Εγω αναφερόμουνα στο ποστ σου, οτι περιέχει ψεύδος. Και συνεχίζω να το ισχυρίζομαι.Uppercut έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:32Μπράβο. Αυτό που είπα εγώ όμως, ότι είναι καταδικασμένος, είναι αληθές. Εσύ είπες ότι είναι ψευδές.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:32Δεν λέει μονο οτι καταδικάστηκε ο πολάκης, λέει και αλλα πράματα.Uppercut έγραψε: 05 Δεκ 2018, 23:01
Το ποστ μου λέει για τον καταδικασμένο Πολάκη, κάτι που είναι ακριβές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ροζ λασπες
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Ροζ λασπες
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
-
Uppercut
Ψευδώς.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:35Εγω αναφερόμουνα στο ποστ σου, οτι περιέχει ψεύδος. Και συνεχίζω να το ισχυρίζομαι.Uppercut έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:32Μπράβο. Αυτό που είπα εγώ όμως, ότι είναι καταδικασμένος, είναι αληθές. Εσύ είπες ότι είναι ψευδές.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:32
Δεν λέει μονο οτι καταδικάστηκε ο πολάκης, λέει και αλλα πράματα.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
ΑληθώςUppercut έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:37Ψευδώς.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:35Εγω αναφερόμουνα στο ποστ σου, οτι περιέχει ψεύδος. Και συνεχίζω να το ισχυρίζομαι.Uppercut έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:32
Μπράβο. Αυτό που είπα εγώ όμως, ότι είναι καταδικασμένος, είναι αληθές. Εσύ είπες ότι είναι ψευδές.
+1ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Δεκ 2018, 08:07 Σε περίοπτη θέση έχει καρφώσει ο μέγας ΓΓ τις κωλοτρυπίδες των ζαίων και σε αυτό το νήμα
εχει κανει εξαιρετική δουλειά
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
εχει κλσει μια μαντρα, ξερετε τι, αλλά ο μονος λογος που χειροκροτάτε ειναι οπαδικός!Yochanan έγραψε: 06 Δεκ 2018, 08:47+1ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 05 Δεκ 2018, 08:07 Σε περίοπτη θέση έχει καρφώσει ο μέγας ΓΓ τις κωλοτρυπίδες των ζαίων και σε αυτό το νήμα
εχει κανει εξαιρετική δουλειά
πραγματικά λυπάμαι που αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στους ζαίους φίλε Μαξ. Πώς έπεσαν οι δυνατοί εν τω μέσω του πολέμου....
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μια καταγγελία στέλνετε από τον ανακριτή στο αρχείο όταν από την ανάκριση δεν προκύπτουν ενοχοποιητικά στοιχεία για τον κατηγορούμενο.
Δηλαδή δεν αξίζει να μπει καν στην διαδικασία της δικαστικής κρίσης..
Δηλαδή εδώ ισχύει για τον καταγγέλλοντα ότι ο ανακριτής πέταξε στα σκουπίδια τις καταγγελίες του.
Σε κάθε χώρα και εποχή αρχειοθέτηση μίας υποθέσεις σημαίνει ντε φάκτο αθώωση του κατηγορουμένου, εκτός από τα κρυφοσταλινικα καθεστώτα που η φιλοσοφία τους ξεκινάει από το όλοι είναι ένοχοι μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου.
Δηλαδή δεν αξίζει να μπει καν στην διαδικασία της δικαστικής κρίσης..
Δηλαδή εδώ ισχύει για τον καταγγέλλοντα ότι ο ανακριτής πέταξε στα σκουπίδια τις καταγγελίες του.
