Nαι αλλά θα γλιτώσουμε απ'τη γαμημένη τη γκρίνια του κάθε μαλάκα ότι του φάγαν τα λεφτά. Αξίζει.exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 12:11 [Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα από το να αναλάβει μόνος του ο Έλληνας εργαζόμενος το ρίσκο να τοποθετήσει μόνος του τα χρήματα για τη σύνταξη του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτός ο Μαρινάκης είναι καταπληκτικός
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Αυτός ο Μαρινάκης είναι καταπληκτικός
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- nik_killthemall
Το μπολντ μαν ειναι εντελως φεηκ και σου εχουν φτιαξει πλαστα αυτον τον φοβο και σε σενα και σε ολους τους αλλους ! Το πιο επικινδυνο πραγμα το ζησαμε ΗΔΗ και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ και το ζουμε και λεγεται : ελληνικο ασφαλιστικο (αναδιανεμητικο στα χαρτια) κομματοκρατικο στη πραξη και παραγει 110 δις ανα 10 ετια καθαρο ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ που χρεωνεται σε ολους γεννημενους και αγεννητους !exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 12:11
Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα από το να αναλάβει μόνος του ο Έλληνας εργαζόμενος το ρίσκο να τοποθετήσει μόνος του τα χρήματα για τη σύνταξη του.
Τον ίδιο έγινε με τον κάθε γιδογάμη που πούλησε ότι σκατοχώραφο είχε στη φούσκα του '99 στο χρηματιστήριο και έκατσε στον άξονα των χ,. Τόσο του έκοβε τόσα ηξερε...
Και ο Μαρινάκης αν δεις το βίντεο λέει ότι ταμεία σαν το ΤΕΚΑ επιλέγουν αποδόσεις με χαμηλότερο επιτόκιο και πιο "ομαλή" καμπύλη στο γράφημα έτσι ώστε μια πρόωρη ρευστοποίηση της επένδυσης να μη "γονατίσει" το σύστημα, liability κάτι το λέει ακριβώς για να μη γίνει αυτό που λες:Να έρχεται το κράτος και να τσοντάρει στα δύσκολα...
Αυτά που "δε θέλει κανένας λαός", πολύ καλώς τα φοβάται γιατί σημαίνει πως αν εφαρμοστούν, ενώ είναι αμφίβολα τα πολύ μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα, οδηγούν στη ακραία φτώχεια, στο:"κόψε το λαιμό σου και αν δεν έχεις ψόφα" και στην post-soviet εκπόρνευση του θηλυκού πληθυσμού του εν λόγω λαού και όχι μόνο.
Θα μου πεις:"Και τι θέλουμε να γίνει; Να τη βγάζει ο ένας πολίτης σε βάρος του άλλου;"Όχι άλλα πρέπει να υπάρχει ένα μεικτό σύστημα για σύνταξη:Ένα βασικό ελάχιστο εγγυημένο ποσό + ότι απόδοση δώσει η κεφαλαιοποιητική επένδυση του καθενός...
Όταν λέμε όμως αξιοπρεπές ελάχιστο εγγυημένο πόσο δεν εννοούμε:Πάρε 300 € και πορεύσου, να επιτρέπει αξιοπρεπή διαβίωση...
Εξάλλου κι εμείς θα έρθουμε σε αυτή την θέση, σιμά κοντά τα Γιάννενα...
Χειροτερο αποτελεσμα απο 110 δις / 10ετια εθνικο χρεος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ σε οποιουδηποτε ειδους ασφαλιση ατομικη ή μη κι αν πας ! Εισαι και ειμαι στο ΠΑΤΟ ! Δεν υπαρχει χειροτερο απο το να καταληγει μια χωρα σε χρεοκοπια εξαιτιας του ασφαλιστικου της ! Και αν λογω ενος τετοιου πλαστου φοβου δεν εισαι διατεθιμενος, να πας σε κατι αλλο, ε τοτε θα συνεχισεις να ζεις με αυτο το ρεητ εθνικου χρεους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο το ασφαλιστικο, γιατι δηθεν ο γιδοβοσκος θα πτωχευσει με αλλο συστημα ασφαλισης, ενω ακομα πιο δηθεν τωρα δεν εχει ΗΔΗ πτωχευσει και ο γιδοβοσκος, και το παιδι του και το εγγονι του μαζι ...
