Είχαμε βρεθεί κατά το 2010 τότε με τις αγανακτήσεις και τα μνημόνια ρε μπαγάσα, εγώ εσύ η Σ., η Ίφιδα, ο Ιλίσιος...
Μου έλειψε, το πεθύμησα.
Ινσαλάχ, που θα έλεγες κι εσύ..
Βλέπω ξέρεις και την Πάσι..... Pas mal...
Θυμάμαι, κι είχαμε ωραία παρέα. Με κανέναν δεν έχω παράπονο, όταν βρίσκομαι από κοντά, έχουμε τρομερή πλάκα. Η Ίφιδα και ο Σιντ είναι άτομα που δεθήκαμε και τους αγαπάω, αλλά κι άλλους, ο κωλόγερος ο Ναβάχο, πολλοί. Θυμάμαι κι όταν κάναμε Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΦΟΡΟΥΜ?
Πωωωω ρε φίλε τι είπες τώρα;;;
Φόρουμ Ράδιο!!!
Εσύ η Ίφιδα ο Ναβάχο και ο Σιντ με μορφώσατε και με εξελίξατε μουσικά.
Χάρη σε εσάς ανακάλυψα τους Dunkelband, τον Stefan Hantel, ή Shantel, και τόσους άλλους.
Επίσης Πεφτάγελλος που μου'μάθε τους Thievery Corporation, μεταξύ άλλων, o Vader, με τις Ροκομεταλιές του...
Ρωμανός νομίζω εξέπεμπε κι αυτός.. Ααααχ ωραία χρόνια...
ΕΛΙΧΡΥΣΟΣ φίλε, ο κορυφαίος
Κρίμα που δεν μπήκε ποτέ στο νέο
Communio Sancta έγραψε: 04 Απρ 2025, 23:07
Έχοντας 21 χρόνια σε αυτό το φόρουμ, βλέπω το παιδί μου να μεγαλώνει, βλέπω όλους μας να εξελισσόμεθα, κάποιοι πέθαναν, Ηράκλειτος, Εξωμότης, είμαι πια ένας ηλικιωμένος μαλάκας που έχει δίκιο κι άδικο, ενίοτε. Στον πούτσο μου. να είστε όλοι καλά, τα τελευταία χρόνια δεν συμμετείχα όσο παλαιότερα. Πέρασα δύσκολα, έχασα δύο γονείς σχεδόν μαζί, με κούρασαν οι ασθένειές τους, τις οποίες παλέψαμε. Η γυναίκα μου ξεπέρασε έναν καρκίνο στον πνεύμονα, αποφάσισα να μην ταξιδεύω πια και να μπω σε ένα πόστο σταθερό, με μειονεκτήματα, οικονομικά, αλλά πλάι στη σύντροφό μου και το παιδί μου. Τι να πω; Αν έχει μαλάκες εδώ; Έχει, κι εγώ πρώτος.
hellegennes έγραψε: 03 Απρ 2025, 22:33
Κι εγώ είχα να μπω δυο μέρες γιατί πραγματικά βαριόμουν να δω τι μαλακίες γράφτηκαν στο τελευταίο θέμα. Έχω 9 ειδοποιήσεις για παραθέσεις, κυρίως από τον [user]Λοξίας[/user]. Νομίζω πως δεν με ενδιαφέρει καν να δω τι γράφουν.
Βαρέθηκα, κουράστηκα. Όχι, δεν ήταν πάντα έτσι το φόρουμ. Υπήρχαν εποχές με πιο εποικοδομητικούς διαλόγους, λιγότερη πικρία, λιγότερο ψέμα.
Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις, φίλε [user]nostromos[/user].
Σαν χρηστης έχεις ενδιαφέρουσα γραφη παρότι είσαι καπως ψυχρός στα γραπτά σου... Αλλά τον Δέλτα τον αδικείς...
Ο Λοξίας είναι μια χαρά άνθρωπος. Σε κάποια ζητήματα όμως είναι άκρως εκνευριστικό αυτό που κάνει. Διαστρέφει κάτι που είπα και μετά όταν επαναλαμβάνω τι είπα λέει "έκανες κωλοτούμπα" και διάφορες τέτοιες μαλακίες. Ε, με έχει κουράσει αυτό.