Σε κάθε χώρα και εποχή αρχειοθέτηση μίας υποθέσεις σημαίνει ντε φάκτο αθώωση του κατηγορουμένου, εκτός από τα κρυφοσταλινικα καθεστώτα που η φιλοσοφία τους ξεκινάει από το όλοι είναι ένοχοι μέχρις αποδείξεως του αντιθέτου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν είμαι, ημουν ή θα είμαι. Αναγνωρίζω όμως οτι αρκετοί με αποκαλούν έτσι επειδη λεω πράγματα που δεν τους αρέσουν. Πχ για την διαφθορα της ΝΔουλας, πχ οτι το να μπει στο αρχείο μια υπόθεση δεν σημαίνει οτι αθωωθήκαν οι κατηγορουμενοι κτλ.Yochanan έγραψε: 06 Δεκ 2018, 08:51 πραγματικά λυπάμαι που αναγνωρίζεις τον εαυτό σου στους ζαίους φίλε Μαξ. Πώς έπεσαν οι δυνατοί εν τω μέσω του πολέμου....
-
Uppercut
Κι όμως ψευδώς. Ο Πολάκης είναι καταδικασμένος συκοφάντης.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 08:33ΑληθώςUppercut έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:37Ψευδώς.μίστερ μαξ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 00:35
Εγω αναφερόμουνα στο ποστ σου, οτι περιέχει ψεύδος. Και συνεχίζω να το ισχυρίζομαι.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν είχες πει μονο αυτό αφενώς και αφεταίρου, η συκοφαντία ηταν μια παροδική στιγμη, την οποία εσυ για κομματοσκυλλίστικους λόγους, προσπαθεις να της δώσεις παράταση. Δδλ αν μια φορά καποιος αντέγραψε στο σχολείο πχ, δεν δικαιολογείσαι να τον λες λογοκλόπο μια ζωή.
Μα κατά τα λεγόμενα του μαξ, το βασικό είναι η άποψη που δημιουργείται και όχι το αμιγώς ποινικό μέρος.Πρετεντέρης έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:51Γράψε κατάλογο ζαίων που θα κατηγορηθούν, άρα θα είναι ένοχοι, για να τους πααίνεις τσιγάρα:μίστερ μαξ έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:45Σε απλά σφουγγαροκωλάρια της ΝΔ: Μπήκε στο αρχεια-----> ΑΡΑ ΑΘΩΟΙ! ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ ΝΙΑ!Πρετεντέρης έγραψε: 04 Δεκ 2018, 21:39
Σε απλά συριζέικα: ξέρουμε ότι είναι ένοχοι, αλλά δεν μπορούμε να το αποδείξουμε.![]()
ή έχουμε την κυβέρνηση, όχι την εξουσία.![]()
ή οι διεφθαρμένοι δεξιοί δικαστές κλπ.![]()
Τσίπρας για τα ωραία του 15,
Πάνος για τα όπλα στην Αραπιά,
Πολάκης για τα διπλά βιβλία στα Χανιά, ΚΕΕΛΠΝΟ και άλλα,
Ναι;
Από τη στιγμή που έχει δημιουργηθεί άποψη, τελείωσε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Uppercut
μίστερ μαξ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:11Δεν είχες πει μονο αυτό αφενώς και αφεταίρου, η συκοφαντία ηταν μια παροδική στιγμη, την οποία εσυ για κομματοσκυλλίστικους λόγους, προσπαθεις να της δώσεις παράταση. Δδλ αν μια φορά καποιος αντέγραψε στο σχολείο πχ, δεν δικαιολογείσαι να τον λες λογοκλόπο μια ζωή.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Θεούλης!Uppercut έγραψε: 06 Δεκ 2018, 21:32μίστερ μαξ έγραψε: 06 Δεκ 2018, 15:11Δεν είχες πει μονο αυτό αφενώς και αφεταίρου, η συκοφαντία ηταν μια παροδική στιγμη, την οποία εσυ για κομματοσκυλλίστικους λόγους, προσπαθεις να της δώσεις παράταση. Δδλ αν μια φορά καποιος αντέγραψε στο σχολείο πχ, δεν δικαιολογείσαι να τον λες λογοκλόπο μια ζωή.![]()
![]()
![]()
Δεν είναι αυτός ο Πολάκης, ρε παιδιά! viewtopic.php?f=29&t=4332&start=105
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!