Σχετικα τωρα με την αξιοπρεπη διαβιωση, και αυτη ειναι μια ωραια κομματικη κατασκευη για να υποθηκευεται το μελλον μιας χωρας και οι επομενες γενιες στην φτωχεια και την μεταναστευση ! Ο,τι κι αν καταλαβαινει κανεις ως "αξιοπρεπη διαβιωση", δεν σημαινει πως αυτη πρεπει να μπαινει μπροστα σαν δικαιολογια για να εξαθλιωνονται με ρεητ 110 δις / 10ετια οι νεες γενιες μεσω φορων και δανειων !
Γιατι αν πεθανουν οι νεες γενιες τοτε δεν τελειωνουν οι ηλικιωμενοι, τελειωνει ΟΛΗ η χωρα ! Με λιγα λογια το επιχειρημα "αξιοπρεπης διαβιωση των ηλικιωμενων" στη πραξη σημαινει "ηλικιωμενοι θανατωστε τα παιδια σας και τα εγγονια σας" ...
Η αξιοπρεπης διαβιωση προϋποθετει αξιοπρεπες κουμαντο σε ολη σου τη ζωη και εννοειται να εχεις δωσει πραγματικες εισφορες ! Ενω δυσκολα θα πεισεις πως χιλιαδες εξοχικα στο κυμα που αγοραστηκαν με την ελληνικη εφευρεση του εφαπαξ π.χ. εγιναν λογω "αξιοπρεπους διαβιωσης". Στο ονομα της "αξιοπρεπους διαβιωσης" το ασφαλιστικο συστημα της χωρας παραγει τις τρομακτικες ανισοτητες που εχει και τα τρομακτικα εθνικα χρεη, που φερνουν κυριολεκτικα αναξιοπρεπη διαβιωση σε ολους ανεξαιρετως !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 20 Φεβ 2025, 18:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Ληστοσυμμορίτης
Ποιος θυμάται την ασπις;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Αξιοπρεπές κουμάντο λέει ο kill,nik_killthemall έγραψε: 20 Φεβ 2025, 18:32Το μπολντ μαν ειναι εντελως φεηκ και σου εχουν φτιαξει πλαστα αυτον τον φοβο και σε σενα και σε ολους τους αλλους ! Το πιο επικινδυνο πραγμα το ζησαμε ΗΔΗ και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ και το ζουμε και λεγεται : ελληνικο ασφαλιστικο (αναδιανεμητικο στα χαρτια) κομματοκρατικο στη πραξη και παραγει 110 δις ανα 10 ετια καθαρο ΕΘΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ που χρεωνεται σε ολους γεννημενους και αγεννητους !exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 12:11
Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα από το να αναλάβει μόνος του ο Έλληνας εργαζόμενος το ρίσκο να τοποθετήσει μόνος του τα χρήματα για τη σύνταξη του.
Τον ίδιο έγινε με τον κάθε γιδογάμη που πούλησε ότι σκατοχώραφο είχε στη φούσκα του '99 στο χρηματιστήριο και έκατσε στον άξονα των χ,. Τόσο του έκοβε τόσα ηξερε...
Και ο Μαρινάκης αν δεις το βίντεο λέει ότι ταμεία σαν το ΤΕΚΑ επιλέγουν αποδόσεις με χαμηλότερο επιτόκιο και πιο "ομαλή" καμπύλη στο γράφημα έτσι ώστε μια πρόωρη ρευστοποίηση της επένδυσης να μη "γονατίσει" το σύστημα, liability κάτι το λέει ακριβώς για να μη γίνει αυτό που λες:Να έρχεται το κράτος και να τσοντάρει στα δύσκολα...
