Και ομως.Δεν πληρωσα κατι δεν ηταν επαγγελματιες
Ουτε και τις φορες με νυν πορνοσταρ της SIRINA δεν πληρωσα
Τοτε δεν ηταν ζαχαροπλαστρια
Και ομως.Δεν πληρωσα κατι δεν ηταν επαγγελματιες
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:31 1.Πινω σε γνωστο πλεουμενο after μου κανει νοημα καποια και μου λεει:Θελω να με Π_ _ _ _ εις
Οπως το διαβασα εγω, ηταν ενας αγνωστος της που την ακολουθησε στο ασανσερ. Ενα το κρατουμενο. Ολη ομως η ουσια ηταν στην προσκληση στο δωματιο του. Εκει ξεπερασε τα ορια. Δεν εκπλησομαι βεβαια που δεν το αντιλαμβανεσαι, ειναι πολυ λεπτο για σενα.hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:22Όλο το βράδυ μαζί ήταν στο μπαρ, τι «δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα». Η ίδια τα έχει πει αυτά, ξύπνα. Δηλαδή αν δεν ήταν 4 το πρωί και ήταν 4 το απόγευμα τι θα ήταν διαφορετικό;blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:04ναι, καλα. "Μην το παρεις στραβα, αλλα σε ακολουθω στο ασανσερ 4 το πρωι για να σε καλεσω στο δωματιο μου, χωρις να εχουμε καν ανταλλαξει μια κουβεντα πριν. Αλλα μην ανησυχεις, δεν στην πεφτω τωρα και ειμαι ευγενικος"hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 16:44
Ούτε καν φλώρικο φλερτ δεν είναι αυτό, πόσο μάλλον παρενόχληση. Ακούς εκεί «μην το πάρεις στραβά».![]()
Αλλά η άλλη το είδε λες και κινδύνεψε να την βιάσει.
Δηλαδή αν σ' το έλεγε αυτό μια γυναίκα εσύ θα το θεωρούσε παρενόχληση; Ή έστω πέσιμο;![]()
Οταν επιστρεψεις στον αληθινο κοσμο, τα ξαναλεμε.
Σταμάτα να λες μαλακίες.
Απ' ότι λέει ο νηματοθέτης, χωρίς να θέλω να γίνω ειρωνικός, σε καμία δεν δέχθηκες παρενόχληση αν τους είπες "πούλο" κι αυτές φύγανε. Άμα όμως ερχόταν η Μόνικα Μπελούτσι, και σου έλεγε "είσαι το πιο γλυκό αγόρι εδώ πέρα, θέλω να γνωριστούμε" κι εσύ της έλεγες "δεν ψήνομαι" κι αυτή συνέχιζε "γιατί λατρεία; εγώ λέω να μείνω εδώ δίπλα σου και να σου μιλάω" και δεν έφευγε, αυτό θα ήταν παρενόχληση.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:31 1.Πινω σε γνωστο πλεουμενο after μου κανει νοημα καποια και μου λεει:Θελω να με Π_ _ _ _ εις
2.Πινω σε Ελληναδικο της Καλαμαριας το οποιο δεν υπαρχει πλεον και ερχεται μια και μου λεει:Ποσο τον εχεις.Πρεπει να τον εχεις μεγαλο
3.Πινω σε νησι των Δωδεκανησων και ερχεται μια και μου λεει:Aυτος πουειναι διπλα μου δεν ειναι μαζι μου.Απλος γνωστος.Παμε σπιτι μου;
Σε ποιες περιπτωσεις δεχτηκα φλερτ και σε ποιες σεξουαλικη παρενοχληση;
Δεν ψωνίζει από εκεί. Οι υπάλληλοι της Lidl δεν είναι χαζοί να αγοράζουν τα σκουπίδια που πουλάνε.Beria έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:33Σε ουρά στα Λιντλ δεν έχεις φάει πέσιμο;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:31 1.Πινω σε γνωστο πλεουμενο after μου κανει νοημα καποια και μου λεει:Θελω να με Π_ _ _ _ εις
2.Πινω σε Ελληναδικο της Καλαμαριας το οποιο δεν υπαρχει πλεον και ερχεται μια και μου λεει:Ποσο τον εχεις.Πρεπει να τον εχεις μεγαλο
3.Πινω σε νησι των Δωδεκανησων και ερχεται μια και μου λεει:Aυτος πουειναι διπλα μου δεν ειναι μαζι μου.Απλος γνωστος.Παμε σπιτι μου;
Naida έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:37ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:31 1.Πινω σε γνωστο πλεουμενο after μου κανει νοημα καποια και μου λεει:Θελω να με Π_ _ _ _ εις
Πληρώσεις; Ήταν η σερβιτόρα;
Γραφικός έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:39 Απ' ότι λέει ο νηματοθέτης, χωρίς να θέλω να γίνω ειρωνικός, σε καμία δεν δέχθηκες παρενόχληση αν τους είπες "πούλο" κι αυτές φύγανε. Άμα όμως ερχόταν η Μόνικα Μπελούτσι, και σου έλεγε "είσαι το πιο γλυκό αγόρι εδώ πέρα, θέλω να γνωριστούμε" κι εσύ της έλεγες "δεν ψήνομαι" κι αυτή συνέχιζε "γιατί λατρεία; εγώ λέω να μείνω εδώ δίπλα σου και να σου μιλάω" και δεν έφευγε, αυτό θα ήταν παρενόχληση.
