Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως τους άνδρες γενικότερα τους ενδιαφέρει περισσότερο αν μια γυναίκα ξέρει το "αεροπλανικό" ως στάση; Τι εννοείς ακριβώς; Επίσης, η κοπέλα της πρώτης φωτογραφίας δεν μπορεί να το ξέρει;Gherschaagk έγραψε: 25 Δεκ 2018, 17:12Δλδ θες να μας πεις ρε μεγάλε πως σ' ενδιαφέρει αυτό:Γάταρος έγραψε: 25 Δεκ 2018, 12:04Διάβασες την αρχική δημοσίευση; Αυτά που αναφέρεις σχετίζονται έμμεσα με το σεξ. Ανέφερες τα ψώνια. Τι ψωνίζουν; Ρούχα, είδη μακιγιάζ και οτιδήποτε άλλο τις κάνει να είναι όσο το δυνατόν πιο όμορφες. Γιατί; Για να πηδηχτούν. Η παπαρολογία περί σχέσεων σχετίζεται με το σεξ. Για γκόμενους μιλάνε! Τι δεν καταλαβαίνεις;Μπίστης έγραψε: 25 Δεκ 2018, 11:24 Το εκεί είναι τα ψώνια, η διασκέδαση ( και πλέον στην εποχή μας τα ταξίδια) και οι ... σχέσεις. Και η παπαρολογία περί σχέσεων. Και φυσικά η χρήση του σεξ γιά διάφορους λόγους.
Όσοι νομίζουν πως οι γυναίκες σκέφτονται κυρίως το σεξ είναι ομφαλοσκόποι πουτσοκεντρικοί πεοαυτιστικοί.
Εξαίρεση είναι όταν συναντήσουν κάποιο άλφα μέηλ. Εκεί γυρίζουν τον διακόπτη και γίνονται σεξομανείς όσο και ο μέσος άνδρας.
Και όχι αυτό:
Ή σε νοιάζει περισσότερο αν μια γυναίκα έχει ταιριάξει σωστά το ρουζ με το κραγιόν το οποίο είναι και matte απ' το αν ξέρει το αεροπλανικό σαν στάση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Η κοπέλα της πρώτης φωτογραφίας μου αρέσει πολύ περισσότερο από την κοπέλα της δεύτερης φωτογραφίας. Στις φωτογραφίες η πρώτη μου παρουσιάζεται ως κυρία ενώ η δεύτερη σαν καμια παλιοπουτάνα.Gherschaagk έγραψε: 25 Δεκ 2018, 17:12 Δλδ θες να μας πεις ρε μεγάλε πως σ' ενδιαφέρει αυτό:
Και όχι αυτό:
Ή σε νοιάζει περισσότερο αν μια γυναίκα έχει ταιριάξει σωστά το ρουζ με το κραγιόν το οποίο είναι και matte απ' το αν ξέρει το αεροπλανικό σαν στάση.
Τι να την κάνεις την γυναίκα αν δεν ξέρει να ταιριάξει το ρουζ με το κραγιόν;Gherschaagk έγραψε: 25 Δεκ 2018, 17:12 Δλδ θες να μας πεις ρε μεγάλε πως σ' ενδιαφέρει αυτό:
Και όχι αυτό:
κοιτα αυτή με το νεγκλιζέ ναι μεν ωραίο το χρώμα αλλά τέτοιου τύπου ενδύματα δεν αναδεικνύονται με τέτοια χρώματα. άσε που στο στήθος, της είναι μικρό.Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 16:38Η κοπέλα της πρώτης φωτογραφίας μου αρέσει πολύ περισσότερο από την κοπέλα της δεύτερης φωτογραφίας. Στις φωτογραφίες η πρώτη μου παρουσιάζεται ως κυρία ενώ η δεύτερη σαν καμια παλιοπουτάνα.Gherschaagk έγραψε: 25 Δεκ 2018, 17:12 Δλδ θες να μας πεις ρε μεγάλε πως σ' ενδιαφέρει αυτό:
Και όχι αυτό:
γαμω την τυχη μου μεσα..