Αυτά που "δε θέλει κανένας λαός", πολύ καλώς τα φοβάται γιατί σημαίνει πως αν εφαρμοστούν, ενώ είναι αμφίβολα τα πολύ μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα, οδηγούν στη ακραία φτώχεια, στο:"κόψε το λαιμό σου και αν δεν έχεις ψόφα" και στην post-soviet εκπόρνευση του θηλυκού πληθυσμού του εν λόγω λαού και όχι μόνο.
Θα μου πεις:"Και τι θέλουμε να γίνει; Να τη βγάζει ο ένας πολίτης σε βάρος του άλλου;"Όχι άλλα πρέπει να υπάρχει ένα μεικτό σύστημα για σύνταξη:Ένα βασικό ελάχιστο εγγυημένο ποσό + ότι απόδοση δώσει η κεφαλαιοποιητική επένδυση του καθενός...
Όταν λέμε όμως αξιοπρεπές ελάχιστο εγγυημένο πόσο δεν εννοούμε:Πάρε 300 € και πορεύσου, να επιτρέπει αξιοπρεπή διαβίωση...
Εξάλλου κι εμείς θα έρθουμε σε αυτή την θέση, σιμά κοντά τα Γιάννενα...
Χειροτερο αποτελεσμα απο 110 δις / 10ετια εθνικο χρεος ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ σε οποιουδηποτε ειδους ασφαλιση ατομικη ή μη κι αν πας ! Εισαι και ειμαι στο ΠΑΤΟ ! Δεν υπαρχει χειροτερο απο το να καταληγει μια χωρα σε χρεοκοπια εξαιτιας του ασφαλιστικου της ! Και αν λογω ενος τετοιου πλαστου φοβου δεν εισαι διατεθιμενος, να πας σε κατι αλλο, ε τοτε θα συνεχισεις να ζεις με αυτο το ρεητ εθνικου χρεους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο το ασφαλιστικο, γιατι δηθεν ο γιδοβοσκος θα πτωχευσει με αλλο συστημα ασφαλισης, ενω ακομα πιο δηθεν τωρα δεν εχει ΗΔΗ πτωχευσει και ο γιδοβοσκος, και το παιδι του και το εγγονι του μαζι ...
Σχετικα τωρα με την αξιοπρεπη διαβιωση, και αυτη ειναι μια ωραια κομματικη κατασκευη για να υποθηκευεται το μελλον μιας χωρας και οι επομενες γενιες στην φτωχεια και την μεταναστευση ! Ο,τι κι αν καταλαβαινει κανεις ως "αξιοπρεπη διαβιωση", δεν σημαινει πως αυτη πρεπει να μπαινει μπροστα σαν δικαιολογια για να εξαθλιωνονται με ρεητ 110 δις / 10ετια οι νεες γενιες μεσω φορων και δανειων !
Γιατι αν πεθανουν οι νεες γενιες τοτε δεν τελειωνουν οι ηλικιωμενοι, τελειωνει ΟΛΗ η χωρα ! Με λιγα λογια το επιχειρημα "αξιοπρεπης διαβιωση των ηλικιωμενων" στη πραξη σημαινει "ηλικιωμενοι θανατωστε τα παιδια σας και τα εγγονια σας" ...
Η αξιοπρεπης διαβιωση προϋποθετει αξιοπρεπες κουμαντο σε ολη σου τη ζωη και εννοειται να εχεις δωσει πραγματικες εισφορες ! Ενω δυσκολα θα πεισεις πως χιλιαδες εξοχικα στο κυμα που αγοραστηκαν με την ελληνικη εφευρεση του εφαπαξ π.χ. εγιναν λογω "αξιοπρεπους διαβιωσης". Στο ονομα της "αξιοπρεπους διαβιωσης" το ασφαλιστικο συστημα της χωρας παραγει τις τρομακτικες ανισοτητες που εχει και τα τρομακτικα εθνικα χρεη, που φερνουν κυριολεκτικα αναξιοπρεπη διαβιωση σε ολους ανεξαιρετως !