Συμπληρώνω από το κεφάλι μου ότι παρενόχληση θα ήταν αν σε άγγιζαν πριν σου μιλήσουν.
Σώπα καλέ μεγάλοι ανθρώποι είμαστε.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:40Naida έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:37ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:31 1.Πινω σε γνωστο πλεουμενο after μου κανει νοημα καποια και μου λεει:Θελω να με Π_ _ _ _ εις
Πληρώσεις; Ήταν η σερβιτόρα;![]()
![]()
Οχι δεν ηταν η σερβιτορα
Πηδηξεις ειπε αλλα ηθελα να ειμαι ευγενικος
Χέστηκα πώς το διάβασες. Σημασία έχει πώς το είπε η ίδια. Ξέρεις, στο βίντεο που έκανε γι' αυτό.blackpaint έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:38 Οπως το διαβασα εγω, ηταν ενας αγνωστος της που την ακολουθησε στο ασανσερ. Ενα το κρατουμενο. Ολη ομως η ουσια ηταν στην προσκληση στο δωματιο του. Εκει ξεπερασε τα ορια. Δεν εκπλησομαι βεβαια που δεν το αντιλαμβανεσαι, ειναι πολυ λεπτο για σενα.
Γνωρίζω αρκετές που παρενοχλούν συστηματικά κ επί χρόνια με ολους τους τρόπους πχ γνωστή μου που 40 ριζει και από τα 15 την πέφτει σε Δημοσιογράφο και κατι φεγγάρια βουλευτή σε βαθμό απελπισίας - απορω με την αντοχή του ..Cavaliere έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:36 Το φλερτ είναι από κοινού, σε προσεγγίζω, ανταποκρίνεσαι, μιλάμε, ξερώ γω... Στην παρενόχληση μονολογώ, εσύ με γράφεις, ή με απορρίπτεις, κι εγώ επιμένω σα μαλάκας.
Δηλαδή θες να πεις ότι αν πάω σε μια γυναίκα στο μπαρ και της πω «έχεις πολύ μεγάλα βυζιά, ξερογλείφομαι που τα βλέπω», αυτήν δεν θα το εκλάβει σαν σεξουαλική παρενόχληση;Γραφικός έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:39Απ' ότι λέει ο νηματοθέτης, χωρίς να θέλω να γίνω ειρωνικός, σε καμία δεν δέχθηκες παρενόχληση αν τους είπες "πούλο" κι αυτές φύγανε. Άμα όμως ερχόταν η Μόνικα Μπελούτσι, και σου έλεγε "είσαι το πιο γλυκό αγόρι εδώ πέρα, θέλω να γνωριστούμε" κι εσύ της έλεγες "δεν ψήνομαι" κι αυτή συνέχιζε "γιατί λατρεία; εγώ λέω να μείνω εδώ δίπλα σου και να σου μιλάω" και δεν έφευγε, αυτό θα ήταν παρενόχληση.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:31 1.Πινω σε γνωστο πλεουμενο after μου κανει νοημα καποια και μου λεει:Θελω να με Π_ _ _ _ εις
Συμπληρώνω από το κεφάλι μου ότι παρενόχληση θα ήταν αν σε άγγιζαν πριν σου μιλήσουν.
Παρενόχληση. Μάλλον. Κι εγώ τώρα τα μαθαίνω, μη νομίζεις.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:42 Στην περιπτωση ΝΟ2 ας πουμε ειπα
"Κανεις λαθος.Οταν ο θεοις μοιραζε π_ _ _ες εγω ακουσα βουρτσες και παραγγειλα μια δεκα ποντους"
Και η απαντηση ηταν...
"Δεν με ξεγελας εμενα"
hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:39 Δεν ψωνίζει από εκεί. Οι υπάλληλοι της Lidl δεν είναι χαζοί να αγοράζουν τα σκουπίδια που πουλάνε.
hellegennes έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:45 Δηλαδή θες να πεις ότι αν πάω σε μια γυναίκα στο μπαρ και της πω «έχεις πολύ μεγάλα βυζιά, ξερογλείφομαι που τα βλέπω», αυτήν δεν θα το εκλάβει σαν σεξουαλική παρενόχληση;
Γραφικός έγραψε: 12 Δεκ 2018, 17:45 αν μία γυναίκα την πέσει άγαρμπα σε εμάς, το πολύ πολύ να ενοχλήσει την αισθητική μας. Εμείς, αν δεν μας ξέρουνε, τους προκαλούμε φόβο. Δεν είναι το ίδιο.