DIOMEDESGR έγραψε: 08 Δεκ 2018, 13:53
Αν δεν είστε ανήλικος τότε μάλλον ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τι συμβαίνει γύρω σας στο Παγκόσμιο γίγνεσθαι !
Αυτά που γράφετε είναι απόψεις που μόνο παιδιά δημοτικού θα μπορούσαν να εκφράσουν!
Η χώρα έχει ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ !
Και ποιοι μας πιέζουν να αναγνωρίσουμε ανύπαρκτες μειονότητες είπαμε;
.
Θα περιμενουμε διεθνείς οργανισμούς να το επιβάλουν
ελπίζουμε η ελλάδα να κινηθεί πρώτη και να μην καταδικαστεί για ακόμα μια φορά για καταφανη καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Θα περιμένετε και θα περιμένετε και θα περιμένετε και θα περιμένετε και θα περιμένετε και στο τέλος θα πάρετε αυτά που ξέρετε!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μην τρολλαρεις και εσύ ρε. Σε έχω για σοβαρό χρήστη
Δεν τρολαρω, λέω τα αυτονόητα.
Πως γίνεται από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία μακεδονική μειονότητα να παίρνει κόμμα που δηλώνει ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα της σε χωριά της φλώρινας τέτοια ποσοστά;
Συμπέρασμα; Ο ελληνικός εθνικισμός είναι από τους χειρότερους στα βαλκάνια.. Άλλοι έχουν το όνομα κι άλλοι τη χάρη
Είσαι άσχετος. Η Μελίτη και η Βεύη είναι γνωστό ότι είναι άντρα των Σλαβομακεδόνων. Κλάιν.
Μην τρολλαρεις και εσύ ρε. Σε έχω για σοβαρό χρήστη
Πως γίνεται από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία μακεδονική μειονότητα να παίρνει κόμμα που δηλώνει ότι υπερασπίζεται τα συμφέροντα της σε χωριά της φλώρινας τέτοια ποσοστά;
Συμπέρασμα; Ο ελληνικός εθνικισμός είναι από τους χειρότερους στα βαλκάνια.. Άλλοι έχουν το όνομα κι άλλοι τη χάρη
Είσαι άσχετος. Η Μελίτη και η Βεύη είναι γνωστό ότι είναι άντρα των Σλαβομακεδόνων. Κλάιν.
Ξαναπροσπάθησε.
Μα εγώ το γνωρίζω, εσείς είστε που αρνείστε ότι υπάρχει τέτοια μειονότητα.
Ξαναπροσπάθησε.
Μα εγώ το γνωρίζω, εσείς είστε που αρνείστε ότι υπάρχει τέτοια μειονότητα.
Δεν υπάρχει. Το ότι πήραν σε δύο χωριά κάποιο ποσοστό δε λέει τίποτα. Τι ποσοστό πήραν στο νομό και στη Μακεδονία;
Καλά εσείς που είστε από τους νομούς εκεί γύρω δεν ξέρετε κόσμο που να μιλάει ντόπικα; Νομίζω ότι είναι αρκετοί, γλωσσικά, αν είναι μειονότητα είναι άλλο θέμα, πολιτικό και νομικό βασικά.
Βινόσαυρος έγραψε: 08 Δεκ 2018, 20:51καλώς, μη κλαις μετά όμως
Κοιμήσου αγγελούδι μου και θα μας τα αερίσουν κανονικά!
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
brb και tyt έγραψε: 08 Δεκ 2018, 21:03
1500 ή 3.000 άτομα δεν είναι μειονότητα αλλά κοινότητα. Εξ άλλου στη συμφωνία των Πρεσπών δεν προβλέπεται μειονότητα.
Το συνημμένο μακεδονικη μειονότητα1.PNG δεν είναι πλέον διαθέσιμο
Συνημμένα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
1500 ή 3.000 άτομα δεν είναι μειονότητα αλλά κοινότητα. Εξ άλλου στη συμφωνία των Πρεσπών δεν προβλέπεται μειονότητα.
μακεδονικη μειονότητα1.PNG
γραφε εσυ ...τα λογια ειναι δωρεαν ... να δουμε ποιος θα τον πληρωσει τον λογαριασμο στο τελος
Υδράργυρος έγραψε: 08 Δεκ 2018, 15:16
Δε θα παθουμε τιποτα αν μπει η μακεδονικη γλωσσα σα δευτερη ξενη γλωσσα σε μερικα σχολεια, ουτε αν ανοιξει μια κυριλλικη εκκλησια, ουτε αν μπει και καμια κυριλλικη πινακιδα στο ξινο νερο ή υην αχλαδα φλωρινας.
Σε ολη την ευρωπη εχει γινει
Και γιατί να το κάνουμε είπαμε;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άλλο αυτοί που μιλάνε τα ντοπιακά. Εθνική μειονότητα είναι άλλο πράγμα.
Μιλώ την Ελληνική , τα ίδια και ο προπάππος του παππού μου. Από την Μακεδονία κατάγομαι. Δεν είμαι Μακεδόνας;
όχι εθνοτικά μακεδόνας όμως
έδιτ
ούτε εθνικά
για να δώσω ένα παράδειγμα, ο κάτοικος της μολδαβία της ρουμανίας δεν είναι μολδαβός
αν έχει ρουμάνικη εθνική συνείδηση; Σαν τοπικός προσδιορισμός είναι μολδαβός, σαν εθνοτικός
και εθνικός όχι.
Έχει το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού ο υπερκούλ ή όχι;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Part of a series on Bulgarians българи
Part of a series on Monkeydunkeys
Όταν τα βρείτε με τους Βουλγάρους, για το τί ακριβώς είσαστε, να μας ενημερώσετε!