Λες και δεν εργάστηκες ποτέ ρε μαν για εργοδότες που στα χαρτιά σε δήλωναν 4ωρο για 500 κάτι ευρώ ενώ στην πράξη αυτά ήταν για 8ωρο 9ωρο η και 10ωρο...
Τι εισφορές θα σου αποδόσει ένας μισθός 620 μεικτά γιατί τόσο περίπου βγαίνει αν τα καθαρά είναι 500;
Εσύ πατέρα, μάνα συνταξιούχους δεν έχεις;
Θα ανεχόσουν να τους δίνουν μια εθνική σύνταξη 400 ευρώ και βγάλτε τα πέρα όπως μπορείτε και νομίζετε;
Επίσης μόνος σου λες για φούσκες του χρηματιστηρίου.
Πως θα "επένδυε", βλέπε:"τζόγαρε" τις εισφορές του ο μέσος ΕΛ κατσίβελος που τον πιάσανε Κώτσο 5 πονηρίδηδες με μια ΑΧΕΠΕΥ του κώλου που τον κάνανε κουμπαρούδι και τον μαδήσανε σα καλοθρεμμένο κοτόπουλο;
Όχι φίλε όχι..
Έχω βαρεθεί να ακούω το μάντρα οι ΔΥ, οι ΔΥ και οι ΔΥ...
Για τον αλήτικο ΙΔ, που σου φέρεται σαν είλωτα, λες και του χρωστάς τον πρωτότοκό σου ή 1.000.000€ whichever comes 1st, που σου πουλάει το 16ωρο ,7ήμερο για 1500 €/μήνα συν τα tips, που δεν, στα νησιά σεζόν και γυρνάνε όλοι το φθινόπωρο με σακατεμένες μέσες, γόνατα.
Ή ΙΔ στην Αθήνα με 680 μεικτά γιατί:"Δε βγαίνω, μάνα μου", "βάλτε πλάτη τώρα στην επιχείρηση /εταιρεία, ξεχάστε δώρα για λίγο =για πάντα και στην 1η ευκαιρία /αναδουλειά να παίρνεις πόδι," για να μην τον πληρώνω κιόλας τον μαλάκα τα χρωστούμενα, και ασ'τον να τρέχει σε επιθεωρήσεις"...
Γι αυτόν τον αλήτικο ΙΔ κουβέντα...
Ποτέ και πουθενά...
Μόνο κανένα Πάμε, οι υπόλοιποι στη χάση και στη φέξη...
Τι διάολο ρε μάγκες;
Όλοι τις καλές δουλειές και τους γαμάτους εργοδότες έχετε;
Μόνο η κάστα μου , (για να μην πω:" τάξη", και αρχίσετε να βγάζετε αφρούς και περιστρέφετε το κεφάλι 360 μοίρες σα δαιμονισμένα που τους έριξε αγιασμό καθολικός εξορκιστής) τα λαχαίνει αυτά;
- nik_killthemall
Κουλουβαχατα μαν ... εχω ηδη πιει 3 κρασακια με τα κοψιδια αλλα δεν τα εχω κανει τοσο κουλουβαχατα οσο εσυ ... εκτος κι αν ξεκινησες πιωμενος. Εγω σου μιλαω για τον ιδιωτικο υπαλληλο - εργαζομενο και εσυ πας και μου τον ταυτιζεις με τον ιδιωτη εργοδοτη ?exiledd έγραψε: 20 Φεβ 2025, 20:12
Αξιοπρεπές κουμάντο λέει ο kill,
Λες και δεν εργάστηκες ποτέ ρε μαν για εργοδότες που στα χαρτιά σε δήλωναν 4ωρο για 500 κάτι ευρώ ενώ στην πράξη αυτά ήταν για 8ωρο 9ωρο η και 10ωρο...
