Σχετικό είναι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα παίζατε σε τσόντα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα παίζατε σε τσόντα;
Εξαιρούνται η Antares
Δεν το είχα δει αυτό. Όχι βέβαια δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ τέτοιων προδιαγραφών.
Νομίζω έχω γράψει για το άλλο, για διασυρμό και ψυχολογικά θέματα εξαιτίας αυτού.
- Urzaring13
- Phorum.gr user: 170
Αυτό είναι επειδή οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί. Πολύ κακοί. Δε σκέπτονται τι λένε συχνά και μπορούν πολύ εύκολα να προσβάλλουν μια γυναίκα. Αν μια κοπέλα φοβάται τυχών ψυχολογικό στραβοπάτημα τη κακιά στιγμή που λέμε ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην δίνει λαβές στους άλλους.Antares έγραψε: 18 Απρ 2025, 10:28Εξαιρούνται η Antares
Δεν το είχα δει αυτό. Όχι βέβαια δεν είμαι ούτε ήμουν ποτέ τέτοιων προδιαγραφών.
Νομίζω έχω γράψει για το άλλο, για διασυρμό και ψυχολογικά θέματα εξαιτίας αυτού.
Να προσέχουν με ποιους είναι μαζί για λίγο ή και πολύ επίσης. Αν και καμιά φορά η κακία ξεπερνάει και τα διαβολικά όρια.Urzaring13 έγραψε: 18 Απρ 2025, 10:33 Αυτό είναι επειδή οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί. Πολύ κακοί. Δε σκέπτονται τι λένε συχνά και μπορούν πολύ εύκολα να προσβάλλουν μια γυναίκα. Αν μια κοπέλα φοβάται τυχών ψυχολογικό στραβοπάτημα τη κακιά στιγμή που λέμε ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην δίνει λαβές στους άλλους.
- Fata_Morgana
Ή ίσως αν οι άνθρωποι που είναι σκληροί και κακοί και δε σκέπτονται τι λενε και τι κάνουν, μάθουν πως το να λένε και να κάνουν ότι θέλουν απλά και μόνο επειδή οι άλλες είναι γυναίκες, θα έχει αντίκτυπο στη πραγματική ζωή τους την επόμενη φορά που θα θελήσουν να βλάψουν κάποιες να το σκεφτούν περισσότερο και τελικά να μη το κάνουν.Urzaring13 έγραψε: 18 Απρ 2025, 10:33Αυτό είναι επειδή οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί. Πολύ κακοί. Δε σκέπτονται τι λένε συχνά και μπορούν πολύ εύκολα να προσβάλλουν μια γυναίκα. Αν μια κοπέλα φοβάται τυχών ψυχολογικό στραβοπάτημα τη κακιά στιγμή που λέμε ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην δίνει λαβές στους άλλους.Antares έγραψε: 18 Απρ 2025, 10:28Εξαιρούνται η Antares
Ανοησίες. Τα όρια που περνάνε κάποιοι δεν είναι διαβολικά αλλά τελείως κατανοητή αντίδραση κουτοπόνηρων ανθρώπων με χοντρά απωθημένα.Antares έγραψε: 18 Απρ 2025, 10:37Να προσέχουν με ποιους είναι μαζί για λίγο ή και πολύ επίσης. Αν και καμιά φορά η κακία ξεπερνάει και τα διαβολικά όρια.Urzaring13 έγραψε: 18 Απρ 2025, 10:33 Αυτό είναι επειδή οι άνθρωποι είναι πολύ σκληροί. Πολύ κακοί. Δε σκέπτονται τι λένε συχνά και μπορούν πολύ εύκολα να προσβάλλουν μια γυναίκα. Αν μια κοπέλα φοβάται τυχών ψυχολογικό στραβοπάτημα τη κακιά στιγμή που λέμε ίσως θα ήταν προτιμότερο να μην δίνει λαβές στους άλλους.
Ας μην υπερτιμούμε κάποιες καταστάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ας πουν και οι υπόλοιπες και το βλέπουμε. Εγώ πάντως αυτό που έκανε, δεν το είδα, ούτε το πήρα στην πλάκα. Κι αυτό που με εκνευρίζει είναι, οτι προσπαθεί να το υποβαθμίσει κι όλας.Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 00:36Δηλαδή Πασι ο τύπος λέει ότι οι γυναίκες του φόρουμ παίζουμε σε τσόντες;Πασιφάη έγραψε: 16 Απρ 2025, 12:09Αν θες να ξέρεις επίσης, πολλοί δεν παίρνουν την αγωγή τους και έχουν παραισθήσεις.Urzaring13 έγραψε: 16 Απρ 2025, 12:07
Αν θες να ξέρεις πολλές από τις κοπέλες που παίζουν σε πορνό είναι και μαχήτριες.