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τετοιο ...Δλδ να διαστρέφει όπως το εννοεί ο ορισμός της λέξης και μετά να λέει έκανες κωλοτουμπα...
Το λέει αυτό όταν ισχύει...
Σαν χρηστης έχεις ενδιαφέρουσα γραφη παρότι είσαι καπως ψυχρός στα γραπτά σου... Αλλά τον Δέλτα τον αδικείς...
Ο Λοξίας είναι μια χαρά άνθρωπος. Σε κάποια ζητήματα όμως είναι άκρως εκνευριστικό αυτό που κάνει. Διαστρέφει κάτι που είπα και μετά όταν επαναλαμβάνω τι είπα λέει "έκανες κωλοτούμπα" και διάφορες τέτοιες μαλακίες. Ε, με έχει κουράσει αυτό.
Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τετοιο ...Δλδ να διαστρέφει όπως το εννοεί ο ορισμός της λέξης και μετά να λέει έκανες κωλοτουμπα...
Το λέει αυτό όταν νομίζει ότι ισχύει.
Μπιγκ ντήφερενς.
Μπιγκ ντήφερενς.
Τότε αν το λέει όταν νομίζει ότι ισχύει και το ίδιο νομίζω κι εγώ κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό σημαίνει για μας ότι ισχύει...
Νομίζουμε δεν νομίζουμε σημασία δεν έχει το νόμισμα αλλά το ότι δεν υπάρχει διαστρέβλωση...παραποίηση και παραχάραξη αφού μιλάμε για νομίσματα...
Νομίζω ότι έγινα τρολ...μέγα!
Communio Sancta έγραψε: 04 Απρ 2025, 23:55
Θυμάμαι, κι είχαμε ωραία παρέα. Με κανέναν δεν έχω παράπονο, όταν βρίσκομαι από κοντά, έχουμε τρομερή πλάκα. Η Ίφιδα και ο Σιντ είναι άτομα που δεθήκαμε και τους αγαπάω, αλλά κι άλλους, ο κωλόγερος ο Ναβάχο, πολλοί. Θυμάμαι κι όταν κάναμε Ράδιο ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΦΟΡΟΥΜ?
Πωωωω ρε φίλε τι είπες τώρα;;;
Φόρουμ Ράδιο!!!
Εσύ η Ίφιδα ο Ναβάχο και ο Σιντ με μορφώσατε και με εξελίξατε μουσικά.
Χάρη σε εσάς ανακάλυψα τους Dunkelband, τον Stefan Hantel, ή Shantel, και τόσους άλλους.
Επίσης Πεφτάγελλος που μου'μάθε τους Thievery Corporation, μεταξύ άλλων, o Vader, με τις Ροκομεταλιές του...
Ρωμανός νομίζω εξέπεμπε κι αυτός.. Ααααχ ωραία χρόνια...
ΕΛΙΧΡΥΣΟΣ φίλε, ο κορυφαίος
Κρίμα που δεν μπήκε ποτέ στο νέο
Πολλοί μεγάλωσαν, το φόρουμ ήταν γι'αυτούς μια φάση...
Να η Ίφις, έκανε το παιδάκι της και έριξε μαύρη πέτρα πίσω της, και πολύ καλά έκανε δω που τα λέμε, ξέκοψε από τα... βαριά, αλλά λείπει...
Και αυτή και άλλοι, Πεφτάγγελος, Vader...
Τεσπά, life got between...
Life happened
Μπιγκ ντήφερενς.
Τότε αν το λέει όταν νομίζει ότι ισχύει και το ίδιο νομίζω κι εγώ κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό σημαίνει για μας ότι ισχύει...
Νομίζουμε δεν νομίζουμε σημασία δεν έχει το νόμισμα αλλά το ότι δεν υπάρχει διαστρέβλωση...παραποίηση και παραχάραξη αφού μιλάμε για νομίσματα...
Μπιγκ ντήφερενς.