!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η πυραμίδα του Μάσλοου και το σεξ.
Χαίρομαι πάντως που ο φίλος Non4me προσφέρθηκε από μόνος του να συνομιλήσει για το θέμα μου, το εκτιμώ και θα το έχω στα υπόψιν
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:38 Εγώ αφιερώνω στο συγκεκριμένο "πολιτικοποιημένο" είδος το συγκεκριμένο βιβλίο.
![]()
μαρκησιο ντε σαντ ρε αλανι ?
Αισθάνομαι ενοχές γενικότερα και έχω δώσει όρκο ευγενείας. Αφήστε με. Πού να χωρέσω εγώ μέσα στην τόση εμορφάδα της αμόλυντης σκέψης σας;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
δε μπορουσα να κανω αλλιως . πετας μπηχτες 2 μερες . θα νομισουν πως στην επεσα κιολα .Saturn έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:47 Χαίρομαι πάντως που ο φίλος Non4me προσφέρθηκε από μόνος του να συνομιλήσει για το θέμα μου, το εκτιμώ και θα το έχω στα υπόψιν
Εσύ? Για ποιόν λόγο? Αναφέρθηκα εγώ σε εσένα πουθενά?
Για ποιά με πέρασες, αγαπούλα?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
θα σε στριμωξουμε σε μια γωνια .Πασιφάη έγραψε: 07 Μαρ 2025, 13:49Αισθάνομαι ενοχές γενικότερα και έχω δώσει όρκο ευγενείας. Αφήστε με. Πού να χωρέσω εγώ μέσα στην τόση εμορφάδα της αμόλυντης σκέψης σας;![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Λοιπόν, αυτός ο Κουτσούμπας, δεν ξέρω, είναι πολύ τζουτζούκος, θέλω να του τσιμπήσω τα μαγουλάκια 
αυτά λες και μετά παραπονιέσαι. γενικότερα.
εχεις πονηρο μυαλο . να ερθεις στο δρομο του θεου .
τί πονηρό είπα? για πες!
δε μπορω να σου πω ρε μαρτυργιαρικο . δε μπορω .
Καλά, στείλε πμ