωμί με γέμιση μακαρόνια.

Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Να είναι παραβρασμενη
Δε τρώγεται ούτε μετά από δύο μέρες πείνας
Δε τρώγεται ούτε μετά από δύο μέρες πείνας
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Αν τα μακαρόνια έχουν κιμά καλό θα είναι, εγώ παίρνω μια γωνία και την αδειάζω από την ψίχα και ρίχνω μέσα δύο κουταλιές της σούπας κιμά κοκκινιστό.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Parmiggiano σχεδον παντα. Καποιες φορες pecorino.
Winter is coming
- Ζενίθεδρος
- Δημοσιεύσεις: 15492
- Εγγραφή: 27 Ιούλ 2018, 18:56
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δεν υπάρχει χαμηλής αξίας πρώτη ύλη στη μαγειρική.Αγις έγραψε: 26 Φεβ 2019, 19:03Σιγα μην απασχολουμε τας γυναίκας με το καθήκον να παρασκευαζουν κατι τοσο χαμηλης αξίας .Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Φεβ 2019, 18:58 Τρώτε ετοιματζιδικα μακαρόνια και μου το παίζετε και γκουρμεδες, μη χεσω.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Εγώ με σκόρδο, μπαχαρικά και ελαιόλαδο. Πολύ βούτυρο βάζει.Μπίστης έγραψε: 26 Φεβ 2019, 21:01Μακάρι να είχα υπομονή και ακρίβεια, φτιάχνω μιά πιό φτωχομπινεδιάρικη εκδοχή με πέστο ρόκας ...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 26 Φεβ 2019, 20:09 Τον τελευταίο χρόνο έχω σκαλώσει να φτιάχνω αυτό ακριβώς όπως το βλέπετε στο βίδεο (δώστε σημασία στην διαδικασία και την τεχνική, και όχι στο ότι ο τύπος είναι φαιδρός, όπως όλοι οι ιταλιάνοι)
![]()
Θα βελτιωθώ.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Ρε παιδιά διάβαζα τον τίτλο απο το κινητο και δεν πήγαινε το μυαλό μου. Ρεζίλι στην πιάτσα;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Δεν υπάρχει κανονας χωρις εξαιρεση.Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Φεβ 2019, 23:03Δεν υπάρχει χαμηλής αξίας πρώτη ύλη στη μαγειρική.Αγις έγραψε: 26 Φεβ 2019, 19:03Σιγα μην απασχολουμε τας γυναίκας με το καθήκον να παρασκευαζουν κατι τοσο χαμηλης αξίας .Ζενίθεδρος έγραψε: 26 Φεβ 2019, 18:58 Τρώτε ετοιματζιδικα μακαρόνια και μου το παίζετε και γκουρμεδες, μη χεσω.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- dna replication
- Δημοσιεύσεις: 34816
- Εγγραφή: 16 Απρ 2018, 21:29
- Phorum.gr user: dna
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Αγις έγραψε: 26 Φεβ 2019, 20:48 Σε μερικά χρόνια θα εχουμε και διαγωνισμούς Πασταγνωσίας..
'' Συνδυασμος απο Ουκρανέζικο σιτάρι της αριστερης οχθης του Δνείπερου με απαλές νότες Τσερνομπιλ κ διακριτικο αρωμα λάσπης παντζαροχώραφου με Καναδεζικο Μανιτόμπας στο οποίο κυριαρχει η αποφορά απο αρχαία σβουνια κοπαδιων Βουβάλων επιτρέποντας μονο μια ελαφρια σχεδον ανεπαίσθητη αυρα φρεσκοκομμένου γρασιδιου που πέρασε βαρύ χειμωνα να αναδυθει + χαρακτηριστικη οσμη απο το μέταλλο της μηχανης νο 3 στο εργοστάσιο των Οινοφυτων.''
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση