σωστο κι αυτο.Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 15:13Λογικά με βοηθήματα.Thor έγραψε: 01 Φεβ 2019, 13:23μη ξεχνας οτι υπαρχουν και οι ζιγκολο.Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 13:10
Ποιο πάθος; Αφού υποτίθεται δεν σε ελκύει. Αν σε ελκύει οκ κάτι μπορεί να δημιουργηθεί συναισθηματικά δηλαδή κάτι προϋπάρχει. Αλλά αν δεν σε ελκύει εγώ πιστεύω δεν μπορείς καν να ανταπεξέλθεις ερωτικά. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν αλλά μου φαίνεται υπερβολικά δύσκολο για τον άντρα να μπορέσει να έχει στύση αν η άλλη δεν τον ελκύει. Πόσο μάλλον να δημιουργήσει συναισθηματικό επόμενο.
Αυτοι πως εχουν στυση με τις πελατισσες;
Παντα το'χα απορια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σε πόσους/πόσες μπαίνατε;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Δεν είναι δύσκολο ή εύκολο, είναι θέμα ψυχολογίας κι αυτό, όπως τα περισσότερα. Συνήθως όταν είναι πεσμένη η ψυχολογία συμβαίνει κι αυτό, γενικά είμαστε περίπλοκοι οι άνθρωποι γεμάτοι συναίσθημα, όχι σαν τις γυναίκες δηλαδή, ξέρουμε τι θέλουμε.Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 13:10...the comet the course the tail έγραψε: 01 Φεβ 2019, 12:40πες ότι φιλάς μια γυναίκα για να μην πω κάτι πιο τραβηγμένο, και ανταλλάζετε αγγίγματα, αισθήσεις, βλέμματα γεμάτα πάθος.... και αισθάνεσαι περίεργα και όμορφα... υπεράνθρωπος.... κατάσταση σχεδόν υπομανίας... πώς δηλαδής δεν δημιουργείς και ένα συναισθηματικό προηγούμενο;;;;Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 12:29
Και εμπλεκοσουν συναισθηματικά; Γιατί; Με μπερδεύεις ακόμα πιο πολύ.
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν αλλά μου φαίνεται υπερβολικά δύσκολο για τον άντρα να μπορέσει να έχει στύση αν η άλλη δεν τον ελκύει. Πόσο μάλλον να δημιουργήσει συναισθηματικό επόμενο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι φυσικά, εμείς είμαστε κενές συναισθημάτων, ψυχρές υπολογίστριες. Ενδιαφερόμαστε μόνο για την πάρτη μας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το 99,9%;
Εξαρτάται από το τι σημαίνει το 'ελκύει'. Θα σου πω πως δρούσα εγώ όταν ήμουν 18-22 ας πούμε (είμαι από τα καλύτερα παραδείγματα ανωριμότητας σε αυτό το θέμα - και τώρα σε κάποιο βαθμό). Θα μπορούσα να έχω στύση, πιστεύω, με τουλάχιστον 9 στις 10 συμφοιτήτριες, αλλά κολλούσα σε κάποιες που δεν με ήθελαν (2-3 περιπτώσεις βασικά) και απέρριπτα άλλες, κάποιες από τις οποίες ήταν αντικειμενικά καλύτερες από αυτές που με είχαν απορρίψει. (μία που είχα απορρίψει θα κληρονομούσε μικρό εκδοτικό οίκο ή κάτι τέτοιο).Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 13:10Ποιο πάθος; Αφού υποτίθεται δεν σε ελκύει. Αν σε ελκύει οκ κάτι μπορεί να δημιουργηθεί συναισθηματικά δηλαδή κάτι προϋπάρχει. Αλλά αν δεν σε ελκύει εγώ πιστεύω δεν μπορείς καν να ανταπεξέλθεις ερωτικά. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν αλλά μου φαίνεται υπερβολικά δύσκολο για τον άντρα να μπορέσει να έχει στύση αν η άλλη δεν τον ελκύει. Πόσο μάλλον να δημιουργήσει συναισθηματικό επόμενο.the comet the course the tail έγραψε: 01 Φεβ 2019, 12:40πες ότι φιλάς μια γυναίκα για να μην πω κάτι πιο τραβηγμένο, και ανταλλάζετε αγγίγματα, αισθήσεις, βλέμματα γεμάτα πάθος.... και αισθάνεσαι περίεργα και όμορφα... υπεράνθρωπος.... κατάσταση σχεδόν υπομανίας... πώς δηλαδής δεν δημιουργείς και ένα συναισθηματικό προηγούμενο;;;;Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 12:29
Και εμπλεκοσουν συναισθηματικά; Γιατί; Με μπερδεύεις ακόμα πιο πολύ.
Εμείς είμαστε πιο συναισθηματικές και πιο συνειδητοποιημένες και οι περισσότερες ξέρουμε τι θελουμε. Αυτό κρατά το σαν σοφή κουβέντα και να πορευτείς με αυτή.sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2019, 16:25Δεν είναι δύσκολο ή εύκολο, είναι θέμα ψυχολογίας κι αυτό, όπως τα περισσότερα. Συνήθως όταν είναι πεσμένη η ψυχολογία συμβαίνει κι αυτό, γενικά είμαστε περίπλοκοι οι άνθρωποι γεμάτοι συναίσθημα, όχι σαν τις γυναίκες δηλαδή, ξέρουμε τι θέλουμε.Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 13:10...the comet the course the tail έγραψε: 01 Φεβ 2019, 12:40
πες ότι φιλάς μια γυναίκα για να μην πω κάτι πιο τραβηγμένο, και ανταλλάζετε αγγίγματα, αισθήσεις, βλέμματα γεμάτα πάθος.... και αισθάνεσαι περίεργα και όμορφα... υπεράνθρωπος.... κατάσταση σχεδόν υπομανίας... πώς δηλαδής δεν δημιουργείς και ένα συναισθηματικό προηγούμενο;;;;
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν αλλά μου φαίνεται υπερβολικά δύσκολο για τον άντρα να μπορέσει να έχει στύση αν η άλλη δεν τον ελκύει. Πόσο μάλλον να δημιουργήσει συναισθηματικό επόμενο.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
ritzeri
Από αγάπη το κάνει.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 01 Φεβ 2019, 15:23Με την Σκλεναρίκοβα μπορεί και ο Τρύφων Σαμαράς. Αυτό δεν ακυρώνει το ότι είναι τοιούτος. Εδώ να κάνω μια υποσημείωση πως αυτού του είδους η ομορφιά δεν με αγγίζει. Είναι σαν να βγήκε από εργοστάσιο, δεν έχει κάτι ανθρώπινο. Μπορεί και να μην της καθόμουν αυτής.ritzeri έγραψε: 01 Φεβ 2019, 11:09
Αν τους σηκώνονταν μόνο με τη σκλερανικοβα θα ήταν κατω και από το μέσο ορο.
Μόνο ενας φίλος μου Αραβας, που ανήκει στο κλαμπ, κατάλαβα κάποια στιγμή ότι το έκανε σαν ένα είδος αγγαρείας.
Μόλις αντιλαμβάνονταν ότι κάποια τον καλοβλεπε, ΈΠΡΕΠΕ να την πηδηξει. Γιατί το έβλεπε υποχρέωση του, ως άνδρας, να μην της αρνηθεί το σεξ.
Σε φάση ω ρε πουστη μου, αυτή με κοιτάει. Η γυναίκα, να της λείπουν τούφες από το κεφάλι, άθλια εμφανισιακά κι ο φουκαράς ο Μάχερ να πρέπει να επιβεβαιώσει το ρόλο του ως ανδρας
Αληθινός τζεντελμαν είναι ο άραβας. Αρκεί να το κάνει από αγάπη για το γυναικείο φύλο, όχι μην τον πουν πούστη οι δικοί του.
Γενικα έτσι είναι, ανοίγει τις πόρτες των αυτοκινήτων για να μπουν, φροντίζει πάντα το ποτήρι τους να είναι γεμάτο, τους κράτα την καρέκλα για να κάτσουν και όλα αυτά τα "παλια".
Επίσης δεν του λέει τπτ η μία φορά, πρέπει να τις πάρει 3-4 στα καπάκια για να αισθανθεί ότι προσφέρει έργο.
Στο άλλο, συμφωνώ κι εγώ.
Αψεγάδιαστες γυναίκες, στυλ Μενεγακη, με αφήνουν αδιάφορο.
Όταν περάσουν τα χρόνια 2 γυναίκες μένουν ως δυνατή ανάμνηση από όσες έχεις γνωρίσει.
Η ωραιότερη και η άσχημοτερη
Η ωραιότερη και η άσχημοτερη
Οκ αλλά η συζήτηση είναι για το μπούτσο σου υπενθυμίζω.Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 16:51Εμείς είμαστε πιο συναισθηματικές και πιο συνειδητοποιημένες και οι περισσότερες ξέρουμε τι θελουμε. Αυτό κρατά το σαν σοφή κουβέντα και να πορευτείς με αυτή.sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2019, 16:25Δεν είναι δύσκολο ή εύκολο, είναι θέμα ψυχολογίας κι αυτό, όπως τα περισσότερα. Συνήθως όταν είναι πεσμένη η ψυχολογία συμβαίνει κι αυτό, γενικά είμαστε περίπλοκοι οι άνθρωποι γεμάτοι συναίσθημα, όχι σαν τις γυναίκες δηλαδή, ξέρουμε τι θέλουμε.Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 13:10
...
