!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο;
Re: Θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών από το Ελληνικό Κοινοβούλιο;
για οσους ακομη αρνουνται να καταλαβουν την πραγματικοτητα
η ελλαδα εχει να υπερασπιστεί τα σύνορα της και όχι να καταλαβει ξενα εδάφη
εντακσ???
οποτε αντιδρα δεν αντιδρα η αμερικη και η γερμανια η ελλαδα θα αφησει τα σύνορα στο ελεος τουρκων και αλβανων επειδή δεν υπαρχουν οι συσχετισμοι δυναμεων??
δεν παμε καλα ρε γμτ
εντακσ???
οποτε αντιδρα δεν αντιδρα η αμερικη και η γερμανια η ελλαδα θα αφησει τα σύνορα στο ελεος τουρκων και αλβανων επειδή δεν υπαρχουν οι συσχετισμοι δυναμεων??
δεν παμε καλα ρε γμτ
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Αυτό συμβαίνει παντού και πάντα σε όλες τις χώρες .Πάντα οποιαδήποτε κρατική η μη εξουσία θεωρει τα δικά της συμφέροντα ως συμφέροντα ολόκληρης της χώρας και τα βαφτίσει ως "εθνικά"ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:29Η γάγγραινα της ελληνικής εσωεξωτερικής πολιτικής είναι οι αξιωματούχοι που θεωρούν ως μέγιστο εθνικό ζητούμενο τη διαφύλαξη της δικής τους έδρας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:11Η γάγγραινα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής είναι ότι χρησιμοποιείται απο τα ελληνικά πολιτικά κόμματα για μικρό κομματικούς λόγους σε εσωτερική κατανάλωσηΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:08
![]()
Το ότι το Μακεδονικό χρησιμοποιείται από τη ΝΔ ως χαρτί απαξίωσης του σύριζα, παίζει;
Ή θεωρείς ότι όσοι θα ψηφίσουν ΝΔ είναι εθνικιστές;
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1993![]()
Εχεις διαβάσει το κείμενο της συμφωνίας των Πρεσπών η άδικα μιλω μαζί σου ;run έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:31 για οσους ακομη αρνουνται να καταλαβουν την πραγματικοτητα
εντακσ???
δεν παμε καλα ρε γμτ
από ποιους κινδυνευουν??? η αμερικη σταθηκε στα τέσσερα στην τουρκια,που κινδυνευουν οι τουρκοι??
με τη ρωσια τα εχουν βρει,η γερμανια στηριζει παντα
από που κινδυνευουν οι τουρκοι??
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
όχι δεν το εχω διαβασει
αυτό λε τιποτα το εξαιρετικο?? ηδη οι σκοπιανοι πδαν τα κειμενα και ονομαζουν τα σκοπια νετα σκετα μακεδονια ,μακεδονικη γλωσσα μακεδονικο εθνος
ναι εμεις θα βλέπουμε το κειμενο
αυτό λε τιποτα το εξαιρετικο?? ηδη οι σκοπιανοι πδαν τα κειμενα και ονομαζουν τα σκοπια νετα σκετα μακεδονια ,μακεδονικη γλωσσα μακεδονικο εθνος
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η μεγάλη Αλβανία είναι μια πιθανότητα διότι ήδη υπάρχει πληθυσμιακά επί του εδάφους και η μόνη δύναμη που θα μπορούσε να την αποτρέψει,η Σερβία, είναι υπό δυσμένεια από το ΝΑΤΟ.Αλλά η μεγάλη Μακεδονία όχι διότι δεν υπάρχει ο αντίστοιχος πληθυσμός.Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό που θέλουν στα Σκόπια είναι να το θελήσει το 1,5 εκατομμύριο άνθρωποι που κατοικούν σήμερα στην ελληνική Μακεδονία.Εξ όσων γνωρίζω αυτοί που το θέλουν έχουν συγκροτήσει κόμμα ονόματι Ουράνιο Τόξο που στις εκλογές έχει πάρει από 2.000 έως 9.000 ψήφους μάξιμουμ.run έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:16 δεν μιλω για το παρον
αλλα για το πολύ κοντινο μελλον. ηδη εχουν αρχισει οι διεργασίες για την μεγαλη αλβανια καταργουνται τα σύνορα αλβανιας κοσοβου
με τις ευχες αμερικανων και γερμανων αν ,τετοια δεν μπορειτε να αντιληφθείτε τι σημαινουν δεν φταιω εγω
τωρα θα πειτε τι σχεση εχει με τα σκοπια λιγη σκεψη και θα το βρειτε
