Misha
Eδώ και χρόνια, το μόνο στυλ που με γαληνεύει, είναι το παρακμιακό. Τα γιαγιαδίστικα πράγματα.

Επειδή τυγχάνει(;) να αναφέρεις τη λέξη που ανέφερα σε άλλο νήμαΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 12:50
Eδώ και χρόνια, το μόνο στυλ που με γαληνεύει, είναι το παρακμιακό. Τα γιαγιαδίστικα πράγματα.![]()
![]()
Eιλικρινά, δεν το είδα και χαίρομαι που είμαστε τουλάχιστον τρεις. Με τη νύχτα, τα 'χουμε ξαναπεί.aLiCat έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:04 Επειδή τυγχάνει(;) να αναφέρεις τη λέξη που ανέφερα σε άλλο νήμα![]()
να σου πω ότι κι εγώ περιβάλλομαι από "γιαγιαδίστικα" πράγματα (από επιλογή) και τα οποία επίσης με γαληνεύουν![]()
Επίσης χαίρομαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:09Eιλικρινά, δεν το είδα και χαίρομαι που είμαστε τουλάχιστον τρεις. Με τη νύχτα, τα 'χουμε ξαναπεί.aLiCat έγραψε: 20 Μαρ 2025, 13:04 Επειδή τυγχάνει(;) να αναφέρεις τη λέξη που ανέφερα σε άλλο νήμα![]()
να σου πω ότι κι εγώ περιβάλλομαι από "γιαγιαδίστικα" πράγματα (από επιλογή) και τα οποία επίσης με γαληνεύουν![]()
![]()

-Η αυθεντικη δεν ειναι ακρυβως αυθεντικη, την εφτιαξε ο αλγοριθμος - η τεχνικη νοημοσυνη- το λογισμικο της εταιρειας- οι εργοστασιακες ρυθμισεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Μαρ 2025, 00:25 Σόρυ για την παρέμβαση παίδες, αλλά προτιμώ την αυθεντική.
Με θέτε στην παρέα σας;![]()
Τη βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την συνάφεια του πολιτικού πχορουμικού κόσμου.
Τη βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την συνάφεια του πολιτικού πχορουμικού κόσμου
rednick έγραψε: 21 Μαρ 2025, 23:51 Που εισται βρε γατουλες του φορουμ δεν το ενημερωνεται το νημα σας.
![]()
Τώρα είδα το σπόιλερ. Κάτι τέτοιο σκέφτηκα κι εγώ όταν τις είδα, θυμίζουν ακροκέραμα νεοκλασσικών ερειπίων και φύλακες.