Στο βίντεο που έχω στο αρχικό πόστ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Με παρακρατικό μηχανισμό θέλουν να πλήξουν τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη»! Νίκος Νικολόπουλος
Re: «Με παρακρατικό μηχανισμό θέλουν να πλήξουν τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη»! Νίκος Νικολόπουλος
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: «Με παρακρατικό μηχανισμό θέλουν να πλήξουν τις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη»! Νίκος Νικολόπουλος
Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερος γλίτσας πολιτικός στην Πάτρα, αλλά και σ'όλη την Αχαϊα. Γλείφτης του παπαδαριού, ρουσφετιάρης, αλάζονας. Επιπλέον για όσους δεν γνωρίζουν, για το σπίτι - επαυλη που διατηρεί στο Μαζαράκι Αχαίας, (Ρακίτα), έχει φτιάξει δρόμο δικό του ρε μαλάκες, για να πηγαίνει. Όχι πως δεν υπήρχε ήδη δρόμος. Μας τα έλεγαν οι άνθρωποι εκεί, με πλήρη αποστροφή, όταν πήγαμε πριν μήνες για να δούμε τον Γεωμετρικό ναο της Ρακίτας.
Είναι απ'τους πλέον μισητούς μπαγλαμάδες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ψιλοφαίνεται, αλλά λυπήθηκα που έχασε το παιδί του.Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2025, 22:21 Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερος γλίτσας πολιτικός στην Πάτρα, αλλά και σ'όλη την Αχαϊα. Γλείφτης του παπαδαριού, ρουσφετιάρης, αλάζονας. Επιπλέον για όσους δεν γνωρίζουν, για το σπίτι - επαυλη που διατηρεί στο Μαζαράκι Αχαίας, (Ρακίτα), έχει φτιάξει δρόμο δικό του ρε μαλάκες, για να πηγαίνει. Όχι πως δεν υπήρχε ήδη δρόμος. Μας τα έλεγαν οι άνθρωποι εκεί, με πλήρη αποστροφή, όταν πήγαμε πριν μήνες για να δούμε τον Γεωμετρικό ναο της Ρακίτας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν έπεσε κυβερνητικό μπαγιόκο δηλαδή? Λέει ψέμματα για αυτά που ακούγονται?
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Θα το διαπιστώσουμε τη Παρασκευή.Saturn έγραψε: 25 Φεβ 2025, 22:25 Δεν έπεσε κυβερνητικό μπαγιόκο δηλαδή? Λέει ψέμματα για αυτά που ακούγονται?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Καταρρέει η νουδουλα και όλοι οι ακρο/δεξιοί εκτός μαντριου, θέλουν να μοιραστούν τα κομμάτια της.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Όλη η Πάτρα λυπήθηκε τότε. Η Τασία σαν Μάνα, επίσης. Αυτός, κυνικός με βλέψεις πολιτικές. Δεν γουστάρω να πω άλλα.Kauldron έγραψε: 25 Φεβ 2025, 22:24Ψιλοφαίνεται, αλλά λυπήθηκα που έχασε το παιδί του.Πασιφάη έγραψε: 25 Φεβ 2025, 22:21 Δεν έχει υπάρξει μεγαλύτερος γλίτσας πολιτικός στην Πάτρα, αλλά και σ'όλη την Αχαϊα. Γλείφτης του παπαδαριού, ρουσφετιάρης, αλάζονας. Επιπλέον για όσους δεν γνωρίζουν, για το σπίτι - επαυλη που διατηρεί στο Μαζαράκι Αχαίας, (Ρακίτα), έχει φτιάξει δρόμο δικό του ρε μαλάκες, για να πηγαίνει. Όχι πως δεν υπήρχε ήδη δρόμος. Μας τα έλεγαν οι άνθρωποι εκεί, με πλήρη αποστροφή, όταν πήγαμε πριν μήνες για να δούμε τον Γεωμετρικό ναο της Ρακίτας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Οργισμένος
TO ΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Otto Weininger
Εσύ έχεις βαλθεί να μη μας άφησες άντερο με τις πολιτικές αναλύσεις σου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Φεβ 2025, 22:30 Καταρρέει η νουδουλα και όλοι οι ακρο/δεξιοί εκτός μαντριου, θέλουν να μοιραστούν τα κομμάτια της.
Let them make the first mistake. We make the last move.
εμένα μου άρεσε ένας ηθικός κύριος φαίνεται να είναι
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Το ίδιο είναι
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Εμφανίστηκε κι ο Νικολόπουλος ρε! 
απο τα ηχεια του ψεκαστικου αεροπλανου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πάντως, πέρα απ' όσα "τζα! είδα φως και μπήκα" λέει το παρατράγουδο, είναι αλήθεια ότι ενόψει των συγκεντρώσεων της Παρασκευής οργανώνεται όλο το γνωστό-άγνωστο αληταριό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
-
- 348 Απαντήσεις