Τι εισφορές θα σου αποδόσει ένας μισθός 620 μεικτά γιατί τόσο περίπου βγαίνει αν τα καθαρά είναι 500;
Εσύ πατέρα, μάνα συνταξιούχους δεν έχεις;
Θα ανεχόσουν να τους δίνουν μια εθνική σύνταξη 400 ευρώ και βγάλτε τα πέρα όπως μπορείτε και νομίζετε;
Επίσης μόνος σου λες για φούσκες του χρηματιστηρίου.
Πως θα "επένδυε", βλέπε:"τζόγαρε" τις εισφορές του ο μέσος ΕΛ κατσίβελος που τον πιάσανε Κώτσο 5 πονηρίδηδες με μια ΑΧΕΠΕΥ του κώλου που τον κάνανε κουμπαρούδι και τον μαδήσανε σα καλοθρεμμένο κοτόπουλο;
Όχι φίλε όχι..
Έχω βαρεθεί να ακούω το μάντρα οι ΔΥ, οι ΔΥ και οι ΔΥ...
Για τον αλήτικο ΙΔ, που σου φέρεται σαν είλωτα, λες και του χρωστάς τον πρωτότοκό σου ή 1.000.000€ whichever comes 1st, που σου πουλάει το 16ωρο ,7ήμερο για 1500 €/μήνα συν τα tips, που δεν, στα νησιά σεζόν και γυρνάνε όλοι το φθινόπωρο με σακατεμένες μέσες, γόνατα.
Ή ΙΔ στην Αθήνα με 680 μεικτά γιατί:"Δε βγαίνω, μάνα μου", "βάλτε πλάτη τώρα στην επιχείρηση /εταιρεία, ξεχάστε δώρα για λίγο =για πάντα και στην 1η ευκαιρία /αναδουλειά να παίρνεις πόδι," για να μην τον πληρώνω κιόλας τον μαλάκα τα χρωστούμενα, και ασ'τον να τρέχει σε επιθεωρήσεις"...
Γι αυτόν τον αλήτικο ΙΔ κουβέντα...
Ποτέ και πουθενά...
Μόνο κανένα Πάμε, οι υπόλοιποι στη χάση και στη φέξη...
Τι διάολο ρε μάγκες;
Όλοι τις καλές δουλειές και τους γαμάτους εργοδότες έχετε;
Μόνο η κάστα μου , (για να μην πω:" τάξη", και αρχίσετε να βγάζετε αφρούς και περιστρέφετε το κεφάλι 360 μοίρες σα δαιμονισμένα που τους έριξε αγιασμό καθολικός εξορκιστής) τα λαχαίνει αυτά;
Και επειδη ακριβως ο ιδιωτης εργαζομενος τα λεφτα και τις εισφορες του τις βγαζει απεναντι σε κατι τετοια καθικια ιδιωτες εργοδοτες, ενω ο ΔΥ τα βγαζει με εργοδοτη το κρατος που το ψηφιζει ο ιδιος και του εξασφαλιζει παντοτινη μονιμοτητα, εχεις + 1 ακομη τεραστια φασιστικη ανισοτητα μεταξυ τους στο ασφαλιστικο ! Στη πραγματικοτητα οι εισφορες του ΙΥ θα επρεπε να ειναι διπλασιας βαρυτητας σε σχεση με του ΔΥ μονο και μονο γιαυτο !
Η διαφορα στις εργασιακες συνθηκες των δυο ειναι αλλη συζητηση που αποδεικνυει πως η ανισοτητα μεταξυ των ΔΥ και των ΙΥ ειναι θεσμοθετημενη ! Και προφανως δεν υπαρχει καμια δομη λογικης που να αποδεικνυει πως αυτη η θεσμοθετημενη ανισοτητα υπερ των ΔΥ σε εργασιακο και ασφαλιστικο, καταπολεμα τα καθικια εργοδοτες του ΙΤ για τα οποια μιλας. Οχι μονο δεν τους καταπολεμα, αλλα τους προμοταρει και τους στηριζει κιολας.