θερμος υποστηριχτης η γερμανια οπως είναι και θερμος υποστηριχτης να λεγονται τα σκοπια μακεδονια που οι σκοπιανοι χαρτες την δειχνουν μεχρι τον ολυμπο
Kαταλαβαινουμε από τα παραπάνω τί άτομα αποτελούν τους πατριώτες Μακεδονοκαπηλουςrun έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:35 όχι δεν το εχω διαβασει
Αυτό που κάνεις εσύ δηλαδή.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:32Αυτό συμβαίνει παντού και πάντα σε όλες τις χώρες .Πάντα οποιαδήποτε κρατική η μη εξουσία θεωρει τα δικά της συμφέροντα ως συμφέροντα ολόκληρης της χώρας και τα βαφτίσει ως "εθνικά"ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:29Η γάγγραινα της ελληνικής εσωεξωτερικής πολιτικής είναι οι αξιωματούχοι που θεωρούν ως μέγιστο εθνικό ζητούμενο τη διαφύλαξη της δικής τους έδρας.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:11
Η γάγγραινα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής είναι ότι χρησιμοποιείται απο τα ελληνικά πολιτικά κόμματα για μικρό κομματικούς λόγους σε εσωτερική κατανάλωση
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το 1993![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
πατησιωτης
Οι Τούρκοι κινδυνεύουν από τους Κούρδους.Δεν αρκεί στους Τούρκους να ελέγχουν την κατάσταση στο έδαφός τους,θέλουν να μην υπάρχουν και κουρδικά κράτη στα σύνορά τους για τον ίδιο λόγο που και εσύ δεν θέλεις να υπάρχει μακεδονικό κράτος στα σύνορα και η αμερικανική πολιτική υποστηρίζει τους Κούρδους στα γειτονικά αραβικά κράτη.Η διαφορά με το μακεδονικό είναι ότι μέσα στην Τουρκία υπάρχουν εκατομμύρια Κούρδοι που έχουν εξαπολύσει αντάρτικο,είναι πλειοψηφία στα ΝΑ της χώρας και η δημογραφία τους είναι πολύ καλύτερη από την τουρκική,δηλαδή ο αριθμός τους στο μέλλον θα είναι αυξημένος.run έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:33 από ποιους κινδυνευουν??? η αμερικη σταθηκε στα τέσσερα στην τουρκια,που κινδυνευουν οι τουρκοι??
..εγώ τώρα πια είμαι ένας απόστρατος συνταξιούχος ..και εκεί που με χαιρετούσαν στρατιωτικά όταν έμπαιναν στο στρατόπεδο τώρα ..δεν μου επιτρέπουν ουτε καν την είσοδο ..ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:45Αυτό που κάνεις εσύ δηλαδή.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:32Αυτό συμβαίνει παντού και πάντα σε όλες τις χώρες .Πάντα οποιαδήποτε κρατική η μη εξουσία θεωρει τα δικά της συμφέροντα ως συμφέροντα ολόκληρης της χώρας και τα βαφτίσει ως "εθνικά"ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:29
Η γάγγραινα της ελληνικής εσωεξωτερικής πολιτικής είναι οι αξιωματούχοι που θεωρούν ως μέγιστο εθνικό ζητούμενο τη διαφύλαξη της δικής τους έδρας.![]()
-
πατησιωτης
Το βουλγαρικό για τη δική του Μακεδονία.run έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:07 και αυτό γινεται από την εποχη που εγινε το κκε
στα βαλκανια ηταν άλλο κκ που εχοταν να παραχωρηθουν εθνικα εδάφη σε άλλη χωρα??
αμ δεν ηταν μονο το κκε παραρτημα κκσε
ρε βλοημενο τι λεω εγω?? σε καμμια περιπτωση δεν δεχοταν να παραχωρησει εθνικο εδαφος στην γιουγκοσλαβια
οσο με τα σκοπια ο κίνδυνος ειναι από την γερμανια
και μια και ξερεις τα πολλα θα ξερεις γιατι
και μια και ξερεις τα πολλα θα ξερεις γιατι
..διάβασε το κείμενο της συμφωνίας πριν αρχίζεις να λες άσχετα πράγματαrun έγραψε: 08 Ιαν 2019, 10:56 ρε βλοημενο τι λεω εγω?? σε καμμια περιπτωση δεν δεχοταν να παραχωρησει εθνικο εδαφος στην γιουγκοσλαβια
Η συμφωνία κατοχυρώνει τα σύνορα και καταδικάζει εκατέρωθεν κάθε αλυτρωτισμο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 579 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
-