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σε ελκύει φαντάζομαι σημαίνει ότι για όλους. Ασκεί κάποια ερωτική επιρροή επάνω σου είτε με την εμφάνιση(όχι απαραίτητα όμορφη με την κλασική έννοια) είτε νοητικά, είτε σαν συμπεριφορά. Γενικά σου κάνει κάτι ρε παιδί μου.Professor έγραψε: 01 Φεβ 2019, 16:41Εξαρτάται από το τι σημαίνει το 'ελκύει'. Θα σου πω πως δρούσα εγώ όταν ήμουν 18-22 ας πούμε (είμαι από τα καλύτερα παραδείγματα ανωριμότητας σε αυτό το θέμα - και τώρα σε κάποιο βαθμό). Θα μπορούσα να έχω στύση, πιστεύω, με τουλάχιστον 9 στις 10 συμφοιτήτριες, αλλά κολλούσα σε κάποιες που δεν με ήθελαν (2-3 περιπτώσεις βασικά) και απέρριπτα άλλες, κάποιες από τις οποίες ήταν αντικειμενικά καλύτερες από αυτές που με είχαν απορρίψει. (μία που είχα απορρίψει θα κληρονομούσε μικρό εκδοτικό οίκο ή κάτι τέτοιο).Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 13:10Ποιο πάθος; Αφού υποτίθεται δεν σε ελκύει. Αν σε ελκύει οκ κάτι μπορεί να δημιουργηθεί συναισθηματικά δηλαδή κάτι προϋπάρχει. Αλλά αν δεν σε ελκύει εγώ πιστεύω δεν μπορείς καν να ανταπεξέλθεις ερωτικά. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω κανέναν αλλά μου φαίνεται υπερβολικά δύσκολο για τον άντρα να μπορέσει να έχει στύση αν η άλλη δεν τον ελκύει. Πόσο μάλλον να δημιουργήσει συναισθηματικό επόμενο.the comet the course the tail έγραψε: 01 Φεβ 2019, 12:40
πες ότι φιλάς μια γυναίκα για να μην πω κάτι πιο τραβηγμένο, και ανταλλάζετε αγγίγματα, αισθήσεις, βλέμματα γεμάτα πάθος.... και αισθάνεσαι περίεργα και όμορφα... υπεράνθρωπος.... κατάσταση σχεδόν υπομανίας... πώς δηλαδής δεν δημιουργείς και ένα συναισθηματικό προηγούμενο;;;;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσύ το ξεκίνησεςsys3x έγραψε: 01 Φεβ 2019, 17:01Οκ αλλά η συζήτηση είναι για το μπούτσο σου υπενθυμίζω.Naida έγραψε: 01 Φεβ 2019, 16:51Εμείς είμαστε πιο συναισθηματικές και πιο συνειδητοποιημένες και οι περισσότερες ξέρουμε τι θελουμε. Αυτό κρατά το σαν σοφή κουβέντα και να πορευτείς με αυτή.sys3x έγραψε: 01 Φεβ 2019, 16:25
Δεν είναι δύσκολο ή εύκολο, είναι θέμα ψυχολογίας κι αυτό, όπως τα περισσότερα. Συνήθως όταν είναι πεσμένη η ψυχολογία συμβαίνει κι αυτό, γενικά είμαστε περίπλοκοι οι άνθρωποι γεμάτοι συναίσθημα, όχι σαν τις γυναίκες δηλαδή, ξέρουμε τι θέλουμε.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είμαι ένα διεφθαρμένο τσουλί, θα πήγαινα με οποιανδήποτε που θα ήταν τουλάχιστον μέτρια, αλλά με εμποδίζει ο βαρύς αυτισμός μου, κάτι πρέπει να βρεις να της πεις της άλλης αλλά εμένα με ενδιαφέρει μόνο η τέχνη ... 
Πρακτικώς κατέληξα να πήγαινω μόνο με όσες μου αρέσουν και τους αρέσω πολύ, δραματικό !
Πρακτικώς κατέληξα να πήγαινω μόνο με όσες μου αρέσουν και τους αρέσω πολύ, δραματικό !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εκτός από διευθαρμένος είσαι και διαφθορέας;
Όχι, απεχθάνομαι τον ρόλο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 52 Απαντήσεις