Πρέπει να μαζέψεις το αμάξι απο τη VW και να πας στη Skoda, να απαιτήσεις να το σηκώσουν ξανά για έλεγχο και να μιλήσουν με τον τεχνικό που έκανε τον πρώτο έλεγχο. Να έσπασε κατά λάθος στη μεταφορά απίθανο, επίσης απίθανο main dealer να έκανε τέτοια μπινια επίτηδες. Αν όντως είναι σπασμένο το πίσω, εγώ με πάτημα το ότι εξαιτίας τους έχασε μεταπωλητική αξία το αμάξι θα ζητούσα δωρεάν labour για την αλλαγή.GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 22:13Το βίντεο είναι από την Skoda. Το κάνουν εκεί health check, σου λένε εάν υπάρχει θέμα και το φτιάχνουν. Μετά πάει ακριβώς στο δίπλα κτήριο στην VW που είναι ο ίδιος όμιλος αντιπροσωπείας (Marshall) και εκεί περνάει ΚΤΕΟ. Ο τεχνικός της Skoda δεν είδε ότι είχα σπασμένο ελατήριο και το είδε της VW. Τώρα δεν το είδε; Το έσπασαν αυτοί κατά την μεταφορά;; Δεν ξέρω.Crimson_2 έγραψε: 11 Απρ 2025, 22:06Κάτσε δεν έχω καταλάβει αυτό το βίντεο είναι από τη VW μετά το MOT fail; Ή από τη Skoda; Το αμάξι σου ποιος το έχει και με τι authorisation σου στέλνει κουστούμια για βλάβες;GoBzi έγραψε: 11 Απρ 2025, 19:40 Πραγματικά τώρα, εχω άδικο να παω να κάνω φασαρία; Με παίρνουν τηλ και μου βγάλανε αλλα £340 για το ελατήριο πίσω. Της λέω, κοπέλα μου στο βίντεο που μου έστειλες ο μαν λέει δεν υπάρχει θέμα απο πίσω. Μου λέει ειναι στο discretion του τυπά που περνάει το ΚΤΕΟ και οτι το health check (που έκανε ο μαν και μου έστειλε μετέπειτα το βίντεο) είναι τυπικό. Της λεω, ναι δεν μιλάμε για μια βίδα, εδω ο άλλος μου έβγαλε σπασμένο ελατήριο, πρέπει να είσαι στραβός για να μην το δεις. Μετα μου λεει εαν θελω να τα βάλω σε άτοκες, ήθελα να την πώ να τις βάλει στον πάτο της, αλλά κρατήθηκα.
Και στην τελική που ξέρω εγώ οτι δεν το σπάσανε αυτοί κατά την μεταφορά απο την Skoda στην VW;;;
https://streamable.com/2i1y84
Το βίντεο το έκοψα για να μην φαίνονται οι πινακίδες, στην αρχή λέει "also" γιατί ξεκίνησε με τις πινακίδες, λέγοντας "το κλειδί δεν έχει πολύ μπαταρία" και θέλανε £7.32 για μια μπαταρία.
[img]https://i.postimg.cc/jq3ny9tY/Scre ... .png[/img]
Εντωμεταξύ τώρα ή θα δώσεις ΑΛΛΑ 350 για το πίσω που ΔΕΝ είναι σπασμένο ή δεν θα τα δώσεις και πετάς στα σκουπίδια τα 350 που έδωσες για να αλλάξεις το. μη σπασμένο μπροστά...