Απο κει περα τωρα οκ, αφου υπαρχει αυτος ο φοβερος ο φοβος για τον ελ κατσιβελο που θα τον παρασυρουνε ... ε τοτε παμε στο ιδιο βιολι αρχηγε ! + 110 δις εθνικο χρεος / 10 χρονια απο το ασφαλιστικο ! Και να λες ευτυχως δηλ. γιατι αλλιως θα καταστρεφομασταν ...
Το αναδιανεμητικο συστημα μαν ειναι συμβολαιο πως εμεις ΔΕΝ θα παρουμε συνταξη ΠΟΤΕ ! Αν αποφασιζαμε εμεις τι θα γινουν οι εισφορες μας θα υπηρχε 1% να παρουμε συνταξη ! ΤΩΡΑ ξεχνα το !
ΥΓ 1 Μαν ο πατερας μου παιρνει συνταξη 420 ευρω το μηνα, και τον χαρτζηλικωνω καθε μηνα εγω για να τα βγαλει περα. Ειχε ενσημα ΙΚΑ και ΤΕΒΕ, το ΙΚΑ του το φαγανε γιατι δεν απευθυνθηκε σε καλο εργατολογο ... Αρα ξερω σε τι αναφερεσε αλλα εχω αηδιασει απο τη φαση που η τεκμηριωση και το "δικαιο" των συνταξεων των 1500 ευρω χωρις ιχνος εισφορων, ειναι ΠΑΝΤΑ οι κακομοιρηδες των 400 ευρω που εδωσαν εισφορες ! Μεγαλη ξεφτιλα ! Ολο το ασφαλιστικο της μεταπολιτευσης που παραγει χρεη βασιζεται στην ΑΡΧΗ πως ο χαμηλοσυνταξιουχος του ιδιωτικου τομεα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ τον υψηλοσυνταξιουχο του ΔΤ !
Ο αδερφος του πατερα μου καραβανας (οχι αξιωματικος, καραβανας) συνταξιουχος απο τα 43 του με συνταξη > 1200 ευρω ακομα και μετα τις μειωσεις των μνημονιων ! εκλεισε 40 χρονια συνταξιουχος ! Εχει φαει τουλαχιστον 100 συνταξεις νεων μονος του ! Και σαν κι αυτον μιλιουνια !
ΥΓ 2 Θυμισε μου ρε μλκα συνομιληκοι δεν ειμαστε ? Εγω ειμαι 78αρης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 21 Φεβ 2025, 09:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αλήθεια τώρα; Είσαι 78 χρονών;
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Με το χέρι στην καρδιά τώρα. Υπάρχει περίπτωση να ψηφίζει αριστερά αυτός ο τύπος; Αναρωτιέμαι αν είναι τυχαία κάποια πράγματα.
- Ληστοσυμμορίτης
Απλά οι νέοι δε θυμούνται τι έγινε με τα "ασφαλιστικά προγράμματα" για να το έχει η τάδε χώρα καλό θα είναι.marabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:33
Με το χέρι στην καρδιά τώρα. Υπάρχει περίπτωση να ψηφίζει αριστερά αυτός ο τύπος; Αναρωτιέμαι αν είναι τυχαία κάποια πράγματα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
- nik_killthemall
Χίλιες φορές διανεμητικό. Δεν πείθομαι από τους αστόπληκτους που την έχουν δει οικονομική δραστηριότητα και κίνηση και δεν συμμαζεύεται. Πιστεύω ότι το κά νουν από ψώνιο. Ούτε επιχειρηματίες είναι ούτε από οικονομία ξέρουν. απλά θυμούνται που έπαιζαν μονόπολη και τους άρεσε. Άκου επένδυση σε χρηματιστήριο!Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:42Απλά οι νέοι δε θυμούνται τι έγινε με τα "ασφαλιστικά προγράμματα" για να το έχει η τάδε χώρα καλό θα είναι.marabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:33
Εγώ ρε; Εσύ το είπες.
