Nαι εντάξει, είπαμε, το πρόβλημα δεν είστε στην ουσία εσείς οι άχρηστες δίποδες βιομάζες. Αυτοί που σας ανέχονται και θα μπορούσαν να σας είχαν εξαφανίσει μέσα σε μερικές εβδομάδες είναι.
Μην λες πολλά για το ποιος θα εξαφανίσει ποιον. Συνταξιούχος είσαι λογικα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Polaris3 έγραψε: 21 Φεβ 2025, 19:51
στις καταλήψεις γίνονται σημαντικά πράγματα, εκδηλώσεις οι οποίες αφορούν κοινωνικά και επιστημονικά ζητήματα, προσφέρουν βοήθεια σε ομάδες που χρειάζονται βοήθεια όπως μετανάστες, κακοποιημένες γυναίκες.
Είμαι σίγουρος πως αν πίσω από την παρέμβαση ήταν υπεύθυνοι χρυσαυγίτες με ξυρισμένα κεφάλια και τατου σβάστικες, θα ήσουν πολύ θετικός καθώς η εθνικιστική μας νεολαία προστατεύει τα ΑΕΙ από τα ανθελληνικά σκουπίδια που υπάρχουν μέσα
southern έγραψε: 21 Φεβ 2025, 20:25
ξυλο και πλαστικες σφαιρες στους αλητες των καταληψεων. καθως και επισης αποβολη απο καθε ΑΕΙ του οποιοδηποτε μουνοπανου
συμμετεχει σε καταληψη.
Είπε το ανέκδοτο
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
ξυλο και πλαστικες σφαιρες στους αλητες των καταληψεων. καθως και επισης αποβολη απο καθε ΑΕΙ του οποιοδηποτε μουνοπανου
συμμετεχει σε καταληψη.
Ψύχραιμη τοποθέτηση και πάνω από όλα παιδαγωγική.
Εγώ θα έλεγαν να τους ξυρίσουμε τα κεφάλια, να τους περιφέρουμε γύρω από το Σύνταγμα με μια ταμπέλα που γράφει είμαι τεντιμπόης και μετά στο καπάκι να πάνε να φυλήσουν τα πόδια του πρύτανη και αργότερα του υπουργού παιδείας.
συμμετεχει σε καταληψη.
Είπε το ανέκδοτο
ειπε το κνιτογιωτομπαλο. οι πανεπιστημιακες αρχες επρεπε να πηγαινουν γαμιωντας καθε σκυλο που συμμετεχει σε καταληψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος southern την 21 Φεβ 2025, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
συμμετεχει σε καταληψη.
Εγώ θα έλεγαν να τους ξυρίσουμε τα κεφάλια, να τους περιφέρουμε γύρω από το Σύνταγμα με μια ταμπέλα που γράφει είμαι τεντιμπόης και μετά στο καπάκι να πάνε να φυλήσουν τα πόδια του πρύτανη και αργότερα του υπουργού παιδείας.
συμμετεχει σε καταληψη.
Είπε το ανέκδοτο
ειπε το κνιτογιωτομπαλο. οι πανεστημιακες αρχες επρεπε να πηγαινουν γαμιωντας καθε σκυλο που συμμετεχει σε καταληψη
Σύμφωνω.
Σε όλα.
Εσύ που κατατάσσεσαι αυτή την περίοδο;
τιποτε σημαντικο δεν κανουν ... ξυνουν τα @@ τους συνηθως
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις περάσει έξω από κατάληψη.
Η από πανεπιστήμιο θα έλεγα εγω
καλα ενταξει εγω δεν περασα εξω απο πανεπιστημιο ... εσυ που περασες απο πανεπιστημια και απο καταληψεις γραψε μας ρε φιλε την επιστημονικη προσφορα τους που εγραψε ο αλλος φιλος
συμμετεχει σε καταληψη.
Nαι εντάξει, είπαμε, το πρόβλημα δεν είστε στην ουσία εσείς οι άχρηστες δίποδες βιομάζες. Αυτοί που σας ανέχονται και θα μπορούσαν να σας είχαν εξαφανίσει μέσα σε μερικές εβδομάδες είναι.
Αυτό θα έλεγε κάποιος πονηρός ότι είναι ναζιστική πρακτική.
Σόρυ, κάπου σε έχασα, τα ορκικά μου δεν είναι τόσο καλά. Δεν είχα ποτέ παρτίδες με το συνάφι σου και έτσι μόνο στο φόρουμ έχω την ευκαιρία να τα εξασκώ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
αν κανενας φουκαρας φοιτητης προτεινε στην Ανατολικη Γερμανια πχ καταληψη θα ετρεχε η μανα του στην Σταζι να βρει που ηταν παραχωμενος ... αλλα ετσι ειναι η Δημοκρατια ... δεν την εκτιμας οταν την εχεις
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις περάσει έξω από κατάληψη.
Η από πανεπιστήμιο θα έλεγα εγω
καλα ενταξει εγω δεν περασα εξω απο πανεπιστημιο ... εσυ που περασες απο πανεπιστημια και απο καταληψεις γραψε μας ρε φιλε την επιστημονικη προσφορα τους που εγραψε ο αλλος φιλος
Ας
Από καταλήψεις δεν πέρασα. Από πανεπιστήμιο ναι.θες λίγο να με πεις;