!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι απέγινε ο Phylax;

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Τι απέγινε ο Phylax;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Αφού πατάει στην σκαλωσιά, δεν το βλέπεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

hellegennes έγραψε: 16 Μαρ 2025, 23:50
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Μαρ 2025, 23:39
hellegennes έγραψε: 16 Μαρ 2025, 23:17

Συγγνώμη, πείτε μου ότι δεν θα κάνουν άγαλμα στον Μπουτάρη.
εδώ μετονομάσανε την Λαγκαδά, στο άγαλμα θα βρουν κώλυμα;
Καλά, κανείς δεν θα την λέει με το νέο της όνομα, παρομοίως με τις άλλες οδούς που άλλαξαν. Τουλάχιστον όμως ο Θεοδωράκης πρόσφερε κάτι στην Ελλάδα. Ο Μπουτάρης τι ιδιαίτερο έκανε και πρέπει να του κάνουμε άγαλμα;
Δεν μετονομάζεις βασική αρτηρία που έχει όνομα χαρακτηριστικότατο, κατατοπιστικό και μοναδικό σε ολόκληρη την χώρα. Η ίδια η οδός και η ονομασία της είναι τοπόσημο. Απλά ο Ζέρβας ήθελε να αυτοπροβληθεί και τον ακολούθησαν και οι άλλοι δήμαρχοι σαν ζώα που είναι. Μαζί και ο μαλάκας ο διευθυντής του ιδρύματος Θεοδωράκη, που ζητούσε επιτακτικά και με μένος να γίνει η μετονομασία, λες και τον έβαλε κανείς κεχαγιά στ' αρχίδια της πόλης μας. Αυτή η κίνηση και μόνον μίκρυνε την πόλη και μας πήγε 150 χρόνια πίσω. Είναι πραγματική ντροπή.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μαρ 2025, 23:51
AlienWay έγραψε: 16 Μαρ 2025, 10:34
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 16 Μαρ 2025, 07:29
ξεχάστε τον φύλακα, έχουμε νέο αριστούργημα:
«Γυναίκα στο λεωφορείο», φαρδιά πλατιά στην Αριστοτέλους με Εγνατίας:
Εικόνα
Εικόνα
https://www.voria.gr/article/ena-ergo-t ... ssalonikis
Επρεπε κάπως να αποτίσουν φόρο τιμής σε αυτούς τους ηρωικούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν ακόμα τον ΟΑΣΘ.
Μισό ρε σεις, το δεξί της ανυψωμένο ποδάρι ποδάρι πατάει κάπου έστω σημειολογικώς;

Ή παραπέμπει σε τιμωρία των αρχών του περασμένου αιώνα ή στην καλύτερη φίτνες πρόταση για σύσφιξη μυών;
υποθέτω πως επιβιβάζεται στο λεωφορείο ανεβαίνοντας στις σκάλες. Ο γλύπτης έχει να μπει σε λεωφορείο από την εποχή των γνωστών δεινοσαύρων με φυσούνα (Σαρακάκης ή ΕΛΒΟ; δεν θυμάμαι) τα οποία είχανε σκαλοπάτια
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Σαρακάκης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 17 Μαρ 2025, 00:04
ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Μαρ 2025, 23:51
AlienWay έγραψε: 16 Μαρ 2025, 10:34

Επρεπε κάπως να αποτίσουν φόρο τιμής σε αυτούς τους ηρωικούς ανθρώπους που χρησιμοποιούν ακόμα τον ΟΑΣΘ.
Μισό ρε σεις, το δεξί της ανυψωμένο ποδάρι ποδάρι πατάει κάπου έστω σημειολογικώς;

Ή παραπέμπει σε τιμωρία των αρχών του περασμένου αιώνα ή στην καλύτερη φίτνες πρόταση για σύσφιξη μυών;
υποθέτω πως επιβιβάζεται στο λεωφορείο ανεβαίνοντας στις σκάλες. Ο γλύπτης έχει να μπει σε λεωφορείο από την εποχή των γνωστών δεινοσαύρων με φυσούνα (Σαρακάκης ή ΕΛΒΟ; δεν θυμάμαι) τα οποία είχανε σκαλοπάτια
Σωστή κινησιολογική προσέγγιση αλλά αναφορικά με το ανυψωμένο πόδι σε φάση επιβίβασης. Με το υπερυψωμένο χέρι, τί γίνεται; Δεν έχω δει ποτέ κρεμαστές χειρολαβές στα σκαλιά.

Και ακριβώς γι' αυτό το άγαλμα μου θυμίζει ανθρωπόσχημο άλιεν που βρέθηκε όλως τυχαίως στη γη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Μέχρι να το πάρουν οι γύφτοι για σκράπ θα το υποστούμε, η πρώτη και σίγουρα όχι τελευταία παπαριά του νέου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Μαρ 2025, 00:22 Και ακριβώς γι' αυτό το άγαλμα μου θυμίζει ανθρωπόσχημο άλιεν που βρέθηκε όλως τυχαίως στη γη.
σαν άλιεν που πήγε πακιστανός να το γαμήσει είναι
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”