- nik_killthemall
φιλε εσενα δε σε ηξερα πρεπει να σαι καινουργιος αλλα δεν υπαρχεις ... που ησουνα τοσο καιροmarabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:49 απλά θυμούνται που έπαιζαν μονόπολη και τους άρεσε. Άκου επένδυση σε χρηματιστήριο!
ακου επενδυση σε χρηματιστηριο λες ... αλλα καταπληκτικος αυτος ο μαρινακης που λεει να επενδυσουμε τις ασφαλιστικες εισφορες στο χρηματιστηριο της αμερικης μεσω πλατφορμας ενος απτο καζακσταν ...
- nik_killthemall
Δεν προτείνει την εταιρεία αυτή στο κράτος για να διαχειριστεί το ασφαλιστικό μας. Διαφήμιση κάνει και παίρνει λεφτά.καμία σχέση αυτό το κομμάτι με το υπόλοιπό μέρος του κάθε βίντεο όπου επιμορφώνει τον κόσμο.nik_killthemall έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:55φιλε εσενα δε σε ηξερα πρεπει να σαι καινουργιος αλλα δεν υπαρχεις ... που ησουνα τοσο καιροmarabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:49 απλά θυμούνται που έπαιζαν μονόπολη και τους άρεσε. Άκου επένδυση σε χρηματιστήριο!![]()
ακου επενδυση σε χρηματιστηριο λες ... αλλα καταπληκτικος αυτος ο μαρινακης που λεει να επενδυσουμε τις ασφαλιστικες εισφορες στο χρηματιστηριο της αμερικης μεσω πλατφορμας ενος απτο καζακσταν ...![]()
- nik_killthemall
Γιαυτο σου λεω οτι οι ακολουθοι του δεν καταλαβαινετε τι βλεπετε και τις σας λεει ... Αυτο ακριβως που γραφω σας λεει, μαλιστα στη συνεντευξη που πηρε απο τον ιδιοκτητη της φριντομ 24 (το μελλον του χρηματος) τον ρωταει γιατί δεν προμοτάρει τη φριντομ σαν παροχεα υπηρεσιων σε εθνικα ασφαλιστικα συστηματα !marabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:58Δεν προτείνει την εταιρεία αυτή στο κράτος για να διαχειριστεί το ασφαλιστικό μας. Διαφήμιση κάνει και παίρνει λεφτά.καμία σχέση αυτό το κομμάτι με το υπόλοιπό μέρος του κάθε βίντεο όπου επιμορφώνει τον κόσμο.nik_killthemall έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:55φιλε εσενα δε σε ηξερα πρεπει να σαι καινουργιος αλλα δεν υπαρχεις ... που ησουνα τοσο καιροmarabou έγραψε: 20 Φεβ 2025, 21:49 απλά θυμούνται που έπαιζαν μονόπολη και τους άρεσε. Άκου επένδυση σε χρηματιστήριο!![]()
ακου επενδυση σε χρηματιστηριο λες ... αλλα καταπληκτικος αυτος ο μαρινακης που λεει να επενδυσουμε τις ασφαλιστικες εισφορες στο χρηματιστηριο της αμερικης μεσω πλατφορμας ενος απτο καζακσταν ...![]()
Στο βιντεο που εβαλες εδω σας λεει οτι επειδη δουλευει σε εξωτερικο (πρωτα ρωσια, μετα σιγκαπουρη) τις εισφορες του τις δινουν στο χερι (το λεει στο βιντεο που εβαλες), οποτε αυτες μαζι με την αποταμιευση του τα σπρωχνει ολα στη φριντομ !
Και ετουτος εδω γαμαει και τον γουσταρετε, αλλα ο σημιτης σας φταιει
κομιξ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πτολεμαίος
-
- 96 Απαντήσεις