Ξερεις τι υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα αστονα μωρέ αλλά δεν θα το πω. Τι λες να κάνουμε; φυσικά όποια αλλη φορουμίτισσα θέλει μπορεί να πει γνώμη.
Καταγγελία;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ακριβώς.Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 08:52Όχι με συγχωρείς αλλά δε πάει έτσι. Ψυχαγωγικό θα ήταν αν έμενες στην ερώτηση ή την επέκτεινες με κάποιο τρόπο με χιούμορ. Είμαστε τόσα άτομα στη κοινότητα και πόσα άτομα διαβάζουν ως επισκέπτες. Υπάρχουμε γυναίκες εδώ που είμαστε πολλά χρόνια(σίγουρα το γνωρίζεις γιατί κάποιος παλιός είσαι) έχουμε ανεβάσει φώτο μας, έχουμε κάνει συζητήσεις επί των συζητήσεων και με προσωπικές αναφορές και έρχεσαι και λες με βεβαιότητα οι γυναίκες του φόρουμ εχουν παίξει σε τσόντες. Τις ξέρω και τις έχω δει κιόλας. Ε γίνεται να μείνει στο επίπεδο "ένα νήμα ψυχαγωγικό πήγα να κάνω";Urzaring13 έγραψε: 18 Απρ 2025, 08:44 Ωραία δεν είχα σκοπό να προσβάλλω μόνο να ψυχαγωγήσω. Ας κλείσει το θέμα αν είναι.
Δε γίνεται.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εμένα, το μόνο που μου έκανε εντύπωση, ήταν η αναφορά στον Cavaliere. Δηλαδή, η προσπάθεια εμπλοκής και κάποιου άλλου χρήστη στη φάση, που τυχαίνει να ξέρω προσωπικά.
Ως γυναίκα, σαφώς και δεν με θίγουν τα σχόλια του κάθε χαζοχαρούμενου αφανούς μαλάκα και μαλακισμένης.
Ισχύει για συντρόφους και φυσικά τον γιο.
Ως γυναίκα, σαφώς και δεν με θίγουν τα σχόλια του κάθε χαζοχαρούμενου αφανούς μαλάκα και μαλακισμένης.
Ισχύει για συντρόφους και φυσικά τον γιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Απρ 2025, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2025, 11:08Ας πουν και οι υπόλοιπες και το βλέπουμε. Εγώ πάντως αυτό που έκανε, δεν το είδα, ούτε το πήρα στην πλάκα. Κι αυτό που με εκνευρίζει είναι, οτι προσπαθεί να το υποβαθμίσει κι όλας.Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 00:36Δηλαδή Πασι ο τύπος λέει ότι οι γυναίκες του φόρουμ παίζουμε σε τσόντες;Πασιφάη έγραψε: 16 Απρ 2025, 12:09
Αν θες να ξέρεις επίσης, πολλοί δεν παίρνουν την αγωγή τους και έχουν παραισθήσεις.
Ξερεις τι υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα αστονα μωρέ αλλά δεν θα το πω. Τι λες να κάνουμε; φυσικά όποια αλλη φορουμίτισσα θέλει μπορεί να πει γνώμη.
Καταγγελία;
Όλοι οι φύσει και θέσει υποβαθμισμένοι, το κάνουν αυτό.Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 11:33Πασιφάη έγραψε: 18 Απρ 2025, 11:08Ας πουν και οι υπόλοιπες και το βλέπουμε. Εγώ πάντως αυτό που έκανε, δεν το είδα, ούτε το πήρα στην πλάκα. Κι αυτό που με εκνευρίζει είναι, οτι προσπαθεί να το υποβαθμίσει κι όλας.Fata_Morgana έγραψε: 18 Απρ 2025, 00:36
Δηλαδή Πασι ο τύπος λέει ότι οι γυναίκες του φόρουμ παίζουμε σε τσόντες;
Καταγγελία;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Νετο Γκουερινο
Antares γυναίκα είσαι;
Τόσα χρόνια εδώ δεν το είχα καταλάβει
-
Νετο Γκουερινο
Τελικά σε τσόντα ποια έχει παίξει από εδώ μέσα;
Ούτε εγώ γνώριζα ότι υπάρχουν εδώ 5,6 γυναίκες. Αλλά βλέπω και νέες ή τουλάχιστον φαίνεται ότι είναι.Νετο Γκουερινο έγραψε: 18 Απρ 2025, 11:40 Antares γυναίκα είσαι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 995 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 20---